Auala e Filifili ai se Cauch ma se moe moe i le umukuka

Anonim

Auala e Filifili ai se Cauch ma se moe moe i le umukuka

O le umukuka e tatau ona avea ma malu ma aoga. O le mea lea, o le nofoa pupuni poʻo sina somoa o le a tele naua i le ala. O le umukuka e le gata i le saunia o meaai. O le vaega lea o le fale mautotogi poʻo le fale o loʻo agaʻi i ai le aiga atoa, o loʻo iai ni talanoaga mo se ipu ti po o le kofe, e mafai ona masani ai i le malulu aso ma faʻamoemoe O le 'aiga o le afiafi, vaʻai le nusipepa poʻo le faʻaliliu i luga o le TV, o loʻo i ai foi

O a ni mea o le umukuka i le umukuka

Tuu se tasi e fenumiloina le upu "nofoa". E le o le oloa lea na i ai i le Sovietccccccccccco. O nei aso o le meaa manaia, meafale lelei e faia ai mea sili ona maualuga o loʻo i ai se taimi nei, matagofie mamanu ma o le o se taimi o faʻafitauli e tupu i le umukuka i le umukuka. E pei o ia o se tamai sofa ma ua fuafuaina e malolo ai. E manaia ma nofo ma o le a taoto.

Faʻavasega faʻapitoa i le tele o faʻailoga. E laiti, feololo ma tele, i luga o le faʻatulagaina o loʻo tuʻusaʻo ma tulimanu. Mo tamai lapoa o le umukuka, o se pulou puʻupuʻu o le umuu o le atoatoa fofo, faʻaaoga saʻo i nofoaga o sili atu. I le auala, o le tele o faʻailoga o loʻo faʻaogaina i luga o le fata o loʻo mafai ai ona tuʻu se ie manaia poʻo se fugalaʻau fale. Ma laina sao e mafai ona tautua o seisi potu moe, e fetaui lelei.

Auala e Filifili ai se Cauch ma se moe moe i le umukuka

E le gata i lea, o laupepa i totonu o le u umukuka e faʻavasega ia i latou: A maeʻa le mama ma le vaipuna, aua le toe foi i lalo, i luga o vae mafiafia ma lima mafiafia ma manifinifi; Ma alavai ma aunoa, gagau ma leai, malu le ituaiga ma luga o le uamea faavaa.

O le gaugau faʻataʻitaʻiga o se mea taua o le umukuka i le umukuka. I le aoauli na latou mafanafana o nonofo pea i luga, ma i le po - E matua faigofie lava le moe. E le gata i lea, o le fesoʻotaʻiga e faʻatumuina totonu o le potu ma i latou lava e pei o se mea faʻapitoa o le palaso.

Mataupu oi luga o le autu: faapipiiina o malifa i luga o le faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: matamata, faʻaumaina o le MDF ma palasitika (vitio)

Luga o le luga

A filifilia se nofoa i totonu o se umukuka ma se nofoaga moe, e tatau ona totogi faʻapitoa i mea fou. Talu ai o lenei potu e ese mai faʻatusatusa mai le toʻatele o le fale mautotogi, o lenei ua tele lava taimi o aʻafiaga: Faʻamamaina o le le tau talatala ma le sauniaina o meaʻai. O le mea lea, o le alomiti e tatau ona faʻatuatuaina, faigofie ona tausi ma mama.

Auala e Filifili ai se Cauch ma se moe moe i le umukuka

Paʻu paʻu

Masani faititili:

  • manogi;
  • fefiloi;
  • mai mea masani - paʻu, puna o vaʻa;
  • Microfiber.

Oloa mai sythetics foliga manino ma aoga tele. Latou te le leiloa ni foliga ma lanu e tusa lava pe a uma ona feoti. E misses aofia ai le lanu efuefu ma le fuafuaina.

Fefiloi mea o se paluga o synthetics ma cotton po o fulufulu. O le Uphelsty foliga matagofie ma lelei. Ae ui i lea, i le taimi o le taimi, e le mafai ona maliu, a o ese le tino ma o le ata oxe.

O le ofu o le paʻu o le paʻu o le paʻu o le paʻu ma le le talafeagai. O le mea autu o le sae mo le umukuka ma se luga o se lipine o le mafaufau lelei i totonu.

Auala e Filifili ai se Cauch ma se moe moe i le umukuka

Microfiber o se mea lauiloa. O se fefiloi o polyester ma le cotton, o lo o ufitia i Tuta. O le filifiliga atoatoa mo le umukuka: e le o le ofuina, e le o le gofie, e faigofie lava ona fufulu.

Faatasi ai ma le tausiga talafeagai mo le luga o le mamafa, o le a fiafia le moega, e fiafia ai e fiafia i tagata e ona o le fale ma malo ma fou o vali ma lelei. E manaʻomia e le Fabric le faʻamamaina i le faʻamamaina o le moli moli, paʻu - damp rag. Mama oloa ma se pulumu ma le fasimoli fofo. A faʻapea e foliga mai o se iʻa, e tatau ona fufulu i le vave lava, ina ia le ulufale mai le palapala i le tisu. Ona e solo ma le sili atu le mafai ona toe faʻaleleia ai le malamalama o le moli o le uʻu o le mea.

E uiga i le eseese o le nofoa afi ma se nofoaga e moe ai

O le vaega faaonapo nei, ofo se lautele lautele o le tele o le couches ma se nofoaga moe. O le upu "wuch" ua faʻaliliuina mai le gagana Farani o se "tamaʻi moega". Ioe, e leʻi i ai lava ia i tua. O faʻataʻitaʻiga o onapo nei e iloga i le eseese. Atonu latou te maua se tulimanu maualuga ma tuʻusaʻo, ia pipiʻi ma taamilomilo-fafo. O loʻo i ai ni faʻailoga mo le umukuka ma autafa o le laupapa ma le itu i tua, faʻaaogaina i mea mamana i lalo o le ulu, ma ni fesoʻotaʻiga i luga o le uʻamea. E i ai oloa vaivai ma tua i tua ma e aunoa ma le lima. E le gata i le tatalaina o faʻataʻitaʻiga, e iai ni pili-sofas.

Mataupu i luga o le autu: pepa puipui filifiliga mo venetian plaster

Auala e Filifili ai se Cauch ma se moe moe i le umukuka

Sofa cuch

O isi meaʻai moe i le umukuka e matua talafeagai mo le nofo ai i fale mautotogi, a leai se mea e nofo ai mo malo poʻo na o aiga.

Ma le tasi ma le toe faʻapipiʻi o faʻataʻitaʻiga - o le i ai o pusa teuina ma ie lino. Afai o le umukuka ua teuteuina e tusa ai ma le Country style, o le moega mai le faʻasologa ma le faʻasologa ma le faʻaalia o le toto mai o se fua masani o le a talafeagai lelei ai i totonu. Mo palasitika ummun headset, o le telē-tekonolosi oloa e talafeagai. O le auala vaapiapi o le sipai e oʻo atu i ni tagata maʻi i le sitaili i le sitaili o faʻamaoniga, masani, baxque. E mafai ona e faia mea lelei e faʻaolaina ma ou lima, pe a iai le poto masani. O le mea lea, o le a faʻateleina atoa le taulaʻalo i le tele o le nofoaga sa faʻataʻitaʻia i le umukuka ma aumai ai le mamanu o foliga faʻapitoa i le mamanu. I mea uma, o se oloa o le a le toe iai.

Faitau atili