Faapipiiina o pvc dortors: digensions, fuafuaina ma faapipiiina ma faapipiiina

Anonim

O le faʻapipiʻiina o le pvc faitotoa e mafai ona faia na o ia. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le mulimuli manino i le tekinolosi o latou faʻapipiʻiina.

Faapipiiina o pvc dortors: digensions, fuafuaina ma faapipiiina ma faapipiiina

Plansictory Stoce Stuck Stumme: 1 - Tele vaega, 2 - faitotoʻa tauaso, 3 - hinge, 4 - Faʻaiuga faʻatumu, 5 - faʻatagaina le faʻatumuina.

Faapipiiina o le faitotoa pusa

Manaomia:

  • maualuga;
  • rofautte;
  • moa;
  • eletise eletise.

Faapipiiina o pvc dortors: digensions, fuafuaina ma faapipiiina ma faapipiiina

Faaaulaga ma le faapipiiina o le Nofoaga Itulau: A - faapotopotoina o le pusa; B - fetaui pusa i le puipui; B - faʻasaʻoina le faʻapipiʻi o jamib (1 - o le mea lea o le PIN; 2 - Faʻailoga).

Muamua, o le vevesi o le puipui ua siakiina ma o le itu o le faitotoʻa o loʻo fuafuaina - uma e lua i le lautele ma le maualuga. Ona faia lea o le fuafuaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faitotoʻa o PVC o loʻo iai sona lautele o le 90 cm ma le maualuga o le 200 cm, o lona uiga o le lautele o le pusa o: 900 + 25 = 955 MM. I le taimi lava lea e tasi, 25 mm o le mafiafia o le faitotoʻa, ma le 5 mm o le faitotoʻa puipui. O le maualuga, 2000 + 25 + 3 + 10 = 2038 mm, lea 3 MM o se malologa mai luga, ma 10 mm i lalo.

Pusa pusa o loʻo faʻaputu i luga o le siʻomaga o le fola. O pito i luga o ana fata e manaʻomia ona totoina i se tulimanu o 450. I luga o le tasi o le itu o fata lea e i ai le togitogiga i lalo ma pito i luga. I totonu o le pusa faatasi ma le fesoasoani a le ata, o le fale fai pisinisi manaomia loloto ua tipi. Ona faia lea o pu mo le fao mo fao.

Muamua galuega

Manaomia:

  • samala ma fao;
  • eletise eletise;
  • lava-lipping scw;
  • Faapipii o Aam;
  • Malyary scotch.

Faapipiiina o pvc dortors: digensions, fuafuaina ma faapipiiina ma faapipiiina

Ata Faapipiiina o le faitotoa lata ane.

O le faʻapipiʻiina o uʻamea-palasitika faitotoʻa o loʻo faia pe a maeʻa le faʻauma o le fola o le fola. O le faʻapipiʻiina o le pvc faitotoʻa e amata i le polokaina o ni fao mo le sili ona fetaui lelei. E tatau ona aoina i se tulaga faʻa-faʻaupuga.

Ina ia faia lenei mea, i nofoaga o mea e fai e faʻaaoga ai se pu viliina se pu, o le a le lapoa o le 1 mm itiiti, i lalo o le tagata lava le faʻaʻaisa. I le taimi lava e tasi, o le pou mai le itu i le itu e muamua seti. Ma o le fata mai le loka itu o loʻo tuʻuina atu i le taunuu mai pe a maeʻa le faʻapipiʻiina o le tapoleni. O le loto loto e tosoina ina ua uma ona faapipiiina le pusa.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faia se fua o le faʻasolosolo o ou lima?

E oʻo i le poloka atoa pe a faʻapipiʻi faitotoʻa palasitika, laupapa laupapa o loʻo tulia i le va o le va o le tatalaina o le tatalaina ma le poloka vaega. E tatau ona e aveina ma le faaeteete ia aloese mai le faʻaleagaina o le faʻavaʻa.

Ina ia puipuia le vaega vaʻaia o le faitotoʻa faitotoʻa ma le tapoleni faʻaaogaina le faʻapipiʻi o le foala. E tatau lava ona apalai i le tulaga lautele o le pusa. O loʻo oʻo mai ni vaega o le faitotoa i le valivaliina o le lipine e le aofia ai.

Faitotoa o le faitotoa

Manaomia:

  • Uafu;
  • lio;
  • fao pe fao;
  • Faapipii o Aam;
  • Palasitika palasitika;
  • hacksaw;
  • Stauslo;
  • kelu.

Faapipiiina o pvc faitotoa amata i luga o le pito i luga.

Afai o le faitotoʻa lagolago o le maʻa, o pu e faʻapipiʻi i totonu ma o le faletalimalo o loʻo taʻitaʻia. Ona mimilo lea o le fao e mimilo ma le oona ua siakiina. A maeʻa, o loʻo faʻapipiʻi le tagata faʻaopopo. Ua tumau e nisi pepa faamau. Muamua, o pu ua faia, ua faʻaofi le solo, ona faʻaputuputu lea. O le isi ua siakiina, o le faitotoʻa lea i le faʻavaʻa. Afai o mea uma e i ai i le faasologa, o loʻo i itu uma 2 faʻaopopo faʻapipiʻi.

Ona faʻapipiʻi lea o le faitotoʻa i lona tulaga. Afai o ia ma se pito, ona faia lea o fusi laupapa. I le taimi lava e tasi, e le tatau le pa pito i luga. Ma e mafai foʻi ona faʻatino le tutoʻatasi pe a le aofia ai. Afai e le manaʻomia le tufuga, ua faʻamaonia le faitotoʻa o se ata faʻapitoa o le mauga.

Faʻaaogaina Woodtun Wall, e tatau ona e vavae ese le latou paʻu pito i tua. Ina ua mavae lena, o le avanoa lea na aliali mai i le va o le faitotoa ma le pa e faʻatumuina i le Magalua Heam. E tatau ona manatua ai o le fomalu e tele ai le faʻateleina o taimi i le aofaʻi. A mavae loa, o lona sili atu o le oti.

O le faʻatinoina o galuega faʻaea o potu potu o loʻo faia i se aso, ina ua uma ona faʻaaoga se fasimoli fasima. Ina ia tapunia uma le faʻaletonu ma slots i le va o le puipui ma le pusa, palasitika platbands faʻapipiʻi. Mo a latou meaʻai o loʻo faʻaaogaina le 2 metotia.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai sitepu mo le poletito ma o latou lava lima?

Muamua, e mafai ona latou faʻataʻitaʻia i itu taumatau, pisia poʻo le faʻamalosiina o le faʻapopoleina ma varnish. I le taimi lava lea e tasi, e mafai ona faitauʻia i latou, i totonu o le faʻasologa o loʻo siʻosiʻomaga ma le sima. Lona lua, Platbands ma se lapotopoto luga o loʻo i totonu o le itu o le 450. palasitika platbands o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le laʻasaga e faʻaaoga ai le faʻaoʻo.

Faitau atili