O vaega uma o vali ata o piliki puipui i luga o le faapaologa

Anonim

Afai ua tatou fiu i la tatou ofu mama mama, o le auala sili ona aoga ma faigofie e faʻaleleia atili ai o le vali. O le saoasaoa auala e toe faafou ai le puipui ma ou lava lima, e aofia ai ie ma le au tali atu i le olaga - e valivali ai ma le tele-lanu vali taitasi Ae e tele mea taua, mafaufau ia i latou.

O vaega uma o vali ata o piliki puipui i luga o le faapaologa

O le piliki puipui i luga o le faapaologa e mafai ona faia e le o se pai ma aulelei

Sauniuniga mo Galuega

Matou te manaʻomia le mea lea o loʻo i lalo: E le mafaitaupeʻapefu vaivai, faʻaseʻe, pusa mo le faʻaosoina o le suavai, softcket ata tifaga poʻo le uʻamea, predophobiziz. Mo vaega o loʻo latalata i le Windows, Scotch ua faʻaaogaina.

Afai e leai se talitonuina i lau lava saʻo - O le tioata e mafai ona faʻamau, aveʻese mai ai itu, pe faʻatali seʻia oʻo ina mago i luga o le ipu , lautele lauiloa i tulaueleele pe a uma le vaisa mago ua manaʻomia le aveeseina mai le tioata).

E le tuua e le Blade faʻailoga i luga o le tioata, pe a fai o loʻo faia i luga o le tioata tutusa i luga, e aunoa ma le suia o le suavai e le tuua le ofi.

O vaega uma o vali ata o piliki puipui i luga o le faapaologa

E puipuia le faʻamalama mai le filogia, e mafai ona e tapunia i le tino sima, e faigofie ona aveese

O le tioata e sili ona lelei aua le pipiitai ma scotch, ma afai o loʻo i ai le manaʻoga e faʻamaumau ai i le fasipepa tioata, ona e te manaʻomia i le tulaga maualalo. O loʻo sili atu le leaga mai le lipine mai le tioata mai le tioata nai lo le vali lava ia lava. E sili le kelu o le scotch o le Narama poo le puipui.

Sauniuniga Lisi

A o le i amataina galuega, e manaʻomia le faʻamamaina o le piliki luga o le eleelea mai nitena - faigata, e faʻaletagata, tulaga o le fofo i luga o le piliki. Ina ia savali i le masini masima, uʻamea fufulu i luga o le au fusu i le va o piliki, aveese le upega tafailagi, fufulu le laufanua mai le palapala ma le pefu. A o le galue, o le masini e tatau ona gauai atu i le masini, ina ia tapunia le afi o le faapaologa, e mafai e tagata ona manua mai se tamai vaega.

Mataupu i luga o le autu: kesi pou faagaoioia mai kesi kesi

O vaega uma o vali ata o piliki puipui i luga o le faapaologa

O le faaletonu o se tamai piliki ua tatau ona tapeina le leai

Afai e iai le matou piliki o loʻo i ai ma le teuteuina i tulimanu - E manaʻomia le aveese o le kiliki, lio poʻo se mea e sili atu o le faʻapotopotoga, poʻo le vali o lenei ituaiga. E matua taliaina le faʻaogaina o le fogafale o loʻo povi povi, e aveese ni faʻamaʻi eseese i le tulaga o nofoaga mai le lio, etc.

Afai e iai ni piliki i le pa, o se vaivaiga fofo mai i fasi - e manaʻomia le gagauina o mea uma o loʻo aʻea, ma le toe faʻaleleia o le fofo 1: 3, lea 1 vaega o le sima 3 - oneone.

O vaega uma o vali ata o piliki puipui i luga o le faapaologa

E manaʻomia le aveeseina o tupe teu ma isi filogia mai le masonry

E tatau ona e faʻamautuina ma le faʻaeteete le faʻaletonu, aua tatou te iloa le a vali le laufanua. O le pito i luma o le piliki pe a uma ona taoto i le fofo ma faʻatalitali i le 2-3 aso, ae o le fofo e lelei le puʻeina o le puipui i isi galuega.

Afai tatou te le mananaʻo e okaina ma ou lima, ona iai lea o kamupani o loʻo faʻamamaina ai le piliki ma le taofia o le pili o le malo, aveese le ata tuai. Luga o luga o le tufuga o le a sili atu le lelei.

O vaega uma o vali ata o piliki puipui i luga o le faapaologa

A o le i le Priging Brickwork, e manaʻomia le faʻamamaina mai le pefu faʻaaogaina se pulumu poʻo se pulupulu

E manaomia e fufulu le puipui i luma o le pa ina mama i le vai po o le failauga, ina ia le toe vaega o piliki, efuefu ma isi elemene o totoe mai le olo masini leʻi faalavelave i isi galuega.

Ona tatou te manaomia lea:

  • Alualu i luma le puipui puipui.
  • Show le faafitauli vaega.

O le faʻagaioia o le laʻasaga e manaʻomia mo le sili atu le pipii ma vali. Faʻafitauli nofoaga i le faiga o faʻaputuga, chips ma le le mafai i luga o le piliki puipui e sili atu le faʻamalosi, o le a latou faanatinati atu i le vali.

