Faʻafefea ona fai le cornice mo pupuni Roma e faia oe lava

Anonim

Sue le pupuni o pupuni Roma e faia oe lava - le o se faafitauli. E sili atu le faigata mo i latou ona faia tutoatasi oega. Agnind ie pupuni - o le palasitika o le folau, aua na latou faʻaali i luga o le moli ona o tagata folau. Ua pupuni foi pupuni o Roma i lo latou faigofie e pei o ogaumu o folasaga, o la latou galuega ola e tutusa foi. O le a faigofie ona latou fetaui i soʻo se ituaiga o potu mautotogi, fale, le nofomau. Faʻatau le mea ua maeʻa - o le fiafia e taugata tele. Ae, afai e te maua le onosaʻi, e mafai ona e faia oe lava. O tulafono mo le gaosiga o oavela e faigofie lava ma malamalama iai, ua amatalia i ni mea ua gaosia.

Faʻafefea ona fai le cornice mo pupuni Roma e faia oe lava

Fetufaaiga Vaʻai mo Puipuiga o Roma ma le Palota Paʻaga.

E le i suia le faiga ma le loloto o le tulaga?

Ma e moni lava, talu ai ona o togafiti uma e faigofie.

O o faʻasamoa mo au ie a le lagi i aso nei e pei lava ona faia pei o le taimi aʻo leʻi faia le taimi nei.

20 tausaga o pupuni o Roma e ova le afe tausaga. O mea e suia, si sitaitua fou, masani masani, tafega a o ie o le a le suia le taulaga a le lagi i luga o auala uma. O le taimi lava e tatau ona maitauina: O le lauiloa elemene o le potu o le potu ua faʻatuina e faʻatatau i le le mafai ona aoga, ae mai le mea o le a aoga ai. O pupuni Roma e mafai ona faʻapipiʻi saʻo i luga o le faʻamalama talaaga, o le a latou matua faʻamaʻaʻa tatau mo ia. O le leo ua tuu i totonu o le faamalama matala. O pupuni Roma e tumau i fafo atu o le faʻamalama matala, faʻalelei i luga o le pito i luga. O le taualuga o se lelei filifiliga e faʻatulaga ai le malifa, o le tasi ua faʻatumauina mai fafo o le faʻamalama matala.

Faʻafefea ona fai le cornice mo pupuni Roma e faia oe lava

Le polokalame o le masini o le cornist cornice.

O le aʻoaʻoina pe faʻapefea ona faia cornice mo pupuni o pupuni a le Stuthones, e manaʻomia le faʻataʻitaʻia o ni faʻapitoa o lana fuafuaga. O ie puipui o loʻo aofia ai se faʻatagata o le ie, lea o lona itu e sili atu nai lo le faʻamalama mumu. O le tino o le ie e ono avea ma foliga sili ona eseese i le maualuga, lanu ma le mamanu, o le mea autu o le mea taua o le afhethetic avanoa o le potu. O le siitia aʻe o pupuni o tagata puipui o loʻo foliga mai, ona o lenei pepa na latou fausia fatu nifo. E tupu lenei mea, aua o puipui mai le itu sese, e le avatua ia fabric le avanoa e faailo ai, ma lima i mama o loo aoina se siata. Faatulagaina o ie e faia e ala i alalaupapa.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona faʻapipiʻi velcro i le faʻavavau: lauiloa manatu

E matauina: o pupuni o pupuni o pupuni uma e aunoa ma se bornice elemene. O a tulaga aoga o le au pupuni o le Roma ma ia e aunoa ma ia - o se fesili finau i le faavae o le potu, faʻamalama matala ma le manaʻo e faʻateleina ai le aoga o le avanoa. O le faʻatumuina o fomaʻi o Roma e leai sona aoga. Ua faʻatumauina e le Tapuni i luga o le laupapa o le Laʻasaga maluma, poʻo le a le mea e manaʻomia ona maeʻa. O le mea sese a i latou o loʻo foʻia i luga o se gaioiga o se faʻagaioiga o le vaega. O le a ia ufiufi le siata, ioe o le loto malie. Ae faʻapefea ona aveesea oe e aunoa ma le faʻaleagaina o le ie? O pupuni Roma e a manu o loo i fao ma le fao. Ua faamamaina i latou i le velocked pu i totonu o le tisu. E mafai ona e faʻatauina sili atu faʻamatalaga faʻapitoa poʻo le 'aʻai. O le mulimuli na te faʻatonutonuina tutoʻatasi o le i ai poʻo le leai o se cornice. Tagata tomai faapitoa i le mamanu o le auai i le auai ma ie puipui o loʻo faʻaaogaina lava se paipa faʻapitoa, pei o masani ai, o le i ai o saito a le Roma e sili ona sili ona lelei.

Faʻafefea ona fai le cornice mo pupuni Roma e faia oe lava

Faaketa o le siʻitia o le faiga mo pupuni o Roma.

A faʻapea o loʻo filifilia se nofoaga o loʻo faʻapipiʻiina ai pupuni o tagata Roma, ma faagasolo mai le galuega.

E mafai ona faʻapipiʻiina:

  • Fufusi i le faamalama, tuʻu tuusao i luga o le faʻamalama faʻataʻa ia lava;
  • totonu;
  • Fafo, taumatau i luga o lona tumutumu maualuga;
  • Fafo tatala Windows, sao i le taualuga.

