Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

Anonim

E le naʻo le faletaavale faletaavale o le taʻavale. Ole aoga foi lea, ma le nofoaga malolo, ma le kalapu i le fiafia. O le mea lea, o le faʻavasegaina o le faletaavale tatau ona faʻamalieina ma manatunatu lelei. I luga o se tamaʻi nofoaga e manaʻomia e faia ai le tele o mea, ma e tatau ona latou faʻalelei. O taimi o ia lava ia mo le faletaavale o le a fesoasoani i lenei. Na o le mea e toʻatasi o latou lima. Mai le mea e tasi i le masini lavelave. O nei mea uma e mafai ona avea ai oe lava. Ae e tatau ona e iloa pe faʻafefea. Ni ona manatu e uiga i lalo o le nofoaga o faletaavale ma le fuafuaga o lo latou faʻatinoina i totonu o le tusitusiga.

Lava-ofuina mo le faletaavale: Manatu mo faatulagaga

O le faʻatulagaina o le faletaavale o se faʻasologa umi. Ia aua neʻi galue mea uma, e tatau lava ona faʻaleleia atili se mea, suia, faʻaalia ai se mea fou. I le taimi lava lea, e tele le faʻaogaina o falemaʻi susu. E manaʻomia le tele o tupe ioe, o loʻo maua ai pea le fiafia - ia faia le mea tatau - e taugata.

Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

E oʻo lava i se tamaʻi vaega, e mafai ona e tuʻuina mea uma

Teuina o paʻu ma uili

E tofu le taavale ma tagata e ona le faafitauli o le teuina o le "seevae" mo le taavale. O fea e faʻatasi ai le paʻu - o le fesili leaga. I le tulaga lautele, o le teuina o metotia faʻalagolago pe o loʻo tuʻuina atu i luga o le otaota pe leai.

Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

Metotia o teuina

O lea o le paʻu ma tisiki e mafai ona foloina pe teuina le pepelo - i le ituaiga o le faaputuga e ala i le faʻapipiʻiina naʻo le laʻasaga. Mo le tautau totonu, e mafai ona faʻaaoga fusi ato, filifili, o se uamea uaea ma le lapoa o le 4 mm ma sili atu i le polyechyne. Faʻapipiʻi fusi i le taualuga, le puipui, i le pito i luga o le utupoto.

Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

Uaea i le palasitika atigi, taula ma mama ma teuteu laupapa

Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

Luga fusi sili atu e sili atu i le mauga i mama i le taualuga po o matau i luga o puipui

Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

Aveina se umi umi i totonu o le puipui, ae o le mea lea e le pipii ai i tua atu o pasi

Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

E le gata o le mea o le mea, ae o se matau ma se tamai bend slatius

O le isi auala e avanoa e alu i totonu o le pa o pine ma matau ma se tamai bend scrius. O le mamao i le va o le matau e sili atu le sili atu nai lo le paʻu paʻu. O le umi o le pine e tatau ona latou le pipii i le paʻu paʻu. E mafai ona faʻatumuina i latou i taimi uma o loʻo i lalo o le maalili e aumai ai uili.

O paʻu e aunoa ma faʻafitauli naʻo le teuina "tāina". Mo i latou e faia ni fata lelei. E masani ona fananau mai i le faagaau u. 20 * 20 MM, Maualuga, 30 * 30 mm. E mafai foi ona e faʻaaogaina le tulimanu. Kuka le paipa taamilosaga e le aoga, ae e mafai ona faia mai ia te ia. - o paʻu ua faaputuputu ma faia i lenei tulaga sili atu.

O le lautele o le fata o le 4th tele o le umi o pasi, faʻaopopo le faʻasoa o le 10-15 cm mo ni saolotoga. O le maualuga o le puipui pito i tua e sili atu nai lo le lapoa o le uili o le uili. O le mamanu e faigofie = i luga o le itu e pei o se tafatolu tafatolu. I ai o se masini le-vaeluaga, e le mafai ona kuka ai sea pulega.

Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

Fata mo le teuina o paʻu - sili ona lelei fale gaosi fale

Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

O le fale gaosi filifiliga i se tau o le tau o le Inhuman. Ae e mafai ona e nonoina se manatu - o le kolosi e mafai ona toe faʻafoʻi e faʻatatau i le tele o le paʻu ...

Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

Na o le totoa ma vali

O fata e masani ona tautau i luga o le puipui. Ae tatau le nofoaga ona filifilia ina ia mata le paʻu i totonu o le paʻu - o le a afaina ai mai ai. Le sili ona faigata homemade faletaavale, ae aoga tele.

Fale faigaluega

Masalo, o le tele o le fale o le homemade mo le faletaavale o loʻo fesoʻotaʻi ma le fale faigaluega meafaigaluega ma meafaigaluega teuina. Ma fata ma fata i le faletaavale e le o le pau le auala e foia ai lenei galuega. Muamua lava, e manaʻomia le ia filifili le mea o le a aʻafia ai le fale faigaluega. E tolu filifiliga:

  • I le lautele lautele o le puipui umi. Afai ua lava le umi ma o le agavaʻa e "gaoi" e tusa ma le 1.5 mita. Mamalu - o loʻo i ai mea uma, i le lima, e le faʻalavelave i le savali i luga o le taʻavale. Le le lava o sea fofo - e tatau ona e faia ni meafaigaluega pe a fai o le galuega e faia i luga o le auala.

    Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

    Countertop ma le tele o pusa. O le mea autu o le manatua le mea e taoto ai

    Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

    Faʻataʻitaʻiga o se puʻupuʻu o le tuʻufaʻatasiga o le mea faigaluega ma paʻu i le faletaavale

  • I se tasi o puipui umi. O lenei nofoaga e filifilia pe a lautele le faletaavale, ae le umi lava. E fetaui ma le tulaga o le laulau ma le fale faigaluega i le itu tauagavale o le ulufale - mai le nofoa o le avetaavale. Ae e le o le mea taua. O le le lelei o lenei nofoaga o le fale faigaluega i le falepatu o le feʻaveaʻi ma nisi faʻaeteete, ae e sili atu le faigofie ona faia / faʻatino mea faigaluega i le auala.

    Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

    E le tatau ona faitau i luga o le mea taua i totonu o nei meaa manaia, ae o le manatu e malamalama ai

    Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

    Filifiliga ma se tamaʻi taʻamilosaga laulau mo le vavalalata vavalalata

    Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

    O le mea autu o le lelei o mea faigaluega

  • Ave o se tasi o tulimanu. O le filifiliga lea ole filifiliga. E le gata i lea, e mafai e se tasi o itu auai ona lelei, o le isi e puʻupuʻu.

    Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

    Tuu lau desktop i le tulimanu o le faletaavale, ma sosoo ai ma tuu se sofa - nai lo le foia le faafitauli

    Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

    Ave ni itu se lua - o se manatu sili

    Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

    Leisi filifiliga

Mataupu i luga o le autu: Summer Heating System

O le laulau po o soli galuega mo le faletaavale e faia ai laupapa, O i matou o le Pilickwood. Taugofie, talitonuina. Afai o iai se magelia ma le faafiafiaina masini ma le faalelei, e mafai ona e aumaia le faʻavaʻa mai le tulimanu poʻo le paipa tuʻinape. Toe tusi sili atu i le susu-diest plywood. E aliali mai o se lamolemole le afu a Aikupito. E mafai, e oe, o le mea moni, faʻaaoga ma faʻataʻapeʻapela laupapa, ae o le laʻau maualuga o loʻo matua faʻaleagaina.

Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

P-mamanuina Garage Workbench

I le "Aua le savali" i lalo o le laulau e faʻapipiʻi ai fata pe fai pusa. Pusa sili atu le mafanafana, ae ia faia - Ose fua o se fua. E mafai lava ona faia ia meafaitino ma tuu le pusa ua tuʻituʻi mai Plywood. O atigipusa pusa ma ato e talafeagai foi. Ae o pa e tatau ona mafiafia.

Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

I luga o fata e mafai ona e tuu pusa

E i ai, e ala i le ala aoga, fai se rack mo le teuina o se mea faigaluega mai se tusi apalai. Saili na mea o loʻo i luga. O le isi, o mea uma e faigofie - O le tasi o le autafa o loʻo tipiina ma i le lumanaʻi, o lenei faitatala o loʻo faʻaaogaina o se pusa.

Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

Aoga ma faigofie garage homemade

E le manaʻomia le faia o se ato atoa - e faigata tele ona manatua le mea o le a. Ae i luga o le mataupu faavae e mafai ona e faia pusa mo fata. I le iʻuga, i le ala, e mafai ona e pipiimau i lalo o tusitusiga poʻo ata (ma ata o le faʻailoga lea o loʻo taʻua vave). O ia ituaiga fale mo le faletaavale aumai le faamalieina - faia se mea aoga mai lapisi - o se lagona fiafia.

Teuina o mea faigaluega

O le galuega sili ona faigata o le faʻatulagaina o le teuina o le mea faigaluega i le faletaavale. E tatau ona faia ina ia saʻo mea uma, ae faapena foi ile taimi e tasi, ae o lea lava ma vaʻai. E le gata i lea, o pusa tapuni e talafeagai na o le faʻatonutonuina lava o tagata e tuʻuina i taimi uma se mea i le nofoaga. A leai o le a faia pea galuega faifai pea i atigipusa, galo le mea o loo taoto. E tele manatu mo le faʻapipiʻiina o ni talitonuga ma au mea faigaluega. O i latou nei e faigofie tele le fale faletaavale.

Vave foia le faafitauli o le a fesoasoani i le masani ai uamea mesh. O le faʻamalosia o le uaea o le uaea 2 Mm e talafeagai, o le sela o le 10 cm. Tosoina i luga o le puipui, o se pese pese, ma isi mea, E mafai ona e faʻatau ni matauga faʻapitoa o loʻo faʻapipiʻi i le Grid (e i ai faleoloa faʻatau atu masini felauaiga), ma le masani-lua-lua-lua itu e mafai ona faʻatau poʻo le faia mai le uaea e talafeagai.

Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

Mesh i luga o le puipui - auala e vave ona faatulagaina mea faigaluega

Faʻavasegaina le sikuluka e teu ai i luga o se fata faʻapitoa. Ua e ave le laupapa, Plywoodood, o le mafiafia o le 10-15 MM. E manaʻomia e le Komiti Faʻafoe - ina ia leai se zoom. I le taimi lena i totonu o le vaalele, toso pu o ni ata eseese i le tasi pe lua laina. Afai o le Komiti Faʻatinoga e matua lautele, e mafai ona e faia ni pu sili atu ona tele - mo chishels pe o le a foʻi mo lima o le hammers. Uma chps toe faamamaina. O lenei ua tatau ona matou o aʻe i luga ma se mauga i luga o le puipui. E mafai ona e faʻaogaina se puipui masani. Faʻavasega, chishes, o isi mea faʻapena o loʻo faʻaofi i totonu o pu. Faigofie, vave, i luga nei.

Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

Manatu mo le teuina o sikulukalaita i le faletaavale

O loʻo iai foi ma le aoga taʻaloga e faʻatagaina ai oe ona faʻataʻatia oe e faʻatulaga le teuina o le lima mea faigaluega. Sgatia, Pliers, Pliers, etc. Tuu le mea faigata. E mafai ona e tautau i luga o le grid. E faigofie ona tautau, tautau - leai. Peitai e i ai le faʻaiuga faigofie - e faʻapipiʻi le laupapa unini e ma tuu ai mea faigaluega. Ina ia faigofie ona "nofo i lalo", o le laupapa i le tasi itu tamoe. I le tipi, e tatau ona tutusa ma le nofoa tafatolu.

