Pupuni ma tulle: filifili foliga foliga

Anonim

Le teuteuina o faamalama i potu, tele o pupuni, o pupuni ma o loʻo faʻaaogaina pupuni - e faʻalagolago i manaoga o tagata faʻatau, avanoa tau tupe.

Pupuni ma tulle: filifili foliga foliga

Manaia ie pupuni ma tulle mo le potu malolo

O Tulle fou o se manumalo-manumalo filifiliga mo le teuteuina o se itu faaonapo nei po o le toe faafouina. E faʻafaigofie mo le va o le va o le vanimonimo, e iʻu ai i le tele o le ea, ma ua maeʻa le sitaili. E masani lava ona faʻaaogaina o se vaega tufuga faʻatasi ma le mamafa o taulaga, e manatu o le asthetic faʻaopopo i pupuni o le ie o le mafiafia.

Foliga o le tulle

O le igoa o lenei moli moli na tupu mai le Cral Course of Tulle, le mea sa faalauiloa ai lana galuega. I tusi fou o anil, na avea ma se tasi o le senituri 45, ina ua faatonuina e le Tupu Farani le mea e mafai ai, pei o le le lumanaʻi faletua o le tupu, o le e manaʻo e tumau i nofoaga faitele.

Pupuni ma tulle: filifili foliga foliga

O totonu o le taulaga o Talle mo le taimi muamua na faia se ie manifimi, o le mea muamua lea e faʻaaogaina e faʻauma ai ofu o tamaʻitaʻi ma pulou, ma amata ona faʻaaoga le taimi faʻatonutonuina pe a faʻatonutonuina le taimi faʻatonutonuina pe a faʻatonutonuina le taimi teuteu teuteu ai fale.

Faʻavasegaina

O le fausaga e iloga i ituaiga nei:
  • lamolemole;
  • faatautalaiga;
  • Mesh.

Lamolemole

O le mea e aoga pe susulu. O loʻo faʻaaoga le 'au lamolemole arala mo le gaosia o ie puipui ma pe a oʻo i ofu o tamaʻitaʻi, link poʻo le faʻaipoipoga o loʻo avea ma mea teuteu o faʻapipiʻi poʻo ni mea teuteu. Tulle ma se sologa lelei gaosi mai le lua filo filo.

Tylele FBIc o ni ituaiga: cheese, veli, okeni pe grad.

Pupuni ma tulle: filifili foliga foliga

Mamanuina

Tulle ma mamanu poʻo le mea e taʻu o loʻo taʻua o le "Gardin". O loʻo faia i luga o se fomaʻi faʻapitoa poʻo se masini sote, o loʻo faʻaaogaina i le tele o mataupu mo le gaosiga o pupuni, faʻapipiʻi i le moega.

Mataupu: Sepkik Yunulos Astra: uiga, ma le le lelei iloiloga

I aso tuai, na faia fua a le tuliali, ae o nei aso ua toetoe lava a le o ni ao, ma le tau o le ao.

I le avea ai o se mea mata mo le gaosia o le manino o le tullered o le faamalama, cotton, silk po o polyester o lo o faaaoga.

Pupuni ma tulle: filifili foliga foliga

O le gaosiga o fogafulu o le 3 tulaga:

  1. SAUNIUNIGA O FILIFILIGA FILIFILIGA. Ile taimi lea, o filo ua toe tatala i luga o Navo (mo le lamolemole mama) po o mulivae (mo mamanu).
  2. Tuusaʻo le faʻapipiʻi o le tapoleni. O le faʻagasologa e tupu mai i le auai o masini, o le e faʻavae i luga o le faʻavae o le faʻalauteleina o filo.
  3. Faauma. E faalagolago uma i le mea e tatau ona liliu ai le tapoleni. Vaega o le faʻaumaina o le paʻu o le paʻepaʻe, fasia, koleni, suisui, tagata vaivai ma kalendering.

