Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

Anonim

Mai le ituaiga faitotoʻa i le faletaavale tele faʻalagolago i le faigofie o le gaioiga. O se tasi o lauiloa filifiliga o le vaega o vaega vaega. E te leʻo valaʻauina i latou, ae sili atu nai lo isi fuafuaga uma e faʻatumauina le vevela ma atonu o le sili ona faigofie i le taotoga.

Vaega o masini vaega

I vaega vaega, o le eseʻesega autu lea o le afu saposa e le o iai mai se upega tafailagi e tasi, ae mai le seti o gaioiga tuʻufaʻatasia vaega. Vaega o le tasi i le isi ma le tasi ma le fiafia, faʻamautinoaga mafua ai le maualuga o le saʻolotoga, ua faʻamau. O le matape o le tolu mo soʻotaga taʻitasi - i luga o pito ma le ogatotonu (ma se lautele lautele o le faitotoʻa e mafai ona sili atu). I luga o pito o vaega taʻitasi, e faʻapipiʻiina Roalle. I luga o itu o le faitotoʻa, o taiala e faʻapipiʻi i lena sologa lelei, alu loa i le taua autu. Guides o le mauaina o le mauaina o loʻo maʻilaloina ai rollers.

Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

Vaega o masini vaega

A o tatalaina faitotoʻa o le vaega faletaavale fale mautotogi, o fitafita o le sasa agai i luga o uroto i totonu o le taʻitaʻiga. Latou tulai i luga, i le fia alu i le fuga o gaioiga faʻataʻitaʻi agai i lalo o le pipiʻi ma, a le isi, o le isi, aʻe i lalo o le viʻiga. A o le tapunia, e tupu mea uma i le isi itu. O le mea lena o le masini ma le mataupu faavae o galuega, ae tele filifiliga ma fesuiaiga, ina ia e malamalama faapitoa mo fuaitau taʻitasi.

Gate Spavas: Masini, ituaiga, mea

Vaega mo le faitotoʻa o lenei ituaiga e malulu ma mafanafana. O le malulu o le faʻamatalaga e seasea lava e seasea, pei o le gaumaina o faitotoʻa, pe a fai o le a le itiiti ifo o nisi eseesega i le vevela pito i fafo. O lenei Vasega e maua ai le fetosola.

Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

Vaega Garage Garage Doors: Matamata mai le potu

O le a le mea e faia ai le ata

O faitotoʻa mafanafana o loʻo taua e aoina mai mamanu ua faʻaigoa o Sandwich. E lua uamea fafo uamea puipui e vavae ese e se vaega o le feololo. Alu mai le Steel Stp. Steel e mafai ona uliuli palu po o le sili.

Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

E pei o se lelei lelei mo garage gates

O le filifiliga lona lua e masani ona faʻaaogaina mo le taugata alamanuia filifiliga. Galvanzed Steel (Galvanc Galvadaze Metotia). O le foliga foliga, mo le siʻitia o le tetee atu i le tiga, o loʻo tuʻufaʻatasia ma lua vaega o le suiga o Polyrethane (pe a maeʻa le galue mo le sili atu o le faʻamalosia). O le malulu tasi vaega o loʻo fausia foi mai le uamea ma le puipuia o le ogaumu. O le laititi mafiafia o le uamea o le 0.6 mm (ae sili sili atu "mafiafia".

O le nuu o le sitiseni Siamani (Hörmann) faia se tasi vaega tutusa vaega o le mautu laupapa. Na o latou ma faʻapitoa i lalo o le faʻatonuga.

Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

O loʻo i ai uma le malulu o vaega ma faʻamalosi, faʻatasi ai ma mea mafiafia, mai mea eseese (faʻapitoa nei - Faʻasalalauga

Mo nisi fale gaosi (Alitech - Alitech), o le pito i fafo o le sanuisi o le sanuisi ua tapunia ma le fesoasoani a le fale o le kapoti foliga. E iloga lava le faʻatuatuaina o le mamanu ma aveʻesea avanoa pe a suia le vevela. O isi tagata gaosi oloa e le o kiliki i lalo le Contour, o le a tuua ai le vevela avanoa, lea e faʻaleleia ai le vevela o le faʻafitauli, faaitiitia le ono malulu. O ai a latou aia, e fai ai le le mautonu. Masalo o auala uma e masani ai, ma o le a le mea e mafai ona e fiafia iai o le foia oe.

Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

Faasalalauga artices o le tele o faasalalauga eseese

Faigofie - o le tele e televave polyrethane baam, ae o le fulufulu fulufulu e mafai foi ona faaaoga. Talu ai o loʻo i ai i se salu uaina le saʻi maeʻa. O le ituaiga o faʻafitauli e le taua, o lona uiga e taua. Ma luga o le Humarmal taofi lagona, polyrethane e sili atu nai lo minvati.

Ina ua faʻaaoga le polyrethhane, o le pito i totonu o le sanuisi o loʻo ufiufi i se vaega o le puipuiga puipuia, e puipuia ai le leaga uamea ma faʻaleleia atili ai le faʻamalosia o le zinc, o le a le asi.

Fua

Fai mai e uiga i le tele o le vaega o le vaega o le vaega. O le faigata: 'eseʻese gaosi e eseʻese tekinolosi, eseese itu. Matou te faamatalaina le masani masani filifiliga e masani ona avanoa:

  • Vaega o Mama - 40-60 CM;
  • O le mafiafia o le vaega o le 35-40 mm, e i ai 45 mm (Hörmann / Hermann);

O nei mea, o faitotoʻa o loʻo maua ai le maualuga o le 1.25 m i le 4 m, umi mai le 1.90 m i le 6.40 m.

Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

O le maualuga maualuga o le Garage Gate o loʻo i luga o le 6 mita, pe a fai o le tatalaina o le lautele, e manaʻomia le matamata i galuega

O loʻo masani ona i ai le tele o sauni e saunia-faia-vaega faitotoʻa. Peitai e le o foliga taua lea e tele, ae o mea e sili ona "tamoʻe", o na mea e fiafia i ai manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le toʻatele lava na fesili "maualuga e amata mai le 24 mm, ma le lautele e mai le 2150 mm. Le isi, o le maualuga ma le lautele suiga i le sitepu o le 25 cm. Ma i latou i le mea moni e toetoe a le tatau ona faʻatali - o loʻo i ai i le faʻatau oloa, pe i le fale puipui o le faleoloa. O le maualuga o le faʻatali taimi o ni nai aso. A oka le "lona" tele, faatali umi.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻateleina le pupula o le moli moli

E tele fofo. O le muamua o le fetaui o le tatalaina i lalo o nei ituaiga, o le lona lua - e okaina i lalo o le itu manaomia. Tuʻuina atu taimi e faʻalagolago i le gaosi oloa ma lou nofoaga. O le vaitaimi o le Tui o le Desisen Faʻamoemoega (Sedona, sauber, Dorhar) e tasi pe tolu vaiaso. Bealarusian (Alitech) tietie sina umi umi - i le tasi ma le afa masina, Siamani po o Swissto) - mai le lua masina.

Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

Lenei o se faʻataʻitaʻiga - o le mea lea o le mea o loʻo i ai o oloa, o le lautele o ituaiga - e ala i le talosaga

E i ai le isi filifiliga - maua fua taua, o lona uiga, teuteu "tulaga" i le umi manaomia. O lenei foliga e tatau ona tuʻufaʻatasia - ina ia leai ni faʻafitauli i le mautinoa.

Fesootaiga o fuaiupu

E pei ona tautala i ai, o le sanuisi e fesoʻotaʻi ma le fesoasoani a mata. Ina ia faia fesoʻotaʻiga i le vaaiga, e leʻi gaosia le slots, o itu ua fuaina, i foliga o se pitch / groove loka, e faʻaititia le ono afaina.

Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

Ina ia faasao le vevela i le faletaavale, e taua le tutusa o le vaega

Ina ia faʻaititia, e mautinoa lava, o le faʻailoga o le tagata o loʻo faʻapipiʻiina i le fesoʻotaʻiga. E tusa ma lea aafiaga, e mafai ona finau e lelei le pala o faitotoa o Garagol Garager Doom Porse Basos Bafogh po o le kiona, po o le matagi. E mafai foi ona latou nonofo ai. I luga o le fomaʻi o le aoga, latou te foliga "mafanafana" nai lo le faʻamalama.

Le foliga o le 'olo, auala e faʻaleleia ai le mamanu i lalo o le matasele, o le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le sami mo tagata gaosi oloa uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, na atiaʻe e Hermann se faiga e taofia ai le tuʻituʻi tamatamailima, fesuiaʻiga o ni mea faʻapipiʻi i le rolling store ma liliu i totonu o le tapunia.

Faatulaga ituaiga

Mo vaega o faletaavale faletaavale faletaavale, o le ituaiga o le siitia o loʻo fuafuaina e le maualuga o le pitch (mamao mai le pito i luga o le tatalaina i le lugala). E mafai ona:

  • Tulaga. Maualuga podolok mai le 350 mm i le 600 mm. O loʻo ma le siiina o loʻo sau ai le taʻaloga meafaigaluega. O le lautele lautele o le faitotoʻa ma se ituaiga o le siitia o le 7 mita, o le maualuga e oʻo atu i le 9.7 mita le tumau o le galuega.
  • Faaitiitia. Podolok - mai le 150 mm i le 350 mm. I lea tulaga, i le tulaga tatala, o le vaega pito i lalo tautau i le 80-150 mm, overlapping o le pito i luga o le amataga. E lua filifiliga - Drum mai tua ma luma. O le talipalau o loʻo i luma o le tuʻu i luga o le maualuga o le 220 mm maualuga i le 350 mm, o se faʻailoga faʻapitoa e faʻaaogaina, ona o lenei tau e maualuga atu nai lo le maualuga o le paʻu. Pe a tuʻu le 'tuaga o tuanai, o loʻo faʻapipiʻiina ai puipui o faʻamaumauga masani, poʻo le fea o loʻo nonoa ai. Ma le ala maualalo, e mafai ona tuʻu le taʻavale e otometi ai le faitotoʻa na o le taualuga.

    Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

    Vaega o le vaega o le vaega

  • Umi. Liligi le itiiti ifo i le 600 mm (maualuga maualuga o le tulaga - 4.6 m), naʻo le axal drive e mafai ona faʻapipiʻi i otometi. Mamalu - e mafai ona e faia le faʻamalosiʻau o taiala, maualuga le faʻatuatuaina faʻatusatusa i le indipan siitia. Ae o mea e sili ona taugata o loʻo faʻaaogaina, o loʻo iai ni a latou lapopoa lapoʻa, o le mea sili atu faʻasaoina, maualuga tau (ma luga o le tino, ma le faʻapipiʻi).
  • Faasolosolo (tulaga pe maualuga). Lenei mo le mataupu peʻa oʻo i le faitotoʻa mai le faitotoʻa i luga o le pa. Maualuga podolok - mai le 500 i le 1500 mm. O le sili ona taugata ma le le talafeagai galuega filifiliga. E le o lona uiga e le mafai ona faʻaaoga, ae a fai e te mafaia, e sili atu le filifili i se isi.
  • Faasolo malosi. E lua ituaiga - ma le tautotogo i le pito i luga (maualuga o le prolokov = o le maualuga o le faitotoʻa o +700 mm) ma le maualuga o le faitotoʻa o le gate +370 mm) . I mea uma e lua, o le otometi o loʻo tuʻuina i luga o le axal drive. O lenei ituaiga o le siʻitia o loʻo faia e ala i le mamafa o le tapoleni e le sili atu nai lo le 1000 kg. Mamalu o le avanoa o le faʻaaogaina o tuʻutuuina o taiala, nofoaga mautu - faʻaletonu - maualuga tau (sili atu faʻatonutonuga, sili atu taugofie).

