BAMBO COTUTESS i luga o le faitotoa

Anonim

Fale, tasi aso, tasi auala poʻo seisi, i soʻo se ituaiga, i totonu ua i ai, ua i ai ni au pupuni. Ma toetoe a le mafai ona mafaufau i ai, ae mafaufau o loʻo i ai i le amataga, o lenei vaega o le teteʻe na o loʻo tautuaina lea ona o le faʻaleleia o le faitotoʻa. Ma ona amata loa ona faʻaaoga ile Windows.

BAMBO COTUTESS i luga o le faitotoa

BAMBO COTUTESS i luga o le faitotoa

Ae talu mai taimi o vaitausaga, ina ua avea ma se foliga talafeagai e faʻamaonia ai faitotoʻa ma pupuni, e leʻi leiloa lava lenei tulaga. O aso nei, o ie puipui e le gata i le mamanuina o le faamalama, ae o se auala sili ona lelei i le zong Space mars. I nisi o tulaga, o pupuni puipui na faʻaaoga nai lo le potu fono.

O le fai togafiti i luga o le ituaiga ie puipui i luga o le faitotoʻa e fesuiaʻi le vaʻaiga o le potu ma le faʻaopopoina o le va o le avanoa pe a fai o le faitotoʻa. O ituaiga elemene e mafai ona faia i isi mea eseese. I avanoa na tautau ai pupuni mai pupufanua-palasitika, tioata, fafie ma BAMBOO. Lea e mafai ai ona e pasi ma pupuni i totonu o se sitaili i soʻo se sitaili, o loʻo amata mai i le masani ma le faʻaiʻuga maualuga-tekonolosi. O le tele o le tele o teuteuga filifiliga e fai ma sui o le ata.

BAMBO COTUTESS i luga o le faitotoa

O le aso o le a tatou taulaʻi totoʻa i malae vaʻalele, mafaufau io latou ituaiga ma foliga.

BAMBO CURT

O lenei ituaiga o palaso e talafeagai mo tagata fiafia i sasaʻe ma le ese, o gaioiga i le fausiaina o se siosiomaga faʻa-siosiomaga faʻapitoa. E tele taimi e le o tatou faʻataʻotoina ai, ae o tauaso. O tagata mamafa tele e tele ni poloka ufifatafata. O lo o faʻaputuputu ma filo moni, o le a latalata tele le au puipui i le isi, o loʻo fai ma se ie homogenous.

BAMBO COTUTESS i luga o le faitotoa

Foliga

O le tu masani masani o le alofaga o fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaaoga i totonu o papa papa, lea, i le faʻasoasoaina o foliga, faʻatumuina le potu i le manaia o le fagutu o le agccis.

O le tau o BAMBO Boruss o loʻo faia atoa o mea moni, lea i le gaosi oloa e le pasi ai soʻo se faʻagaioiga. O tau e le gata e le mitiia vailaʻau leaga, ae e mafai foi ona sefe a latou mea aoga.

Mataupu i luga o le autu: laulau pito i luga o le laupepa i le faletaele - taugofie ma matagofie

BAMBO COTUTESS i luga o le faitotoa

O se mea taua lea ma le mafai ona susu. Pau lava le gaioiga e mafai e le BAMBOO ona seti o le vali. O lanu o Bamboo pupuni e ese, ae o le pale e latalata i le masani ai.

I le ituaiga o le gagau

O ie faʻapapa tuaoi maligifu pupuni pupuni i le paipa e faʻaaoga ai se maea faʻapitoa.

E nono mai foi Great Gisions le tekonolosi o tekinolosi Roma, matou te vaʻai i lenei filifiliga i le ata. O tagata tauaso e aoina i le toniga o ato ma mafai ona faʻasaʻo i soʻo se maualuga. O le ato e maua ai se taga o le puipui.

BAMBO COTUTESS i luga o le faitotoa

E mafai lava ona e mauaina ni tauaso ofano na faia i luga o le faʻavae o vaʻa o vaʻa. O lenei vāega o loʻo faʻaalia i le ata. E i ai le pa pupuni mai le au leoleo e faʻapipiʻi i le tasi ma le isi. E mafai foʻi ona faʻasaʻoina i lona pule pule. E talafeagai i se filifiliga se filifiliga i lena mea ma le fesoasoani o se masini faʻapitoa, e le gata ona e siʻitia ma tuʻu i lalo tauaso, ae ia mafai foʻi ona nana mai aiga.

BAMBO COTUTESS i luga o le faitotoa

Tausiga

O mafutaga faʻapitoa e le manaʻomia ai nei tauaso ia i latou lava. E lava a latou mago mama, e mafai ona e faʻaogaina se vaipuna o loʻo faʻamamaina poʻo le pulumu mo lenei. Mai lea taimi i lea taimi, e mafai ona e solo solo i le susu susu.

BAMBO COTUTESS i luga o le faitotoa

Fale, tasi aso, tasi auala poʻo seisi, i soʻo se ituaiga, i totonu ua i ai, ua i ai ni au pupuni. Ma toetoe a le mafai ona mafaufau ese atu i se mea, ae mafaufau faalemafaufau o lenei mataupu autu e faia e fai ma sui o faitotoʻa. Ma ona amata loa ona faʻaaoga ile Windows.

Faitau atili