Pepe mo pupuni e faia oe lava: Fai filifiliga

Anonim

O Le Soifua Fai Meaalofa Alofaaga, e pei o ni pepe, puʻupuʻu, ma e naʻo oe i le taumafanafana. E FAAPEFEA ONA FAI? Faʻafefea ona fai ni aso mafanafana e tumau ai ma tatou i le umi e mafai ai? Na fausia ni fale atamamai mai mea maloloina ma faʻapipiʻi i pupuni maloloina ina ia na ona la aumai i le ripoti ua mafai ona avea ma faʻamanatuga o loʻo avea ma faʻamanatuga o malologa ma fugalaʻau medow.

Pepe mo pupuni e faia oe lava: Fai filifiliga

O le faigofie filifiliga o teuteuga o teuteuga e mafai ona fetuutuunai mo pupuni o pepa o pepa tuufua.

Teuteuga pei o le lelei o ie lelei

O le faigofie mea o le tipiina o le ata. O mea teu tupe e leai se totogi e fetaui ma lenei faʻamoemoe. O apaau le leoa o le a lava le le mautonu e le tuuaia.

O lea pepe e mafai ona faʻasaʻoina i le ie puipui pe filifilia se paolo, e aʻoaʻo ai se paolo o le ata i luga o le ie puipui i luga o le ata.

Pepe mo pupuni e faia oe lava: Fai filifiliga

Filifiliga mo le pepe o pepa mo pupuni.

Afai na e tipiina ni naifi foliga, faʻaopopo i latou i se faaputuga ma soʻu i luga o le masini suisui i le ogatotonu o le tausoga, ma e mafai ona maua mai o le taufetuli ma le manuia o apaʻau. Mo pata o le a manaomia:

  • manino ie (okeni, kaploron po o le isi);
  • uaea uaea;
  • Pnva kelu;
  • acrylic trator ma vali;
  • Beads, Sheads, liu, ma isi

Tele pepe e fai i isi auala:

  1. Faalautele ma lolomi se tasi o le ata o le Initaneti mai le Initaneti pe tusi lau oe lava va eseese o le manaʻomia faʻatauaina. Punou manifinifi malosi uaea i luga o le lautele, o le tuua o le le toe pito i luga o le ulu o le ulu. Mulimuli ane latou te fausia se musika O se fasi pulou esoli (fusi, totini, ma isi mea) agai i luga o le faʻavaʻa ma le fulafula i le itu o le tino, fausiaina tamai laʻei o apaʻau. Faʻaiʻu apaau valivali ma acrylic vali, teuteuga elemene faʻapipiʻi e faʻapipiʻi pe suʻi. O le ulu e fai mai i se lapoʻa tele, ia maua uma pito o le uaea o totoe mo le poto. O le poto e faʻatulaga ai le tamaʻi pamu, o le luluina o latou i pito o le faʻaputuputu o totoe. Afai o le iniseti e matua tele lava, ona mafai ai lea ona e tuu i luga o se uaea fusi ina ia sili atu le matagofie o le musika.
  2. Mai le faʻailoga manino o le okeni, e mafai ona e faia se pepe manu ese. Faatasi ai ma le fesoasoani a le faʻapipiʻi "COB" e faʻafesoʻotaʻi ai ni vaega se lua o ie, e ulagia ai i latou ma le uʻamea. I luga o le ata filifilia, decomose le tagata faigaluega saunia ma o le coupor gugu laina uma laina i luga o apaau. Ina ua maliu le vali, vali i lanu faailoga, penitala, vali. Fai se mea e tatau ai mai le fagota poʻo le manifinifi uaea, decorate o le pepe e gutu ma susulu o le a.

Tusitusiga i luga o le autu: crafts mo le tuʻuina mai mai le tioata fagu (15 ata)

Taurus i mea uma e lua e mafai ona faia o le fulufulu fulufulu po o kanema uaea, o lopa e eseese lapoa, tata, pe toe fausia isi filifiliga. O le maeʻa o le tauau e faʻapipiʻi le oloa i le va o apaau.

Faia o fatu fatu i luga o pupuni e mafai ona avea ma ni mea faʻapipiʻi o le filo poʻo faʻaseʻe le pine ia i latou, o le a lasiina i le pupuni.