O le mea moni, o le ituaiga o le siʻitia o le siʻitia e faʻamautu ai le fua pe a okaina poʻo le faufautua. E naʻo le manaʻomia e tuʻufaʻatasia mea uma. Afai e te alu e okaina, tusi le amataga o loʻo i ai ma laʻititi uma ituaiga. Ma o le a faigofie faigofie.

Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

Fasioti Panel - Le ala e "fetaui" le tatalaina i lalo o le tulaga o le masani ai

Ina ua le lava le maualuga, o itulagi, ae o le maualuga maualuga o le tatalaina e mafai ona faateleina i teuga. O le faia o lenei mea, i le timu vaega o le tatalaina, o le pepelo o le sili ona manaʻomia o loʻo tuʻuina atu. I le lumanaʻi, o le fuafuaina o le tagata o le a o ai ma lana teugatupe. O se auala faigofie ma le lelei e faʻaititia ai tau, e pei o filifiliga le masani ai e sili atu.

Siitia masini

Vaega o faletaavale faletaavale faletaavale Garage ona o le malosi o le vaipuna. E lua ituaiga o mechanisms:

  • Ma steron springs faʻapipiʻi i luga o le pa. O le pa o loʻo tu i le pito i luga o le mamanu - luga o le tatalaina. A tapuni faitotoʻa faitotoʻa o faletaavale faletaavale. A amata loa ona siʻi le malae o le Tamoes, latou mimita, faʻaputuputu le malosi o le talaʻia. O lea e faasao ai ina ua alu i lalo le ie.

    Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

    O le Springs Springs o loʻo i luga o le paʻu o loʻo i le pito i luga o le mamanu

  • Ma vaipuna o le faaloaloa. Springs ua faʻapipiʻiina i le tele o fata (taʻitaʻi). A siʻitia le tapoleni, o loʻo tafe ifo, pe a tuʻu i lalo - toe foʻi i lona tulaga muamua.

O le a le mea e maua ai le masini mo le vaega o faletaavale faletaavale e filifili? E fuafua uma lava i le faletaavale vevela pe leai. I ni fetuunaiga metotia, sili fetuunaiga e faʻatagaina ai le fetuunaiga o le tapoleni. O lea, mo faletaavale vevela, o le kapoti o le kapeteni e talafeagai.

Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

O le Spretching Springs e faʻapipiʻi i fata. I le lautele, o le faʻapipiʻiina o sea mamanu e faigofie atu

Ae o le faʻafitauli o le faʻauiga o le siʻitia o le i ai o le sili atu o le maualuga o le sili atu ma e sili atu taugata nai lo le embodimtory e faʻavae i luga o vaipuna. Ae e sili atu le faʻatuatuaina - ua fuafuaina mo le sili atu le faʻaaogaina o le faʻaaogaina e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le tele o fale gaosi.

Taikiation tomai

Na tatala ma tapunia le faitotoʻa o le faletaavale i le timu poʻo le taimi o le kiona. O lenei mea e iloa ai le tagata faatau uma. Le manaʻo e faʻatau atu le faʻagasologa o le masani masani. O le otometi siitia o le vaega o le vaega o le vaega ituaiga mafai ona faatinoina i auala e lua:

  • Faatasi ai ma le fesoasoani a le tagata fai faamalosi tino i luga o le taualuga. Faatasi ai ma le siʻitia o le masini, e fesoʻotaʻi ma uamea po o filifili (e faʻalagolago i tagata gaosi oloa). E faʻapipiʻiina i se tulaga, faaitiitia ma ua oso aʻe. O lenei filifiliga e tatau ona taugofie, aua e le masani ai o ia, e le manaʻomia.

    Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

    Lua ituaiga o otometi drive

  • Axal drive. Faʻapipiʻi i le itu o le pito i luga Axis, e oʻo atu ai i le rotation. Sili atu le malosi ma sili atu le taugata filifiliga. Ua faʻauma pe a maualuga le tamaʻima e sili ona lelei - mo le maualuga o mea, tulaga masani.

A o mafai ona e vaʻai, e i ai se filifiliga naʻo le tulaga o le faʻavae o le faʻatulagaina ma se masani (averesi) ituaiga o le siitia. I isi tulaga uma, o le ituaiga o auala e fuafua e le parameters o le amataga.

Otometi tatalaina / tapunia vaega o le vaega garage gate mafai ona "Amata" mai masini eseese:

  • Faamafanafana i luga o le puipui. E faʻatino - ma le fesoasoani a faʻamatalaga faʻatapulaaina e tuʻuina atu le mana. O le uiga i ia lava o le lauopasi o le le lava o taumafaiga a le tino, e ui lava e manaʻomia pea le alu i lalo o le timu.

    Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

    E mafai ona pulea le vaega o le vaega garage gate ma le nofoaga mamao

  • Keychain / Pulea Vaega. I le tulaga lea, na fausia ai le Solitulafono Traimiteter i totonu o le Komiti Faʻafoe, i le taʻavale - tagata e faataapeina. Latou te galulue i se taimi. Pe a filifilia, faʻalogo i le taimi masani - e le tatau ona soona faʻaalu ua uma ona maua i le faʻaaogaina o se tulaga tutusa ituaiga masini.
  • Komepiuta, telefoni. I lea tulaga, o le microproctorcorcorcorctor i totonu o le taʻavale, o loʻo talia ma faʻagasologa o faʻailoga.

O nei ituaiga uma, o ki masani masani. E taugofie tele, aumai le sili ona fuafuaina le saʻolotoga o le saʻolotoga.

Foliga mai

Vaega o lenei ituaiga o gaioiga feaveaʻi e mafai ona i ai se eseʻesega foliga. E tele ituaiga faʻavae o luga o le pito i fafo - s, l ma m faʻamatalaga, faʻapea foi ma le papaʻu papaʻu ma le faʻatauga. I se ituaiga o loʻo iai sanuisi mai soʻo se tagata gaosi. O nisi e le totogia foi - ma eseese teuteuga vaega o vaega poʻo ni faʻamatalaga manino (o le mea lea e masani lava o le pepa polycarboate). Ae o lo latou tau e matua ese mai i le "faavae" faʻataʻitaʻiga.

Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

O le resitalaina o le Asial Garage Gates e mafai ona eseese

Faʻaopopoina le faʻataʻitaʻiga o fesuiaʻiga o ni ituaiga o pito i luga - lamolemole, gau, ma le faʻataʻitaʻiga o fafie luga. I le faʻaopopoga, o le vaega o faletaavale faletaavale faitotoʻa e masani ona valiina ma le puipuia o lanu e maua ai le mafai ona sili atu le manaia o le tapoleni. Ae o le faʻavae o le pisia o le puipuiga o le oona ma le faʻaalia i mea e tupu ai

Metotia o loka

Vaega Garage Garage Dors e tolu ni auala

  1. Faʻaaogaina le alatoto (Spring Boss). O lenei metotia e talafeagai pe a lokaina mai i totonu ma o loʻo iai se isi fuaitau i le faletaavale - i le faitotoʻa o le faitotoʻa poʻo se mea i le puipui. E masani lava ona alu i le faʻavae faʻavae, o isi faʻafitauli tuu i le talosaga.
  2. Faʻaaogaina le fale-i le loka. Tele taimi e masani ai o se paʻu-ituaiga loka ma tamaʻi lima ma se pu mo le ki. O loʻo faʻapipiʻiina le au fafaga i le ogatotonu o le tapoleni ina ia toso ia latou, sa mafai ona tatala / tapuni le faitotoʻa. Mai totonu, ua faʻapipiʻi le uaea i le aufana, lea pe a suia le tata o le Riel.

    Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

    Lua auala e loka ai le vaega o le vaega faletaavale faletaavale

  3. Otometi vaega o Garage Garage Gates ua lokaina le otometi loka lokaina, lea ua mafua ai ona o le tapoleni ua leiloa. Mo faʻalavelave faʻafuaseʻi e lua auala:
    • Mai i totonu e mafai ona e aveese le loka i le tosoina mo se uaea faapitoa;
    • Ina ia tatalaina le fafo, o le pu e faia i luga o le ki, siaki le ki, toso le ki cylinder (mea uma e faigofie tele) e faʻapipiʻi ai mea uma.

E pei ona e malamalama ai, o auala muamua e lua e talafeagai pe a oso ese le ie, o le lona tolu e mo se otometi lomiga. E mafai lava ona e fai atu mo se paʻu loka poʻo le taʻavale e faʻapipiʻi ai le alatoto - i le tulaga o le umi le toesea.

Avanoa Faaopopo

E le o ni avanoa uma e faʻafefeteina ai le mamanu poʻo ona foliga. Na latou sē aau matata, faʻalelei le faigofie o le faʻagaioiga o le faitotoʻa.

Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

A o filifili, e tatau ona e gauai atu i le ituaiga o talaaga

Glazing ma ventipelatila gralleles

Vaega Garage Garage Dors e mafai ma Windows. E masani ona latou iai i le pito i luga o le vaega o le sash, e ui lava e mafai ma i le ogatotonu ma i se isi mea. A e faʻaaluina le tele o le taimi i le fale mo le faletaavale i le falemaʻi, e ono faʻaalia ai le faʻamalosi o se vaega tele ina ia lava le moli. Lenei o le a sefe ai i luga o tala o le afi o le afi - i le ao e le mafai ona e faʻaaogaina le eletise eletise.

Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

Glazing mafai ona nofoia se tamai nofoaga, ma atonu o mea uma e fufusi

O se faʻamatalaga faʻapitoa o loʻo faʻaofi i totonu o le vaega e faʻasaʻo ai pepa o le manino o polysurethane poʻo le acrylic. Acrylic ma le taugofie, ae e vave ona suia le lanu, leiloa manino. Lea e le o se filifiliga. O le a ola umi ma lau polycarbonbate - e le alu i se taimi umi, ae e sili atu taugata.

Ou te foʻi, e tatau ona e sifini pe leai, amanaia le aʻafiaga o le la i luga o le vali - masalo, o le vali i luga o le taʻavale o le a mou ese.

Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

O le faʻafitauli o le faʻafitauli o loʻo foia

E faigofie mea uma ma le vase. I le faletaavale e tatau ona vele. Afai i le taimi o le fausiaina, faia fafo atu mo le ulufale atu i le ulufale / aveeseina le ea i totonu o puipui, faaopoopoga faaopopo griller mo leai se mea. Afai e te galo o le ea, e faigofie ai ona faʻapipiʻi ni ata i totonu o le faitotoʻa i le faitotoʻa (ae e faigata tele) nai lo le fai pu i totonu o puipui.

Fausia-i le Wicket (faitotoa)

Sii vaega vaega o taimi uma e te manaʻomia e alu i fafo / alu ese mai le faletaavale, e le fiafia tele. Ia, afai e i ai faitotoa i se mea i le itu. A leai, e mafai ona e faia se tapuni i le vaalele o le tapoleni. Ae ua aoga iloa o le a matua afaina ai le tau: o le faiga e sili ona faigata ma taugata.

Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

Faitotoa i le vaega o le vaega o le vaega o le vaalele - faigofie ae taugata

O le Wicket e mafai ona i ai ma le pito i luma ma aunoa. O le filifiliga lona lua e sili atu ona faigofie: E mafai ona e lafoina se uila, loli metotia, e aunoa ma le tatalaina o le faitotoa. Ae e le masani ona ofoina atu ae le o tagata gaosi uma.

