Faʻafefea ona faʻamalosia le faʻamafanafana o faiga

Anonim

Faʻafefea ona faʻamalosia le faʻamafanafana o faiga

O le tausiga o fale i fale tumaoti ma fale mautotogi e manaʻomia le puʻupuʻu. I fale mautotogi o lenei galuega, o tagata faigaluega o loʻo faia i le faʻataunuʻuina o lenei galuega, ma o fale tumaoti e tatau ona faʻatauaina o fale tutoʻatasi. I le taimi o le faʻagaioiga i le teʻi a le hamupity, e tele faʻamatalaga laiti ua paʻu'ū, lea e faʻamautu i maʻa, paipa ma le palapala. E aunoa ma le fufulu, nei nipela o le a faʻaputuina ma puʻupuʻu, latou te agaʻi atu i le poloka o sulufaʻi, le faia o le suavai. Ina ia taofia nei faʻafitauli uma, e tatau ai ile fufuluina o le masini vevela. A o leʻi fufuluina le maʻanu mo ou lima, ia e mautinoa e aʻoaʻo tulafono ma foliga o lenei galuega.

Faʻafefea ona faʻamalosia le faʻamafanafana o faiga

Ata o le tumau hydropneumatic o fufuluina o le vevela o le stating system.

Fufulu paolo o le mumū system: Aisea e tatau ai?

Ina ia faasau i le mea e tatau ai ona iloa lelei le auala, oe tatau ona iloa pe aisea o lenei fufuluina.

O le tekonolosi o le fua o le taumafa o le vevela o le vevela o le vevela o le vevela, e faigofie lava, ma i ai, ma vaavaai nisi tulafono, e mafai ona e faia mea uma.

O le paʻu o le paketi ma isi vaega o le vevela o le faʻavasegaina o tulaga i le taimi e le o fufulu ai le o le tele o ma le 5-10 tausaga e sili atu ma le 5-10 tausaga Pape puipui. O loʻo iloa o se vaega o le faʻafefeteina ma le mafiafia o le 1 mm faʻaititia le vevela faʻaliliuina atu e tusa ma le 10%, e le mafai ai ona aʻafia ai le aotelega o le malosi o le faʻamalieina ma le eletise. E le gata i lea, o le ova o le paipa o le mumping o le utu o faiga e ala i fua ma sedies e tau atu i le paʻu i potu vevela i potu vevela.

Faʻafefea ona faʻamalosia le faʻamafanafana o faiga

Masani faʻate tekonolosi faʻataʻitaʻiga o le fufuluina o le stating system.

I le tulaga o le musu o le taimi atoa o paipa, o le vaʻalele a le gaoia o faiga e mafai ona faigofie lava mala. E tatau ona malamalama o le teuina o laʻau o loʻo i ai le polokalame faʻaalu o le polokalame faʻatonutonu. O lenei tekonolosi o loʻo fuafuaina e faʻatumauina le tau talafeagai i tulaga tatau mo se taimi umi. O le lelei-tulaga lelei ma le umi o le faʻagaioiga o le faʻamafanafana tino e le mafai e aunoa ma se taimi uma e teuina, lea, ioe, e tatau ona faʻatino saʻo.

I le tulaga o le teena o le taimi o le laʻei o paipa, o le vevela o le tino e mafai ma o le faʻaleagaina o mea taugata o le fale vevela e le mafai ona faʻatamaia o le tau malulu, o le a le faʻatupuina ai Le paie o le vevela o le vevela ma le taua o tupe leiloa, sa manatu le faʻaititia o le faʻauiga o le faʻauiga o le faʻaaogaina o paipa, etc. O le mea lea e faʻatautaia ai le faʻagaioiga o le faʻatulagaina o le vevela o le nofoaga o le vevela o lona vevela.

Aisea e faia ai tupe teu i luga o pa o paipa o le vevela o le vevela?

O le tagata autu o le vevela o le vai. O Ia e fai ma sui o le mafuaʻaga autu mo le aʻafia o le kamuta. O le manogi, na fausia e le masima o le vai faigata po o mea laiti, ua avea ma faaputuga, mautu foliga. Pese i luga o pa i totonu o paipa o le vevela o le tino, o fua faʻaititia e matua faʻaititia ai le lelei o le kamuta.

Mataupu i luga o le autu: Mercury Courters: Fuaitau, uiga, foliga

Faʻafefea ona faʻamalosia le faʻamafanafana o faiga

Polokalame o le fufuluina o le sheeting system.

