Sauniuniga o puipui i lalo o le ata: Pulo, Amataina Plaster ma State State

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Luga i lalo o le vali
  • Taulimaina ma le gata o puipui
  • Amataina suo
  • Talosaga o le Faauma Peaner
  • Le tulaga mulimuli o sauniuniga

O se tasi o le sili ona taʻutaʻua ma folafola auala e faʻamaeʻa ai pa i nei aso o lo latou vali. O lenei auala o le faʻaumaina e mafai ona taʻua o se isi mea aoga i soʻo se isi: Mai le puipui i le tele o mea toso. Ina ia maua ai se taunuuga lelei, sauniuniga lelei o pa i lalo o le vali e tatau ona faia. E manaʻomia lenei mea ina ia mautinoa le tutusa ma le saʻo vali. Faʻafefea ona tapena pa i lalo o le valiina, e le o tagata uma e iloa.

Sauniuniga o puipui i lalo o le ata: Pulo, Amataina Plaster ma State State

O le ogatasi o puipui o se faʻatonutonuina o le faʻagasologa aʻo leʻi valiina.

Luga i lalo o le vali

Faʻalagolago i luga o luga o le fea ata e te fuafua e vali ai, e mafai ona e faʻaaogaina ni auala eseese e sauni ai. O le ituaiga autu o luga o loʻo noatia i le pisia o loʻo mulimuli mai:
  • O le laualuga o le lamolemole faaumaina mea (wellpaper, fetuu po o pou);
  • Faatuona Mea Anamea;
  • lamolemole laumei ma le punou;
  • Foliga sima.

Mo ituaiga o luga o luga, o isi gaioiga sauniuni e tuʻuina atu. O le tele o taimi o le faʻaaluina o le faʻagasologa o le tapenaga ma STTT O sitepu o loʻo aofia ai i totonu i tuʻufaʻatasiga o loʻo i ai isi faʻagasologa.

Toe foi i le vaega

Taulimaina ma le gata o puipui

A o vali puipui, e manaʻomia le faʻaitiitia ai le faʻaaogaina faʻapitoa i le aveeseina o eseʻese o eseʻese o eseʻese: e le masani ai, faʻaputuputu meaʻai. Ina ia aveese le tulaga maualuga i le tele o auala:

  • malolo
  • palota
  • Ogatasi ma glc.

E mafai ona tuʻu i le faʻasolo i puipui o puipui pe a fai o le puipui puipui poʻo le fasi pepa ua uma ona faʻaaogaina e le maua le leaga ma ua lava le malosi. I le tulaga lea, e mafai ona e aveese le lelei o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o pa ma meaola po o oneone.

Sauniuniga o puipui i lalo o le ata: Pulo, Amataina Plaster ma State State

Scheme dicking le sooga.

Mataupu i luga o le autu: mea faigaluega mo connitis: Mafaufau i filifiliga autu

Mafaufau i le manaʻoga e faʻagaoioia le tuai o le tuai ma se antiseppitic ma talosaga muamua i luga. Afai o le fusuʻaga poʻo le le fiafia na faʻaleagaina ai le talosia o nofoaga, ona tatau lea ona faamamaina ma tapunia nei vaega ma tapunia ma tapunia le fofo i le faʻapipiʻi muamua. O le iʻuga, e le tatau ona lamolemole le lamolemole, ma o le palu e le o le maualuga o itu faʻasaga e le tatau ona sili atu 2 mm. Ina ua mavae lena, e mafai ona e alu i le isi laasaga - Punoga Pa.

A iai ni mea leaga e faʻaleagaina ai le faʻafefiloi o puipui poʻo le tele o eseesega i tulaga o le tulaga, e lua itu o le puipui o le tino: toe faʻapipiʻi i latou pe vavaeina e le tamaitusi. Faʻasaʻo le auala sili ona talafeagai e mafai ona e mafaufau ai i au tomai tau tupe ma le sili ona fiafia i ai.

I le pito o se tasi o nei metotia, o le a e manaʻomia le aveese atoaina atu o le ua leva ona aveesea mai i puipui. E le tatau ona tuu le manoa i ai i nisi nofoaga o ia e foliga mai ai ia te oe e malosi. Ina ua maeʻa ona faʻapipiʻiina nei puipui i le laupepa poʻo le toe faʻaaogaina o le sipela.

A e maua le mafolafola, e tatau ona togafitia i le Primer ma o ese mo le 5-6 itula. Naʻo le faʻamagoina atoatoa o puipui e mafai ona tuʻuina atu i le isi vaega o sauniuniga.

Toe foi i le vaega

Amataina suo

Sauniuniga o pa e vali e tatau ona aofia ai le faʻaaogaina o se vaega o le pulupulu i luga o le sipuni. Tuusao i luga o le laupepa po o le plaster vali e le faaaogaina. O le mea moni o le porosity o ia mea ma le agavaʻa e faʻaputu ai le susu susu o le a le faʻatagaina le vali e taoto i lalo o le toniga. O le iʻuga, e mafai ona e mauaina uma le lanu tutusa lea na fuafua ai, ma o loʻo mafai ona iloa uma le mamafa o le a mafai ona maitauina.

