Faʻafefea ona togi le lua-lanu pupuni ma ou lava lima: faʻavae faʻavae ma le faʻaaogaina o le faʻaaogaina

Anonim

Afai e te filifili e sui ie pupuni ma ou lima, ona e maua ai lea o le avanoa e tuʻuina atu ai lau nofoaga ese ma tulaga ese. E mafai ona faʻaaulu le potu i lou fiafia i le sitaili e te latalata i ai. Suʻi i luga o pupuni i o latou lava lima o se manaia ma faigofie faʻagasologa. O le a mafai ona feagai ma lenei galuega, e oo mai foi le laina mulimuli ane sui, afai e sosoʻo ma le fautuaga a fomaʻi.

Faʻafefea ona togi le lua-lanu pupuni ma ou lava lima: faʻavae faʻavae ma le faʻaaogaina o le faʻaaogaina

Ata 1. Mamanu o le lua-lanu wagon agai i le de zabo.

Lua-lanu pupuni o se fofo le masani ai o le tulaga o le a tatau ona ofi i totonu ma o le a talafeagai i soʻo se potu o lou fale mautotogi: potu potu, o se potu pepe pe i totonu o le teine ​​pepese. O se tulafono, i lenei tulaga, mea o mea e faʻaaoga e le faʻatusatusa ai lanu. O le mamanu o oloa faaaoga manoa. Feteʻenaʻi e mafai ona i ai i le ogatotonu. Lua lanu pupuni, sasaina i lenei ala, foliga sili ona manuia.

Faavae Tulafono o le suisui

Lua-lanu pupuni ma se eseʻesega faʻapipiʻi o loʻo aofia ai le tolu vaega. I lou mafaufau, e mafai ona e faia uma fasi pupuni o ie puipui e tutusa lava i le lautele pe fai le ogatotonu o le vaega laititi. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le suisui ie puipui 2 mita, e mafai ona faia se vaega tutotonu o 50 cm lautele, ma le itu - 75 c puipui. E masani lava.

O pupuni ua fautuaina e suʻe mai le ie ma le fale lava e tasi. I lea tulaga, o le a le gata e sili le pupuni, a o le a faʻamauasiasi foi o le a oti. Afai o loʻo e faʻaogaina lava le mataua, aʻo leʻi sui le mea e tatau ai e faʻatino se mea lelei o le aano o manu.

Mo le gaosiga o fusiua, oe mafai ona faʻaaogaina faʻailoga o le fameti masani, faʻataʻitaʻiga, mai le maualuga leiloa.

Faʻafefea ona togi le lua-lanu pupuni ma ou lava lima: faʻavae faʻavae ma le faʻaaogaina o le faʻaaogaina

Ata 2. Mamanu o le lua-lanu taavaletoso.

O manoa e faigofie tele. Ua lava e toso le vaega o le ie ma liliu ese. E mafai foi ona e sun i le itu i luma, afai e te lava le lautele ma faʻamaʻi, i lenei mea e tatau ona faʻagaioia "O le a le tulaga o le a le toe faia. A uma ona suʻesuʻe, e tatau ona e taumafai malosi. O le tele o nei vaega teuteu o le a faʻalagolago i le lautele o ou pupuni ma le tele o lou manaʻo e tosoina i latou. Foi, taulai atu i le luma o ie.

Mataupu i luga o le autu: pouff nofoa mo le potu malolo

Ina ia faʻasusu i le itu i luma, e tatau ona e liliu ie i le 0.7 cm i le itu umi, ona fetuʻutuʻu lea ma le puʻupuʻu i le alavai. O lenei faʻatagaina e tatau ona afifi i totonu o le faʻaiuga. O le iʻuga, o alauni alauni i itu taʻitasi o le a i totonu, ma e sili lelei foi le fana. O loʻo teu le laina i le itu puʻupuʻu o le lafu. Le isi, e tatau ona e liliu le tisu i le 90 tikeri ma le suʻi i le itu umi. 0.7 CM alauni e tatau ona fetuunai i totonu. Ina ua maeʻa le faʻatulagaina o manoa e tatau ona e toe faʻafouina.

Mea faigaluega soilor tailor faia oe lava

Faʻafefea ona togi le lua-lanu pupuni ma ou lava lima: faʻavae faʻavae ma le faʻaaogaina o le faʻaaogaina

Ata 3. Mamanu o le lua-lanu Skyrequin.

O lenei e mafai ona e siitia atu i le suisui le pai. O a latou vaega e tatau ona faia e PIN. I luma o nofoaga iloga e tatau ona e tulia manoa. Taofi le pito ma le le pito i luga 1 cm, ona togafitia lea i luga o le sili. Itu o le a tatau foi ona faʻagaioia.

A maeʻa lena, e tatau ona e suʻi se fusifusi faʻapipiʻi i le pito i luga mai le itu sese. E fautuaina le faʻaaogaina o le filo o le a sili ona faʻaalu i luga o le pito i tua o le mea autu. O le pito i lalo o le taulaga ua seleseleina ma fafagaina. I le maeʻa o le faaputuga o mea uma, e tatau ona e taumafai lelei i le uʻamea.

E mafai ona e tautau le oloa pei o oe. O le a faalagolago atoatoa mai i ou mafaufauga. E fautuaina le mafaufau i ai ae e te leʻi amataina galuega e tatau ona fuafua lelei le ie tatau ie lautele.

Ae e le manaʻomia le faʻatapulaʻaina o le suisui lua-lanu parter, ola i luga o lau interpil e mafai ona teuteu vaega e pei o le lua-lanu moa, o loʻo mafai ona e suʻiina i ata e lua-lanu , o le mamanu lea e mafai ona e vaai i ai i luga o le ata 3.

O lenei ua mafai ona e suʻi lua-lanu pupuni e aunoa ma faigata. O lau oloa o le a avea ma faailoga pito i totonu ona o lona uiga ese. Pupuni, ma o latou lava lima tulaʻi - O se avanoa lenei e faʻamamafaina ai le tulaga ese o soʻo se tulaga.

Mataupu i luga o le autu: Lisi o mea e fai i igoa o Vinyl Pubpaper

Faitau atili