O le mafiafia o vaega o le fua o loʻo faʻamatalaina e le maualuga vevela vevela meatotino, i.e. puipuia le vevela vevela. I se faʻaopopoga, o le fua ua lelei ona faʻavaivaia ai faʻafitauli o le paipa o ofu pai ma isi elemene o le mumū.

O le mea lea, o le faʻagaioiga o le tafeaga o le malulu e faʻailoa ai i taimi uma e faʻatautaia ai le tele o le aoga o le aoga, o le le aoga vaega o le fufulu.

Fufulu le Heating system: Faʻafefea ona maua le taimi ua oʻo mai ai le taimi?

E tele foi foliga, e tusa ai ma le mafai ona malamalama i ai o le taimi o le fufuluina o le moli uila ua sau:

  • Heat Chitwertorstors e vevela le le mautonu. O se tulafono, o le pito i luga o le maa e mafanafana, ae o le pito i lalo malulu;
  • Pe a oʻotaia le uila faʻaseʻe, o le amio faʻapitoa ua faʻalogoina ona o se mafiafia mafiafia;
  • O nofoaga mafanafana o tagata i lalo ifo o lenei manaʻomia muamua;
  • faaitiitia le mana o le poleror;
  • O tau o le fulufulu na tupu tele;
  • Ma le vevela o paipa paipa tumau le malulu.

O le salalau atu o tulafono o le Motugaafa faiga e faia mo le faʻaaogaina o metotia ma le faʻamama tino. O metotia faʻamalosi e aofia ai le suavai na suʻisuʻi ma le hydroplulse fufulu, lea e manaʻomia le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa - tagata faʻamalosi. O le vailaʻau metotia o le fufuluina o le faʻaaogaina o le tele o vailaʻau e faʻateʻa ai le teuina o le superget ma fua.

Faʻafefea ona faʻamalosia le faʻamafanafana o faiga

Ata o le vailaʻau faʻafefeteina paipa.

Ina ia faasau i luga o le mulumu oe lava, saunia mea taua e tatau ai:

  • Faiga fatuoloto;
  • moa;
  • tagata;
  • pesini;
  • scap;
  • Tupe filifilia e tusa ai ma le fufuluina metotia (compressor poʻo le nofoaga e aveese ai fua).

Fufulu o le vevela o le tino ma se vai-fa o le palu palu ma bioprepacations

O le faʻavae o lenei metotia o le faʻamamaina o le faʻamafanafana o tapuvae i le toso palu o le vai ma le faʻamalosia o le ea. Tulafono ma tekonolosi e sili ona faigofie. O loʻo tuʻuina atu le ea i luga o le malae vaʻalele, o ona lala ma le vai o le masima, faʻamaʻi, Naar, oneone ma isi potu. O le a le loloto o le osofaʻiga o sapalai o loʻo faʻaalia mai i paipa o le fola o le fola o le fola, ae le o faʻataga e nofo i luga o puipui.

O le maitauina o tulafono ma le tekonolosi o se suavai, e mafai ona e faʻalautele le olaga o lau faiga mo le 20 pe sili atu tausaga. O lenei metotia faʻatagaina oe e faʻamamaina ai le Humarmal network mo soʻo se taimi o le tausaga e aunoa ma le faʻavaivaia o le taimi ma maa.

Faʻafefea ona faʻamalosia le faʻamafanafana o faiga

Taga faʻavae o vailaʻau faʻafefeteina paipa.

O laʻau fufuluina o uʻu o loʻo avea ai ma mea tau le lelei ma siʻomia o le siʻosiʻomaga, tulafono ma le siosiomaga o loʻo iai le folasaga o le soli malamala.

Latatia i luga o paipa o le SCIP, O Sauniuniga Sauniuniga Vaalele Faʻatolotoga, suauu ma le mausali. O tulafono ma tekinolosi o lenei metotia e le o saunia le faʻalavelaveina poʻo le tapunia. O leisi tulaga lelei i lenei mataupu o le saogalemu o mea tauona faaonapo nei mo faiga tuai.

