Styles compsons i totonu o le totonu - pei o le autu

Anonim

O se tasi o faʻatelega o loʻo faʻamamafaina ai le aotelega o le mamanu o le totonu o le mamanu o le mamanu o faʻamalama ma ni faʻailoga. Malie Filifilia UIGA E OʻO I LONA MAʻIGA MA LE MOLIMAU O LE LAUGA, A o le mea lilo o le manuia o le tau talafeagai o ituaiga o le potu ma mea faigaluega. Ina ia iai se ata atoa o lenei pule faʻapitoa, mafaufau i le a le sitaimo o pupuni i totonu o loʻo i ai.

Styles compsons i totonu o le totonu - pei o le autu

Pupuni i le potu malolo

Eseese ituaiga o pupuni

Tele o tatou talitonu pe afai e te filifilia ni auupega i luga o le faʻamalama i luga o le faʻavae o le tuʻufaʻatasia o le lanu ma totonu, o le a lava. O ni mea taufaasese e tau atu i le mea moni o mea taugata, totini ma meafale e tuʻufaʻatasia ie puipui, ma ua le toe foliga matapogia. O lenei manulele ma le malulu e sau pe a iloa auiliili, ma le sitaili o le faʻamalama fuafuaga e aofia ai.

Styles compsons i totonu o le totonu - pei o le autu

Lauiloa ie pupuni ma sitaili i aso nei e pei ona taua i lalo:

  • Igilisi.
  • Italia.
  • Gothic.
  • Initia.
  • Scandinavia.
  • Iapani.
  • Minimalism.
  • High Tech.

Styles compsons i totonu o le totonu - pei o le autu

Igilisi

Victorian, poʻo le Igilisi sitaili e faʻailoaina e mautu ma paie. E masani ona taʻua i latou e le o ni ie puipui - mo le i ai o tamaikaquins ma piki. Peitaʻi, o le "saolotoga uma" e faʻatagaina ai pupuni i le Igilisi sima. O le ituaiga o tusitusiga o loʻo manino, o le ie (lolomiina sieve poʻo se togafiti) o le toʻafilemu, paolo, bedi, beeg ma paʻepaʻe ma paʻepaʻe masani. E ui i le faigofie, o le mea e tatau ona maualuga le lelei, ma le poto masani e fai ma sui. O le paʻu maualuga-tau o le tau o se mea lelei - o le masani o victorian style e le tuʻuina atu faiga, ma le lelei o mea o le a faʻatagaina e faʻaaoga ai pupuni mo le tele o tausaga.

Styles compsons i totonu o le totonu - pei o le autu

Italia

O le vaega autu, o le ie pupuni i le Italia faiga - o le auala o le faʻapipiʻi i le cornizer. O le maea mo le faaseʻe e tatala faʻalua ai le lua o le Windows i le taimi e tasi, ma le mamafa o le paʻu, o loʻo ifo i le pito i luga o le mea lelei. Faafetai i lenei mea, ma le faʻanoanoa, o loʻo le faʻasalalauina pupuni o le tele o le la o le la, ma afai e i ai se manaʻo e teʻena le potu, ua lava lea e aveʻesea ai soʻu mataʻu pe faʻapipiʻi. O le ie malosi o le a talafeagai mo i latou o lo latou olaga e aofia ai le ao, o le ie puipui e faateleina ai le lelei o le malologa.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se faʻasologa e aunoa ma le pamu mo le tuʻuina atu

Styles compsons i totonu o le totonu - pei o le autu

Italia sitaili

Gothic

E foliga mai o le gothic - o se umi-oti faiga o taimi ogatotonu. Ae o lea foi i le taimi nei i totonu o itu faaonapo nei o loo iai upusii mai le taimi ua tuanai. Faʻatupuina o vaega o laʻau, faʻapipiʻiina elemene, ma le loloto o le pogisa pouliuli ma mauoa, mamafa tusitusiga - o le matagofie o le dothmic system i aso nei ua toe i ai i aso nei. O pupuni i le koma o le fale e iloga i le maualuga maualuga, o le i ai o tamaikaquins ma piki, faʻapea foi ma se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga:

  • Lanu viole.
  • Iscin-uliuli.
  • Emerald.
  • Raphberry.
  • Tapunia.
  • Lanu enaena.

Styles compsons i totonu o le totonu - pei o le autu

E masani lava i luga o tamai mamoequins poʻo le mafai ona i ai o le hindent experodidery ma auro poʻo ni filo.

