Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

Anonim

I le matou fale, e tatau ona e foia se galuega faigata - e manaʻomia le tuʻuina o mea e tele i se vaega laʻititi. Mo lenei mafuaʻaga, matou te taumafai e faʻaaoga le vasega taʻitasi e faʻaaoga le tapulaa maualuga. O le faʻataʻitaʻiga o se faʻataʻitaʻiga matagofie - le faʻaaogaina o faitotoʻa faitotoʻa i meaafale nai lo le taupega. O le tasi faʻataʻitaʻiga o le tuʻufaʻatasia o le Kapeneta. Filifilia lelei le mafai ona e faʻaaogaina uma le aofaʻi o loʻo i ai uma, ma e leʻo le eria.

Faatulagaga o le avanoa i totonu o le kapeneta coupe

O le faamatuu lelei i le va o le totonugalemu o le pusaaipoto, e manaia le iloa o le a le mea e mafai ona momoli mai iina. Tele taimi, o le seti o loʻo aofia ai le tele o fata, o se lala i lalo o tauau mo lavalava. E i ai ni mea e mafai ai ona toe faʻafoʻi. O ituaiga taatele lea o le faʻatumu, ae mamao mai le tasi. O loʻo i ai pea le tautau o loʻo tautau mo le ofuvae (ofuvae), oketi (shorts), e umiaʻia mo belts ma fusi, ie puipui mo seevae (seevae faʻapitoa mo seevae (seevae). Ma le isi, e mafai ona tutoʻatasi ma toe faʻaleleia. Latou te faʻatagaina oe e sili atu le lelei o loʻo fai ai lavalava o se ituaiga ituaiga ma e masani lava i se nofoaga faʻapitoa.

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

O le fale o le fale e tapunia taʻitoʻatasi

O nei masini uma ua faʻaigoaina o le Kapeneta fetauiga ma se potu poʻo vaega, ae tele taimi e masani ai o le fuaitau "faʻatumuina o le Kapeneta o loʻo faʻaaogaina le aoina o le Kapeneta. E sili atu le faʻaalia o le aano lea - o ni masini eseese mo le faʻatulagaina o avanoa i totonu.

Umiaina ma crossbars

O le au galulue i lalo o le tautau e mafai ona tutusa (1, 2, 2, 4) pe sili atu foi i le (7) e faʻatatau i le kapeneta faitotoʻa. E sili atu le faigofie pe a o le kolusela tutusa i le faitotoʻa - mea uma e tautau i luga e vaaia. Peitai i le tulaga lea, ua le mafai e le loloto o le Kapeneta ona lalo ifo o le 60 cm - e tele naua nofoaga ma lavalava.

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

O se tasi o filifiliga mo le faʻatumuina o se kapeneta tele

Afai o le crossbar o loʻo masani i faitotoʻa, e mafai e le Kapeneta ona faʻaititia - 40-45 cm. Ae i lenei tulaga e matua iloaaʻi uma, o isi uma e natia. Le mafanafana. E mafai ona e foia le faʻafitauli e ala i le faʻapipiʻiina o le faʻatulagaina o faiga. I lea tulaga, o le a sili atu ona talafeagai le faʻaaogaina.

E masani ona aoina ni ofu i luga o tauau e sili atu ona faigofie i le pito i luga o le kapeneta, tuua le pito i lalo i lalo o fata ma lalo. I totonu o lenei tulaga, e le o ni feoaʻiga masani, ae toe malosi. O lenei masini mo le faʻatumuina o le kapeneta coupe ua taʻua o le "Pantographs".

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

Pantographer o se kolosi o tautau e mafai ona alu ifo

O fuaitau o patoragraphs e eseʻese, ae afai e te manaʻo e fai au tapenaga, ma e le o taʻitasi e tusa ma le tele na faia e le filifiliga - vaʻai i le lautele o le potu. Ae maise lava, e manaʻomia le tuʻua o le nofoaga mo le faʻamauina o le auala.

Fata ma tagata gaoi

O le faʻatumuina o le kapeneta ma kapeneta e seasea tau e aunoa ma fata ma pusa. O fata ma le kapoti o le cupepe faia eseese loloto ma maualuga - e faʻalagolago i le mea moni o loʻo e fuafua e faʻataʻapeʻapeʻa, ae o le itiiti ifo le maualuga o le swoters o le 30 cm.