Saogalemu ma otometi meafaigaluega

A faʻapipiʻiina se otometi drive i totonu o le pusa, e masani lava o le tasi (i nisi taimi e lua) Puleaina Panene / Keychain). A e manaʻomia nisi, e mafai ona e faʻatonuina i latou.

Otometi vaega o Garage Gaze Gates e tele lava lelei, ae o loʻo tele foi le tele o le tele ma o latou autu - faʻalagolago i luma o le eletise foaʻi. Ina ia aveese le faʻafitauli o lenei faʻafitauli, e mafai ona e tuʻuina se maa pe faʻataʻatitia le tusi lesona tatala (faʻamatalaina i luga).

Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

Na setiina e le Dountors Darners e faaleleia le saogalemu

O le isi itu: o le faitotoʻa otometi e faia se faʻalavelave faʻamataʻu. Tele taimi uma, o manu ma tamaiti e mafatia, o nisi taimi e o i le tagata matua. Faateleina le saogalemu e ala i le faapipiiina o ata. Afai o se mea faʻaalu e aliali mai i le sone o lo latou vaʻai, latou te tapeina le malosi ma le gaoioi o le tapos taofi.

O le isi avanoa o le faʻapipiʻiina o se faʻailoga faʻailo. E kiina ma avatu ni faailo malamalama i taimi uma ae o le eletise eletise.

Taavale lima luga le iunite

Afai e te le tuʻuina le eletise eletise i le tele o faitotoʻa mo le faletaavale, pe a amata ma tapuni, e tatau ona e faia ni taumafaiga ogaoga. Mo taumafaiga ia e itiiti ifo, o le Gaite Tusi Lesona Faʻaleleia laina o seti (e masani lava o se filifili faʻaititia).

Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

O le lima o le lima o le a faʻafaigofie ai le galuega i le leai o le eletise

E fautuaina le faʻapipiʻiina o se upega tafailagi ma le maualuga o le sili atu nai lo 2 mita, o le maualuga o le 15 sikuea mita. m.

Tagata gaosi

O le maketi e sili ona faʻapitoa e pei o le tolu tele o kamupani e maua ai le vaega o faletaavale fale gaosi:

  • Siamani Kamupani Hörmann (Hermann);
  • Belasian Alitex (Agetech);
  • Rusia faitotoa (Dorhan).

E i ai foʻi garaga (Kanata), tectudo (Switzerland). E toatolu o le tolu Rusia):

  • Sedona, Sabert o le tala lea lava e tasi, ae o se fesoasoani i le isi itulagi;
  • Zaiger (novosbintk) - faʻaaoga swiss Sanuisi ma Rusia-Saina Masaniga, ma le Fono Aoao e tupu i novossurs.

    Vaega faitotoʻa mo le faletaavale: Faʻafefea ona filifili

    Taaloga a le Malatiga Tauva

A o nei tagata gaosi uma e agavaa e gauai atu. O oloa mai Saina e sili atu le le mafaufau - E faigofie lava, ae matua faʻalavelave i tulaga o faʻagaioiga. O le a le fale gaosi e sili atu? Afai e te ave mai le pito i luga tolu, tusa ma iloiloga:

  • Hörmann (Hermann) - E leai ni faafitauli. O iloiloga le lelei e le toeititi lava lelei, atoa ai ma le le mautonu. Ae o le sili ona taugata vaega vaega o faletaavale faitotoa.
  • Alitex (Alitech) o se filifiliga lelei, pe a fai e le lava tupe i le "Siamani".
  • Faitotoʻa (Dorhan) ma ona clones. Ole Elepa Sili Pule Sili e sili ile Tolu, ae e tele ana faʻasalalauga.

E le o ni faʻamatalaga leaga mai le novosbintk Zaiger (Zaiger), ae latou te leʻi atiaeina se fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga ma ni nai sui o loʻo sui. Mo i latou e latalata i le filifiliga lelei.

Mau i luga o le autu: faʻafefea ona filifilia le pupuni i le pepa puipui: O le tagata mamanuina fesoasoani

Faitau atili