Faʻafefea ona faʻaaoga le tulle ma le lipine ma ou lava lima

Anonim

Na e faʻatau se paʻu uma, ae o le faʻataʻitaʻiga e umi lona umi e matua le talafeagai mo le tele o lau faʻamalama? "E FAAPEFEA ONA FAIA LE TUPU?" "O le fesili muamua lenei o mea uma hostess o le a fesili ia o ia na faʻatauina se saoasaoa o le saoasaoa.

O le fausiaina o se mafanafana i totonu o le fale, e le o avanoa le ie puipui, ma ua le o avanoa lea. Ae maise lava, o le toesea o pupuni e faia ai faamalama "faasese, ma i nisi o mataupu e matua leaga ai. E vaʻaia avanoa faapena, tusa lava pe o loʻo tuʻuina atu i meaafale, mea faigaluega ma vaega faʻapitoa o le au fai.

Ina ia faʻamalieina manaʻoga ma manaʻoga o tagata faʻatau uma i le tele e mafai ai, gaosi oloa e maua lautele lautele. O le ono tele e tele o se lautele lautele e talafeagai mo pupuni o soʻo se maualuga. Ae maise lava mea uma, ua manino mai ile faʻataʻitaʻiga o le a mafai e le avanoa umi ona maua i se taimi puʻupuʻu, ae i le eseʻoʻe - e le mafai ona tupu. O le talimalo o fale mautotogi ma pupuʻu maualalo o loʻo feagai ai ma faʻafitauli pe a latou faʻatauina tapenaga, - e manaʻomia le manaʻomia ona talosagaina e tuʻuina atu le pupuni o loʻo manaʻomia. O nisi faʻatamala e liliu i le matai o tagata faʻapitoa i totonu o le potu, aʻo isi taumafai e fofo le faʻafitauli na o latou. E le gata i lea, e le faigata ona faia.

Na e filifili e mulimuli ile tulle? Faʻafefea ona faʻaaoga le tulle mai le okeni ma faia saʻo? O le tekonolosi itu o au gaioiga e tatau ona atoatoa. Tulle - Malulu ma le matagofie ie, e manaʻomia le tutusa sootaga: ma le faʻaeteete. O lea, tatou amata!

Faʻafefea ona faʻaaoga le tulle ma le lipine ma ou lava lima

Suesue ma le faaeteete le ie

Afai e te le manaʻo e faʻaleagaina le siata, tatou te ofo atu e aua neʻi tuʻulafoaʻi fautuaga nei.
  1. Mafaufau i le ie lavalava ma fuafua poʻo fea le filo o loʻo i ai.
  2. Oti o le ie e manaʻomia (ae le o le mea e faʻaaoga ai) i luga o le fasi fasipepa. Otiina o se ie ma le solia o lenei tulafono, e mafai ona e mauaina se iuga sili ona manaia. Ae e le aoga le matua tiga. Faalagolago i luga o le malamalamaaga o tagata faʻapitoa, ma o lau ulu o le a maua se foliga manaia. Afai o le ie puipui e matua manifinifi, mafaufau e tipi i totonu, ae i le isi itu o le au filo.

Filifili filo ma nila

  1. Filifili nila. Ma o lenei sitepu e matua tutoatasi pe o le a e fuafua e saili se fesoasoani mai tagata tomai faʻapitoa pe filifili e faʻatulaga oe lava. O le mea autu o le filifilia o le sili ona talafeagai o nila. Matagofie ma lamolemole statches i luga o le 50% faalagolago i luga o le lelei o le nila. Tulle - O le aano e agamalu, malamalama, ea, ma o lea, ma o lea o le nila e tatau ona talafeagai - manifinifi. O le ie faʻaʻaisa o se faʻailoga taua foi lea, o le tonu o le saʻo o le ie puipui i luga o ie.
  2. Mafatia o filo. Manatu mo le tisu e tatau ona i se tasi leo ma le mea. A leai, o le a e feagai ma se mea leaga, ma o se taunuuga - "Tatoaluega" ie puipui. Filo e tatau ona manifinifi, ae tumau.