Tele taimi, o fata e faia i le laugatasi vaʻalele vaʻa, ae e mafai ona faʻapipiʻi le mesh. Latou te faia le tele o avanoa (i le mafiafia) pe a fai o faʻafitauli i luga o tulaga o soʻotaga foʻi. O le taimi pito sili ona lelei pe a maualuga malu o fatu ia Mesh, e mafai ona vaʻaia mai lalo ifo, o loʻo taoto i ai (le itiiti ifo i se vaega). O lo latou leaga o loʻo i ai le tele o faʻailoga e tatau ona iloiloina pe a fuafuaina. E ui lava, o se tamaʻi mea sese e mafai ona faʻafilemu i le aluga o puipui, lea e mafai ona faʻatonutonuina nei fata.

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

A leai ni ato poʻo ni ato, o le potu o le potu o le uarota e le manaia

Tusitusiga i luga o le autu: o fea luga o le lalagaina: sima o lo o alalaina, laupapa laupapa

O le faʻaseʻe atu o pusa e mafai foʻi ona maua mai le chippopi poʻo le mesh. E tutusa lelei le lelei o vaipuna. I nisi tulaga, Mesh pusa ua taua o ato. Faigofie ma le fiafia, efuefu e le faaputulalo i latou.

Fetuunaiga mo le fetaui lelei o mea

E tele lava taimi i le Kapeneta e le lava. Tusa lava pe i ai a latou mea lelei. O lona uiga, o le faʻatumu o le kapeneta columa o loʻo taumafai e atiaʻe ina ia faʻaaogaina lelei tusi o loʻo i ai nei. Mo se faʻataʻitaʻiga, ae le o le amio faʻaleaga mo seevae (mesh poʻo le laupapa), e mafai ona e faʻatonutonuina le foaʻi. E lapotele lapopoa seevae - seevae, seevae, seevae.

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

Mo le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le avanoa i totonu o le kapeneta, e mafai ona e setiina le faʻatasi ae le o fata.

Ona o le mea moni o seevae o loʻo punou ua le mautonu, e sili atu le vaaia. Afai e te faʻaaogaina mesh sheelves mo seevae, ona o le mea moni o le mulivae o le "paʻu" e faʻasaoina ai le nofoaga.

Tele faʻafitauli e tutupu mai i le teuina o ofuvae, faʻamaufaʻailoga. Mo lenei ituaiga lavalava, e iai foʻi le masini faʻapitoa, lea e taʻua ole masani ona "fiafia". O loʻo toe foʻi mai ia fasipepa, lea e tautau faʻalua ona gagau

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

Teuina masini i totonu o le kapeti coupe ofuvae ma jeans

E masani ona tuʻu i lalo o fata i le tulaga o le fusi, e mafai i le maualuga o tauau. E le manaʻomia - le talafeagai i luga. I le pito i luga o le kapeneta, o le potu e sili atu le tuʻuina atu o se pato poʻo ni fata e seasea faʻaaoga mea.

Faʻapea foi i le faʻatumuina o tagata fou o loʻo i ai se masini mo le teuina o fusi ma fusi. I luga o masini tutusa, e mafai ona e tusia sipela, tale, ma isi mea O lenei tautau e tutusa ma le fasioti tagata, na o le laititi tele.

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

Mo le teuina o fusi, belts

E sili atu ona talafeagai le nofoaga i le itu o le vaega mo lavalava. E lautele, e tusa o le 15-20 cm, o lea e le o le tele o nofoaga. O le isi filifiliga mo le tuʻuina o ia mea o le tosoina o le pusa, ua malepe e ni vaega i sikuea laiti.

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

Fusi ma fusi e mafai ona teuina ma faapena

O le a se isi mea e aoga e uiga i le faatumuina mo le chrobbes? I luga o kamupani e faia meaafale, uma (pe toeititi lava uma) e maualalo le faʻalauteleina o faiga. O masini taʻitasi e sili atu le talisapaia o le faʻapipiʻiina. Afai e te maua le itiiti ifo o se tamai tomai ma se taʻavale ma se sikulukalaiva (poʻo se sikulukalaiva (poʻo se sikulukalaiva), e mafai ona e faaseʻe oe lava e ala i le faʻatauina o nei masini ile kamupani. E aliali mai se taugofie tele. E mafai ona e toe faʻaola pe a e faʻatau i luga o le initaneti faleoloa pe saʻo mai Saina.

