Sitini Skyrequin o ni ie e lua: Faʻafefea ona suʻi o se tamaʻi mamoe o le tamaʻi mamoe?

Anonim

O le tamai mamoe o le tolu ituaiga. E mafai ona e faʻamalamalamaina le vaivai, faʻamalosi ma faʻaputuputu tamaʻi mamoe. Mautinoa le malosi paoa, e faia ai le totonu o le potu. O fuaitau o tamai mamoe o soʻo se ituaiga e fuafuaina e ala i le maualuga o le maualuga. O le suʻi o se tamai mamoe malosi, o le a le tusa o le 1/6 o le aofaʻi atoa o le umi o le pupuni, lea o le a atoatoa le matagi.

Sitini Skyrequin o ni ie e lua: Faʻafefea ona suʻi o se tamaʻi mamoe o le tamaʻi mamoe?

O Laʻu Lamberne o se mea teuteu elemene o se ie puipui, o fea o suʻi mai le faigata.

O oloa faigata o le ata o se fasi pepa, lea e tatau ona kopiina e le isi ie ma le sili silisili. Mea mo le toe faia ai o se toeseʻesea, mo se faʻataʻitaʻiga, na puʻupuʻu le ie, phlisinan poʻo isi tapuni, e mafai ai ona e tumau lelei le foliga o le vaega.

E mafai le faʻasaʻo o oloa i le faʻaaogaina o falesa i luga o le pa i luma o le uaʻa foi. O tamaʻi mamoe vaivai e masani ona i ai i le ata faʻapipiʻi i se masini manoa. O le afu o loʻo ofuina le igoa o le Swag, o le itu o lea o le a fuafua le aofaʻi o le aano na taumafaina.

Faʻafefea ona e fiafia i le sipela malosi

E ala i le metotia o le sugia, o tamai mamoe ua vaevaeina i faigata ma faigofie.

Sitini Skyrequin o ni ie e lua: Faʻafefea ona suʻi o se tamaʻi mamoe o le tamaʻi mamoe?

Mo tamai moa, e te manaʻomia lopa.

O le muamua tuʻufaʻatasiga malu ma faigata ituaiga. O tuʻufaʻatasiga o faʻamaumauga e masani ona faia o mea teuteu. Ina ua filifilia ni oloa sauniuni na faia, e tatau ona taulai atu i le lanu autu o le ie puipui.

Afai e te amata aʻoaʻo e suʻi le tamai mamoe o se ituaiga faigata, ona sili atu lea e sili atu le lelei mo le umukuka. E le manaʻomia lenei mea fou o ni ata faʻapitoa i luga o se ata faʻapitoa. O le tamai mamoe e matua iloga o se sitaili faigata o le a taua o le o le a sili ona lelei mo soʻo se avanoa, amata i tamaiti ma faaiu i le ofisa faigaluega.

Teuteuga o oloa o le fringe, cords po o fugalaau mai ie eseese. Ia faia oe lava, o le a e manaʻomia mea faigaluega ma mea e pei o:

  1. Base Bando i le Finauga Pepa - 45 CM lautele, e mafai ona e ave le mea faapipii.
  2. Uʻamea.
  3. Faauma lelei.
  4. Masini suisui.
  5. Seleulu.
  6. Pipii kipe.

Faʻafefea ona faia tulaga o le suisui

E tatau ona e mulimuli i faʻatonuga:

Mataupu i luga o le autu: vavaeeseina fua faatatau

Sitini Skyrequin o ni ie e lua: Faʻafefea ona suʻi o se tamaʻi mamoe o le tamaʻi mamoe?

Mamanu o le Rugid Skyrequin.

  1. Ulu atu i se faʻapitoa mamanu saunia muamua e tipi le batono base.
  2. Liliu le ie i se vaipuna mafanafana.
  3. O le tissue i luga o le funana o loʻo faʻapipiʻiina ma le mafanafana uʻamea.
  4. E sili atu le tele o ie mai luga o pito ua tipi i le 5 cm.
  5. Ma le isi, o le ie e apalai i le laina.
  6. Faatasi ai ma le fesoasoani a pine, e tolu itu e tatau ona tuia.
  7. Mai i le pito i lalo o le fusi e tatau ona vaneina le tasi numera tasi.
  8. Le isi, o le sili atu o ie e tipi.
  9. A maeʻa lena, e saʻo le oloa i le pito i luma.
  10. O le pito i luga ua liua i le itu i luma, faaloaloa atu, luiina le pine.
  11. A maeʻa lena mea, e manaʻomia le tuleia o le velcro velcro velcro ma se itu faigata i le eAves.
  12. Ina ua maeʻa, ua maeʻa le velcro ma se masini laina.
  13. Le isi, e manaʻomia tonu le isi i le lipine lipine e faʻaleleia ai le mea.
  14. Ina ua maeʻa, o le lipine lipine ua mimilo ma tuia e le pine.

