Laupapa lelei masini ma o latou lava lima

Anonim

Ata

I se laupapa faʻapipiʻi lelei lelei, faʻamamaina vai faʻamamaina faia sili atu ma sili atu le fiafia i le tofoina nai lo le faʻagaioia o le vai togafitiga. Soʻo se punavai e avanoa tumau ma mafai ona tautua o se filifiliga faʻasao mo le toʻilalo i totonu o le ogatotonu o le vai.

Laupapa lelei masini ma o latou lava lima

Fafie ma le ata tusia.

O le eleele i lalo o le va o le 3 ituaiga autu o loʻo i ai i le loloto o le nofoaga mai luga: o le malosi, eleele ma Arsisian. O le talatala e tupu i se loloto laititi, e le o le faʻamamaina atoatoa mai le filogia ma le mafai ona faʻaaogaina e pei o le inu vai. O le vai Arsitian o loʻo foliga tele, o le lelei na faia aʻo leʻi liligi vai i luga o le kalave. Mo le suavai o le vai o le atunuʻu, e sili ona talafeagai le vai.

Lelei le mamanu mo le tagata lava ia

Le ituaiga o le faʻavae o lelei faʻalagolago i le taumafaina o le vai i aso uma. Afai e leai se aoga le fua, e amata ona oso le vai ma le vai. E eli ma faʻaaogaina le lelei o ou lava lima mo manaʻoga taʻitasi, e sili atu le filifilia o aʻu ituaiga.

Faatasi ai ma se tamai vai inu, o se laupapa lelei o le le atoatoa ituaiga e sili ona fiafia i ai. O le afu o le vai i lenei mataupu o le a tuʻuina atu i le pito i lalo. O le aʻu o loʻo i luga o le 1/3 o le AQUIFER, o le lelei meaʻai mai lenei tele o le a le faalagolago. O le faʻatulagaina o faamama i luga o puipui o le faaputuga e faigata ma faʻaitiitia ai le faʻatumuina o le vaieli.

Laupapa lelei masini ma o latou lava lima

Polokalame masani fale fale mo lelei.

A faʻaaoga fafie mo le faapipiiina o puipui o le oge telpo po o pa o loʻo potopoto i luga. O le mamanu ua amata i le paelo ma le mautonu i le aquirer ma se malologa malie o le eleele. Ua faatupulaia pale i luga o le Ekalesia. Faʻatasi ai ma le tele eleele eleele ma le fafie tuʻimomomoina o faigata, isi metotia faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina.

E tatau ona faʻaoʻo le lisiti vai i le pito i lalo. Faatasi ai ma se malosi malosi o le aquirter (opeopea) aʻo le i tuʻuina atu le pito i lalo o le pito i lalo, o le pito i lalo e toe soifua mai i le faʻasaoina o slots poʻo le faʻamago i ai

O le lelei-fausia lelei e tatau ona i ai se loloto e le sili atu nai lo le 15 m. Ma le loloto loloto, o le tele o le palapala o le a faigata. Le maina ma le loloto o le itiiti ifo i lalo ifo o le 5 m mafai ona tui i luga o vai o vai taele filogia le vai o le mea taua.

O fua o loʻo taliaina i luga o maina mo mafuaʻaga e mautinoa ai le faigofie o ana mea faigaluega ma faʻaititia le taumafaina o mea ma tau o galuega. O le vaega o le vaieli, e le afaina le siʻitia o le siʻitia o le suavai ile tafe o le vai. O le itu i le vaega o le pito i lalo mataupu pe a faʻamalosia le lelei i luga o ki. I le uunaiga sili lea o se mafuaaga, o le tafe fua fua. O le sili ona lelei mo le maina o le tele o itu o pati 0.8-1.2 M, o le a faʻatagaina ai tapulaʻa o se tusi lesona ma e le maua ai le sili atu o le eleele.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea sili atu: Plywood po o le laupepa

Filifilia le nofoaga o le vaieli

Laupapa lelei masini ma o latou lava lima

Scheme Filifiliga o se nofoaga e faʻapipiʻi ai se vaieli.