O le amataga o le pu o le a talosaga muamua. E tatau lava ona aofia laiti oneone, ona o le palu e mafai ona faʻaaogaina i le puipui ma se mafiafia o le tino (tusa o le 3-4 mm). I lenei tulaga, o taʻe o taʻe i totonu o le tufuga o le a le aliali mai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻataʻalo se paʻu vaivai

Sauniuniga o puipui i lalo o le ata: Pulo, Amataina Plaster ma State State

Puipui tapunia matagaluega.

O le galuega autu e faia e se spatula o se lautele o le 60-80 cm, o le spitch spalala (20-25 cm) o le a manaʻomia mo le manatua o mea. Ina ia faʻaaoga le valiina, e sili atu le faʻamalosia o le amataga vaega. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia se grid ma sela e uiga i le 2 mm mai Capron. E tatau ona e tuu se putty i luga o le puipui o le nofoaga, i le tele, o le tutusa fasi o le grid ma le mafiafia o le 2 mm. O le Grid e tatau ona ootia i le spacing spatila. O le faaumaina o le fola e apalai mai luga. O le taimi o le faʻatulagaina o le amataga o le 45 minute.

Aua neʻi e tau na te fasi le laualuga i lenei tulaga ma le faʻaeteete. O le mea autu o le leai o ni nofoaga e aunoa ma le punou ma avanoa i lona fofo. Manifinifi tuberscles e mafai ona tumau i pito o le spalala, e sili atu le faanatinati pe a o le a tafea le fofo. Leai se mea e faʻaaoga ai se fofo ma ni vaega laiti foi, i le tulaga lea o le o loʻo avea ai ma tamaʻitaʻi o le conting.

Ina ua uma ona faʻaaoga le talau, oe tatau ona avatua le 6-8 itula mo se mu. Faʻaaoga le azravel grid ma le faʻailoga 120 e faʻatino ai. O le a luluina uma le tulaga o le a aveʻesea mea uma, ae o loʻo iai pea le auala i luga o le laufanua.

Toe foi i le vaega

Talosaga o le Faauma Peaner

SAUNIUNIGA O FANUA I lalo o atavali E aofia ai le Aveesea o saito o fatu o latou laufanua, e mafai ona ausia e le tinū fasiotia.

E leai se oneone poʻo isi vaega tele, o lea e mafai ai ona e faʻatupuina le lamolemole. E le gata i lea, o le faʻamalieina o lona susu, ma o le a faʻamalolo le vali.

O le tekonolosi o lana talosaga e tutusa lava pei o le mataupu o le amataga o le toʻotoʻo, ae le tatau ona sili atu nai lo le 1.5-2 mm. A leai, o le taulaiga tau. O le faia o le naunautai atoatoa e sili atu le faigofie pe a manifinifi le lona ale.

Ina ua maeʻa ona faʻaaogaina le faʻaumaina o le proty, e tatau foi ona e faia le laufanua. Faʻaoga mo lenei abrasveve grid ma le maka 60-80. E manaʻomia le faia ma le faʻaeteete, pei ona mafai ona e faʻafaileleina atoa le ogalaau.

Tusiga i luga o le autu: Papatusi Papatusi i lalo o le pepa puipui: o le manaʻoga mo taualumaga ma foliga

O le faʻaumaina o le faʻamaeaina e mafai ona faʻaaogaina i le tele o vaega pe a fai o le taimi muamua e le mafai ona maua se lamolemole lamolemole. Faʻamatala le iai o ni faʻaletonu ma le moli. O le sili atu ona malosi o le a, sili ona lelei. Tuu le moli ina ia pau ai lona malamalama i luga o le coso puipui. I se tulaga faapea, o mea laiti uma e le maua ai se paolo, ma mafai ona e maitauina ni laʻititi feeseeseaiga. Aveesea i latou e manaʻomia i le taimi o le alu.

Toe foi i le vaega

Le tulaga mulimuli o sauniuniga

A o le vaega mulimuli o le faʻaumaina o le a mago ma o le a faʻamamaina, o le laualuga e tatau ona muamua. Aʻo te luma nei, o puipui ua faʻamaʻasia o le pefu ma isi faʻamatalaga laiti. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina ni ie mamago poʻo ni mea ua faʻamamaina. E leai se mea e le solo ai puipui ma susu susu. A uma lena, e mafai ona e amata valiina.

E i ai ni vaega o le sauniuniga o isi mea. O Wool na o oe e manaomia le valiina. O le faʻaaogaina o ao e mafai ona faʻaaogaina i nofoaga ma ni faʻaletonu foliga. O foliga faapena e tatau ona faia i ni puipuiga malu ma faʻaalia e le vene peʻa manaʻomia. A maeʻa lena, e mafai ona e faʻaaogaina le lacquar poʻo le vali.

E le manaʻomia le teuteu teuteu teuteu poʻo le pepa puipui. I le latou pito i luga, e faʻaaoga le Primer (Glue mo le Wallpaper ma le faʻatulagaina o le faʻaaogaina o gaioiga mo le faʻapipiʻi).

O lea ua e iloa le faʻafefea ona tapena puipui e vali ai pa. Fuafua i le amataga o tulaga, o le faʻatinoina e mafai ona aiaia mo le faʻatinoina o avanoa eseese.

Faitau atili