Overhaul o le faapaologa ma o latou lava lima i totonu o le potu atoa: o le itu taumatau

Anonim

A fausia fale fou potu, o le paleni i latou e fai e tusa ai ma faigata sili ona masani ma sili ona le mafai ona tauaveina faapitoa matagofie. E iloga latou i le tele o uiga lelei, aua le maeʻa soʻo se masini fai mea faigaluega, o nisi o latou e le o siʻosiʻole. Mo nei mea ma isi mafuaʻaga patino, e aoga ile faʻataʻitaʻiga o le filifiliga e toe fausia ai le faapaologa. Afai o tau mo le faʻatinoina o le faʻapipiʻi galuega e tagata atamamai e le taugofie, ona mafai lea ona e toe saogalemu oe.

Overhaul o le faapaologa ma o latou lava lima i totonu o le potu atoa: o le itu taumatau

Tulaga masani o le fale o le fale

Fuafuaina o le Faleoloa Malosiaga i le Fale o le Fale

Mafaufau i le tulaga o le tupe faavae toe faʻaleleia ma o latou lava lima i luga o le faʻataʻitaʻiga o fale o vaega e le Ituaiga o Patisi, ma foliga o le ZIGZAGM. O le saʻo auala i le toe fausiaina o le faapaologa o le a faʻateleina ai le avanoa avanoa. E faigofie lava ona nofo ma se ie puipui, o se laulau kofe ma nofoa, ma pe a tatau ai, e mafai ona e faia se teugatupe patino.

O le mafai ona i ai le malosi o le faapaologa i totonu o nofoaga o potu e lauiloa mo se olaga umi. O mea faʻaiʻu e aofia ai i le fausiaina e seasea iloga i le maualuga lelei. I le fale o le fale i le ituaiga p 44 E manaʻomia le faia o toe faʻaleleia o le teuteuga i totonu ma fafo.

Overhaul o le faapaologa ma o latou lava lima i totonu o le potu atoa: o le itu taumatau

Toe faʻaoʻoina le faapalepale - o se mea leaga i le fale mautotogi

Ua maeʻa le faʻauma

O le manaʻoga mo le teuteuina o le tino o le faapaologa mo fale i le ituaiga o le 44 e le o se faʻafitauli o le RED. E i ai le tele o faʻavae faʻavae mo le filifiliga o mea mo le faʻauma i fafo:

  • Na o mea agavaa e i ai e i ai ma le umi auaunaga olaga e taliaina.
  • Mea e tatau ona lelei le teuteuga i fafo e tatau ona suia soʻo se mafuaʻaga o le AMCRYCHERSRAC
  • Taugofie Tau.
  • Faigofie pe a faʻapipiʻi ma ou lava lima.

Overhaul o le faapaologa ma o latou lava lima i totonu o le potu atoa: o le itu taumatau

O fafo o le falesolo

O le sili ona talafeagai tulaga i luga o le:

  • Uamea talaaga.
  • Laina.
  • Sivine.

Faapipiiina o le faapaologa e le vinyl sivine

Mo le toe faʻaleleia ma o latou lava lima, o loʻo sivine mai le polyvyl chloride (vinyl) e lelei. O mea o loʻo ufitia i le malamalama mamafa, maualuga le malosi ma le faʻatuatuaina faʻailoga, faigofie faʻapipiʻi. O mea faapena e foliga lelei i le Balconnies i le potu o le fale e tusa ai ma le 44. A o le i amataina galuega, e tatau ona e kuka:

  1. Vinyl siving (o le numera o sikuea mita o loʻo fuafuaina mai le voluma o le vaega o le vaega o le eria + 15-20% ua faʻaopopo i le faʻaopopoina o le faʻaopoopoga).
  2. Wooden Bar 40x40mm Mo le nanaina o le Crate (Uiga faalagolago i le tulaga o le pito i lalo o le faapaologa).
  3. Amataina fasi pepa faʻapipiʻi i le pito i lalo o le fausaga (aofaʻi faʻalagolago i le umi o le moli taimi).
  4. Totototo i fafo e nana ai le tulimanu tulimanu o sivine.
  5. O fusi faʻapipiʻi (taula ma faleʻoloa, le manatu faapito).
  6. Laupapa i lalo o le faamalama.
  7. Laina mea faigaluega: Burgarian ma uʻamea tisiki ma fafie, peʻo, ma se pou seti ma siaki, tulaga, scorws, harmen.