O ni masini uma o loʻo faʻaaoga pe a faʻatumuina le chrobbes. O le mea autu o le sipisi saʻo, fuafua le tele o vaega ma faitotoʻa.

Internship Fuafuaga: Masani taimi

O le atinaʻeina o se masini i totonu o le Kapeneta potu, e manaʻomia le maitauina le numera o lavalava o se isi ituaiga o loʻo e fuafua e tuʻu ai i lenei meaafale. I lalo o ni faʻailoga lava o ata eseese o lavalava ma faʻatumuina o le Kapeneta. O le a sili ona faalagolago i le nofoaga o le teuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o loʻo iai le pusa nei, e manaʻomia le laʻasaga i luga o le nofoaga mo le fafo atu. Talu ai o le ofu mafanafana ma timuga ua leva, ona avea lea o lenei potu e tatau ona i ai se maualuga maualuga - 130-150 cm. E tatau foi ona e faia le cap / totigilima.

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

Faʻatumuina o le kapeneta cuupe ma le tusa o le faʻaupuga

O nei matagaluega atonu o le a le i ai i totonu o le potumoe. Ae o iinei e mafai ona fausia-i ai TV (E i ai ni faifeau o le manoa), lea o le a matua le manaomia ai se mea. I le lautele, mafaufau lelei ma le lelei i mea o le ae o iai i totonu o potu faʻapitoa poʻo puipui faʻapitoa, faʻaaoga le tele o mea tetele, faʻatali le tele o le saolotoga o gaioiga ma faʻaaoga ia tulaga i le fuafuaga.

A fuafua le maualuga ma le lautele o fata, aua neʻi galo, aua neʻi galo e ave le mafiafia o le chipboard pe a fai o le meaafale ua aoina mai lenei mea. E foliga mai o le 18 MM e fai si lava. Afai o solo, mo se faʻataʻitaʻiga, lima, o le mea lea e tatau ona toetoe o 10 cm o le maualuga.

Tusitusiga i luga o le autu: vai vai puipui mo le taualuga: ata i totonu o totonu ma tagata faatau iloiloga

A faatulagaina le tele ma le numera o faitotoʻa, solia le Kapeneta Coupetai i le vaega, faʻapitoa ona totogi i vaega o loʻo i ai le faʻatamala. O le mea moni o le faitotoʻa e le o le saʻo 1/2 poʻo le 1/3 lautele o le Kapeneta, ae o sina mea sili. Faapitoa - sili atu i luga o le lua talaaga lautele. O lona uiga, afai e i ai au faitotoʻa e tolu i le lautele o le 180 cm I totonu o le kapoti, ona tatala lea o se tasi o matou, o le a e maua avanoa leai se avanoa le 60 cm, ae e itiiti.

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

A o fuafua se uafu le puipuia o le coutpe, ua gauai atu i le lautele o le grart ma faitotoa

O le mea lea, o le lautele o le au puipui (ma vaega o loʻo fausia ai) e tatau ona laititi ifo nai lo le lautele o ou faitotoʻa.

Ma o le lona lua o loʻo faʻatatau i le loloto o le Kapeneta. Afai o le paytograph poʻo se tagata o loʻo umiaina ua faʻapipiʻiina ma lavalava, o le laʻititi lautele o le 60 cm. A faʻapipiʻiina o le faʻasolo i luga o le 3 cm i le umi o tauau. o se nofoaga mo le saolotoga o gaioiga.

Lauiloa o le aufaila faatumuina filifiliga

A o e malamalama, filifili iinei e ono tele, ae tele ni faʻamaumauga atoa e mafai ona suia i lalo o o tatou lava manaʻoga.