Fufulu le vevela o le stating e ala i le pneolahydrogen ma vailaau

O lenei metotia e masani ona faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai le taimi tuai o le kamuta. O Tulafono ma le tekonolosi o le faia o ia galuega e mafai ai ona maua le aʻafiaga i le Drum i le Drum Sidraulic system, o fea sima lea e ala i le saoasaoa o le 1200 m e faʻapipiʻi ai puipui. O puipui o le lapotopoto ma paipa, ae le faatafunaina, ona E le silia ma le 2% o le malosi atoa o le faʻaupuga o le iʻuga, ma le vaega o totoe i totonu o faleʻaiga eseʻese, na faʻaleagaina ma galuega agaʻi i le suavai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fuaina le faitotoʻa faitotoʻa: Filifiliga o le faitotoʻa o le faitotoʻa

O le matauina o tulafono o le hydrotreaty, e mafai ona faʻaititia ai le faʻaititia o le faʻagaioiga o le faʻagaioiga, ona E leai se mea e tatau ai ona suia paipa ma le susulu.

Eseese vailaʻau o tapenaga faʻatagaina le faʻamamaina ma le fufuluina o paipa, o loʻo lamatia ma isi node ma isi nodes o le vevela o le vevela ma toese gaioiga e faʻavae i luga o le gaosiga ma le insolonic amo. O lenei metotia o le vailaʻau o loʻo iloiloina o se tasi o le sili ona tau tamaoaiga, ma e le gata i luga, ae faigata foʻi-oʻo i nofoaga faʻasolosolo.

Faʻafefea ona faʻamalosia le faʻamafanafana o faiga

Polokalame o le vevela vevela masini masini.

I le tulaga o le faʻaaogaina o ia nofoalii, e taua tele le mulimuli i tulafono mo latou faʻaaogaina, lea e masani ona tuʻuina atu i luga o le afifi. Tekonolosi o lona uiga e faʻateʻa atoa i luga o le fua o fua ma le malulu i totonu o le vevela o le 5-10 itula.

Peitaʻi, o tulafono mo le faʻaaogaina o ia tupe e faʻaalia ai le manaʻoga e fuafua ai le tulaga o le lafumanu meafaigaluega. O le tulaga faaletino o le radiators ma paipa, o le tulaga o laei, o le puipui mafiafia - e tatau ona suesueina lelei nei tapulaa mo le tulaga lamatia o le faaleagaina o latou reagents vailaau, o le tuufaatasiga lea o le, o se tulafono faafoe, e aofia ai acid hydrochloric.

Mafaufau i le mea moni e mafua mai i tulafono uma o le faʻasaʻoina o le vavaeina o le nofoaga, e le mafai ona e mauaina i taimi uma le iʻuga manaʻomia. O nisi taimi, ae e sili atu lava o aʻafiaga tetele, o se mea tetele o loʻo manaʻomia, tulafono o lea e fautuaina ai le faʻaaogaina o ni auala eseese.

O foliga o le malulu o le fufuluina o le vevela fetuutuunai

A faʻapea o le vevela vevela e matua filogia lava pe le manuia atoatoa, o le palu e mafai ona fesoasoani. O tulafono ma tekinolosi o le fufuluina o fufuluina e faigofie lava. E alagatatau ona eʻiliina le vevela vevela, aveese uma papatusi, faʻasolosolo i latou i se tali faʻapitoa, tanumia le fasi mea taʻitasi, faʻapipiʻi le afifi o papatusi i le vevela. Ina ua maeʻa, o le vevela o le vevela o le alu ma fetaomi atu.

O le mataituina o tulafono o lenei galuega, o le a e mauaina le tele o aoga:

  • O le faʻaputuputu o le fufuluina o le mutia o le faʻamalieina o le maualuga o le tulaga;
  • E leai se afaina o le afaina;
  • O mea uma e tupu vaʻaia, ma e mafai ona e vaʻai i le faʻasologa atoa o galuega.

Peitai, e iai le faʻaletonu e le ogatasi, e vaʻavaʻai lelei i tulafono uma o le galuega. Ma, afai o lau vevela suisui na galulue ai, i tulaga faigata, poʻo le ola o le fesuiaiga o le fesuiaiga o le tau o le faʻatauga, lea o le a oʻo atu ai i le faʻaopoopoina o le tau ma le vaitau o galuega.

Pei o se tulafono, o le vevela vevela e pei ona taualoa i luga o tekonolosi o loʻo taʻua i luga naʻo le filifilia o se metotia faʻapitoa o le faʻamamaina o le masini. E tele metotia metotia o loʻo faʻaaogaina:

  • I le tulaga o le malulu o loʻo fufulu, e mafai i nisi taimi ona aveʻesea le filogia ma se vaalele o le vai mai se tagata maualuga-maualuga-mamafa.
  • A iai ni mea matuia o tupe maua, e te manaʻomia le faʻamamaina o le vevela vevela mai le vaega pito i luga o le maualuga o le mea e faʻaaoga ai, ona faʻamamaina lea pe a maualuga le mea e te mafaufau ai pe a oso mai le malosi o le aoga?