Afai o lenei metotia o le faia o le hardy Giftrequin o loʻo faigata tele, o le vaega o loʻo faia e aunoa ma se tulaga faʻapitoa, tipiina lelei lava le tisu o le faʻapipiʻi faʻavae. Faatasi ai ma le fesoasoani a se fana faʻapipiʻi, o le faʻamaeaina o mea e tatau ona faʻamalosia i itu uma. O le tiliva e mafai ona avea ma fono, fili, fringe.

I le faʻagasologa o le gaosiga o le ciged paoa, e tatau ona e nofo sauni i ni nai tulaga faigofie:

Sitini Skyrequin o ni ie e lua: Faʻafefea ona suʻi o se tamaʻi mamoe o le tamaʻi mamoe?

Mo le suisui, o le tamai mamoe o le a manaomia ai se auala o le mafiafia o ie.

  1. Faia le masani masani mamanu. I le taimi muamua, mo le sipela, o le atoa itu o le lumanaʻi, e aveese le bandoon bapeo. Ile taimi muamua, e alaʻau ona talafeagai lelei pe a filifilia le oloa faʻapitoa, gagau mea leaga uma. Batro foliga mafai ona faigata pe iai ni fuainumera ma nifo.
  2. O le a ave e faʻatau ai se faʻavaʻa, o lona uiga, o le mea ua sauni e faia o le band-prolo-rololo. O se ie lino, o le phlizelin poʻo le taufaʻamataʻu, atonu o mea e fai ma mea.
  3. I luga o le mamanu, e manaʻomia le tipiina o le faʻavaʻa, tuʻuina atu o avanoa uma i luga o ie (5 - 6 cm mai itu uma).
  4. Saunia ni fasi ie e manaʻomia ona faʻapipiʻiina i le vaega o le vaega (e mafai ona e faʻaaogaina le Steam Beactor, o le mea lelei mo talosaga).
  5. O fusi o le bandanda o loʻo faʻagaioia e se velcro, o loʻo pasi atu ma le faʻailoga mai le pito o le 3 cm ina ia le mafai.
  6. O le tamai mamoe teuteuina e tatau ona tuu i luga o se konaseti faapitoa lea na fuafuaina ai.

Faʻafefea ona tutoʻatasi e toe mauaina se tamai tamaʻi teine

Sitini Skyrequin o ni ie e lua: Faʻafefea ona suʻi o se tamaʻi mamoe o le tamaʻi mamoe?

E tele naua le tele o le nofoaga o le Luma, o le alu i le mafiafia o le ie.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu le palapala pepa pepa puipui

Muaʻi faatatau i le tele o le lumanaʻi oloa mai le lautele o le potu. Uma le tele na tuʻuina atu i le vaega o fafie poʻo le mafiafia o mea, le mea e faʻaalia ai le mamanu ma autafa. O le isi o le tulaga faʻapitoa ma le kesi o le tutusa foliga ma le malepe i luga o luga o le 1.5 cm i luga o pito o le faʻaaliga o le ata. Ina ia faia ni tamai mamoe mamani, o le ae manaʻomia:

  1. Towder faia o fafie.
  2. Faʻapitoa faʻapitoa mo le faʻamamaina o se auivi ma le ufiufi.
  3. O mama suwn i Skyrequin.
  4. Maea ma le leaga.
  5. Special Gliue mo ie.

O le vaega o galuega i luga o le tipiina e aofia ai:

Sitini Skyrequin o ni ie e lua: Faʻafefea ona suʻi o se tamaʻi mamoe o le tamaʻi mamoe?

Faʻamalosia le tisu i le pito i luga o le faʻavae o le oloa o loʻo faia e faʻaaoga ai le PIN.