O fea le mataga e tatau ona i ai

O taimi lava, o le maualuga o le siʻosiʻomia e mafai ona vaevaeina i ni sone e tolu: maualalo, ogatotonu, pito i luga. I le pito i lalo, seevae e masani lava, nisi ituaiga o mea e teu ai le aiga (masini moli, mo se faʻataʻitaʻiga). I le pito sili ona masani ona fai ni mea maualuga-mezznini, o loʻo faʻaaoga e teu ai mea e seasea faʻaaogaina. O iina e mafai foi ona e aveʻese ai mea e le talafeagai ai.

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

O le potu o le Kapeneta ua atiae i tulaga faapitoa

O le ogatotonu atoa o le vaega e masani ona nofoia e le fata, oleiʻoto, haveyer devicements. Lenei ma le latou mafutaga masani ma e tatau ona e fai ai. Ina ia fetaui mea uma mo tagata uma o le aiga.

Faʻafefea ona faʻatulaga se tamai fale o le fatafata i totonu

Soʻo se faʻatumu o le pusaaila i le tele o le tele o le toʻatele o loʻo i ai ni solo i fata ma nofoa mo tautau. O le faigofie lea o le filifiliga ma le sili ona tamaoaiga. E masani lava ona tutusa a latou tusi-faitotoʻa - le lautele o le faitotoʻa o le faitotoʻa e le sili atu nai lo se mita, lea e matauina ai lenei tulaga. O le aufaipese a le Brewbe e sili atu nai lo le mita lautele. E masani ona faapipiiina i totonu o auala o tamai fale mautotogi. Lua faitotoa foi o loʻo faia foʻi i le mea e tupu o le umi e sili atu teisi atu - e oʻo i le 180 cm.

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

Ituaiga o kapeneta laiti ma a latou tusa ma le faatumuina

O le a leai se eseesega faʻapitoa iinei, ae e mafai ona faʻapipiʻi ai se pea pusa pe a tatau ai. Lenei o le ai ai lea o mea maʻea o ni masini mo fale apitaga. O le ofuvae e manaʻomia le saʻo.

Ogatotonu-tele

Afai o le siʻosiʻomaga lautele o le 180 cm pe teisi sili atu - pe tusa o le 2 mita, tele e masani ona vaevaeina i vaega e tolu. O nei faʻataʻitaʻiga e taʻua lea o le tolu-faitotoʻa, ona tele lea o le tele o vaega o loʻo galulue faʻatasi ma le aofaʻi o faitotoʻa. Faatasi ai ma le lautele o le 2 mita, o vaega taʻitasi taʻitasi e maua e le lautele o le 60 cm (aofia ai vaega). E sili lea o le faigofie - ae le o le lautele tele ma e le vaapiapi, i le umi o fata, o le a leai ni faʻafitauli i le spress i le spā e 14 mm.

Faʻatasi ai ma le siʻitaga o le Kapeneta i le 270 cm o loʻo mafai pea ona tolu-faitotoʻa - lautele lautele, o loʻo le mafai ona faʻamaloloina. Ae i le maualuga maualuga, o na faitotoʻa o loʻo matua tele ma manaʻomia lelei faʻalelei (taʻiala ma uili e tatau ona lelei lelei ina ia lelei le lamolemole). Ma faatasi ai ma le lautele o sili atu nai lo 240 cm, e mafai ona e fuafuaina 4 faitotoa. I le taimi lava e tasi, o vaega e mafai ona tolu. Naʻo le avanoa oi latou taʻitasi o le a tatau ona ave ni faitotoʻa se lua.

Mataupu i luga o le autu: mautu suauu ma kesi boailer

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

Faʻatumuina o le Kapeneta faʻatasi

O le ata muamua ma le tolu e aofia ai na o fata ma o le lala i lalo o lavalava i luga o tautau. O loʻo tufa atu le nofoaga i auala eseese, ae o le tele o fata e tele. O isi mea uma e le mafai ona toe faʻafoʻiina ma / poʻo le lakapi poʻo le lakapi.

O pusa e mafai ona maua i le pito i lalo. Faʻavae i luga o le vaega laititi, latou te tuʻuina mai atoa le malosi atoa. Ae o pusa pito i lalo e le faigofie tele - e manaʻomia le alu maualalo. Ona o nisi taimi uma latou te faʻatuina atu i luga, ma o le latou i ai i le tulaga i luga aʻe o le ogatotonu o le suilapalapa poʻo le tu i luga. Peitai i lenei tulaga, o se faʻateleina lona toʻa o le Jumper e manaʻomia i lalo o le pusa pito i lalo - e maua ai se sili atu malosi o le vaega atoa.