Ina ia aua neʻi eli se mea lelei, faitauina i luga o le manuia, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi o le tautua i le lotoifale o le hydropyom, le loloto o mea na tutupu ma le tuʻufaʻatasia o le eleele. Afai oi ai lelei i luga o nofoaga lata ane, e uiga ia latou tapulaʻa ma le lelei o le vai e mafai ona fesiligia mo tuaoi.

Mo le mautinoa atoatoa i le lelei o le faʻaaogaina o le fausiaina o le fausiaina o le fausiaina, o le faʻaleleia o se suʻega lelei o loʻo faia. E le fautuaina le tuʻu saʻo i le lelei pe a fai o le laufanua i luga o le togafiti o loʻo swampy. E mafai lava ona toe talitonuina e uiga i le mafai ona faʻaaoga le vai mai le o loʻo iai i le vaega o vaieli mo le inu e mafai ona i le itumalo o le itumalo.

O lelei le mea e tatau ona aveʻese mai vaega o le septic, faapalepale, fale mo lafumanu ma isi punavai o faʻamaʻi i luga o le 20 m. Aua le faʻaliliu i luga o le 20 mita. Mai fale tupe i luga o le upega tafailagi, e tatau ona aveʻesea le lelei e le itiiti ifo i le 5 m.

E sili le alu o le lalolagi i le taumafanafana po o le tautoulu. I lenei vaitau, o le mamafa o le vai o le vai o le maualalo, masani ona alo ese i latou i le eliina o le a le aoga le micro. A faʻapea e tuai le tautotogo, e tatau ona e faʻatali i le masina pe a liusuavai o le kiona i le lava o le le mautonu o le alifer.

Welder Sirway fausia tekinolosi

Laupapa lelei masini ma o latou lava lima

Ata o le tulimanu o le tulimanu o se ogalaau o pato.

E fau se tusi ogalaau, e tatau ona e saunia mea faigaluega:

  • Benzo- pe na vaaia le eletise, Hacksaw;
  • Ax, Cisze, samala;
  • Papelu ma le Tesl;
  • plum, roulette ma le tulaga.

O fale ogalaau e puʻeina ai se sikuea foliga, sili atu nai lo le 1 × 1 m. O laupapa mo se fale laupapa ua filifilia i luga o le tulaga o le ogalaau i le vai. O mea o loʻo i luga o le vai e sili atu ona faigofie ona faʻataʻalo ai nai lo le taliaina i totonu. E sili le tuʻufaʻatasia o le faʻaaogaina o le tele o vaomatua ituaiga. O vaega o le Vaega o lea e tatau ona faia i Pine, Willow poʻo le Aspen, tautau i luga o le vaega o le vai - mai le larch, elm, alder poʻo le araine ok. Faatasi ai ma lenei tuʻufaʻatasiga o mea, e mafai ona tautua le lelei i le 20 tausaga.

Oak Logs o loʻo pasia le faʻatumuina auala, i totonu o le vai o le vai o le lelei atonu e le paʻu i luga o le seneturi. Ae e aunoa ma le faʻaogaina o le gaosia, o le laʻau o le a aumaia le vai o le tele o tofo ma sui le lanu e enaena. O isi ituaiga o fafie e le tetele ma afaina ai le lelei o le vai.

E tatau ona uia le alember. I totonu o ogalaau faʻaaogaina, e le tatau ona i ai nofoaga e aʻafia i le pala poʻo iniseti. O le paʻu ao le i aoina se ogalaau ua manatu. Faagaioiga o mea ma affismeptics poʻo isi tuʻufaʻatasiga puipuia e le fautuaina.

Laupapa lelei masini ma o latou lava lima

Tagaga Polokalama mo Fafie Lelei.

Mataupu i luga o le autu: Fautuaga mo le taumatau glazing o le faapaologa i Khrushchev

Mo le faʻatulagaina o le vaieli o le vaieli, o loʻo faʻaaogaina i le lapoa o le 18-20 cm, o loʻo vaʻaia ai vaʻa tetele. Spiele tuu i totonu o le ogalaau. O le Condom Council e muamua faia i luga. Afai e faʻapipiʻiina totonu o le aʻu ua fuafuaina, ua saunia le pale i luma atu ma le tulaga.