Mau i luga o le autu: matou te gaosia le faapaologa glazing i totonu o le fale o le p-44 faasologa pe p-44t

Foliga o le le gaoia o le fufuluina o le vevela vevela

Mo le puipuia ma le faʻafouga o le faʻagaioiga o le nofogia faiga, e faʻaaogaina se 'au e aofia ai le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa o loʻo fuafuaina mo le fagota faʻapitoa. O lenei metotia o loʻo faʻaaogaina uma uma mo le faʻaputuga ma faʻatau atu le vevela o le vevela.

I totonu o le faaletonu o lenei metotia, e mafai ai ona iloga le mea moni pe a fai o le vevela o le televave o le sili atu o le faʻaaogaina o le suauʻu, etc.), o le aʻafiaga o le malu o le a le lelei E tusa lava pe ua faataunuuina uma tulafono. Ma le mea lelei, o le mea moni, o le mea e le o le tatau ona ou matamata ai i le vevela vevela.

Faʻafefea ona faʻamalosia le faʻamafanafana o faiga

O le tuʻufaʻatasiga o le vevela o le vevela.

Faʻaletonu le vailaʻau o loʻo faia e faʻaaoga e faʻaaoga ai se masini faʻapitoa. O lenei masini e mafai ai le faʻamamaina o le faʻamamaina o le maʻei o le maʻea poʻo le vevela poʻo le vevela vevela. O loʻo i totonu o le tane o le tane o le malosi o le malosi o le malosi o le malosi I le gasologa o le fufuluina, faʻataʻitaʻiga, o se nofoaga vevela vevela o lenei masini e masani ona fesoʻotaʻi i le 'au o le iunite i le alavai.

I totonu o le masini lava ia, i le faʻagasologa o le faʻagaioiga O loʻo iai se faʻapitoa faʻapitoa na faia i luga o le faavae o le okeni faʻasoasoaina ma orphoshosphoric acid. Orthophosphosphoric Acad e sili ona lelei e fetaui lelei mo le vailaau faʻamama ma fufulu: pa'ū i totonu o le vevela vevela matagaluega, e faʻateʻa le pamu o loʻo aofia ai. Faatasi ai ma lenei mea, ona o le mea moni i le fufuluina o tali mo le fufuluina o vai vevela o vevela vevela e aofia ai le afaina o le vevela.

Ina ua maeʻa le fua atoa, o le vailaʻau faʻapipiʻi e tatau ona uia alavai e ala i le alavai pu, ma fufulu le vevela vevela ma vai mama. A uma lena, ua sauni foi e toe totogi.

O lenei tekonolosi faaonaega, afai e te mulimuli i tulafono uma o lona faatinoga, la e tele sini, igoa:

  • Le agavaʻa e faʻatino ai galuega e aunoa ma le faʻatamaia poʻo se faʻalavelaveina o le tausiga o le vaʻalele o le tausaga i soʻo se taimi o le tausaga, aofia ai ma le taimi a le amataga;
  • O le faʻaaogaina o le siʻosiʻomaga uo faauo ma faʻamaonia vailaʻau tapenaga e maua ai le saogalemu galuega;
  • O fua ole aoga ole tamaoaiga lelei ma aoga maualuga;
  • O le faʻataunuʻuina o le atoatoa o le galuega o le galuega ma le maualuga uiga ma tele i le tele e mafai ai.

Ina ia faʻamamaina le vevela vevela ma vevela faiga, o vailaʻau faʻaonapo nei ua faʻaaogaina e mafai ona faʻataʻapeina ai le fiafia ma le kapeti o le conprocholocs i le malosi o le hydrochloric amorsics. O vailaʻau o loʻo i totonu o le tuʻufaʻatasiga o le eletise faʻamaufaʻailoga e faʻavaveina le faiga o le faʻamamaina, e mafai ai ona e vave aveese atu ma le mafiafia. O le le mautonu e puipuia le toe teu o le fufuluina o le fufuluina o le mafiafia (aemaise i nofoaga o le faasalaina), ma o le anti-intonding vaega e le faʻatagaina le fofo o le galuega. "Laina o loʻo feoti", faʻatagaina oe o le faʻamamaina atoa o luga o le laʻasaga o le faʻamafanafana o le puimanava.

Faitau atili