Tusitusiga i luga o le autu: maualuga-lelei laupapa laupapa fale moe e fai oe lava

Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

Teuina o Meafaigaluega Meafaigaluega i le Faletaavale

O le isi manatu faigofie mo le teuina o mea faitino o mea faigaluega, molia ma taofia le maa ia i latou. Fai se fata e pei o se ata i luga. I le pito i lalo o le au faʻamalosiʻau o ituaiga eseese, ma o le pito i luga o loʻo faʻaaogaina e pei o ni fata masani. O le manatu o mea uma e tasi i le nofoaga e tasi, vave ona maua / faʻapipiʻi i le nofoaga. O nei faletaavale fale o le a faia ai se fale faigaluega faigofie. Tausisi le tumau o le a faigofie.

Mea pueata o lo o tauaveina mo faletaavale

E oʻo lava i le malamalama lelei i le faletaavale lava poʻo le aso i luga o le auala, i lalo o le pito i lalo o le taʻavale vaʻai e matua maualalo lava. O le malamalama i luma o luma o luma, o moli auala o loʻo feaveaʻi. Nei o le sili ona lelei fale mo le faletaavale. E mafai ona e amata i le Epic o le faʻatulagaina ma mea faigaluega o le faletaavale avanoa.

Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

O le sili ona salalau ituaiga o le amoina mo le faletaavale. O le fale e masani ona tutusa

I le faigofie lomiga, o le atotusi lea ua faʻapipiʻiina i le uaea, o se tamaʻi kolisi mata mata e mafai ona faʻapipiʻi i ai. O se mea le mautonu atoa. Malamalama moli faʻaaoga masani masani - incndandint poʻo le Headkeeper i lalo o le Start Stardardd. E le leaga, vagana ai o nei moli moli o le a tau tele, e tatau ona e suʻea le auala e tautau ai i latou ina ia susulu i se nofoaga patino. I le tulaga lautele, o le fuafuaga e tatau ona faʻaleleia. E tele filifiliga mo fesuiaiga.

Le mafai ona faʻaseseina o le pulufana mo lamepa

O lenei lamepa o le palasitika fagu atoatoa puipuia ai le frangile flask o le malosi-sefe moli. E mafai foʻi ona e faʻaaogaina le moli taʻiʻai na taʻitaʻi, ae o le leaga o le a le alu - tele vevela. O le mamanu e masani ai - cord ma se tui ma se pulufana i le pito.

O le galuega autu o le sailia lea o se palasitika vela i totonu o pa o le sublulcess keycs proptic o le mafiafia mafiafia. O le a le alu i ai - o le a le lafoa le moli, o le manifinifi manifinifi o puipui o le a le sefeina le lamepa mai i luga. Ina ua uma ona sailia se vaʻa talafeagai o totoe le faʻailoga:

  • Oti le faamalama e uiga i le 1/4 o le bottle lapoa;
  • Totoina le ua ina ia mafai ona e faʻatupeina ai se moli, ae o lea ua paʻi atu le moli i le pulufana;

    Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

    O oe lava-timer mo le faletaavale: e le ofi atu i le vaipuna

  • Aoina le mamanu, taumafai.

E faigofie, ae o se ipu paga e mafai ai ona e faʻatiga i le itu taumatau, atoa o totoe o le avanoa ua lolovaʻia ai e malamalama, ae le o mata.

Amoina mai le taiala o le lumute

O le faigofie ma sili ona taatele i le fale e sili ona taatele mo le faletaavale o ni moli alavai. A aunoa ma i latou, e le mafai ona i ai na o le faletaavale tai, ae tusa lava pe na o le galuega. Matou te manaʻomia se mafolafola fausia-i le moli moli, e mafai ona aofia ai i le 220 V. O nei faʻataʻitaʻiga ua taʻua o "Papatts" ona o le latou ituaiga. Oe manaʻomia pea se maea ma se tui, o se fasi vai palasitika - e tuʻufaʻatasia ai le moli. O le fasi vai o le faamalama vai i le tele e tatau ona sili atu nai lo le moli. Matou te filifilia ni ata faapitoa. O nisi gaioiga o:

  • I le faamalama, i le tasi itu, matou te inu se lio ma se lapoa, laititi laiti nai lo le lapoa o le humanire mataupu.
  • Taofi le faʻapipiʻiina o le lamepa aveese (o le a lava le manifinifi).

    Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

    Amoina mo faletaavale ma ou lava lima mai le auala e mafai ona pupuu

  • O le uaea e faia i sela o le faamalama sill, matou te ave i le pu lelei.
  • Fesootai le moli.
  • Matou te faapipii i le faavae.
  • Fasipepa, tipi ese mai le faamalama tutusa leo, matou te faia le laulau (e le mafai ona e faia, ae sili atu ona aulelei).
  • Mai le fasi falaoa, faʻafefeteina le puipui, fao ma le fesoasoani o le faʻaaogaina o ia te oe lava o ia i le moli.

O mea uma, o le fale o le fale o lo o sauni. O lenei filifiliga e mo le faapipiiina i luga o le fola. O le vae o le auala e mafai ai ona e suia le tulimanu o le le fiafia. O lea e le itiiti ma le tele, i totonu o le mataupu (i lona pito i lalo) e mafai ona faʻasaʻo ai ni nai avega.

Puipuia le maea mai le aveina o le taualuga

Aufaiga lelei Glange mai mea laiti, ma fesoasoani i lenei faigofie faigofie homemade mo le faletaavale. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona 'aveʻese le kapeteni mai le moli ala i lalo o ou vae. O le feʻaveaʻi e masani ona fai ai le taugofie. E le o le mea e sili ona fetuʻunaʻi, leai se mea e leai se mea na faʻaalu i luga o le fola, ua paʻu pito i luga o le foloa. I le lautele, e fiafia tele i le le fiafia. E mafai ona puipuia oe lava ma amoina - e tautau le uaea i le taualuga. E faigofie le fofo, ae taua tele.

Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

Lenei o se "faʻamalolo" i le taualuga mo le feʻaveaʻi e mafai ona faia i ou lava lima i le itula

Manaomia:

  • Lua taula ma se mama i le faaiuga.
  • O loʻo 'aveina mo uaea.
  • Patipati.
  • Uaea uaea. O le umi e faʻamoemoe i le tele o le faletaavale - e manaʻomia mai le tasi puipui i le isi.
  • Steel / palasitika mama po o se uamea uaea ma se fasi paipa e fai ai nei mama.
  • O lo o amoina ma se uafu umi - o lona umi e uiga i le lua faletaavale umi.

O le uaea o loʻo faʻaloaloa i le itu umi o le faletaavale. E sili atu le talafeagai - e le mamao mai le "tagata faigaluega" puipui, lea e iai le galuega po o isi masini. O galuega e fai si:

  • I luga o le taualuga ma le tasi ma luga o le isi itu i se mamao o le 30-50 cm mai le tulimanu e mafua ai se pu i luga o le tapuvae.
  • I luga o le lima e tasi, faapipii le uaea i luga o le ata.

    Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

    Faapipii se taula ma le hinges, nonoa cable

  • I le isi itu, toso le uaea, faamamaina i se patipati (E faigofie ia i latou ona mausali mai lea itu).
  • Na matou ofuina le mama - 4-6 fasi, fuafua i le umi. Afai oi latou uma-i-poloka, e manaʻomia le tuʻu i luga o latou ae le i faia le uaea. Afai e leai ni mama mea, e mafai ona e mimilo le uaea faataamilo i le paipa, tipi mama, ona kiliki ai lea o sina mea e maua ai le "ulufale" le uaea.

    Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

    I luga o mama i le uaea taofi le uaea mai le aveina

  • E ala i mama, ua uma ona matou faia le malaia.
  • Mai le uaea punou le matau, lea e malupuipuia i luga o le uaea. O le faʻapipiʻi i le uaea e fai ai se penitala, faataamilo i le afifiina o le totogi fua o le uaea mai le matau. Penitala ave i fafo. O mea uma, o le matau ua faamautu i luga o le uaea. I luga o lenei matau e faigofie ona tautau tele uaea.

    Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

    Faia o se matau (pe o ni nai) mo le tautau uaea mata

Ia, na pau lava lena. E mafai ona e faaaogaina. O se masini, o le uuina e mafai ona oʻo atu i se itu o le faletaavale, o le uaea e le le mautonu ma aua le pipii. Faigofie, o taimi e manaomia le laititi.

