Teuteuga i luga o le Windows: Gaosi oloa faia oe lava

Anonim

O le tuai-Lusia vaega o le faʻamalama matala na aliali mai i o tatou taimi o loʻo fiafia pea i o latou eseese. E le gata i Torbellia e le gata i le decorate scorcsides, ae o le nana o slots i le va o le tatalaina ma le faamalama faavaa.

Teuteuga i luga o le Windows: Gaosi oloa faia oe lava

O se tasi o mea sili ona lelei mo le gaosiga o Platbands o Larch.

O le umi umi e umi e lauiloa mo le tusiata o le aoga o elemene, ma na fouvale i luga o faamalama ma a latou lava lima ua gaosia. E oʻo mai i lea aso, i nisi loloto, na faasaoina mai tufuga, e mafai ona faia le fausiaina o mea moni eseese, e le tutusa ma le tasi.

Coudved dictiction: avanoa

I aso tuai sa na o se talitonuga na te le gata i platbands e le gata i le faʻataʻitaʻiga, ae o le puipuia foi o ē e ona le leaga ma le leaga malosi. Ma i lenei tulaga, o faamaneta matauga ma fai agai i totonu o mea na tutupu ma mea teuteu na tipiina i latou.

Teuteuga i luga o le Windows: Gaosi oloa faia oe lava

Faʻataʻitaʻiga o le faʻamauina o le pito i fafo o le faʻamalama o loʻo tineia ma mea malie.

O mataitu o ona po nei na vaetamaina ai le poto masani, taumafai e usitaʻi i tekinolosi o le tipiina o aʻoga tuai ma faʻaaoga le tele o metotia.

O le tinoitupe tinoitupe o faamalama e mafai ona faia e faʻaaoga ai pepa faʻatumu, e aoga ma ituaiga o filo malie. A o le i alu ma le filo, o le stensil poʻo le kokosnik faʻataʻitaʻiga (pito i luga o le platband) poʻo se solo (lalo o le itu) ua filifilia. E aunoa ma se sanuisi o le povi, na o le matua ua tele tausaga o poto masani i filo i lavalava e mafai ona aoga.

Mo le amataga tipi, templates e mafai ona faʻatauina i faleoloa faʻapitoa. E maualalo le tau, talu mai le latou gaosiga, faʻaaoga pepa, pepa malo poʻo laʻau fibre mea.

I luga o Stenclels mafai ona faʻaaogaina ni ata ma mamanu o le matai poʻo le tagata faʻatau o le a manaʻo. A o le i alu i le galuega, e manaʻomia le faia muamua o se ata, anoa pe a faigata ona faia se paʻu elemene. E manaʻomia le faia o ata o vaega nei:

  • maualalo fusi pe solo;
  • auala manifinifi;
  • Pito i luga o le laupapa - Kokoshnik.

Mataupu i luga o le autu: nofoa mai Plywood: gaosiga tekonolosi

Teuteuga i luga o le Windows: Gaosi oloa faia oe lava

Ituaiga o faamalama platbands.

O isi ata faaopoopo e ono aofia ai isi ata, pei o tauau, saute ma tele mea teuteu uafu.

Mo le gaosiga o platbabs, e manaʻomia le pikiina o mea. Ua filifilia fafie i luga o le taulaga i le teteʻe i le teteʻe i le faʻamalosiʻau o le avsphic, vevela. O mea mai le larch e manatu o se tasi o le sili ona lelei, pei ona i ai le tomai e tetee ai toe faʻafoʻi. Ae o lona le lava, o lona maaleale tele, ma o mea na te faatulagaina ai o ni faafitauli.

O le Oik e malosi fafie, ma i lenei fesoʻotaʻiga, galulue faʻatasi, ae tusa lava ma elemene o vailaʻau, ona faʻauma lea o faʻamalama o le a aumaia le fiafia e tasi le sefulu tausaga o le a le maua ai le fiafia.

O le sili ona aoga fafie ei ai laugutu. E le malu, e le manaʻomia ni gaioiga faʻapitoa, mafai ona mitiia le susu ma o se mea sili ona lelei mo le faʻaaogaina o le ua iloa.

O le faʻagasologa o le gaosiga taʻavale

Teuteuga i luga o le Windows: Gaosi oloa faia oe lava

Tuu le tulimanu o Windows Windows.

A o le i amataina le faʻagasologa o le gaosiga laupapa laupapa, e tatau ona e teuina mea uma e te manaʻomia pe a galue:

  • Ata ma mamanu o eleelea eleelea;
  • Electriod ma le seti o oneone i luga o laupapa ma eletise eletise;
  • Tusi ata;
  • Olo masini;
  • O ni ituaiga o sanufe o le eseese o le lagona;
  • chines o eseese lautele;
  • naifi.

E i ai 3 tipiina metotia:

  • nonoa;
  • luga atu;
  • E tusa ai ma le matagaluega.

Ina ia faia le mea sili ona matala ma faʻapolopolo elemene, o le slit metotia faʻaaogaina. I le faʻaaogaina o lenei metotia, o le faʻatulagaina o loʻo tuiina i totonu o pu ma o le mea faʻaiʻu o loʻo faʻaalu i luga o le faamalama.

Teuteuga i luga o le Windows: Gaosi oloa faia oe lava

Coutdd chatbabababand faamalama.

