Faʻafefea ona sui le siphon i le umukuka?

Anonim

Plumbing Siphon o se vai tapuni, e puipuia ai le foliga o le Swer Stose i totonu o le potu. Ua lauiloa lea i le tele o tagata. Peitai, aua le iloa uma e tagata le faʻapipiʻiina o le siphon.

Faʻafefea ona sui le siphon i le umukuka?

Ae le i faʻapipiʻiina le siphon, e manaʻomia le vaeluaina ma misia uma lapisi lapisi, atoa foi ma filo ma filo ma le sili ona lelei.

A e iloa, o le seti o le sitoona e aofia ai vaega 12, ma e leʻi maeʻa ona faʻapipiʻiina, e mulimulitaʻi ma le faʻaeteete le aufaigaluega ma le lelei o le aufaigaluega ma le lelei o le oloa. E aoga le matauina o le sui o le siphon i lalo o le sikona o se auala malamalama. E manaʻomia le siaki o le masini o sipagota, faʻapea foi ma faʻamatalaga i le leai o se faʻaleagaina ma le faʻaipoipoga.

Mea agavaa mo le faia o galuega

O le ae manaʻomia:

  • fesuiaʻiga maʻi;
  • lipine palasitika;
  • sikulukalaiva.

Ina ia faigofie ona sili atu ona faigofie, o le faʻapipiʻi e sili ona lelei na amata i le faaputuga o vaega uma o le siphon i le tulaga ma le faasologa e tatau ona fesoʻotaʻi. Fuafua i luga o le lapoa o le paipa, e tatau ona e faʻapipiʻiina le fesuiaiga cuff.

Mo le faʻapipiʻiina, e aoga le saunia o mea taua uma.

Faʻafefea ona sui le siphon i le umukuka?

Siphon masini ata.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻavasegaina mautu o se sipala i luga o le fufuluina poʻo le faletaele e mafai ona faia naʻo le i ai o le sili oficone o le sami-kaka.

Sili atu le mautonu palasitika lipine o loʻo manaʻomia pea. O le a aoga e faʻatau ai le faʻapipiʻi o le sikulukalaita mo le faʻamalosi o le mafai ona o le paipa poʻo le faʻalavelaveina o le tulaga tuai, ma isi mea uma e sili atu ona mimita.

Muamua le tuai o le tulaga tuai. Aveese le siphon tuai mo se vaiemu i luga o le pakete, e aofia ai se otaota i le otaota. Afai o le le mautonu ua leiloa le manaia, e tatau ona suia i se fou.

Ina ua maeʻa kilia o le alavai ma le valea mai le palapala ma tuai, e manaʻomia e tapuni le ogalaau i le taimi le tumau ma se ie, ona ia faatino ai le faʻapipiʻiina o le siphon. O le auala lena o le a faigofie ai le gaioiga atoa.

Mataupu i luga o le autu: na nana i lalo o le Tile: O se mea lilo i lalo ma e le mafaitaulia ma o latou lava lima, o le asiasiga o le asiasiga

I se faʻaopopoga, o le a e malamalama i le suia sili o le sipai i le umukuka o se auala e mafai ona faʻatinoina tutoʻatasi. Ioe, ma o le ofeʻau le tatalele, e aofia ai ma le mafiafia, masalo o se faʻavae malosi o le pai, aemaise lava, faʻapitoa ma palasitika malosi, lea e le manaʻomia mo le taʻele.

Suia le siphon i le umukuka

Siphone ituaiga: Faasalaga, Boxarttle ma Tubular.

Faafetai i le lautele corrugtated paipa mo faiga o le tele o lapoa, e mafai ona maua se tipi o le sili atu vaega. Siphon filo e mafai ona fesoʻotaʻi ma se kesi mafolafola ma se palasitika nut. Peitaʻi o le e manaʻomia le faʻaaoga o le malae atoa kanesa, e sili lo gauai malamalama.

O le suia maualuga o le siphon i le umukuka i o latou lava lima o le muamua o le faʻapotopotoga o le siphon e faʻavasega ma le sini o le filo, o le le toesea o le gaʻo. Naʻo le mafai ona e faia le faʻapipiʻi o le siphon i le umukuka.

O loʻo faʻagasolo atili le faʻamalosiina o le liligiina o le kesi ma filo ma le filifiliga e faʻatagaina puipuiga e puipuia ai le puipuiga puipuia faasaga i le tafe (lelei faia le faʻagasologa o le a fesoasoani i le polokalame).

Siphon i le mafiafia o kesi e tatau ona ofi i le alatoto moli. E manaʻomia e le lava le kesi e fetaui lelei ai ma le soʻona uma.

O le lima tuʻutuʻuga faʻapipiʻi se mesh ma se sikulu ma le kesi i totonu o le pu o le ata ma le sikulu ua mamanuina. A uma, ona ia te ia. O le paipa o le paipa ma le kesi e faʻaofi i luga o le alavai o le siphon ma ua faʻamalosia ma se paʻu paʻu.

Ia agavaa ona faia le faʻapipiʻiina o le sipai i le umukuka, ua fautuaina ai le tuu o se paʻu, ma o le vaega o le paipa na fautuaina.

Ia mautinoa e siaki pe leai se telefoni. Ia faia lenei mea, e tatau ona e tatalaina se popo ma le vai, ma pe a lelei mea uma, ona mafai loa lea ona e mafaufauina le faʻapipiʻi o le masini.