Faletaavale fale teu oloa e faia oe lava

O le tagata faʻamalosi e manaʻomia i soʻo se faletaavale. Ma, e ala i le ala, lea le o le e le o se nofoaga sili ona faigata mo le faletaavale. O le malosi o le malosiaga malosi mo se faletaavale i le taupega o paʻu ma isi galuega laiti e mafai ona faia ma o latou lava lima mai mea aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, mai le faia faʻamalosi mai le pusa puipuia. O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia:

  • faʻamalosi mai le pusaaisa;
  • o le heronic cylinder ma pa mafiafia (e mafai ona e faʻaaogaina flask mai le afi mumu, o se tamai kesi kesi);
  • Saogalemu alavai mo le 8 ATM;
  • Ua tele fua le umiga;
  • fetaui;
  • Okesene hes ma tagata ulufale (filifili le umi luga o le faavae o le tele o vaega o lou avanoa);
  • O le faʻavae mo le Communicandor - O le laupapa mafiafia e talafeagai, o se fasi ata o le plywood.

Ina ia aua nei e download soʻo se mea leaga i paʻu, e manaʻomia tele naʻo le faʻamama - mo le vavaeeseina o suauʻu, pefu ma isi vailaʻau. O le polokalame o le fale puipui o le fale e fai ma sui i le ata.

Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

Polokalame o le fale teu oloa

O le tagata fai e tatau ona i ai ma le amataga masini. E aofia ai ile fesoʻotaʻiga, matou te vaʻai ai ile mamao ole ea, matou te matauina. E mafai ona tuu se taʻavale faʻamama i luga - o le a faamaʻapeina ai le ea mama.

Mai i le ogaumu ma le auala o le vaipuna matou te aoina ai le suauʻu vavaeina tagata e mauaina. Ina ia faia lenei mea, matou te tipiina lua fetaui i totonu o le paluni - mo le sao ma outlet o le ea. I le faletaga, matou te faʻatupuina le malosi o le vailauasa i le fesoasoani a le okesene faʻamoemoe e faʻafesoʻotaʻi le galuega a le tagata fai faamalosi.

Aoga masini mo le faletaavale fai oe lava

Homemade Garage Correressor e faavae i luga o le pusa mumu

I le fonotaga a le tagata e faataatitia, matou te tuʻuina i se isi suauu tineia - e aveese suauʻu. O le eleelea e fesoʻotaʻi ma le tele o fua, ma ua i ai le faʻamoemoe mai ia, o loʻo fesoʻotaʻi i le pasi e ala i le apoapoai atu.

Ua uma le Fono Aoao. Ae faigofie tele ona amoeaina lenei masini e ave ai lenei masini, e tatau ona fesoʻotaʻi uma mea i se auala. E mafai ona kuka le faʻavaseluga lapoa, faʻapipiʻi uili ma tagofia - mo feʻaveaʻiga talafeagai. O se tasi o filifiliga mo se tagata faʻamalosi e faʻaseʻe ai uili o loʻo faʻamatala i totonu o le vitio. E leai se tagata e faataapeina mea e faia, ae e faia loa e ia galuega a suauʻu suauʻu. E mafai ona e faia, ae ma le tagata e mauaina, o le mamanu e sili ona saʻo.

Talu ai o le faʻamalosi i le pusaaisa e le maualalo le malosi, atonu e umi se taimi e faʻaalu ai uili. E mafai ona sili atu lona malosi e ala i le faʻapipiʻiina o tagata faʻamalosi e lua o le a tamoʻe i le taimi e tasi. O le mea lea, o le a molia le mamafa faalua o le vave. Ae o lenei faʻapipiʻi e manaʻomia ai se vaega sili ona mautu saogalemu. O sea fale e manaʻomia ai sina mea sili ona manaʻomia, aʻo avea le polokalame o loʻo matua faigata.

Tusitusiga i luga o le autu: paʻu crafts: stalm, fugalaʻau, faʻatusa, togalaʻau meaafale

Faitau atili