Faʻafefea ona filifili se umukuka seti "taeao"?

Anonim

Faʻafefea ona filifili se umukuka seti

O le umukuka seti "taeao" tele lava e masani ona aofia ai se ata manaia, faʻaopopoina ma le tele o nofoa poʻo se sofa, ma foliga tutusa o le fata. O le tele o aiga e manaʻomia lenei filifiliga e nonofo ai i se tamaʻi potu umukuka. Lenei e mafai ona e faia le afi i totonu o le welded siosiomaga ma talanoaina fuafuaga mo le aso.

Mea mo le Amataina

Mo laupapa, o le tulaga sili ona lelei o le a i ai i se palakalafa, lea e aoga ma faigofie ona tausia, e faigofie ona faʻafetaia le maualuga o le siosiomaga ma e le manaʻomia faʻapitoa meafaigaluega mo le faʻamamaina. O le tele o lanu e mafai ai ona e ulufale ma le fesoʻotaʻi ma le "meaʻai" headset i totonu o le potu umukuka.

Nofoa i nofoa e masani ona tutusa lanu ma se laulau. Latou te ogatasi ma faamafanafanaga. Faʻafetai i vae o pisi, o le tautua o le faʻatupuina o meafale e faʻatonutonuina, ma ua mamanuina i se mamanu se auala e le naʻo le mamanuina ma ua sili atu lona malosi.

Faʻafefea ona filifili se umukuka seti

Laulau transformers

O le mea e masani ai filifiliga o se pusa e aofia ai se laulau-transformer o loʻo i ai le lua laulau pito i luga: O le tasi maualuga i luga o mata tioata ma le lona lua, o loʻo salalautia i lalo. Mamanuina mamanu mafai ai ona e liliu atu i soo se itu.

A o le i faʻatauina, tagata atamamai na fautuaina e vaʻai i ni filifiliga mo le ata e iloa ai le sili ona talafeagai ma aoga, o fea na o loʻo fetaui ma le faʻalavelave.

Faʻafefea ona filifili se umukuka seti

A o filifilia se faʻataʻitaʻiga ma le uʻamea axis o loʻo i ai le tele o ni fasiga, o le fesili o le teuina o mata tioata ua foʻia vae maualuga ua foia. Tele Veriant of Tranformer Slapts o loʻo televave ma tuu se isi faʻapipiʻi moli laupepa, o le a le tele o mea laiti o le a fetaui lelei. O le maualuga o le muamua ma le lua laulau o le 87 ma 76 cm, e mafai ai ona e faʻapipiʻiina le umukuka i totonu o se tamaʻi potu.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea e tutoʻatasi tutoʻatasi le kapeneta faitotoʻa coupe: faʻatonuga tusi lesona

O loʻo faʻaalia nofoa i vae maualuluga o le faʻaaogaina o le siʻosiʻomaga siʻosiʻomaga ma mea fiafia e lanu ai. O le sili ona lauiloa umukuka seti "'' '' '' 'O le taeao" o tagata talavou, fatuina o se malologa ma filemu ma le filemu. E sili atu faʻatelega o lenei vaega o lenei vaega o loʻo fai ma sui o le tele o faʻavaveaiga o nofoaga e mafai ai ona atiaʻe nisi taimi, pe a tatau ai, liliu atu i se laulau tele mo le toʻatele o tagata.

Faʻafefea ona filifili se umukuka seti

Faʻafetai i ia faʻatauga, o loʻo iai se faʻasao o le vanitiga o avanoa ma tinoitupe.

O nofoa i na laulau e tatau ona faʻatauina ese ma le taulaʻi i le aofaʻi o lanu o le umukuka o le potu umukuka. O faʻataʻitaʻiga ma Sofas o loʻo sili atu ona taugata, ae o le mea e faigofie atu ma foliga mai, fatuina se aga taugata i le umukuka. O se tasi o faʻailoga taua o le laʻasaga o fugalaʻau o fugalaʻau. Ma ma le le talafeagai le apili, e mafai ona afaina ai.

Sitaili mo le ulutala "taeao"

Sili ona lelei pa e tuufaatasi ulu o lo o tuʻufaʻatasia ma sitaili faaonapo nei:

  • Minilism, o loʻo faʻailoaina mai i le itiiti ifo o le tele o vaega, peʻa o loʻo faia ai elemene o loʻo toesea i ai, ma o loʻo faʻaalia i se tulaga lanu lanu lanu;
  • Maualuga-Tech, o lona uiga o le faʻaaogaina o chrome auiliiliga, faigofie lanu (tele uliuli uliuli ma paʻepaʻe) ma le tele o le umukuka meafaigaluega;
  • O foliga mai faaonapo nei o ni laina lelei, ma faʻaaogaina tele ai le malamalama o faʻaonaponeiona ma tekinolosi o le uluaʻi mamanu e mafai ai ona faʻataʻitaʻia le olaga o nei.
  • Tenoki-faiga faʻaaogaina se aofaiga o palasitika elemene, lelei o whicmoni o le ogatasi ma tioata ma uʻamea. Pepelo glossssy luga ma le masani ai lanu lanu. O le malulu uʻamea mumu o le a tuʻuina atu le potu ma le faʻaonaponei, o lea o le "'aiga o le taeao" seti e talafeagai mo lenei sitaili tele o le tele o le chrome auiliiliga.

O meaafale e tatau ona fesoʻotaʻi ma Easter, nofoa, umukuka selepita, fatuina o se mafanafana ma faʻamafanafanaga o le lalolagi.

Faʻafefea ona filifili se umukuka seti

Tulaga filifilia o le ulutala

Ae le i faʻatauina meafale, e tatau ona e gauai atu i le:

  • O le tau o le ulu, ona o le finau finau e le o mautinoa e le maualuga o meafale faatatau i se ituaiga tagata;
  • I luga o le mamanu e tatau ona ofi ma le umukuka sitaili. Tele taimi, o se tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo iai ni igoa uamea o loʻo tuʻufaʻatasia ma nofoa ma le laulau o lanu enaena, o loʻo fautuaina oe i le tasi Gamma. E faigofie ona fausia nofoa i tulaga talafeagai uma;
  • i luga o le lelei o mea na faia ai le meaʻai a le umukuka, o lenei oloa e tatau ona saunia se tusi faʻamaonia e faʻamaonia ai le saogalemu ma tagata matutua, ma tamaiti;
  • Mo le puʻupuʻu o se tasi o le tulaga autu pe a manaʻomia ona faʻatau le umukuka meaafale mo le 'aiga o le taeao. E masani lava, o le faiga o le olaga e le faʻatagaina se taimi umi e te mulimuli ai i le umukuka, ma le mauaina o le faʻamafanafanaga foaʻiina se nofoaga ma taimi;
  • Mo le faigofie ona faaaoga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e tutoʻatasi le faʻasaʻoina o le alavai tane tapon bowl?

Faʻafefea ona filifili se umukuka seti

Faʻafetai i le laʻititi tele, o le umukuka seti "Afiafi" o le a fetaui lelei i se tamai tulimanu, ma talavou o le a talisapaiaina le mamanuina o le past.

Faitau atili