Filifilia o tagata faigaluega: Puipuiga vele mai le Bolasian Gaosi oloa

Anonim

Taitasi nofoia le fale mautotogi pe a fai ni ata puʻe, ou te manaʻo e maua ni mea lelei, maualuga-lelei o mea. O tapulaʻa uma o loʻo i ai le pupuni o loʻo pupuni - arvas mai le tele o gaosi oloa i le maketi o ia oloa. O ana oloa na avatua i le tele o filifiliga - o se umukuka, se potumoe, e le tumau le potu malolo e leai se mamanu fuafuaina. O le a matou talanoa e uiga i ai.

Filifilia o tagata faigaluega: Puipuiga vele mai le Bolasian Gaosi oloa

Matagofie pupuni vela mo le potu malolo

O le a le mea e taʻitaʻiina ai pe a filifilia se pupuni

Filifilia o se filifiliga faapitoa, hostess, ua ou mafaufau i le teuteuga vaega o le pupuni ma seasea iloiloina le faʻataʻitaʻiga e tusa ai ma mea nei o loʻo taua:

Filifilia o tagata faigaluega: Puipuiga vele mai le Bolasian Gaosi oloa

  • Fua o Windows. O le filifiliga fiafia e ono le talafeagai mo lona maualuga pe le-aga-aga. Sa faatau le ie, e faigofie lava ona le fiafia i ai.
  • O le maualuga o le taualuga. E mafai ona toso mai le laina geonotric i fafo o le potu pe, i le isi itu, faʻalautele le avanoa. O pupuni o mea teu ua filifilia e faʻavae i luga o nei tulaga.
  • Breat Wall lanu. E masani lava, o le faamalama teuteuga o se vaega o le toe faaleleia. O le mea lea, o pupuni na faʻamaopoopo ma le faʻaeteete.
  • I saute po o le itu i matu o faamalama. Afai e te pogisa le potu pogisa, lelei. O le paleni o le le mautonu e mafai ona sublasian scumen o se lanu.

Ioe, o le filifiliga o pupuni i luga o le faamalama e matua atoatoa ma atoatoa lava i lau fiafia. E leai se tasi o mea o le a aumaia le olioli, tusa lava pe filifilia i tulafono uma, ae le fiafia.

Filifilia o tagata faigaluega: Puipuiga vele mai le Bolasian Gaosi oloa

Tamaitusi mai veles.

O le lautele filifiliga mai le Boolaian Kamupani o le a faʻateʻia ai tagata o le a ofo mai i tagata faʻatau. O lisi o lisi e pei ona taua i lalo:

  • Pupuni mo le umukuka.

E tatau ona latou taʻalo e le gata i se teuteuga malosi, aua e faʻatino foʻi galuega aoga. O lona uiga, ia aulelei ma faigofie ona popole. Filifiliga mo pupuni ma faʻatopetope mai i Tuller, o le okeni, vineta e le faigofie ona pe o ni galuega faʻafaigofie e faigofie tele.

I se faʻaopopoga, o pupuni o Vens mo le umukuka na pasia se tele o moli ma le ea i totonu o le potu - i le umukuka e taua, ona o moli masani e manaʻomia. O le lelei o manatu mai ia e ausia e Vuis e manaʻomia manaʻoga uma ma tulaga.

Mataupu i luga o le autu: 25 aitia o totonu o loʻo i totonu o le faʻavae ma teuteuga faʻapipiʻi

Filifilia o tagata faigaluega: Puipuiga vele mai le Bolasian Gaosi oloa

  • Pupuni mo potu mai velez.

Muamua lava, o le mamanu lea o potu malolo. Latou te mauaina malo, tele taimi paganoa. E masani ona asia e le potu e isi tagata e iloiloina le fale i lona tulaga. I lea tulaga, o loʻo ofoina mai e le kamupani le faʻataʻitaʻiga lautele o Upusii - o Mork, Taftata, Cotton, Flex, ma isi.

E taua le teuteuina o le potu malolo ma auupega a le Barvas. O le sili sili ona pupuni o ie puipui uma, brocade. Mamafa, ma se moli moli auala o Tulle. E tatau ona e filifilia i latou e tuʻu i le leo, faʻatusatusa i puipui, a aunoa i totonu o le tele o le tele o faʻatoʻaga.

Filifilia o tagata faigaluega: Puipuiga vele mai le Bolasian Gaosi oloa

  • Seti mo potu.

Ua fiafia le kamupani o le totonu o soʻo se potu foliga atoatoa ma o lea o le faʻatau atu o pupuni mo le potu malolo e avea ma faʻatauga o faʻatau. O le a le mea lea - faʻatasi ai ma pupuni, tagata gaosi oloa ofoina atu e sui i lalo o le faʻatonuga poʻo le faʻatau atu o loʻo fai mo mea na saunia mo meaafale, pikrequicks, payrequins, payrequins, payrequins, payrequins, payrequins, payrequins, pigyrequins, payrequins, pikrequins, pikrequins, pikrequins, pikrequins, pikrequins, pikrequins, pikrequins, pikrequins, pikrequins, pikrequins, pikrequins, pikrequins, pikrequins, pikrequins, pikrequins, pigyrequins, fana. A aunoa ma latou, e le maua le potu i le tino lelei - O le totonu le totonu o le a leai se tini.