Palasitika fagu po o ata tifaga

Pepe mo pupuni e faia oe lava: Fai filifiliga

Filifiliga mo le valivaliina o pata mai palasitika fagu.

O le pepe e mafai ona faia e ala i le tipiina o le faʻaaogaina o le palasitika fagu poʻo le mafiafia o ata tifaga. O mea ia o le a manaomia:

  • Fasi palasitika;
  • seleulu, faailoga;
  • acrylic geopour;
  • O le tele o valevale;
  • Eleelea elemene.

Oti le ogatotonu o le palasitika fagu ma faʻataʻalo ai le pata ma lau oe lava lima faʻailoga poʻo le acrylic. Oti ma le punou ina ia maua ai se tagata telefoni ma apaau.

Valivali le palasitika mai le itu i le lanu e lanu mai le itu, tua o le i ai o le mea o apalai ai. Ina ua uma ona mago i luga o laina matata, e mafai ona e faʻaogaina le kulimi ma sequins. Glue desor.

Aveesea i luga o le faʻapipiʻiina faʻalua uaea o le uaea, tosoina le tino ma le ulu ma le poto. E mafai ona e faʻaaogaina taliaina faʻamaonia ua faʻamaoti i le faʻataʻitaʻiga muamua.

Faʻafefea ona fai se pepe mai le lipine?

E mafai ona e faia se mea leaga o le mafiafia o le mafiafia o le lipine po o se tasi o soʻo se lanu. E mafai ona latou tafiesea e le gata i lanu o le ie puipui, ae i luga foi o soʻo se tusitusiga poʻo se vaega. Aua o le a manaʻomia le pepe:

Pepe mo pupuni e faia oe lava: Fai filifiliga

Meafaigaluega ma mea talafeagai mo le gaosiga o pepe tausaafia mai le lipine.

  • Faapipii vaega: 3 PCs. 31 cm, 3 PCs. 15.5 cm, 2 pcs. 23 cm;
  • kelu, pine.

Mai le vaega o le 31 cm le umi e tatau ai e fai se ulu. Mo lenei, o le lipine e le o se latalata tele roll, faʻaiʻu e faʻamau ma kulimi. 15.5 cm vaega na palu i le 3 tamai taavale mo le povi. Fesootai faʻatasi faʻatasi ma kelu e maua ai se filifili o liʻo, o se tasi o ia e sili atu nai lo le isi.

Mataupu i luga o le autu: Iloilo e uiga i potu 'aiga i luga o nofoaafi ma rollers

Apaau e fai i le foliga o se lua matasele:

  1. Mo apaau pito i luga i luga o se vaega o le 31 cm umi postpone 8 cm mai le pito ma punou le lipine, fesuiai le pito i luga ma le igoa. Malupuipuia le pito ma kelu. Free IND i le lio faataamilo i le matasele maua ina ia maua ai se tele o matasele. Faamutaina. Tutusa lava e fai le lua apaau.
  2. Mo le maualalo o apaau, 2 vaega e manaʻomia e le 23 cm. Mo le lote i totonu, postpone 6 cm mai le pito o le lipine. I le lumanaʻi, o apaʻau fai, pei o le pito i luga. Faʻafesoʻotaʻi paga pito i luga ma maualalo apaʻau, faʻapipiʻi i le tasi ma le isi.

O apaau e faʻapipiʻi ai e faʻapipiʻi i le nofoaga o le 1st liʻo, lea na faia ai le tagata telefoni. O le apaau o le pepe o le a oʻo i le 20 cm. Mo le gaosia o se iniseti tele pe laiti, e manaʻomia le faʻateleina o le umi o le lipine.

O le musika e mafai ona faia mai le pine ma lanu ulu pe mai se uaea.

O se filifiliga mo se oloa e mafai ona avea o se pepe mai le lipine o ni lipine eseese, ma le isi numera o matasele, mai le mea e aofia ai apaau. E mafai ona teuteu apaau ma le taurus e matafaga eseese, susulu ma rhinestones faapipiiina i latou lava tofo.

Pepe, ma o latou lava lima na faia i le uo teine, mafai ona teuteuina pupuni uma o le taumalulu o le taumalulu o le taumalulu, faamanatu atu e uiga i le Sun Sum. Faigofie ma taugofie.

Faitau atili