Faitotoʻa mai le laina ma o latou lava lima: gaosiga tekonolosi

Anonim

Faʻafefea ona fai le faitotoʻa mai le ufiufi, vaʻai tagata polofesa. Latou fautua mai le faʻaaogaina o mea faigaluega nei ma mea mo le gaosia o le ie o loʻo iloiloina:

Faitotoʻa mai le laina ma o latou lava lima: gaosiga tekonolosi

O faitotoʻa na faia i le lepeina o le a foliga lelei i nofoaga o latou o loʻo ufitia i le mea lava e tasi.

  • laupapa;
  • Oloa:
  • faitaaga;
  • tagata AOAO;
  • vaai;
  • vili;
  • o le samala;
  • maualuga.

Laasaga-i-sitepu faatonuga

O le faitotoʻa na faia e tusa ai ma le muamua-sauniuni ata. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le fuafuaina o tapulaʻa o le lumanaʻi mafai. O le maualuga o le tulaga masani o le 2 m, ma le lautele o le 90 cm. O loʻo fautuaina e le tagata fai le faʻailoga (e faʻaitiitia ai le vevela, o le faitotoʻa o le moa, o loʻo faia i le taeao, o loʻo faia ai le paʻu, o le tamaʻi vai ua faia i le taeao e faia mo le oona, o le tamaʻi vai ua faia i le palu, tapoleni mai le pa puipui.

Faitotoʻa mai le laina ma o latou lava lima: gaosiga tekonolosi

Alualu i luma o le polokalame.

O le faʻaaogaina lelei faʻapipiʻi i le faitotoʻa matala o loʻo faʻaaogaina mo le faʻamalologa o le mamanuina. A leai, o le tino faʻatulagaina na te faia ia te oe lava. E manaʻomia se fua ma se koluse vaega o 100x100 mm, samala ma fao faʻu. A maeʻa ona faʻapipiʻi le pusa, e fuaina. O le faitotoʻa na faia i le lepeina ua gaosia e faʻaaoga ai faʻamaumauga na mauaina.

Muamua-apalai fafie. O le mamafa o ia ata o le a taua tele. O se sili ona taugata o le sili ona taugata ua manatu o se ie mai luga o fasi pepa. O le vaega o le tagata atinae na faia le faitotoʻa mai le lugalaina, tuʻufaʻatasia sina sinaʻe o le mamafa ma maualalo tau tau tupe. Na faia Rama o Boards ma tapulaʻa 100x300 mm. O le ogatotonu vaega o loʻo tuʻuina atu i foliga o le ufiufi. O mea e manaʻomia e mafai ona faʻatauina i le maketi maketi. Pe a filifilia laupapa, o le mea e fiafia ai e maua ai le vao lelei. Faamatalaina le tau ma le suauu (tasi itu lamolemole).

Gaosiga tekonolosi

Faitotoʻa mai le laina ma o latou lava lima: gaosiga tekonolosi

Fesuiaʻi o ata o loʻo faʻauma i faitotoʻa faitotoʻa.

Ina ia faia le faitotoʻa o le 180x80 cm, o le a manaʻomia le tagata faigaluega. O le laina o loʻo faʻatauina i lalo ifo o le mafiafia. Faatasi ai ma le fesoasoani a le eletise eletise jigsaw po o saws tipi 2 laupapa (180 cm). I le latou itu itu, o fale talafeagai na faia (o le loloto o le 40-50 mm, ma le lautele o 10 mm). Ua sauni faitotoa.

Mataupu i luga o le autu: o se faaopoopoga o le veranda i le fale

Ona o lea e tolu laupapa ua saunia i se tulaga tutusa (umi 68-70 cm). I le faia o se tagata i le 4-5 cm, o le faitotoʻa o loʻo laa i le loloto o le 10 mm (mai lalo). O le komiti e faʻaofi i totonu o le 'au o mea taua ma ua teuteuina i fao.

O le isi tulaga e maua ai le tipiina o le pati umi o le 68-70 cm. Aofai o le a manaʻomia le 40 stats. O mea e faʻaofi i totonu o le faʻataʻamiʻo o elemene o le faitotoa o le faitotoʻa, mapu i ai ma fao. E maeʻa le aʻoga muamua e faʻaaoga le tusi laupapa o le Pine Pine. Ua faʻaofi le laʻau i totonu o le va o totoe. O le kone puʻupuʻu e faʻaofi i totonu o le ogatotonu o le mamanu (mo le tosoina).

Ona faʻapipiʻi ai lea o mea faigaluega e aofia ai loka ma matasi. O le faitotoʻa mai le laina o loʻo tautau i luga o le faʻavaʻa. A manaʻo iai, o le talimalo o Plywood Walde ua faʻaofi i totonu o le Groove. Ma o le mamanu ua taua e fusi. O le iʻuga o le palau o le sami, o loʻo ufiufi i le vanina poʻo le vali.

Faasee le mamanu

Faitotoʻa mai le laina ma o latou lava lima: gaosiga tekonolosi

Mai le puipui o le puipui e mafai ona e faia ni faitotoʻa o faitotoʻa mo le kapeneta.

Ina ia faia faitotoa tioata mai le pepa puipui mo le leoleo, o le a manaʻomia ona e faia se faʻavaʻa. Ina ia faia lenei mea, matou te faʻaaogaina le laupapa ma se koluse o le 100x20 mm. O le tele o le faʻalavelave faʻalagolago i tapulaʻa o le Kapeneta. A faʻatino galuega faatino, ua faʻatonuina o le gutu gutu e itiiti ifo nai lo le lautele o le Kapeneta. E tatau ona tapuni e le atopau le afi.

A uma ona faʻatau se mea, e oʻo lava i se taimi o lona faʻamago. Oloa ua faʻamauina le faʻamamaina o le Chamber Sgoding e maualuga le susu. Faapipiiina o ia elemene e aunoa ma ni mago faamago o le a taitai atu ai i se taualuga ma craking o le tapoleni. Afai o le mamanu ua pisia, ona faʻaaoga lea o se ankyd le eleele i le pito i luma o le oloa. Ina ua maeʻa ona faʻamago lelei le faʻamamaina, o le laʻau ma le komiti malo. E mafai ona e talosaga mo nei faʻamoemoe e le eseese poʻo le faʻalumaina. Ina ua uma ona tuʻufaʻatasia le spt, o le mamanu e tatau ona mago lelei.

E faasaina ona suia le faitotoa i le faamaualuga atoa o le kelu.

O le laina e tipi i le umi. O le ata o loʻo i ai i le va oi latou (e tuʻuina atu se faʻaseʻe fausaga o se maumaututu). O le faia lea o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina p'va keʻe. O le pito i luma o le faitotoʻa o loʻo faʻaalu i le kolosi mai se laupapa vaitafe (ma le koluse vaega o 100x20 mm). O le fafie e faʻapipiʻi i le laupapa (lalo ma luga). Afai e tatau, o le pa e utaina ma pisia i le lanu manao. E faapena foi le sau ma le laupapa laupapa.

Mataupu i luga o le autu: Cozy BLCONIES: FAAAOGAINA O GALUEGA MA O latou lava lima

O le tagata lava e faʻapipiʻi e faʻaaoga e faʻaleleia ai le mea mulimuli. O fusiua e faʻamalosia mai le pito i tua o le oloa. Muai faia se pu. A leai, o le oloa autu e mafai ona aumaia ai se taʻe. O mea eleeleaina o mea na faia o le laupapa vao e teuteu. O faitotoʻa o faitotoʻa na faia i le laina o loʻo sauni e faʻagaioia.

Faitau atili