I luga o le vagaia o le auala ma lana filifiliga

E i ai faalavelave eseese i vaue o tagata Roma, o le mea e taatele o avea o se maea, rouin-kolose afi, afi. O le muamua faigofie faigofie, e sili ona faigofie le faia o oe lava. O arani e pei o se cord comm tulaga e tulaʻi ai le pupuni o Roma ma paʻu. O le Cord Corchanism e le faigata ona faʻasaʻo pe sui se tasi poʻo se isi mea i totonu. Ae ui i lea, e iai lona vaivaiga. Mo 'ua le fetaui le pupuni a le 33 Uliuli, pei o le ie, e tusa ma le 4 pe sili atu kg, ma e le mafai ona tuʻufaʻatasia faiga. I lea tulaga, e sili atu le filifilia o se auala faʻataʻamilomilo o loʻo tupu. E sili atu le faigata tele e fai ai. I le fatu o le faʻatulagaina o le siʻitia ma lalo ifo o pupuni - filifili, taimi ma le fesoasoani a le filifili, e aʻafia ai i le auala o le lipine .

Tusitusiga i luga o le autu: galu i le gazebo ma o latou lava lima: mamanuina mai Plywood

Corrd ma roperay-filifili mechanisms e tutusa lelei, ae o le eaves, o le mea e lua faʻaaogaina e mafai ona faʻatino gaioiga ma aano o loʻo mamafa i le 7 kiki. O le afi afi o le sili atu o le auala mo le siitiaina o le siitia o le siitia ma tu i lalo ifo o pupuni o tagata Roma. O loʻo faʻamamaluina e le oga fesuiaʻiga le faʻagasologa atoa.

Faʻafefea ona fai le cornice mo pupuni Roma e faia oe lava

Fetaui lelei ma se tapunia faʻatonutonu faiga.

O sea vai ua fuafuaina mo le tapoleni o soʻo se mamafa ma le tele. E le o se faʻafitauli mo ia pe a fai o le faʻamalama matala o loʻo i le maualuga maualuga poʻo se nofoaga faigata Fai se uila afi i lalo o le malosi o lenei tufuga, aemaise lava talu mai le faapipiiina o le auala o le a manaʻomia ni taumafaiga taua.

Ina ia mafai ona filifili le mea saʻo i le kalama o le pulumu Roma, e manaʻomia le iloiloina i nai isi togi. O le tau o le faia o se auala ginary o le a sili atu nai lo le cord. A filifilia se saito, e manaʻomia le amanaia le mamafa o pupuni o ia lava. Mo le le lelei o le ie puipui e sili ona lelei faia se cornice ma se comrd system. E atoatoa mo le faapipiiina o pupuni o pupuni i luga o le faʻamalama sash, le faʻamalama faʻata. O le auala mulimuli e taua ai le faigata i ni potu laiti ma Satani, ona e le manaʻomia le tele o avanoa, ma o le potu o le a maua lelei, tausia lelei, magafagafa, manaia ai.

Laces, velcro ma o le a le isi mea?

E maeu le faigofie ma vave faia se togafiti mo pupuni o tagata Roma? Muamua e tatau ona e faʻatau se mama mo ia. E fia le latou manaoga? Matou te mafaufau i le numera o le tafailagi o le sipela, matou te faʻateleina i luga o le 3 ma maua le aofaʻiga manaʻomia mama. O luga o le pito i luga o taliga e masani ona pupuni e le sili atu i le 4 fasi.

Matou te manaʻomia pea le CRADS MA LE FAʻAFITAULI VOLCRO. Mo le tasi pupuni, e tolu tutusa corrd o le a manaomia. Fuafua le umi o vaega o le a le faigata: o le maualuga o le tapoleni e faʻateleina e le 2, ma ua faʻaopopo ni tusi fuainumera, lea o le a iai i le numera.

Muamua seeli. O le va i le va oi latou e tatau ona tutusa. O le faʻagaioiga e faia i totonu o le upega tafailagi. O le mama e tumau i luga o le mea faapipii. O le tusi faamau o le velcro o le a ou faia ni tulaga se lua i le taimi e tasi. O lona vaega malosi, o loʻo iai i luga o le pa, o le a faia le galuega a ofaves, ma le le malu - feagai ma le itu o le tapoleni - i lona pito i luga. O le taimi lava e faʻapipiʻi ai le tapoleni i EAves, e liliu ai lona foliga matamuli e faʻapipiʻi taliga. O le toatolu o la e tulaʻi faʻafalilua mama o mama o mama, ma e tele sonaga - i le mea o lo o faʻaalia e maea, o lona uiga, ma le itu o tapoleni.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e tutoʻatasi o se tulle matagofie i luga o faʻamalama

O maea e ui atu i mama. O lenei gaioiga e amata i le pito i lalo o pupuni. I maea uma e mama ai i mama, numera e faia, ae i totonu o taliga - leai. O iina e naʻo oe e mafai ona faʻavasega maea, sili atu lelei - a latou faʻaputuputu. Afai o loʻo faia i le isi taliga, o loʻo sauni le faiga mo le taotoga. Peitaʻi, e manaʻomia le manatuaina o le isi tulaga o le faʻagaioiga: faʻaleleia pupuni i luga o le faʻamalama matala. Mo lenei taotoga, e sili le faʻaaogaina o le puipui uʻamea.

Faitau atili