Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

Anonim

O le tausiga poʻo le taʻaloga a le tamaititi o loʻo taumafai e faia latou lava. Ina ia aua nei e pepelo i lalo o le taavale i le pito i tua, o le matau ua manaomia i le faletaavale.

Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

O le uaea e tatau ona faʻauigaina ae e te leʻi amata ona taʻoto / taʻele puipui

O fuaitau o le mataui pint i le faletaavale

Faʻapuʻupuʻu ni fautuaga i luga o le tele o le faletaavale Pilato o le a e le mauaina. Faʻavae i luga o tapulaʻa o le masini ma a latou lava tuputupu aʻe. O fuaitau o le faletaavale Pit e filifilia mai manatu nei:

  • E tatau ona lava le lautele mo oe e galue ma le faʻamalieina i totonu. I le taimi lava e tasi, e gata i le mamao i le va o uili o le taʻavale - E tatau ona i ai ni nofoa uili taʻitasi. Averesi, o le lautele o le showod Shop mai le 80 Cm ma sili atu.
  • O le umi e faʻalagolago i le umi o le taʻavale. 1 mita ua faaopoopo i le tele o le taavale. Ua lava lenei mo le lelei galuega.
  • O le loloto o loʻo manatu e faʻalagolago i le tuputupu aʻe: o lou maualuga + 10-15 cm. I le tulaga lea, e le mafai ona e popole i le mea na e lavea ai le ulu. A e manaʻomia galuega umi ma le siʻitia o lima, e mafai ona tuʻituʻi i lalo se vaega faʻapitoa o se tamaʻi maualuga ma ia avea ai. O se vaega lea o le foloa i le picrendan dill e mafaia i le ova o laa laupapa sitepu.

    Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

    O le matau

E mamao lava lenei mea mai le sima. Tagata uma e pei ona foliga talafeagai. O nisi laupepa loloto e foliga le fiafia ma latou te faia foʻi le tuputupu aʻe atoatoa, ma o nisi taimi nei i lalo - 1.5 mita. Afai e te manatu o le kiliaina o le taʻavale, mai le fola o le pu i le pito i lalo o le taʻavale e liliu i le 1.7-1.8 mita. E mafai ona e faia.

Se isi taimi le umi. O nisi taimi o se taimi umi e le mafai ona fai. Ma e tusa ma le afa o le taʻavale, e momoli atu i luma poʻo tua, e fuafua i ai le itu o le taʻavale e manaʻomia asiasiga pe toe faʻaleleia.

Ia faatatau nei i le mea e i ai le lua i le faletaavale. E masani lava ona faʻaosofia sina pa i se tasi o puipui, o le tuua o se itu lautele o le faʻapipiʻiina o meafaigaluega, teuina o vaega o le spare, etc. I le taimi lava lea, mai le pito o le pu i le pa lata ane e tatau ona i lalo ifo o le 1 mita.

I luga o nei tapulaa uma. Naʻo le tusi o loʻo tatou talanoa e uiga i le pivot tele. A e faia se piki, o le a manaʻomia e faaopoopo ai le mafiafia i luga o puipui, ma eli le loloto i le maualuga o le fola fula (pe a fai e te faia).

O a mea e fai

O le ata matau i le faletaavale (o ona puipui) o loʻo tuuina mai e piliki, mamafa o le faiga o poloka, faia mai monolithic sima. Afai matou te talanoa e uiga i le piliki, e sili atu le faʻaaogaina o le chramic piliki: e le fefefe i le susu. Puipui e faia i le porlollunk po o piliki. O le mafiafia o le puipui, e fuafua i le Masony metotia, e le i ai i le 12 cm poʻo le 25 cm. E tatau ona faʻaalia pe a faʻailogaina le lua.

E mafai ona e faʻaogaina piliki i luga o le matutu, faʻaleagaina eleele. E tatau ona maualalo le maualuga o le vai o le togavao. Afai e sau le vai, e sili le fai pa o puipui o le lua mai le sima.

Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

Pricks Steding Pit i le faletaavale

O poloka poloka e tatau foi ona filifili i latou e le o fefefe i le suamalie o le susu. O poloka puipui. O isi mea e tatau ona faʻaaogaina, ona faʻamalosia ai lea ile alavai i fafo atu o le toto, ona leʻo se mea mautinoa lea latou te le malepe ai.

Faatasi ai ma se maumanatu matauina. E faigofie mea: E le fefe le moavale: ona ia le faʻamalosi lea o ia lava mai ia te ia. Mo le onosaʻi o puipui, o le sima brand m 250 ua faʻaaogaina, mo le fola e lava le 200. Aisea? Aua i le taimi o le taumalulu, o le avega autu o i luga o puipui. Ina ia latou le "fausia" le saogalemu o loʻo manaʻomia, lea e 'ausia e ala i le faʻamalosia ma le faʻapitoa o le malosi o le malosi. I le ala, ina ia mafai ai ona aloese mai le malamalama o le palapala i lalo o le faletaavale, e tatau ona e faia se malologa manaia, ina ia e alu ese mai le vai.

O le mafiafia o le puipui pe a liligiina le mataui valivali i le sima mai le 15 cm. Lata e tatau ona faamalosia. O le faia o lenei mea, faʻaaoga se mea na maeʻa ai ma le uaea mafiafia o le 5-6 mm ma le sitepu o le 150 mm (pe a fai o le faʻavaʻa ma le faaputuga o le 10-12 mm. O le laasaga o le fetaui o le 20 cm. Mo le malosi sili, o se toʻotoʻo le la e mafai ona faia i lalo ma puipui, punou e tusa ai.

Mesprootuting metotia

O le taʻi lua o loʻo i totonu o le fale puipui e mafai ona puipuia mai le lelei i le susuga i auala e lua: Faatasi ai ma le fesoasoani o fafo o le gaosiga, ma le totonu e mafai ona faia i le faʻagaioiga.

Puipuiga i fafo

Afai o le eleele o eleele e matua loloto lava i le nofoaga o le fausiaina o le faletaavale, i lalo ifo o le 2.5 mita ma e oʻo i le tautotogo poʻo le mamafa o timuga e le tapunia i luga, e mafai ona tapunia. I le isi itu, o le tulaga faʻafoliga faʻaletagata e masani ona suia, ma e mafai ona mago, ma mafai ona tu mai vai. Afai ua uma ona fausia le Thosseva i le faletaavale, e te le faia se suasusu fafo. E na o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le loloto o le loloto i le faʻaititia o le hygroscoctame o pa puipui. Aua afai e te maua le avanoa, o le Intertirior intoness faia i soo se mataupu.

Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

O le vaega lona lua o fafo hydro sreoud

Faʻafefea ona puipuia le susu mai le ulufale i le tagata vaʻai e lua i le faletaavale? Tele lava e masani ona faʻaaoga le suavai ata tifaga poʻo membranes (Busherl paʻu, Aquasosole, etc.). Ua tuʻuina i latou i lavalava, faʻatiga i le pito tasi i le isi, ma le tatalaina o le 10-15 cm i itu uma o le pa puipui. Palu tuu le puipui. E tatau ona latou ova le itiiti ifo i le 15 cm. Ina ia maua ai se sili ona faamauina, latou te aumaia i latou i le lua-auala scotch, e mafai i le lua fasi "luga o le" luga o le "luga o le" luga o le "luga o le" tumutumu ". O le ata o le faʻasaʻoina o le mea e fetaui lelei ai i puipui o le lua. Faatasi ai ma nisi galuega, e taua aua le faʻaleagaina le membrane.

I totonu o le suavai

E masani ona le toe iloa le atigi pusa vaipuepinup o pa ma ufiufi suavai. Afai e mafai - Deap mo vaitaele. E fausia ai se manava susu le mafiafia, e tutusa ai le paʻu. E i ai le lanu lanumoana ma pe a uma le malulu malu. Taulimaina lenei tuʻufaʻatasiga e sili atu nai lo le puipui faalua, ae mafai ona sili atu.

Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

Le talitonuina o le loloto i lalo o taimi e faaitiitia ai le hygroscopity o mea

O le isi filifiliga o le muamua o le loloto o le tele e faavae i luga o le sima. O le Polymer vaega o loʻo aofia ai i totonu o le polokaina laupepa, tusa o le mea e oso ai le susu i le mafiafia o mea. Tasi o ia manatu i taimi e faaitiitia ai le hygroscocition a le mea. I le tulaga o le vai i le faletaavale lua, e i ai le itiiti ifo, lua taimi gaioiga (ma sili atu).

Kesson masini

E i ai le isi filifiliga e sola ese mai le eleele - fai se uamea caesun. Kuka mai le laupepa uʻamea le pusa o le tutusa ma le faʻatonutonuina e le sala a Aneti-Rearoon, ona faʻapipiʻi lea i le pi. Afai o le laʻau talimalo, o le a le avea le vai, ae o le isi faʻafitauli e ono tupu. Ma se aofaiga tele, vai e mafai ona oomiina ai le calueson. Latou te faapea mai o ia o "oso i luga."

Ina ia fulitua i se tulaga faapea, e i ai tulimanu, tootoo e tuu ese 1-1.5 mita i le eleele. Ina ia mafai ona faia le faʻavae o le lalolagi, e le lapoʻa (o lo o tautala i ai, mafaufau i nei manoa, e ma fesoʻotaʻi. Ae le i faʻapipiʻi le calueson, alu i le eleele tulimanu poʻo uʻamea rods, ua tatala ese latou pito i fafo. Faia i latou i le Calueson mataupu ina ua uma ona faapipiiina. E tatau ona e faia ni isi (e tatau ona e kuka i fafo), ae o lona tele o le a itiiti lava. O le lona lua faʻaopopo o lenei metotia - o le a tapunia ai laʻei i totonu o le palapala mafiafia, o lona uiga e sili atu le umiaina o le calueson.

O le isi auala e le aofia ai "le faʻalavelave faʻafuaseʻi" o Caseson o le faia lea o le maualuga i le pa o le pu. Afai o le vai o loʻo tulaʻi mai i lona tulaga, o le a amata ona sasaa i totonu. O le vai mulimuli ane mafai ona toe totogi, o le mea autu o mea uma o totoe i le nofoaga. O le aufaamaumauina le tasi na tusia i se mataupu faavae i le faletaavale na tu i le 20 tausaga - seia oo ina faanatinati lipea.

Pit mo le aoina o le vai

Afai ua uma ona fausia le TATALANA, ma e leʻi aumaia le iʻuga o le vai mafanafana, e manaʻomia pe faʻatulaga se alavai i le faletaavale, pe aoina vai i le nofoaga e tasi. O le faia o lenei mea, i falelotu vaʻaia lua, i le tasi na faafua mai, ia e lua. E faʻaputuputu le vai, mai iina e faʻatau ai le pamu. Ina ia mafai ona o le polokalama otometi i le polokalama

I lalo o le ADTORS e faia galuega, sasaa sima. Ona faia lea o le suavai le laulau faatasi ma le vai vilia mai le lua. Mo le talitonuina, e mafai ona tuu le uamea Calison i totonu.

Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

Sima, na tuu e Caoisson le uta

Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

Nei vai i Kesson

Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

O le uamea lea uamea mo se lua

Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

Faia le suavai, mai le pipi patu vai e se pamu mumusu. I le taimi lava e tasi aoina le faamalosia faamalosi mo pa lelei o le pint

Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

Ou teliina, faapipiiina pepa

Talu ai o le atoa mai le dumpiness i lenei mataupu e le aveeseina ai, ua tuia i lalo i le foloa o le lua. Ina ia pala pela, e mafai ona latou susu. Afai e le pei o lona manogi, ave se faʻailoga faʻapitoa mo fafie, lea e fesoʻotaʻi ma le eleele (Senezh Ultra, mo se faʻataʻitaʻiga).

