E mafai ona tuu se laumei i luga o le laupapa laupapa

Anonim

I luga o le laupapa laupapa, e mafai ona avea ma tele o ituaiga o teuteuga teuteu teuteu pei ona ou manaʻo ai. Laminate e masani ona aofia i le numera o mea e le mafai ona taliaina. Peitaʻi, afai e te tausisia tulaga patino, e mafai ai ona aoina laupapa laupapa mai le mea lava.

O lea, le laʻau o loʻo folasia, taupulepule i luga o le fausaga o le lag, e fetaui mo le vavaeeseina o le fola o le laau. Ae a o le i tuua le laumua, e tatau le fuafua i nisi o mea taua o le faapipiiina ma faapitoa o fafie.

Le avanoa o le galugalu i luga o le laupapa faavae

E mafai ona tuu se laumei i luga o le laupapa laupapa

O le faʻatapulaʻaina o laumei parquet partquet i foloa ua faia e tusa ai ma le tino faʻataʻapeʻapeʻa, o lena, o aʻoaʻoga taʻitoʻatasi e na o le taofia ai oe lava. Afai na e faia le talau i lenei auala, e leai se mea o le a taofia ai le vevela vevela o le fogafale tele, lea e masani ona sioa.

E le faʻalavelaveina le faʻavae i lea tulaga, e suia suiga i le tulaga o le laumua i le tele o le vevela ma le le fiafia. O le mea lea, o le laupapa laupapa ma lauiloa teuteu teuteu o le kolisi e le tatau ona faalagolago le tasi i le isi.

O le ata o le auʻaloa o le auvae o loʻo faʻatagaina oe e tuʻu ia i latou, e aunoa ma le pipiʻi o soʻoga. Ioe, e mafai ona faʻaaogaina faʻataʻitaʻiga o tuufaatasia e ia mautinoa atili lava le faʻaoleole o vaega faʻatuatuaina, ae o le loka e masani lava ona lelei. E le gata i lea, i le tulaga o le galu, o le a tatau ona e faʻaalu tele le kulimi e tuʻu ai le laʻau faʻapipiʻi i luga o le lapoʻa.

I le tulaga o se malologa, i lenei mataupu o le a le mafai ona tape ma sui ni laupapa faaleagaina. O le fola o le fola e aunoa ma le kulimi e lelei i le tulaga o le i ai o le laupapa e le gata e ala i le faʻapipiʻiina lelei, ae faʻafetai foi i le faʻasesega o le laupapa .

O le laumua o loʻo aofia ai le tele o vaega, o le autu lea e masani ona faʻatinoina mai i le malosi maualuga lona afafine. Ona o le vaivai o lenei mea i le susu, e le fautuaina le faʻatulagaina o unite i le umukuka ma sili atu foi i totonu o faletaele, ae e mafai lava ona sasaina nei faʻaputuputu atoa le siosiomaga ma le soifua maloloina o tagata.

Mataupu i luga o le autu: Price mo fafie: Faʻafefea ona faʻasolo le laʻau aʻo le i valiina, foliga

Sauniuniga o laupapa laupapa i le lalagaina o fanua

E mafai ona tuu se laumei i luga o le laupapa laupapa

Ina ia mafai e le laumua ona faaee ma le faʻatuatuaina ma tautua mo se taimi umi, o le faʻavae o le laʻau e manaʻomia ona saunia lelei. Ma, o tulaga nei e tatau ona maitauina:

  • O le faʻavae latopi e tatau ona lamolemole - o le maualuga o eseʻese o eseesega e le tatau ona sili atu ma le 2 mm;
  • O le malifa o le pito i luga i le tafailagi e tatau ona i lalo ifo o le 4 mm ma e sili atu ona tufatufa atu i luga o le fola atoa.

O le mulimuli i nei faʻatonuga e manaʻomia ina ia aua neʻi faʻaleagaina e le tapunia o le palu o le palu. Ona o le tele o faʻafitauli, o le 'au maʻau ma uʻu e mafai ona poloka ma gagau. Ioe, i lenei tulaga, e mafai ona e faigofie ona suia le tele o mea leaga, ae afai o le afaina e mafua mai i se tino tele, o le a faatuai mo se taimi umi. Masalo i lea tulaga, o le a tatau ona e aveese atoa ma siitia le tauina o le taina.

Ae le i fiafia i le foloa laupapa, o le laupapa laupapa e suesueina lelei ma iloiloina. E manaʻomia le faʻatulagaina o le aofaʻi o le galuega ma suʻesuʻe le setete o le Faʻavae o le laʻau ia malamalama ai pe mafai ona tago i luga o le fola o le fola o fafo.

O sauniuniga e faʻalagolago i le ituaiga ma le numera o le fola faʻaleagaina.

O le fola tuai o le foloa laupapa o le a faia i le faavae, talu ona faasaʻoina e le laʻau le laʻau ma e aafia ai ni meaola. E ala i slots i le fola, e le mafai ona fuafua le tulaga o le lang pe a fai e leai se potu i lalo ifo o latou e tilotilo ai i lalo.

E mafai ona tuu se laumei i luga o le laupapa laupapa

Afai o le eleele i lalo o le eleele, e le mafai ona e vaʻavaʻaia le fola ufiufi, ae lipea le faʻavae i le isi itu. O le laga uma e tatau ona suʻesuʻeina ma le faʻaeteete, o le faʻamalosi vaega o loʻo tipi ese ma suia i mea fou. Afai na aveesea le tauleleia, o vaa e tatau foi ona suesueina mo le faaleagaina. Sili atu pe le mafai ona faʻaaogaina e faʻatagaina ai le flip ma toe faʻaaogaina.