Faatasi ai ma luga filo, tuufaatasi elemene ua faia. O vaega na faʻavasega faʻapipiʻi i le laupapa, lea e mulimuli ane ma le paʻu. O le mafiafia o billet boards o loʻo faʻaaogaina e faʻatatau i le mamanu filifilia ma le tele mai le 5 i le 50 mm. A faʻamamaina, e le fautuaina le faʻaaogaina o se tamaʻi teuteuga, talu ai o le a tele se taimi mo lona gaosiga, ma o le a le vaʻaia lelei.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona aveesea tuai pepa: lima, vai poʻo se ulugaliʻi (vitio)

A maeʻa ona saunia mea faigaluega ma augutu, o le galuega autu i luga o le laʻau amata. O le mea muamua o loʻo sasaa le elemene i luga o le faʻavae autu.

O le vaega lona lua o le gaosiga o taʻavale na faia mo Windows o se mamanu i totonu, mo le faʻatinoina o le pu e faia i le mea moni faʻaaogaina le ata faʻaaogaina le ata. Ina ia faʻamamaina ni mea teuteu laiti, e fautuaina le faʻaaogaina o ni suauʻu ma nifo laiti.

A faʻatino ma le faʻatinoina galuega, e te manaʻomia le fesuiai ma le faʻaeteete le josashw, ma se isi mea e mafai ona ou filifilia toetoe a iʻu i le tele o mea e ono mafua ai le tele o tupu.

Afai o le piniki e faigata ona tafe pe malolo, o le ausilali pu e faia ai le faʻaaogaina o se 'alo mai le isi itu.

O loʻo iai ni galuega a le Logs o Jigsaws o se galuega e mafai ai ona e suia le tulimanu o le tipiina.

Afai o le Wizard o loʻo faia pea i le tipi ese, ona faʻatau lea o se masini se masini, talu ai, faʻaaogaina lenei galuega, e mafai ona e faia se sili matagofie ma muamua mamanu.

O le taimi atoa o elemene uma o moli faamalama e faʻataunuʻuina atoatoa, e ao ona faʻaolaina, ma tuʻu ai togafitiga a latou mea e fai ma tagata vali. O pepa laupapa laupapa e nonoa i le kulimi, faʻapea foi ma le mafai ona latou lalagaina pe faʻaseʻe i luga o tagata taʻitoʻatasi.

Faavae tulaga ma tulafono

Teuteuga i luga o le Windows: Gaosi oloa faia oe lava

Faamalama faʻamaeʻaina masini ma platbands

A faʻapipiʻiina ma le gaosiga o tinoitupe, le tatau ona le amanaʻia e tatau ona tatala saʻo le faʻamalama.

O le vaega pito i luga e teuteuina i le kokoshnik, o fea le eseese ata e mafai ona faia. A iai se manaʻoga, ona faʻaaoga lea o pou, o le pito i luga o le a faʻateleina. O le vaega pito i lalo, o le solo, na vaneina foi, ae o loʻo faia i le alavai o le alavai mo le alavai. O le pito i lalo o le ata e tatau ona mafiafia nai lo le 1 cm.

Faatasi ai ma filo o laupapa, e taua le usitaʻia o le kokoshnik o loʻo faʻasino fealofani ma se mamanu o le solo.

Ina ua uma ona faapipiiina mea uma ona o le faʻatapulaʻaina o puipui i le va o le Cortux ma le Pa, e mafai ona fausia, e mafai ona tapunia atoa, e mafai ona tapunia atoa, e mafai ona tapunia atoa, e mafai ona tapunia atoa.

Mataupu i luga o le autu: o le le fiafia i le va o linoleom ma le Laminate: Bar ma Atiina

O le tulaga mulimuli e te manaʻomia se platband e fao fao i le faʻamalama faʻataoto, ae e fetaui uma ma ona soʻo ina ia leai se makū.

Faia o le Faʻasaoga o le Maota, E Taua le Mautinoa O Pupu uma PlatBas e tatau ona tutusa i le faʻatusa ma le faʻataunuʻuina o teuteuga ma mamanu.

Teuteuga o elemene: fautuaga

O faʻaletonu o mea teuteu o vaega o le totonu. I le faʻaopopo atu i le filo, toʻatele tagata fai ata e teuteu ai o latou vali. A o vali elemene, o le ata e tatau ona fetaui ma le fiafia i kamela ma faamamafaina le faamalama faauma. Talu ai nei ua avea ai talu ai nei ma le pepelo o oloa laupapa. I nofoaga, o le fafie afi foliga manaia tele. Mo ni itu, o le a faʻaaogaina le lamepa.

Ina ua teuteuina le fale o le fale, e manaʻomia o elemene fou o loʻo tuʻufaʻatasia ma ua uma ona iai. Mo se faʻataʻitaʻiga, Platbands e mafai ona faʻaopopoina se faʻaopoopoga i le salu ua maeʻa ona faʻapipiʻi. E le tatau ona faʻagalo le faʻagaioiga o puipuiga puipuia, talu ai o oloa le taliaina e mafai ona feoai ma le le taliaina oloa e mafai ona feoai ma le le togafitia o oloa ma le le togafitia o oloa ma le le taliaina o oloa e mafai ona feolaola ai. Ma o le laupapa laupapa faʻamolemole aua le toe luasefulu tausaga le matua, e tatau ona faʻafouina faʻavaosaga.

Faitau atili