Mataupu i luga o le mataupu: Autumn Crafts mai le pepa: Quilling ma Tusitusiga - 2 Masterblass + 40 ata

Faʻafefea ona faʻaaoga le tulle ma le lipine ma ou lava lima

O lea e le o le le mautonu o le tulle, salalau le ie puipui i luga o le kesi (mafai ona tumau ma le vali lipine)

Saunia le fale faigaluega

Ae e te leʻi amata lanu, siaki le laulau ma le masani o le cotton poʻo se mea manaʻomia e gagau ai ma isi vaega). E te iloa o le tulle o se ie manifinifi, o le fib o lea e matua gaoioi. Ma o le ie puipui o le a maua ai le static turle i luga o le laulau, faʻaititia le tikeri o le faʻaseʻe o mea lelei, ma vaʻai lelei tele pito.

Na maeʻa galuega sauniuni, ma o lenei ua mafai ona e agaʻi i le sini autu i le autu autu - i le sivew tuli.

O le le fiafia

Aʻo leʻi faia ni gaioiga autu, e fautuaina ai e faʻamalieina pito o le ie, e masani lava latou te suʻeina i ona foliga faʻamau.

Ia, o afea a le faatauina ai se tuli, na tipiina loloto, ma afai e leai? Afai ua motusia le ato, ona le mautonu ai lea o pito. E tatau ona latou ogatasi ae e te leʻi ulaula. O nisi taimi o le tipi o loʻo i ai foʻi ni mea faigata. Faaeteete! A o luma o le suʻi o le pito o le ie e tatau ona manino lelei pito. Faʻafefea ona 'ausia lenei mea?

Muamua, lele le pito. A maeʻa ona faʻamalamalama le tulaga. O le a e vaʻai po o le a la lau mata o le pito o le pito e lamolemole pe leai foʻi.

Fono

Aʻo le i amataina galuega, fai taga uma i luga o se tamai mataupu. O le a faʻatagaina oe e faʻatau muamua le tomai, fetuunai filo, o le nila tulaga ma faʻamalosi.

Faʻafefea ona faʻaaoga le tulle ma le lipine ma ou lava lima

Okeni o le a tatau ona tipi i luga o le laina, ona o le tosoina o le filo mo se faasinomaga faasino o le tulaga o le a le aoga

Matou te faʻamatalaina se faʻailoga

Afai e te manaʻo e mulimuli mulimuli i le itu, e manaʻomia le solomuli mai le pito e solomuli ai e solomuli ai le mamao tutusa i le 3-4 cm, ma pe a uma ona taofia ai ma se peresetesega tasi mata. E sili atu ma le faaeteete (ina ia le tipi ese le filo) tosoina i luga o le tapoleni mai luga i le pito i lalo. Afai ua manuia le taotoga, o lona uiga o le ae maua le laina mafolafola. O Ia o le a avea ma se taiala o le to-tumutumu. I luga o le laina gagau tulle, e ala i le faʻaalia faʻalua.

Tusitusiga i luga o le autu: sese ma le le lelei o le fufuluina masini masini

Ma, pe a faʻaaoga se okeni o se tuli, na o le tosoina le filo o le a le manuia. O le Okeni fibers e matua manifinifi ma le maasiasi ua latou nutimomoia i sina taimi, le maua le taimi e gagau ai. Okeni okeni e tatau ona na o le lamolemole.

O loʻo matou faʻatinoina o itu itu o le pupuni. O le valea ua tuu i le pito i luga ma amata ona amata itu i se mamao o le 1.5-2 cm. Ia mautinoa o lo oi totonu o le fasi. O le iʻuga o loʻo lelei ona malupuipuia e le mafai ona vaʻaia.

Faʻasaʻo le boca

I le mamao o le 1-2 mm mai le totonu o le totonu, matou toso itu o le faʻaaogaina o le filo, o le lanu e tutusa lava i le lanu o pupuni. Ina ua le fiafia uma tulivae, o le mau e tatau ona tuʻuina i le itu i luma, ua tatau ona i ai se mea faapipii i ai, e tutusa lelei. Le siosiomia pito pito i luga e fesoʻotaʻi ma se lipine ina ia i lalo o le tutuli i lalo o le lipine i lona lautele. Le isi, o le tipi o le lipine e fetuunai i le 2 cm i totonu, tulei i latou i le tisu ma pine. O le ie puipui ua faʻapipiʻi (1 mm mai le pito). E taua le paʻepaʻe o filo. Matou te ave ese pine ma ia teena le tapene i tua, o lenei ua mai le itu sese. Toe faamalosia. O lenei ua tatou faʻaaogaina filo lanu. Matou te tatalaina le filo i luga o le lipine, feagai ma le lipine mai le itu itu.

