Faʻafefea ona togi se ie pupuni: ituaiga o lipa ma o latou foliga

Anonim

Cartins ma pupuni deculins decorate faamalama ma faitotoa faitotoa i totonu. O se taua taua lea o le pala. GO matagofie toso le tapoleni e fesoasoani i le lipine mo pupuni.

Faʻafefea ona togi se ie pupuni: ituaiga o lipa ma o latou foliga

Aisea e te manaʻomia ai se fusi uʻamea?

O le lipine mo pupuni, pe o le Austrian lipine o se lipine lipine, o loʻo faʻasolo atu ai ni maea e lua, tolu pe fa, faʻatagaina oe e toso le siata. Ma le isi foi meaola e iai ni masini mo le tuʻi i luga o le saito: otaota mo matau, pe mo se manoa, poʻo mo cornices, pe mo le Cornices pa. O le tagata fiafia e alu i le tasi, lua pe tolu laina - mo matau, mo le mea e tautau ai le turle ma le porter.

Ituaiga o le ie puipui e tuʻu ai le faʻasologa o le faʻailoga o le oloa atoa. Faatasi ai ma le fesoasoani a se lipine se lipine teuteu le pito i luga o pupuni ma tuu le lauʻeleʻele mo le tapoleni atoa. Faamaupula filo, e oʻo lava i se tasi ituaiga o le togi e mafai ona e faia ni mamanu eseese, taʻoto le ata na e manaʻomia. E liliu ese matagofie, e oo lava i le lautele lava. Saunia le ie, o le fufuluina, o taua e le mafai ona taofiofi, ma le pepe o le vaipuna mo le sili faʻasaoina o mea ma le toniga e faʻamamaina ai ie puipui.

Faʻafefea ona togi se ie pupuni: ituaiga o lipa ma o latou foliga

Cumenin Ribbon Media Musite

Faapipiiina o ituaiga mo pupuni

E tele ituaiga o oloa e ese mai ai lautele, masini gaosiga mea ma aga lelei.

  • Faʻapea o le tape faia o laina fagota, faʻaaogaina mo Tulles, Okeva, Tunoa.
  • Oparatic - i luga o le cotton-faʻavae poʻo polyester. Auina atu i taulaga mai le mafiafia o le tisu.

Faapipii eseese i le auala o le faapipiiina o le cornice:

  • mo matau;
  • tuʻufaʻatasia (matau ma velcro "velkro");
  • Velcro lipe mo le faaopoopoina o tamai tamai tamai lakapi po o le teuteuina o le compian prefor comporation (Igilisi, Roma, velrian, verensan, veren);
  • Mo le manoa Karnis;
  • Mo polo i luga o le chamsis;
  • Mo paipa o eseese lapoa (mai le 10 mm).

Mo faigata, mamafa ituaiga (triple ma bich delds) faʻaaoga ni matau faʻapitoa.

Mataupu i luga o le autu: Pa puipui ma ona lava lima: Faasaga i le tusi

Afai o le etave ma le ato tapuni o le pito i luga o pupuni, o le a le taua tele lea e te filifilia. O se auala vaapiapi poʻo le braid e talafeagai, e mafai ai ona e faʻapipiʻiina ni mea faigofie.

Tatala Cornice (manoa, lapotopoto pe o le talaaga o EAves) saunia tagata mamanuina i se avanoa lautele. Faatasi ai ma le fesoasoani a fesootaiga eseese, e mafai ona e teuteuina matagofie le pito i luga o le tulle ma pupuni, aoina le lele ma le laumei faaputuputu.

Ribbons eseese i le lautele - 2.5 cm, 4 cm, 6 cm ma 10 cm. Le sili ona lelei i le praid 2.5 ma 6 cm.

Vafa vaapiapi i mataupu nei:

  • mo tapunia Crinix;
  • Auā na tietie le Eʻo i le faʻaliʻi i le taualuga;
  • A pupuni le pito i luga o pupuni (mo se faataitaiga, Skyrene).

O le lautele atu o le pupuni o le pupuni pe a:

  • Na tatala Corveis - I le tulaga lea, o matau e ufiufi i le pito i luga o le lipine;
  • E nai matau i luga o le Karnis - O le ituaiga o ie puipui e taofia ona o le malosi o le piano;
  • Mo le tomai faapitoa o le poto.

Lautele lipine - mai le 5 cm - eseese i le lautele.

Faʻafefea ona togi se ie pupuni: ituaiga o lipa ma o latou foliga

O le a le mea e mafai ona faʻataʻapeʻape ai ma le lipine

E tofu le tamaʻitaʻi ma ona lelei le tiute, faʻaalia pe faʻaoloolo foʻi ile lautele o le ie e tatau ona sili atu nai lo le lautele mulimuli o ie puipui. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le Fono Aoao o le 1.5, ona mo lea o le suisui pupuni 3 mita i luga o sea fuli o le a manaʻomia:

3 m * 1.5 = 4.5 m tisu. O le le lelei e mafai ona maua mai le 1.5 i le 3. E tatau ona lauiloa ina ia mafai ai ona fuafua le aofaʻi o aano ma suʻi lelei le lipine i le ie puipui. O le braid o loʻo i luga o le 'upega tafaʻilagi afu i luga o le ie' 'upega tafaʻilagi, i.e., o le umi o le pipili e tutusa ma le lautele o le uafu le puipuia.

A oʻo i le fasia o filo i ituaiga eseese o oloa, eseese ituaiga o amioatu o loʻo mauaina.