Initia

I lenei sitaili, lanu malamalama o loʻo tuʻufaʻatasia (o nisi taimi e tusa ai ma le acid paolo), o le tele o faʻagaioiga ma tagata taugata. O iesaunoa o tagata i tua o loʻo faʻataunuʻuina mai i mea tetele e mamafa ma manino, toetoe lava a afaina ai. O le poto masani o le atamai pupula ma tissue e mafai ai ona tatou mauaina le mamanu o Windows ma se faʻailoga mataʻitu o le la ma le poto malamalama.

Filifili, EAves ma isi mea atofaina e filifilia mai i mea taugata (troup togavao, faʻamalamalamaina poʻo ponaivi elefane), ma e masani ona faʻatonutonuina i maʻa. O isi vaega o loʻo totoe o le faletalimalo "toe foʻi mai" Windows Party - Mo Initia sitaili, o le tele o aluga ma le i ai o meaʻai moega i luga o le moega o loʻo faʻaalia i luga o le moega o loʻo faʻaalia i luga o le moega o loʻo faʻaalia i luga o le moega.

Styles compsons i totonu o le totonu - pei o le autu

Scandinavian

O lenei Scandinavia i totonu o lenei aso o le faamafanafanaga, le mautonu ma le tele o malamalama malamalama. Scandinaviay sitaili scredus ua filifilia talafeagai, mai le manifinifi paʻepaʻe, pipi poʻo sina moli lanu malamalama. O nisi taimi i totonu o ia lava i totonu o ni autaluga e iai ni mea lelei ma lanu pupula ma le fiafia, ae o le ie mo ia mea e masani ona masani ai - flax pe cotton. O lenei manaʻoga e fesoʻotaʻi ma le taua o mea faʻalenatura i Scandinavian Design.

Styles compsons i totonu o le totonu - pei o le autu

Iapani

Vaʻai ia Iapani pupuni ia le itiiti ifo ma le tasi, latou te leʻi faigata ona fenumiai ma se mea. O nei mea ia, pei e faaleaogaina ie totogi o le ie, lea agaʻi i luma o le faʻamalama e tatalaina i luga o le faʻavae o le faitotoʻa-coupe - i luga o taʻiala. O pupuni i luga o le Iapani-style Windows e mafai ona avea ma monophonic ma i ai le tele o ata. Faamalama sing Wind Window tutusa faia i totonu ma le malamalama, matagofie ma taofiofi.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se suvea o se ofo (ripper)

Vaʻai vitio ata

Minimaltism ma maualuga Tech

O totonu o ituaiga tapuaiga e mafai foi ona taʻua o sitaila lea o loʻo mulimuli mai o pupuni: Minimalm ma le maualuga-tekonolosi. E iloga uma i le faigofie o le ituaiga, lea na faamamafaina ai e le au fesoasoani.

Faʻaaliga faʻaititia o faʻailoga faʻapitoa:

  1. Le lelei o pepa ma laina.
  2. Le lava o ata, pe faigata voumetac mamanu.
  3. Susulu po o le le mafai ona iloa ata o mea.

Styles compsons i totonu o le totonu - pei o le autu

Faapitoa ie puipui maualuga-tech:

  1. Faigofie o pepa.
  2. "Uamea" ma malulu.
  3. Eseesega o tuʻufaʻatasiga o lanu ma mea.
  4. O le upuupu "le aoga" uiga o le ie.

O le eseesega i le va o nei sitaili e lua o loʻo manifinifi - Afai o le sisina o le faʻaaogaina o le taofiofia o paie, ma sili atu - ma le faʻamamafa o le tekonolosi. "

I totonu o le lisiina atu nai mea o loʻo fuafuaina mo faamalama tamaitusi, o le mea moni o le lisi e mafai ona faaauauina mo se taimi umi - o pupuni i le vanitia sitaili, pe i ai. E le manaʻomia le aʻoaʻoina o mea uma ia mate le filifiliga atoatoa mo lou fale mautotogi poʻo le atunuʻu.

Styles compsons i totonu o le totonu - pei o le autu

E mafai ona e filifilia se auala faigofie - e valaʻaulia se tagata mamanuina e faʻataʻitaʻi ai le styreshed compian i totonu o lou fale. O lenei faʻapitoa o loʻo i ai le poto masani i le puʻeina o faamalama i nofoaga, ma o le a fautuaina le sili ona lelei lomiga o le paolo ma faʻataʻitaʻiga.

Afai e iai sau tutoʻatasi o mea lelei "O lavalava mo Windows" foliga manaia, faʻaauau i le agaga tutusa, ma e le o toeititi lava taumafaiga ma sailiga fatu ma fatufatuga.

Faitau atili