Faʻafefea ona faʻaaoga le tulle ma le lipine ma ou lava lima

Fuafua le umi umi

O lea o le iʻuga o se mea lelei, e taua le faʻailoaina lelei o le umi o le tulle, o le a vave ona faʻamalosia ou faamalama, faʻamafanafanaga ma le faʻamafanafanaga ma le faʻamafanafanaga i le fale.

Ina ua maeʻa itu, e taua le saʻo, ma ia fai fuafua i le alauni, ia e faia se tausaga o le umi o le umi o le umi. Afai e tatau ona e fasi le pito i lalo o le pu, o gaioiga e tutusa. E tatau ona fuaina mai le pito i lalo o le ie 14 cm ma toso le filo. O le faia o lenei mea, o le a e vaʻai i se laina mafolafola o loʻo i luga o le umi atoa o le pito atoa.

  1. Fuaina le umi. Afai o loo e taitaia e le tulafono autu, e taua ai le iloa o le 'ie puipui e tatau ona i se umi e puupuu i lo le Dina atoa mai le cornice ma le fola o le fale e ala i le fola mo 10-15 senitimita. O pupuni o le umi o le umi e faigofie ona tatala ma e le aoina le pefu mai le fola.
  2. Fai makaina (fasimoli, peni po o le pork) i luga o le tumutumu luga.
  3. Oti isi vaega o tapoleni.

Taua

Faia ma le laina sao. Afai e te le o mautinoa o oe lava mata mata, tusi se laina sao.

O lisi uma e lisiina ua uma ona tua? Toe siaki, ma pe ua lelei mea uma. Afai e saʻo mea uma, agaʻi atu i gaioiga nei.

Tusitusiga i luga o le autu: foliga o le mamanu o le faletaele e aunoa ma le faleuila

Tagi ie

  1. E ave lemu le tulle, fetuunai ona amata loa lea. O le pito i totonu o le pili o le tisu o le 2 cm.
  2. Shuffle tulle i le vaaiga o le punou, lalo, o le mea o le pito o le oloa o. O lenei taualumaga e matua valivali ma talisua. Fai le onosaʻi, aua le faʻaseʻe. Lapataiga, saʻo, sogasoga - au uo i lenei pisinisi faigata. A leai, o tulle e faʻaleagaina, ma o loʻo taofia le lagona. O mea uma e fesoʻotaʻi ma le suisui e le mafai ona faʻapalepale i le moe ma le le manuia.

Manatua o le sao o le paneta tulle e tulle maua se lua punou.

Faʻafefea ona faʻaaoga le tulle ma le lipine ma ou lava lima

Matou te fiafia i Tulleng

Ina ia mafai ona alualu i luma i le mafai ona tupu, e tumau pea le mulimuli, ae o se mea taua tele o le shappen le punou. Faʻaaoga mo lenei filo, filifili i le lanu, mea ma le mafiafia i le amo.

Stroke ma nana le siata

Stroke tulle, nonoa le ie puipui pupuni i le umi manaomia. Matou te tautau Tullele ina ia mafai ai ona talanoa le itu foliga o le nofoaga.

A iai se manaʻo, o le pito o le tulle e mafai ona togafitia ma se satin faiva, e tatau ona faʻateleina le ogatasi o le lanu ma le tino. Ma e mafai ona e faʻaaogaina le malae aʻoga. Uma muamua ma le lua metotia faʻatagaina le yoy e maua ai se manatu ia te ia lava.

Faʻafefea ona faʻaaoga le tulle ma le lipine ma ou lava lima

Moscow lulu.

O le aano o le Moscow Seam e pei ona taua i lalo: E manaʻomia le fetuunai o le ea e 0.5 call 8keters ma scrike, ae o le laina o le 0.1-0.2 mm mai le punou. Ma le alauni e tumau e tatau ona teuteu latalata i le isi. Pe a uma le ie ona toe fai mai i lalo o le Shem. I le mamao o le 0.2 MM mai le pito o iai nei ua uma ona iai se sui fou. Ia faaeteete, o le muamua seam e tatau ona i totonu o le punou.

E pei ona e iloa, o mea uma e le faigata. Sili sili ona onosaʻi, faʻamaoni ma le faʻaeteete ma le faʻaeteete, ma sili ona taua - mulimuli i fautuaga. E le faia e ia o le a le faia o ia lava. O uluaʻi ave o le la - ma o lau Windows o le a mauaina se fou, atoa lava foliga foliga.

Faitau atili