O le teuteuga fofo: tulle i le tasi leo ma isi faʻataʻitaʻiga

O le TLEE Monotone tapoleni o loʻo faia i le tele o ituaiga lanu lanu ma talafeagai moni i soʻo se potu. O le tuʻufaʻatasiga o Tones e tatau ona fetaui ma le teuteuina o le potu ae le faʻalavelaveina le faʻaaliga filifiliga.

Pupuni ma tulle: filifili foliga foliga

Monophonic faʻataʻitaʻiga

Toule mai le veli e tupu uma lanu o le nuanua, ma e tele ni lanu, o leati o le ai ai lea o le a leai se faafitauli i le filifiliga. Afai o le tulo i totonu o le tuufaatasia tulaga faʻataʻitaʻiina galuega fuafuaina, ma o le taʻutaʻua tele aafiaga tuʻuina atu pupuni, ona maua ai lea o le ie faʻamatala manino.

Fautuaga! A i ai ni masalosaoga e uiga i le filifili o le lautele o le poloaʻiina o le poloaʻiga, o le papeti o le papenila e faigofie ona fuafuaina, tuʻuina atu le faʻapotopotoga e lelei 1 i le 2, i. I luga o le 2 mita lautele faamalama, e tatau ona e okaina le 4 o le tuli o le tulle

Ma le atigi

Faatasi ai ma le fesoasoani a fusitine o faʻafitauli ma mamanu, ua afaina ai tagata faigaluega o le totonu o loʻo totonu ma avatu ia te ia se manava lona lua.

Tulle mafai ona faʻapipiʻi pe le fetaui ma le mamanu ma lanu ma filo filo. O ie e ese mai le tasi i le isi o le uiga o le ie puipui na faʻaaogaina e filo, o le tele o sela.

Pupuni ma tulle: filifili foliga foliga

O le lanu o le lanu siama e foliga manaia tele i le leo, ma le auro pe lanu uliuli. E le gata i lea, o le siosiomaga e teuteuina i lipine, Beads po o rhinestones.

Mataupu i luga o le autu: crafts mai i le auvae tuai ma o latou lava lima: faigofie manatu ma sauni-faia laina-faia-sitepu

Ma le tele o le tele

O tagata mamanuina e faʻaaoga le tele o togafiti i le faiga o le filifilia o le mea lelei tulle. O nisi taimi o se tamai mea teuteu poʻo se ie puipui e le vaʻai i ai, alu ese i se potu tele tele. I lea tulaga, e aoga le faʻaogaina o se taligalu ma se toʻatele o loʻo iai.

Auala "Leai"

A faʻaaoga le auala faʻaalu, aofia ai ma le tele o faʻaupuga i totonu ma vailaʻau, o le tulle e faʻamalamalamaina i le la susulu atoa. O lenei mea ua faʻamautinoaina pe a fai ua e tuʻufaʻatasia se mafiafia ma manino mamanu.

Pupuni ma tulle: filifili foliga foliga

Okenza Davore foliga lelei ma le mafaufau mamafa o taulaga mo le 2-3 Weanes pogisa. E taua le faʻamautinoaina o loʻo i ai se faʻaaliga vaaia i luga o pupuni, e ese mai ai o le ae faʻapipiʻia le fatufatui.

Valivali Tuufaatasiga

O Flallow Skeman foliga manaia o se tutoʻatasi o mea o le decor. Ma afai e fuafua e faʻamalieina ma pupuni, filifili uliuli poʻo paʻepaʻe ie.

E talafeagai le ulu o le pulupulu i potu sili o loʻo iai i totonu o tagata faʻatauga o loʻo i ai i le tutusa leo ma lava le avanoa i le moli eletise.

E foliga lelei pe a fai o le togalaau ma ie puipui e tutusa lava le mamanu ma le lanu, a o faia i le eseese o le Tissue mafiafia mafiafia. O ia manatu masani e masani ona faʻaaogaina i totonu o tagata i totonu o le sitaili o le faʻamaonia poʻo le atunuʻu.

Black Toulle e filifilia le tele o mea faʻataʻitaʻi, ma Tulle Chameleon o le a ofo ai le taʻaloga o le malamalama ma lanu.