Tusitusiga i luga o le autu: faamau i luga o pepa puipui e vaaia: o le a le mea e fai i se tulaga faapena

Overhaul o le faapaologa ma o latou lava lima i totonu o le potu atoa: o le itu taumatau

Montage o le sivine i fafo atu o le falemeli

E amata le CALMe i le fasi o le laupapa pusa. I totonu o fale o Ituaiga 7 44 Mai 9 i le 16 SOAO TAIMI Matai ma ou lava lima ma le malosi saogalemu.

TAUA! Afai o loʻo fuafua e faʻapipiʻiina e faʻapipiʻi i se tulaga saʻo, o le mea lea o le sulugatiti o loʻo sipiʻo i ai ma le vice.

Mo lenei, i tulimanu o le faapaologa ma le fesoasoani a taula bolts, fata mai le laupapa laupapa ua faapipiiina. O nati o le a fesoasoani e sili atu le tuʻufaʻatasia o le rate mai totonu. Ona faʻapipiʻiina lea o pa o loʻo faʻapipiʻi i luga o le pito i luga ma lalo pito o le mamanu. O lenei ua mafai ona e oge i luga o fata o le tusi.

I le taimi mulimuli o le toe fausiaina, le mauga o le malaga i le laupapa laupapa. O loʻo faia e le au tulimanu i fafo atu o le au na o le a kuka ai pito o le oloa.

Overhaul o le faapaologa ma o latou lava lima i totonu o le potu atoa: o le itu taumatau

O le pa o le fale o le potu o le a ufiufi i le sivisi

Faʻapipiʻiina o le vinylʻau ma ona lava lima e amata i se amataga plardk, o loʻo faʻapipiʻi i le pito i lalo o le laupapa laupapa faʻapipiʻi. O lea la o loʻo faʻaofi le pa o loʻo faʻapipiʻiina i le muamua ma le tumau. O le pito pito i luga o le a le tagofia, nai lo le a iai se laupapa i lalo o le faamalama. A faʻapipiʻiina le fao, e taua le tuua 0,5-1 mm o se vale, o le a le faia sivifo i le faʻaoʻo i le lautele ma le lautele o le lautele ma le lautele o le lautele.

O le teuteuga o totonu

Ina ua maeʻa le iʻuga o ni galuega mai fafo, e manaʻomia le tuʻuina atu o le faapalepale malu, vevela ma se foliga aulelei. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga mea nei e filifili mai ai: PVC panels, palasitika ufiufi poʻo le susu. O le faigofie pe a faʻapipiʻi i ou lava lima o le PVC panels.

Overhaul o le faapaologa ma o latou lava lima i totonu o le potu atoa: o le itu taumatau

O puipui o le faapaologa e ufiufi i palasitika panels

O le pa o le pa ma le taualuga o le PVC panels

Aʻo le i amataina galuega, e manaʻomia le saunia o mea nei:

  1. Wooden Bar 20x20 Mo le nanaina o le Crate (le numera o sikuea mita ua fuafuaina mai le vaega o le potu).
  2. Polyfoam po o velam mo le paluga o puipui ma taualuga.
  3. PVC Panels: P-Spick Expess, N-Distick, F-Dism (i ai le tele i le lautele: 0.250, 0.3 mita ma 2.9 m). Ina ia saʻo le fuafuaina o vaega mo le toe faʻaleleia, e te fuaina le tulaga faʻavae o le potu ma vaevae i le lautele filifilia o le vaega.
  4. Faapipiiina o Aam.
  5. O ia lava-tipitipi ma fafie.
  6. Meafaigaluega: Ua maeʻa ona manumalo i le manumalo, Bulgarian ma tisiketi mo uamea ma fafie, sikulu, hammers, hammers, harmerve.

Mataupu i luga o le autu: faia togavao ma uumi ma ou lava lima

Overhaul o le faapaologa ma o latou lava lima i totonu o le potu atoa: o le itu taumatau

Faapipiiina o le apaau e ufiufi ai le faapaologa ma palasitika panels

O le mea muamua o loʻo tuʻuina atu se moli laupapa i luga o le faʻavae o fafo o loʻo faʻaumaina ai le vinyl o loʻo sivine i le faʻatulagaina o taʻiala. Faʻaofi ni laupepa o vaisa o loʻo iai le faʻavaʻa, faʻaputuputu a latou mea ola. Ona faʻapipiʻi lea o le faʻasologa o aʻoaʻoga i le tulimanu o le faapaologa, lea e sili atu faigata ona galue ai.