Ua ou mataala i le Mszonani - o le pito i luga. I filifiliga i luga, e tutusa a latou lapoʻa o ni vaega, ae le manaʻomia. Afai e manaʻomia, tasi le Monazan e mafai ona maua i luga o vaega e lua. Naʻo le taua o le saʻo o le fuafuaina o le mafiafia o le mea mo fata, ina ia le paia.

Le ulugalii ulugalii 3 mita

Faatasi ai ma le uumi o le kapeneta faʻailoga i se mita, o fuaiupu faia 4, ma e mafai ona sili atu isi vaega. E leai ni isi sapalai, ae e leai se isi eseʻese o eseesega i le faʻatumu. Na o le sili atu i le sili atu o fata, pantographs ma utoga / ato. Tuʻufaʻatasiga e mafai ona tele. Filifili le filifiliga e sili ona manaia ia te oe, ae mafai ona suia - i lalo o lau talosaga ma tofo.

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

Faatumuina kapeti coupes mo 3 mita

O ni isi filifiliga mo le faʻatumuina o le faʻatumuina o lapoʻa o laupepa tetele i le ata o loʻo iai. E tele manatu malie e uiga i le faʻalapotopotoga o le teuina o mea i le tatalaina o fata - i ato poʻo le palasitika pusa. Ole mea lea, ile ala ole tupe o le paketi, e pei foi o le auala e faʻamatala ai le faʻatumuina o le kapeneta e aunoa ma faʻafitauli ma faʻapitoa. Afai ua e filifili e ni nai pusa, ae o le tele o fata, e le manaʻomia le faʻatonuina pusa ma mafatia ma le faʻapipiʻiina. Le leaga suia - drawers po o le ato o le fetaui lelei.

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

Gauai atu i le auala e faʻapipiʻi ai le fata mo seevae

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

Pusa masani i le pito i lalo, o le mea e te mafaufau ai i mea e talafeagai, ma luga o le apaau uaea

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

E i ai foi se potu mo le teuina o fale gaosi fale - i le palasitika fata e taofi i le puipui

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

E le auai le malu o le malupuipuia, ae e faigofie ona fetaui

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

I totonu o lenei exbodiant sili pusa

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

Spopled pusa ma potu lautele - o se filifiliga manaia

Faʻatulagaga o le tulimanu o le tulimanu kapeneta cunupe

Mo le kapeteni o le Kapeneta e faʻaaogaina, e manaʻomia ina ia faʻamautinoa ai le iai o mea o loʻo i le tulimanu. O le faigofie auala e fai ai ma tauau tauau. E tele filifiliga. O le faigofie e faʻatinoina o le faʻapipiʻiina o le lua laʻeiina e lua mo lavalava e aunoa ma se vaʻaiga i le va o vaega. I lea tulaga, o le lautele o le Kapeneta i puipui uma e tatau lava; 'ona faʻapipiʻi ai lea o le maʻi le aoga o loʻo faʻapipiʻiina.

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

Faʻatumuina o le kapeneta cuupe i le tulimanu: Faʻapipiʻi le lua o le lua

O le filifiliga lona lua o le tasi vaega o le kapeneta e laititi lava le loloto ma le "tua o le puipui" o le a mafai ona faia lavalava i fafo. E le masani ai.

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

I se nofoaga le mautonu e mafai ona e tautau e le sili ona lauiloa ofu

Ma se auala e faʻatuina ai se maʻa faʻapipiʻi i le tulimanu. E mafai ona latou mauaina i faleoloa faʻapitoa i masini faʻatau.

Faʻafefea ona faʻatulaga se leoleo faitotoʻa i totonu

I le tulimanu - spinning fata. Faigofie

Naʻo le filifilia o se faʻataʻitaʻiga ma le hack - o le a sainia le malutaga mai luga, faʻaalia le lotoa ma le mautu. O le vaega o totoe o le faʻatumuina o le pusa o le pusa o loʻo matua ese lava.

Faitau atili