O le mafanafana o le mataui matau i le faletaavale

Afai e te faʻaaluina le tele o taimi i le faletaavale, o lona uiga o le a sili ona e faʻamafanafana. I le mafanafana o le saoasaoa, e mafai ai ona mimilo le lua. O le EPPS (o le pito i luga o le polystyrene e sili ona lelei) e sili mo nei faamoemoega. E le taua tele avega, aua le fefe i le alu ese o le dmpter, e le aumaia lava le funni ma siakria.

Epps mafiafia e fatu ai se aoga taua - mai le 50 mm. Tuu i le va o le eleele ma le puipui o le lua. Ona foliga mai ai lea o le lua o le lua:

  • pusa atigipagota;
  • Epps;
  • puipui.

    Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

    O lenei o se mea e faalauteleina ai le polystyrene epps

Polystyrene fom e mafai ona faʻapipiʻi ma lalo o le fusiua i le pito i lalo o le ata matau. I luga o le mea e, e masani ona tuu le mea e sili ona lelei i luga, ona liligi lea o sima.

Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

A maeʻa ona e fuafuaina ma le fua ma le mea moni o le a e faia puipui, o le a le ituaiga tausaga mafiafia o le a, e mafai ona e agaʻi i le faʻailoga o le lua. O lenei mafai ona faia ma le fesoasoani a Pegs na saisaitia faataamilo i le tino. O le filifiliga lona lua o le va o siteki, alu i tulimanu, toso le malima / maea. I luga o le Makomu, matou te amatalia le lua. O le fanua e masani ona amoina ma le tumau le teuina o le faitotoa.

Mai le piliki: sitepu-i-sitepu ata tusi

Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

Amata ona eli Kotlovan

Mo mea faʻalelalolagi ma ou lalolagi, tali le faʻanoanoa o le palapala. Afai na e oo atu i le ata loloto (e talafeagai + o le foloa o le foloa o le folo), ma leai se susuga, e mafai ona e faia e aunoa ma le susu. O i latou e le manaʻo e ono lamatia e mafai ona faʻailoa vave le ata.

Itiiti puipui. E le manaʻomia le mauaina o aga lelei, ae e le tatau ona iai ni matataʻuga. O le pito i lalo o le lua e tutusa ma le trambra, e lelei ai le le mama. Faʻaaoga le masani o le suʻega. O se vaega o lapisi (lua taimi 5 cm), o fua mautu eseese foi olo. I tafatafa o le oneone vaega. Ua lava lona 5 cm. Oneone manu, o le fola i le maualuga maualuga - ina ia le o le vae. Le isi mea, matou te lagona le ata faʻataʻitaʻiina.

Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

Suavai le pito i lalo ma puipui ma le ata o le vai

E lelei le malulu, suauu i tulimanu. O loʻo tuu le puni i le 15 cm, lea e faʻataʻitaʻia e le lua sikolaʻu. Ina ia le taatele itu o sipelaga, matou te ogatasi ma uo teine ​​- laupapa, maa.

I le pito i lalo o le vaega o le faʻamalosi, o se faʻamalosia o mesh mai le uaea. O lenei mea uma o loʻo faʻamamaina sima ma le numera m 200. O le mafiafia mafiafia o le itiiti ifo i le 5 cm. O le a le faigofie ona o le mafiafia, o le mea lea e mafai ona vaʻavaʻai ai i luga o le ata.

Afai e te faʻaogaina le sipuni o le T 400, o vaega o le a avea ma o le mea lea - sima 1 vaega, oneone - 3, faʻaleagaina le maa o le ogatotonu o le ogatotonu - 5 vaega.

Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

O le ata matau e fausia i le faletaavale: O le fola e ufitia i sima

O loʻo matou faʻatali mo ni nai aso seʻia oʻo i le sima o le a pa'ū 50% le malosi. O le taimi tonu lea e faʻalagolago i le vevela. Afai o i le eria + 20 ° i, o le a tatau ona faʻatali aso nei 5-6 aso. Afai + 17 ° C ua leva ona lua vaiaso.

Matou te faagasolo i le faatulagaga puipui. Na tonu ai na faia i le Pomkirpich. Faʻaaogaina piliki faʻaaogaina, alu i le 850 fasi (o le tele o le lua o le 4.2 * 0.8 * 1.7 m). Na tuga le tulaga o le tulilima puipui i se lio.

Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

Fausia le pa i le plokirpich

I le maualuga o 1.2 mita mai le foloa, na tonu ai na filifili e faia se nini mo le mea faigaluega. Lona maualuga i 3 laina o piliki, o le pito i luga o le poloka e le laupapa togafiti.

Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

Faʻafefea ona faia se taga i le lua

Ina ia mafai ona taʻoto i fafo o se nicho o le piliki, o le uʻamea uʻamea ua faʻaofi. Kuka pusa talafeagai i le tele.

Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

Uamea pusa

Sosoo ai, o puipui na malaga toetoe o le tulaga ma se faletaavale fogafiti. O se vaega o pa puipui na suia i vaega e lua o auala. I le pito i lalo, afai e tatau ai, o Jacks o lo o malolo. O se tulimanu tulimanu ma se fata o 50 mm ua faaputuputu i luga o le laina pito i luga, o le mafiafia o le uamea e 5 mm.

Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

Schawler mai itu e lua o le mataui pint i le faletaavale

O le tulimanu e le iloa ina ia faʻaititia ai se tasi o lana fata, o le lona lua o le tapunia vaega o le pito i luga o le piliki. Ia o lea pe a le lavea le uta puipuia o le tino e le i ai i lenei tulimanu, o loʻo fesoʻotaʻi ma le faʻamalosi sima sima i le faletaavale.

Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

Tulimanu o loʻo tuʻuina atu le mokesi mokesi

Le isi mea, o loʻo faʻatino galuega sauniuni i luga o le masini o le folasaga o le fola o le fola o lona tino ma o le a faʻatumuina o ia i le siʻosiʻomaga.

Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

Faatumu le fola i le faletaavale - o le tulaga o sima i le pito i luga o le tulimanu

Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

O le itu lona lua o le a le faaaloalo

Foliga o le gaosia o sima sima

A o le pamu atu sima, e manaʻomia le faia o se galuega. E faigofie atu le faia mai o se pepa mea - fausia le susu o le plywood mai le 16 mm mafiafia, OPP. Na latou tuʻituʻi atu talitaʻupu o le manaʻomia tele, faamalosia pa i fafo. E manaʻomia latou i lalo o le mamafa o le sima pilywood poʻo le Opt e leʻi faʻaesea. Muamua tuuina vaega i fafo o le galuega. A lamolemole pa, e le tuʻufaʻatasia faafitauli. Na latou faamaasiasi i latou, tuu tonu.

Ona faʻaalia ai lea o le talimalo i totonu o galuega. I le va oi latou e tatau ona avea o se mamao o le 15 cm. O le mea lea e leʻi faia pa i le faʻagasologa o le faʻatumu, e i ai ni alavai i le va o latou.

Faʻafefea ona fai se vaʻai i le faletaavale

Faʻataʻitaʻiga o galuega mo le pipili matauina pint i le faletaavale

O le solomuli e sili ona faia i le taimi. E tatau ona mautinoa o loʻo mautinoa e le faʻatulagaina o vaega o le mea e mafai ai ona faʻapipiʻiina pe faʻagao le mea e fai ma sui o le sitaili. Aveese le pepa i le lua pe tolu aso. A maeʻa ona e faia se tulimanu ma faʻafefeteina mokesi (fasi pepa) ma amata le fola e faʻatumu ai.

Tusitusiga i luga o le autu: Ceramic Stakettes mo totonu

Faitau atili