I tulimanu o le tipi, o elemene e fesoʻotaʻi i le pao e aunoa ma se mea e totoa. O le saoasaoa o loʻo faia i le 10 cm i le lapoʻa ma se faʻataʻavaleina. Mo le malosi o le mamanu, o pale tuleleia na faapipiiina i puipui, latou te fegalegaleai i tulimanu ma fusi. I le ogatotonu o puipui taʻitasi i le faʻapipiʻi taimi fafagaina le laupapa. O ogalaau e masani ona faʻapipiʻi lelei, e pei ona le faʻatagaina ai ona tausi, o le paketa o le a aʻafia ai lelei vai.

Faapipiiina le My Logs

Mo le masini maina, o le lelei o le a manaʻomia:

  • Loms ma shovels (masani ma pupuu);
  • DEWSTEDMORY, Jack, Winch;
  • Trinoga, maea ma le filosofia;
  • pakete ma fua mo le aveeseina o eleele ma manogi;
  • O le malosi o le malosi;
  • Maea po o le mana o le kitara;
  • pamu mo le pamu vai;
  • mataala po o maa nutimomoia;
  • Mamago le omea mo "Clay Castle".

Laupapa lelei masini ma o latou lava lima

O le taualuga e tusia lelei.

O le nonoa o le paʻu ogalaau o loʻo faia e le au tekinolosi eseese, faʻalagolago i le fausaga o eleele vaega..

O le Mauga manaʻomia e faia i le manaʻomia manaʻomia o le itiiti ifo i le 6 m. I luga o le fanua filifilia, o le lumanaʻi o le vaieli ua faʻailogaina. Muamua, o le eleele o le eleele o loʻo faia e 1.5-2 m. O le vaega e faia o se vaega ma le aofaʻi o le pale i le muamua loloto. O le ō i luga o le laufanua ua faia i le 3-4 pale. I totonu o lume o le maʻu tonu o fale ogalaau, ae le faʻatagaina le eleele eleele mai i puipui.

O le lalo ifo o le pito i lalo e tusa ma le 30 cm, i lalo o le faʻavaʻa, na aveʻese ai le palapala mai le ogatotonu o le puipui, ae o totoe i tulimanu. I le Nicho mo le pale lalo, lagolago o loʻo faʻapipiʻiina (wedge luga). Ona filifilia lea o le palapala mai lalo o tulimanu. Lagolago o loʻo tuʻituʻi i fafo ma o le atigipusa e le masani ai. A o faaitiitia ma i luga aʻe o se tripod ma se polytoste i le faʻafaigofieina o le siitia o le eleele gaosia. Mo se vaega lelei o se ogalaau i luga aʻe o aʻu i nisi o mataupu, o le faʻavaʻa o ogalaau ua fausia, o le polyspaster o loʻo faʻapipiʻi i le maualuga o le 1.5 m i luga o le eleele.

O le ulu o le pa e maua ai fanafana a le kabled planber. Ia o loo taoto le fale i loʻu fale, i lona faʻavae i nisi taimi o se seevae faapitoa ma se tipiina naifi o le a ulagia. Ma le isi, o se linefiti faavaivaia o le maina ma le faalauteleina o laina pito i luga o pale o loo faia. O le vai tafe e valiina ma pakete, ma le lepelaina o le pale lalo ifo.

Laupapa lelei masini ma o latou lava lima

Polokalame o se maina lelei masini.

A oʻo Aquirer, o le a faasolosolo ona faʻatumu e le maina i le palapala vai. Na ia pamu i fafo o le pamu, ma o le mule ua valiina ma taga. O le fale ogalaau ua paʻu i luma o le foliga o le vai voluma e le faʻatagaina nisi poloka.