O le tuuina atu o pusa e sili atu fetuunai i lalo o se tele o se tulaga o le fale mautotogi, lea ua mafai ai ona faʻaalu le tele o latou taimi mo le galuega tau galuega. O le mea moni, e le faʻateʻaeseina le mea o loʻo latou faia e tagata e i latou lava ni filifiliga mai le seti fuafuaina.

Filifilia o tagata faigaluega: Puipuiga vele mai le Bolasian Gaosi oloa

Potumoe mode

  1. Pupuni mo potumoe. E faʻaaoga lava e le tagata lava ia potu e pei ona natia i taimi uma uatia mai mata o le pRYTIN. O loʻo iai faʻamanatu mai ai aispot, stoffed lanu, faʻanatura leaga. O mea uma e mafai ona ofo atu ia Perolasian Curtun mai Velez - O le au polofesa a le kamupani ua leva ona aʻoaʻoina le Canons o le mamanu ma e le faʻapipiʻiina ai sitaili ma nofoaga o tapoleni.
  2. Afai tatou te talanoa e uiga i tulafono mo le filifilia o le potumoe, ona masani ai lea o le aufaitala masani ma le tele o vaega - o le a masani ona masani ai. I le avea ai ma Tulle, o ona ituaiga uma o loʻo faʻaaogaina - o le Grid, o le Orolarusian okeni, veli - Ua latou pasi lelei le la o le la pe a tatau ai. O le vaega lona lua e mafiafia ma pogisa - i le eseesega o le muamua. Lenei o le a saunia ai le malaia o le taimi paganoa i le tino ma mata.
  3. Seti mo potumoe. E pei ona i ai i le tulaga o le potu malolo, o seti o pupuni mo le potumoe mai le Belarus o loo i le tumutumu o le lauiloa lauiloa. E aofia ai le tele o palanikeke ma le aluga, moega ma pulou i luga o le moega. Sa faatasi, o le tulaga atoa e foliga sili atu nai lo le agavaa. O totonu o loʻo toetoe lava a maeʻa pe a i ai pe a lava le tusitusiga i totonu.

    Filifilia o tagata faigaluega: Puipuiga vele mai le Bolasian Gaosi oloa

  4. Pupuni mai flax. O le tulaga faʻapitoa o le lisi mai le Boolaian Gaosi oloa o loʻo nofoia e le masani o le cotton ie. Ma le latou fesoasoani e faʻamalosia ai le tele o potu ma sitaili o potu - faʻasolosolo, alofa, atunuʻu, e leai se aoga. Aua le 'ai e mafai ona maua ai ni mea ua faʻapopoleina ma faʻaupuga.

Mataupu i luga o le autu: maa faletaele magoto

O filifiliga lamolemole e sili atu ona lauiloa - latou foliga taugata, faʻatasi ai ma le au taulaiga, o le a faʻauma ai le totonu o soʻo se potu e aunoa ma ni faʻafitauli. O le tausia lelei o latou e aoga, ae o le iuga e aoga.

Ina ia aua neʻi filifili le tagata lelei ma le poto o latou lava fale mautotogi, o loʻo i ai pea le talitonuga o le faʻatauga o le faʻaaogaina o le tulaga maualuga o le faʻaaliga.

Filifilia o tagata faigaluega: Puipuiga vele mai le Bolasian Gaosi oloa

Tau

E le tatau ona faʻapea o le a manaʻomia e le lelei lauiloa o le tau o tupe maua. E le pei o lea, - o le tau o pupuni vela e matua faatemoraina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le umukuka cutchean set o le a tau le tagata faʻatau o 3 afe rotabs. O le moe o le moe - o se seti o ie pupuni ma mea suamalie - mai le 6 afe rotabs. Tuuina atu le tulaga tulaga ese o ie - o le tau e maualalo. I le faʻaopopoina o le, togafitia ma le faʻagaioiga - e tau le mafai ona maua mata o le a maua se feeseeseaiga i totonu o le ie poʻo le nofoaga o le ie.

Filifilia o tagata faigaluega: Puipuiga vele mai le Bolasian Gaosi oloa

Soʻo se mea taugofie pepa e faʻamatalaina e le sili gaosiga, faʻamaonia pepa. Aisea e le tatau ai ona faʻaoʻo e le au tau o papupuni o loʻo tuʻuina atu - o mea uma o loʻo faia e polofesa.

Vaʻai vitio ata

O luga o le initaneti faleoloa o loʻo tatala i taimi uma i ana tagata faʻatau i soo se taimi o le aso, tusa lava poʻo le a le mamao o le itulagi. Faʻafetai i le faigofie faiga o le faʻatonuga ma le totogiina, e tau atu i tagata gaosi oloa.

Faitau atili