Mataupu i luga o le autu: O le fafie laupapa ma ou lava lima (35 ata)

O vaega uma o vali ata o piliki puipui i luga o le faapaologa

Primer saunia piliki

E manaʻomia le toe faʻafoʻiina o se paluga i le oneone o le kapeta, mo fefaʻatauaʻi (fafo) galuega i luga o le sima, o le vaega o le tino, e le talafeagai ma le suiga o le galuega.

Ae le i tuʻuina i lalo, e manaʻomia le vaʻaia o le laufanua! A leai, pe a fai o le vevela mataua e foliga mai ua toe tolopoina le oti mai le faavae.

Faʻaaoga le folasaga ma vali e manaʻomia foi mo galuega mai fafo ma le tulaga o le nofoaga. Sefe Letty E tusa ma le 2 aso, e tatau ona iloiloina pe a valivali ma sili atu.

Ina ua maeʻa aso e lua, e aoga le mafaufau pe a faʻatagaina a matou mea faigaluega i le hydrophobizer? O se mea faʻapitoa lea o le susu o le mea lea o le a faʻatagaina ai oe e faʻasao le umi o tatou puipui. Uma lacquar mo laupapa laupapa ma la tatou tali mo le puipui. E le mafai ona lanu, e le pei o fesuiaiga mo fafie, o loʻo i ai pea i luga o ni nai tagata aʻoaʻo e faia se laʻau e pogisa.

Atavali luga

E toatele tagata latou te le manatu pe faʻapefea ona valiina le faapaopiina saʻo, ma sa i se mea taua, aua o se fesili taua tele lea, o le filifiliga o le faʻatulagaina o le pa puipui i totonu 1 mm. Masani Lautele suauʻu o loʻo i ai le tele o faʻailoga taua:

  1. Leaga leaga e le atoatoa.
  2. Lemu lemu.
  3. Maualalo gafatia.

I totonu o le lelei e mafai ona maitauina. O le mea moni, o lenei vali ua mamanuina mo fafie, o le faʻaaogaina o luga o le piliki puipui e le o le sili ona talafeagai filifiliga. E mafai ona faʻailoa mai i le okeni fortidas vali, ae ua tuʻufaʻatasia eseese mo le le fiafia e le o se uiga o le isi vaega. Latou te manaʻomia ona valiina i fafo atu o le fale i luga o le pa mago, e iai a latou vipa lelei e tusa lava pe a faʻaaoga nisi vaega.

O vaega uma o vali ata o piliki puipui i luga o le faapaologa

Vali vali pulumu

I totonu o le lelei, o mea ia e mafai ona iloga: E le faʻatagaina vai, ma teteʻe i le maualalo o le vevela ma le faʻaleagaina, faʻailoaina mai i le lanu maualuga. O le autu autu o loʻo i luga o le faʻapopoleina, oona.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se polo pasi? Tulaga lelei ma le le lelei o le polo crannes

E tatau ona faʻaaogaina ata o Anorganic i se manifinifi ma le manifinifi i le 2 fasi, ua uma ona gagau le laʻei i luma ma pe a fai e te tapunia le vali mai le la. O le taua tele o aafiaga o le siosiomaga.

O vaega uma o vali ata o piliki puipui i luga o le faapaologa

Tapetiki puipui mamanu ma le pisia o sea o masony e feteʻenaʻi ai lanu

A o le filifilia Andorganic Palo vali, e manaʻomia le puipuia o ou lima mai le instress, e le amanaiaina tulafono o loʻo pa i le mu. Ae o manatu ia e masani ona faʻaaogaina mo Umime o lo o faʻapipiʻiina vaega, mo le lelei tele ma mea. Ma i nisi o le faʻaletonu, e mafai ona e tusia se tamai lanu o Gamut, e malamalama ai ata ona o le lanu o le pamu, ma le faʻalavelaveina i le siosiomaga.

E le manaʻomia le faʻavasegaina pe a ata i se fale fou, o le fale e masani ona nofo i le 1-2 tausaga, o le iʻuga o mea e mafai ona vaʻaia, ma le puipui o le a vaʻaia .

O le vali e apalai i se faʻaseʻe poʻo se faʻaputuga lautele papalagi, i luga o le laina autu o piliki. Ina ua uma ona mago le vaega muamua, o le lona lua e faʻaaogaina. O le potu e tatau ona tuʻuina atu lelei mo le faʻamamaina lelei o le mamago ma aveese le mataga faʻaleaga, o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa e teu ai, i taimi uma - taimi uma ma pe a uma le galuega.

O vaega uma o vali ata o piliki puipui i luga o le faapaologa

O le Brick Brickork, vali i le tasi tone e maua ai le mamanu o le fiafia

I le iuga, e taua le filifilia o se lanu faʻataʻavalevale, ina ia faʻafuaseʻi ona fiafia le paolu i asiasiga taʻitasi, ae faʻapea foʻi ona tutusa ma le isi potu. Lelei filifilia lanu lanu filifiliga mafai foi ona reconclecle misa!

Faitau atili