O le montage o cuffs cuffs

Faʻafefea ona sui le siphon i le umukuka?

Sootaga ata o se fagu siphon.

I luga o le paipa i luga o le pito i luma o le paʻu paʻu paʻu, e tatau ona e tuʻuina nati mai palasitika. I luga o ni auupega, teisi i luga aʻe o nati, e pei ona lelei i fusi o le faʻatapulaʻaina o le faʻatapulaʻaina o le palu, masani i le itu lautele o le nati.

Mataupu i luga o le autu: o loʻo iai ma le faʻaaogaina o uʻamea taele

I le tasi fafie, e lua paipa e tatau ona aoina: o se mea e faʻapipiʻi ai ma fausia se vai tapuni f-foliga. E tupu foʻi o le vaega vaʻaia o le faʻailoga e ulufale atu i le tulaga o loʻo i le tulaga o lenei vaega, e tatau ona e tosoina le nati.

E tofu lava le mea e te manaʻo e faʻapipiʻi le masini i luga o le taele mai le taimi muamua ma mo se taimi umi. E mafai ona ausia le manaʻo i se mea pe a fai e te faʻatupuina le filo ma paketi ma se taligalu, fuaina o le palasitika lipine.

I totonu o le mata, o le ufiufi maapuʻuna, lea ua matuaʻi lava le tele, o se filifili mama o le tautotogo ua setiina, ma taumafai loa ia aua nei fuafua i le va o Vilomi ma laelue. O le mama lona lua e tatau ona toe faʻafoʻi i le mata o le paʻu paʻu.

O le silia ma le gaʻo paipa o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le paipa papeti, agai i le umi umi. E masani lava, o le faapipiiina o se sipalima mo le taele o lo o faʻatinoina e faʻaaoga le faʻaaogaina o naunaga palasitika naua, e manaʻomia ona faʻamaʻaʻa malosi ma o latou lima.

A o le i faʻapipiʻiina, o lapisi o lapisi o loʻo feololo ai ma le sili ona lelei o le sami, ma e le o acidic.

Faapipiiina o siphon i le umukuka

E faʻaluaina le paketi a le paʻu e sili ona teuteuina i le pito i luga o le faʻauʻuga, sili atu le talitonuina. Faataamilo i luga o pato o le taofiofia i luga o le transfuster nozzle e tatau ona e tuu se kesi mafolafola.

O le i ai o se taofiga o loʻo manaʻomia mo le puaʻa-uʻamea taele i pa mafiafia. Faʻapipiʻi se siphon i le taele ma puipui manifinifi aofia ai le aveeseina o le afa o le afa o le tausimea. O lea la, e tatau ona faʻalautele faʻaputitifuluina o lana atoʻau i luga o le faʻapipiʻi foliga.

O le tulaga mulimuli o le Fonotaga o le Siphon o le fesoʻotaʻiga o le suavai o le vai o loʻo i ai ma le faʻauʻuga. E toaitiiti lava faʻasaʻoga e mafai ona iloa ai, ina ia le faʻafaigofieina o faʻailoga o le tusi lafo o le ata lafo mai le pu.

O le uluai fofo o le a, pe a fai o le faʻapipiʻiina o se siphon mo le taele slot i luga o pulou i luga o helin o le a tutusa ma le tasi. Tele o tagata o loʻo sailia se tali i le fesili pe faʻapefea ona faia le faʻapipiʻiina o le siphon, ina ia vave ona alu le vai.

Faʻamamaina o le siphon e mafai ona faʻamamaina i ni auala eseese, faʻataʻitaʻiga, pe a tatagi le vai ma le vai vevela, gaʻo na faʻateʻaina. Ma o le caseutic soda o le a fesoasoani e faanatinati ai lenei faiga. O lenei fesili e mafai foʻi ona foia ma le fesoasoani o vailaʻau faʻapitoa e fuafua mo le paipa fufulu. Ia, o le mea moni, o le Vatuz, faʻaalia i foliga o se paʻu paʻu i luga o le 'au, o loʻo manaʻomia e tapunia le pu, ma o loʻo ia faapugata ai le lapisi.

Mataupu i luga o le autu: o tagata kolosi-chrodidery actime mo tama: ma teine ​​download, shroidery ma kisi, metrics leai se totogi fua

O afea e sili ai le siphon?

E tatau ona maitauina o le toe faaleleia galuega e fautuaina e faia i fafo i le taimi o le tafe o vai mai le siphon, o le mea na tupu ai le le fiafia i le fale i le fale mautotogi). Afai e i ai le tafe i luga o le faʻatasi ma le magoto, mautinoa e tape le sulb manogi.

Afai o le pito i lalo o le pito i lalo, e tatau ona tosoina i luga e latalata i le latalata pe a mafai. I se faʻaopopoga, o se faʻalavelave faʻafuaseʻi ma toe faaleleia le siphon o loʻo o faatasi ma le faʻamamaina o vaega mai le o loʻo faʻamamaina tuai, o le a mautinoa ai le lagolago sili ona lelei. Faia lenei galuega o le a fesoasoani ia te oe.

O mea lelei ma le lelei o le tautua faʻatagaina e mafai ai ona e faia se faʻamanuiaga manuia ma faʻapipiʻi o le siphon mo le fufuluina poʻo le taele.

Faitau atili