  1. Faʻamalosia le kesi kesi. O le oloa ua tuu i luga o le gata, ma matamata i ai ma le ogatotonu. A maeʻa ona tipiina le pito i luga o ana pito e pasia ai alauni. Fai uma tipi e faʻafaigofie ai le faigofie ona sui pito o le gasket mo itu uma ma taʻamilosaga. Ina ua mavae lena, o le tala mai itu ma mea o loʻo faʻamalosia i faʻailoga faʻapitoa. O itu uma ua maumaututu, malosi malosi ma o latou lima. E faʻapena foʻi, e manaʻomia le faʻapipiʻi o le kesi ma mai le itu o le oloa.
  2. Le faʻatinoina o le tipiina o le oloa mai le mea taua. E tatau ona tipiina, faʻafeiloaʻi i le filo filo. O le vaega ua tuu i lalo o le kesi mai le amataga o le faavae mea. A maeʻa lena mea, e manaʻomia le tipiina o le ie, ua tuʻua le alauni tau le mafai e le 3 cm, e le aofaʻi atoa. A uma lena, o se mea faapena e fai ai le tisu ma le isi itu.
  3. Faʻamalosia le tisu i luga o le faʻavae o le oloa. Oti e tatau ona faia i luga o le ie, faʻapea foi ma le kesi, e punou uma pito i luga o le laʻei o le ua saunia kesi o le saienisi ie. O faʻamatalaga e tatau ona faia o le faʻaaogaina o le pine, faʻaloaloa le ie lava e tasi, faʻataʻatia i le pito i luga o le vaega. Oti olo o loʻo faʻapipiʻi i le pito i lalo ma le pa puipui, ona sasaina lea o le uʻamea vevela. Faatasi ai ma pito o vaega o le masani ai e sau i le auala tutusa.

O le vaega autu o le gaosiga o Skyrequin

Sitini Skyrequin o ni ie e lua: Faʻafefea ona suʻi o se tamaʻi mamoe o le tamaʻi mamoe?

O le intebitory clictiom o le pito i luma o le Rigud Lamrequin.

  1. Faʻatinoina o le tapenaina o le mea e pei o se 'laina mo le laulau. O le mea e manaʻomia ai le faʻapipiʻi o le ie o loʻo tuʻuina atu i luga o le laulau mo le pito i luma o le oloa. A maeʻa, latou fai ni faʻailoga faʻapitoa i luga o taamilosaga uma, faia ia itu i fafo ma le faʻailoga o mea uma.
  2. Faʻamalosia le laina i luga o se faʻasologa o le vaega. O le taga e tatau ona tuu i luga o le pito i luma mai le pito i luma o le pito i luma o le potu. O le pito o loʻo togafitia ma le fesoasoani o mea lilo. I lenei tulaga, e saoloto le tasi i le iuga, o le mea lea, e le suā. I se tulaga faʻapena, o itu uma o loʻo togafitia, o loʻo tuʻua i luma o le vaega o le laulau.
  3. Faʻamau o le oloa, o lona uiga, o lona laulau i luma. O le umi o le laulaufaiva o le laulau o luma e fuafuaina, o le maea e tipi i lalo o le umi manaomia. Amata i le mea e leai se laina, faʻamalamalamaina pito o le pamu tipi i lalo o le ufiufi o le oloa lava ia. Filifili le maea i pito o le pito i luma ma le fesoasoani statching. Seʻi togi le vaega o le lepelaina, ma i le pito i tua o le faʻasologa o le maea.
  4. Aafiaga o le edging itu. Muamua, fuafua le umi o itu uma o vaega o itu, e aofia ai le pito i luga spice, tua ma lalo. Le isi, e tatau ona e fuaina ma vavae ese le maea o le umi o le umi umi, o le fea e lafo ai i vaega uma o le tolu. E tatau ona faʻatumuina uma pito i totonu, ma o pu o loʻo tapunia, pei o le laulau i luma. Le isi, suʻi luga o le pito i luma o pito i luma.
  5. O le suiina o se mamai faʻapitoa i luga o le tamai mamoe o lona faʻapipiʻi i le eAves. Laititi ia te oe lava le paʻi e faʻamalosia i luga o le laupapa.
  6. Sosoo ai, toso mama i luga o le oloa mai lona tua ma i luga o itu i lalo ifo o le maea. O le mamao i le va o mama ma o ia lava-ata e tatau ona faailo. Ina ua maeʻa ona faʻapipiʻi mama i luga o le potu o loʻo tautau i luga o le pa.

Mataupu i luga o le autu: Krepim Planboard i luga o le puipui ma le taualuga ma kulu

Talu ai e manaʻomia le faia o le Rigd Skyrequen, ona tatau lea ona faʻaaoga e faʻatau ai se lipine lipine (velcro), faʻapea foʻi ma le puʻupuʻu taimi. Faapipiiina tamai tamai tamai tamaika, na o le pau lava le mea mo le laualuga luga. O le lipine o le itu pipii o loʻo aumai i le pito i fafo o le oa, ma o le vaipuna o le lipine o loʻo suʻi i le tamai mamoe o loʻo iai ona iʻuga.

Afai o le eaves leai se manaʻo e nana i lalo o le tamai mamoe, e pei ona aulelei tele, o le afa lea o le lipine o loʻo faʻapipiʻiina i le itu sese o le baseette. O le malulu afa o le fusi lipine supe mai le pito i luma o le tamai mamoe.

Faitau atili