Ina ua maeʻa le galuega i luga o le fusiina o le paʻu parrel ma le aveeseina o le vai faʻaputuputu vai o loʻo faʻauʻuina i le pito i lalo. O le pito i lalo o loʻo fesoʻotaʻi ma moe i se vaega o le oneone (20-30 cm). O le faamama ua fausia mai i le 3-vaega o lapisi po o le vaitafe mataala. O mea e faʻapipiʻi ai i le 15-20 cm ma le faʻateleina o vaega i le pito i lalo. O le tele o mea o loʻo faʻateleina ai le tele o vaega taʻitasi i le tusa o le 6 taimi.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e fai pe a fai o le vai i le ipu o le faleuila e masani ona ufitia

Isi mea na tutupu mo le faʻapipiʻi o se ekalesia i le maina

Afai o le faʻasologa o le fausaga e faigata, o le fola ua faʻamalieina i luga o le pale i luga ma le tele o le cargo ua faaputuputu. Afai o le pusa e le mafai ona tupu i le manaʻomia loloto, o le sili atu faʻalauteleina o pale o loʻo gaosia i luga o le pito i luga i lalo i le pito i lalo o le tipi o le tipi.

O le pale na faʻaopopoina i lalo o loʻo faia mai le umi o logs, o loʻo i ai ni paʻu faʻapitoa mo i latou (pechura). O le faamalumaluga o loʻo tuʻuina atu i le 4-5 o pale, o le pito o le 2nd logs (tamatamailima) i le pherura 0.5 m i luga o le faʻasologa o le eleele. O nisi taimi mo le faʻavaveina o le vaega o le paelo ua tuua i luma o le aquirer, o le pusa ua alu ifo mai i laupapa mafiafia.

Afai o le loloto o le loloto o le lelei ua lauiloa muamua ma e le sili atu i le 5 m, o le faʻalauteleina o le pale e mafai ona faia mai le pito i lalo o le meli.

O lenei tekonolosi e aoga pe a fai o le Stem puipui e matua malosi lava ma o le tele o vai tafe mafai ai oe e faʻapipiʻi. O le manuia lelei i le loloto o le loloto, o moega o loʻo faʻatulaga i le pito i lalo - vali i luga o le ogalaau. O laupapa e laua ai mai luga, ma amata i latou ma le tele o fonotaga.

Faatasi ai ma le loloto o le loloto o le vaieli, ua faʻapipiʻi ai le fale laupapa e faʻapipiʻi ai i luga o le pa puipui ma tautau i le pito i lalo o le 1 M. O le a mafai ai ona e maua se vaega o le 1 m. Faatasi ai ma nisi tulaga, o le nofoaga e iai le manaʻoga e taofi le puipuia o le vai mai le malosi. Ina ia mafai ona faasao le mama o le vai i le vai e maua ai le suavai o le tipi o le tipi e le tauemuga i helboards.

O le laupapa ulu na fausia ma se maualuga o 0.6-0.8 m i luga o le eleele luga. Ua tuu le fale o Famis. O le faia o lenei mea, o le utu o 0.5 m ma 1 m i le loloto o le eli faataamilo i le ulu. O le le lelei o le taeao o le taeao e faia i luga o le loka e puipuia ai le pamu ma timuga mai le ulufale i le mimiti. O loʻo faʻapipiʻi le faitotoʻa mo le siiina o se pakete, o le vaieli ua faʻauʻuina ma 2 tapuni.

Ina ia puipuia le eleele fausiaina o le vaieli, o le faʻaluaina o le paʻu o loʻo tautau i le 0.5 m i itu uma o le tipi. E mafai ona e fausia se fale tapunia e puipuia ai le tele o aafiaga.

Lelei tele i ou lava lima, e tatau ona e sauniuni mo tulaga eseese o fua saoloto e fesoʻotaʻi ma mea totino o le eleele vaega. Afai o le faʻafitauli e le foia ma le fesoasoani a le poto avanoa, e sili atu le faʻafesoʻotaʻiga o se fomaʻi faʻapitoa. Ua mafaufau faapitoa i le saogalemu o lenei ituaiga galuega.

Laupapa lelei masini ma o latou lava lima

Laupapa lelei masini ma o latou lava lima

Laupapa lelei masini ma o latou lava lima

Laupapa lelei masini ma o latou lava lima

Laupapa lelei masini ma o latou lava lima

Laupapa lelei masini ma o latou lava lima

Laupapa lelei masini ma o latou lava lima

Faitau atili