Pupuni ma tulle: filifili foliga foliga

Meatotino o tulle ie

O Tuli e manatu lauiloa lauiloa ma atinaʻeina oloa e mafai ona faʻaopopo faʻatasi totonu o sitaili eseese. Latou te faia Lambyquins, ma la latou fesoasoani vaʻai e faʻaosofia ai ni ie mamafa.

Tulaga lelei o Tullec:

  • liua le potu;
  • 'Ua tapunia e le Aulia ni faaletonu o le vai ma le le manuia o faamalama pauna;
  • Aoga ma le faigofie i le fufuluina;
  • Afai e paʻepaʻe le tulle - e fesoasoani ai se faʻalauteleina o le avanoa;
  • Faʻatupuina se taʻaloga manaia o ata lafoia ma le malamalama.

Pupuni ma tulle: filifili foliga foliga

E masani lava ona vaʻavaʻaia amioga teuteu, ia e faʻaalu ai le pupuni o le pupuni i nisi ituaiga o tuna o le tuna eseese. E masani ona faʻaaogaina filifiliga o nei filifiliga mo potu malolo e tatau ona foliga foliga lelei ma i le taimi lava e tasi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o le faʻaofuina (ata tifaga) mafanafana feusuaʻiga ma o latou lava lima

O le filifiliga masani e manatu e tautau ai pupuni i lalo o le siata. Peitaʻi o loʻo o mai nei Decorators na alu atili ma tautau se ie faʻamatala manino mai luga o le mamafa. O le iʻuga na leʻi avanoa ma lototele, ae na matua mafai ai ona manumalo ona tagata tausisi, ona o le tuʻufaʻatasiga na avea o se vaega lelei ma lanu o mafaufauga. Black tulle, faʻapipiʻi mai luga, paʻepaʻe pe mumu pupuni, o le a le fiafia tagata asiasi!

O le umi o le tuli e faalagolago i le a le potu ua filifilia. Afai e sili le umukuka e ave se ie puʻupuʻu, i luma o le faamalama. Afai e fuafua le ie matala o loʻo fuafua e tautau ai i le potu moe, potumoe poʻo le potu malolo, o se potu umi, o le paʻu ua faʻatagaina.

Pupuni ma tulle: filifili foliga foliga

Aulelei i lenei mataupu, o le okeni e uliuli, pei o le malemo i galu i luga o le fola.

O le mea e mafai ai e le ARAPANOON - se filifiliga mo potu laiti i le malamalama ma avanoa avanoa. E le talafeagai le pupuni o ie, e le mafai ona gaoioi i le sitaili, ae o loo taofia pea e le potu ma avatu le potu o nisi ituaiga o mamafa.

Tauvaina mo tule

Afai e leai se manaʻo pe a uma se taimi puʻupuʻu o le taimi e maua ai nai lo le tapoleni ma se kiona paʻepaʻe lanu efuefu, tuli e sili atu ona fufulu.

A uma ona aveese le ie puipui, e matua le mautonu mai le pefu ma ua ofu mo ni nai itula mafanafana i le suavai toto ma soda sima. I le faʻagasologa o le fufuluina, o le ie e le mafai ona faailogaina, mimilo pe olo malosi. Mamago togalaau, talotalo i se susu susu i luga o le oAves (muamua ave vai i le vai).

Pupuni ma tulle: filifili foliga foliga

Afai o le tisu mai le taimi umi o le taotoga ua maua ai le panu paʻepaʻe, e faigofie ona aveese i le auala nei: e tatau ona e sukalati i le po o le po vevela i le po i le po. Fufulu i vai masima pe a uma ona fufuluina fufulu e mafai foi ona maua le pupula o ie paepae.

Vaʻai vitio ata

O le filifiliga saʻo o pupuni e i ai le lelei lelei o le siosiomaga o le potu, faia o se filemu ma le lautele, faʻaopopoina le alofa tunoa ma poto masani ma ata matatalalo ma ata matatalalo ma ata matatalalo ma ata matatalalo ma ata matatalalo ma ata matatalalo ma ata matata o totonu.

Faitau atili