O le aveesea o le laupapa laupapa e faʻatautaia e Antifoung ma afi afi, o le pito i lalo o le va o laupapa ua tumu i se paʻu poʻo le uafu o loʻo tumu i se taligalu. Fou laupapa, faʻatasi ai ma le talafeagai mo le faʻaaogaina, e mafai ona e taulimaina taamilosaga, ina ia faʻaseʻe ai le fola laupapa e mafai.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se toroidal transformer ma ou lima lima

A faʻapea o loʻo fausia talu ai nei le Fablad Rocks mai le valu, atonu ua uma ona latou faia e ala i tulaga manaʻomia uma. Ina ia saunia se tulaga fou, e tatau ona e siakiina le faʻatuatuaina o faʻamau o le nonoa o le lag ma le fola. O le faʻasoaina atu o le manatu faapito ua suia, o laʻau e matamuli. Afai e punou laupapa i nisi nofoaga, e manaʻomia le faʻasaʻoina o le fola laupapa e faʻavae i luga o le mauga fulafula pe umi.

Afai e maitauina ni mea sese faʻapitoa i le mamanu o le foloa, e mafai ona e taumafai e faʻasaʻoina i latou, o le lavelave o le solia o tuaoi o le ogatotonu o le ogatotonu Muamua.

E tuufaatasia tulaga o le fola, o le tele o laupepa laupapa o loʻo faʻaogaina - Plywood, Gvl, Plastersport, Chipterphone ma sili atu. E mafai foi ona fetuunai ai faʻailoga i le tuʻuina o fasi lapisi, linoleum poʻo isi mea i totonu. O le auala e filifilia e soʻo se tasi, e fuafua i tupe maua, faʻaiʻuina o le galuega ma le tulaga o le le talafeagai.

Tagi o laugatasi

Puipuia o teuteuga o le suauʻu ma le fesoasoani a le suavai vai pe a taʻoto i luga o le laupapa laupapa e le mafai, pei o polythylene ma tutusa vailaʻau o le a puipuia ai le fola o le fola. Ma le isi mea o le a faʻaputuputu mai e nei mea, ia faʻamaloloina o fetuʻutuʻuga uma o le fola.

Ae le i faia le autu o le laumei, e manaʻomia ona e faia o se mea na ia fefaʻasoaaʻi ai o le a faia le tiute o se pisapisao se leo o le faapuupuʻu ma vevela vevela. E mafai ona faatinoina, uma o vaega o synthetics - o le polythythyne po o le pito i luga polystyrey areas, ma mai le natura - jite pe oona. O le plug ma gaosia i lona faavae o le maasiasi e ui lava e taugata tele, ae o le a saunia le laupapa laupapa o se olaga umi.

O le mea na malosi e tatau ona tutusa ma le mafiafia o le vaega o le vaega o le laupapa filifilia. E masani lava, o ni faʻatusatusaga e tusa ma le 1: 3. I lea tulaga, o le faʻasaoina o nofoaga sima o loʻo tuʻuina mai foi, ma faʻaaogaina ma le faʻafetaui o uiga o le a le mafuaʻaga faitioga o le a le mafua ai faitioga.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faia se fua o le faʻasolosolo o ou lima?

O le mea e tupu ai e teu e aunoa ma le alofa. E le o le mea e manaʻomia ona faʻapipiʻi i le fogaeleele, poʻo le lauiloa lava ia e le manaʻomia, faʻapea foi ma le laʻau o Ia, o le lava e oloina ai i latou lava i le fesoasoaniga o le lipine.

Afai ua filifilia muamua le fola o laupapa, ua oʻo i le taimi e amata ai le taʻotoga o le fola. O elemene e mafai ona faʻatagoina pe tuʻufaʻatasia pe atoa laina. E masani lava o le sili ona lelei o loʻo faʻaalia e se gaosi oloa o se faʻapitoa sitaili faʻapitoa.

E mafai ona tuu se laumei i luga o le laupapa laupapa

Ma le fa o le lalagaina algorithm o gaioiga.

E tatau ona e amata mai le pito umi o le potu. O laupapa muamua i le laina muamua ma lona tolu e faapuupuuina e tusa o le tolu. O laupapa o loʻo punitia ai i le pa puipui e le faʻalavelaveina ai le soloia ma e le faʻalavelave i le lametate. O le togalaau e faasino mai le puipui.

I le tulimanu E muamua na paʻepaʻe laupapa, i le isi itu lona lua, atoa, ma aveese loa.

O fanua tuaoi e pipii i pito i lalo o laupapa.

O lea, o le sifi o soʻoga, o le mamafa o le laupapa laupapa o loʻo alu.

O le laina mulimuli o loʻo tipi i se auala e maua ai e le pa le va, ma faʻapipiʻi i le isi maunu faʻaaogaina se puipui poʻo se meafaigaluega faʻapitoa.

I le punou i le puʻeina o nofoaga ma faataamilo i paipa, o le laumua o loʻo faʻasauā i se auala faʻapena. O laupapa ua tipi ma nonoa i tuaoi atoa. Afai e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi aitema e faʻaaoga loka, e mafai ona e faʻafaigofie lou laupapa i le fola.

Faʻatulagaina o le vitio i luga o le faʻapipiʻiina o le laminate ma loka loka:

Faʻatulagaina vitio i luga o le faʻapipiʻi o le laminate ma kiliki Castle:

Afai e tele le potu, o avanoa e tatau ona maileia e le gata i le puipui, ae o 8 tausaga uma e le motusia le taloina o le feteenaiga.

Faitau atili