  • Faafaifeʻau faigofie (Harmonic). Faaaogaina mo tulle ma isi aano manifinifi. O le lautele o le fili o le 6 cm, o le Fono Aoao o le Fono Aoao o 1.5. Saunia manifinifi paletipela pipili, tautau i luga o matau, manifinifi parbell po o manoa.
  • Masani (pentala fautua). Vaapiapi fortical grepet. 7.5 cm lautele, fonotaga agavaa e 2.5. Tolu laina o le matau taga.
  • Fiafia "lima" (galu). Laina o lapotopoto lanu. O le lautele o le 9-10 cm. Fautuaina le aoga o le aoina 2. Filifili mo ni tau umi ma Pooters. Faasalaina i luga o le faʻapitoa faʻapitoa. Tolu maea, e tolu laina o taga.

Fono

FILIFILI O SE FPE, toso se tamaʻi laupapa i le faʻataʻitaʻiga. O le atota e tatau ona toniga, faigata ona taofi le foliga o le fili.

Faʻafefea ona togi se ie pupuni: ituaiga o lipa ma o latou foliga

  • Farani flilds (ma triple hipping). O le lautele o le 8.5 cm, o le le lelei o le 2 i le aoina o lipine o lipine, o le uafu o le atolaau o le tolu inisiua ua fausia. Talosaga mo soʻo se ie, o le tapoleni e sili atu le filifilia o se umi. Aua le tosoina le maea, a leai se mea o le a mou ese ai le matagofie. I luga o le pipili lua laina o taga mo le aveesea o mata.
  • Faaluaina. 10 cm lautele libbon ei ai 4 cords ma 2 taga. Fono Aoao le Atoatoa 2. Fausia ni laina se tolu o le manifinifi manifinifi i totonu o le siaki siaki.
  • Taaloga i lalo. Tuʻutuʻu lima poʻo se ie puipui. O le lautele o le braid o le 7.5 cm, taga i laina e lua mo le eseʻesega, le faʻaaogaina o le 2.
  • Rhombus piilima (wafffles, pepe pepe, chess). Faapipiiina 365 cm, lua laina o taga mo matau masani mo matau masani, fesoasoani agavaa 2.5.
  • Uaina le mataua le autau (flymish backs). E tolu pe lima faʻamoemoe e fausia ai le "vae o fola", ona pasi atu lea i se tasi lapotopoto lapotopoto. Gagau mo ni pupuni uumi. Le lava 2-2.5. Uamea matau e ese.
  • Pusa tagi. Faapipiiina lautele 5 cm, lua taga mo matau, 2 pe 4 maea, 2.5-3 Le lelei. E mafai ona e suʻiina se braid i luga o le alae o le amuina o le amu pe faʻamama. Le fautuaina mo le faasee ie puipui.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifilia se paʻu

Faʻafefea ona togi se ie pupuni: ituaiga o lipa ma o latou foliga

Faʻafefea ona suʻi le ie puipui?

Faʻafefea ona suʻi se lipine i le ie puipui? E le faigata. O le ae manaʻomia se masini suitua, filo, nila, steisil ma uʻamea.

  • Liusuavai le umi o le fili, tuua le taumafaina o le faamaufaailoga o le 4-5 cm.
  • O le pito i luga o pupuni e vavaeeseina e le 2-3 cm ma stroke le uʻamea. Afai o le tisu e matua fefeaiina, e manaʻomia le faʻaalu o le pito o le pito i luga o le au.
  • Faʻaaoga le lipine ma se tulaga le aoga i le sese ie pupuni i le pito, solomuli mai le pito i luga 0.5-1.5 cm e faʻalagolago i le ituaiga o le Fonofaga. O le itiiti ifo o loʻo faia i se potopoto faigofie ma mo le faʻaaogaina o le tala e aunoa ma le aʻoaʻoina. Mulimuli i mataseta (taga) mai fafo.
  • O le iʻuga o le fupe apamemea ua fafaga i le 2- 2.5 cm. O le CEDS o le CAD o loʻo toso aʻe e le toe suuina i le suuina i le pupuni.

TAUA!

O le paepae o le lipine mai COTTON FBIC e mafai ona lafo atu ai se solomuli, o lea ae e te leʻi tago atu i le sipi i le uʻamea.

  • Faataapeapeina ma lapoa tetele.
  • Tuu laina e lua i le pito: muamua le pito i luga, ona pito lea lea. O le numera o laina faalagolago i le numera o laina cord. O le Braid o loʻo apalai i luga o maea taʻitasi pe oona i le lautele o le braid: e oʻo atu i le 5 cm - lua laina, 5-10 cm - e fa laina. O le umi o le statch step 4-5 cm.
  • O pito o le CRARDS e fai, a leai e mafai ona latou oso i fafo o le lipine. Faʻasolo atu ai i maea uma o le lima o le tasi itu, aoina le tapoleni. Totoina Glacks.

Ua sauni le pupuni e tautau i luga o le cornice. E toe i ai le maea. Aua le tipiina tele - O lenei umi o le a manaʻomia pe a e o le a fufulu ma stroke le oloa. Ina ia le talatalanoa mea, e mafai ona e aoina i luga o se fasi pepa ma nana i lalo o le piano.

Faʻatau se piad mo pupuni, latou te faʻatinoina le ituaiga o meaola ma le metotia o le faʻapipiʻiina o le tapoleni, mafaufau i le faʻaiuga o le ie puipui ma pupuni. Ina ia mautinoa o le a foliga matagofie lou ie i luga o le lipine filifilia, faʻaaoga se tamaʻi fasi ie pupuni ma pupuni.

Tusitusiga i luga o le autu: Cardboard pusa: Meataalo mo tamaiti ma aitia mo le fale (39 ata)

Faitau atili