O le vaega mulimuli ane o loʻo faʻaofi i totonu o le isi ma le fesoasoani a ni masini faʻapitoa. Faʻaaoga le F-Faʻamatalaga e oʻo atu ai i le paluni paluni. Nofoaga i le mea e faʻapipiʻi ai le pa ma le taualuga, ua matou sauni ai le taualuga o igoa. O le tauemuina o le tau o le moliga i le faaiuga o le galuega.

Faapipiiina o fola

Le filifilia o se laufanua o le fola, e tatau ona e agaʻi atu i mea faigaluega a le avanoa ma mea. O le faigofie sili ona faigofie e faʻapipiʻi ai le fola ma ou lava lima i fale o le ituaiga p 44 o se masani masani ma feololo. Le faia o lenei mea, kuka:

  • Sikulukalaiva.
  • Bulgarian ma se fafie tisiki pe eletise eletise.
  • Toe fai 80 mm.
  • Brantur po o le chipboard i le 20 mm.
  • Fafie Bors 40x40 mm.
  • O oe lava-tipitipi.
  • Polyfoam po o le foma 30 mm mafiafia.
  • Roulette, penitala, sikululua, hammers, tulaga.

Overhaul o le faapaologa ma o latou lava lima i totonu o le potu atoa: o le itu taumatau

Mafanafana fola o le king i luga o le faapaologa

O le Perforator Drills pu mo faapipiiina le ata tusi mo le umi atoa o le potu. Fuaina le lautele o le faapaologa (i totonu o fale o le ituaiga o le q 44 o le 105 cm) ma tipiina pa o 40x40 mm i le mamao o le 40 cm. Ona matou vili lea i le pu ma nonoa i luga 80 mm toolu.

I totonu o sela o le Form Foam ua fusi mau. Ia mautinoa e le o fausia avanoa. O le pepa o loo faaputu i luga. Faʻaaogaina tulaga, e faʻaalia lava foi i vaega o Plywood. Afai e tatau, tuu se isi vaega o le puaa po o le foma. O lenei ua tumau le vali le fola i lau lanu e te fiafia iai. I luga o lenei mea, o le toe faaleleia o le fogafale fola ua uma.

Mataupu i luga o le autu: Tulo i tamaiti: Uluai faamalama teuteu manatu

Glazing

O le glazing o le faapaologa o le taimi mulimuli o le toe fausia ma o latou lava lima. I fale o le ituaiga p 44, o le sili ona talafeagai filifiliga o le faʻapipiʻiina o le faʻaluaina-glazed Windows. Okaina o le Windows e te manaʻomia mai se tagata gaosi oloa. Muamua lava, e manaʻomia le faia o fua. Ina ia faia lenei mea, aveese le faʻamalama tuai pito i le pito i lalo o le puipui ma le pito i luga luga. O lenei ua tatou fuaina le mamao i le va o puipui ma le papeta aʻo leʻi maeʻa. E tusa ai ma le mauaina o faʻamaumauga faʻapitoa matou te faia faʻamalama.

Mo le faʻapipiʻiina o le uʻamea-palasitika Windows, o le ae manaʻomia:

  • Sauni sauni ma le lua glazing.
  • 'Au pe tui ma le manumalo i le Drills 140 mm.
  • O oe lava-tipitipi fao ma solo palasitika.
  • Sikulukalaiva.
  • Faapipiiina o Aam.
  • Roulette, tulaga, sikuluka.

Overhaul o le faapaologa ma o latou lava lima i totonu o le potu atoa: o le itu taumatau

Faapipiiina o uʻamea-palasitika Windows i luga o le faapaologa

Ma lea, a o le i faia faamalama, ua matou aveese faamalama mai faasalalauga. O faʻavaʻa o loʻo faʻaofi i totonu o le faʻamalama matala, lea e iai ai faʻaaliga o lumanaʻi. I totonu o le 'au e fai ai ni mea palasitika palasitika. Ona ou faʻapipiʻi ai lea o le faʻavaʻa ma le fesoasoani o le faʻapalepaʻoina o le faʻaaogaina o le faʻaʻaisa, faʻasusu i ai i le fale o le fale. O le mea manogi e tapunia uma avanoa avanoa. Ina ua uma ona faapipiiina faalua-glazed Windows, faʻasaʻoina latou ma se palasitika pa. Faʻapipiʻi Swivel-gaugau flaps.

Faitau atili