O le a le afaina o le Putin e sili atu ma pe faʻafefea ona faʻaaoga?

Anonim

Ae le i faʻamutaina pa puipui, latou te manaʻomia ona saunia lelei. O tagata atamamai na fautuaina e aveese le vaega o le faʻapipiʻi ma le tulaga o le laualuga, faia le faʻamalosia ona faʻatagaina lea. O le tining o le tasi o le vaega autu, o le paluga e aoga ai ma le faaeteete. Aisea e manaʻomia ai, o filifiliga e faia i aso nei, pe faʻapefea ona faʻaaoga mea i le luga filifilia - saili i le taimi nei.

Aisea e manaomia ai

O le faaumaina o le mea o se fale faʻapitoa o se vaega e tatau ona manaʻomia mo le vaega mulimuli o le puipui o le puipui.

O le a le afaina o le Putin e sili atu ma pe faʻafefea ona faʻaaoga?

O le a le matafaioi o sea paluga? E faʻatagaina oe i le taimi mulimuli e tuʻufaʻatasia le laufanua ina ua maeʻa galuega. E mafai lava ona nana ni mea mataga tele i le tele. E puipuia ai foi pa mai le faʻafitauli faʻamalosi tino. O le faʻaumaina o le putty faʻateleina ai uiga o le faʻavae o le faʻavae. Faia le fetaui cotings, tumau ma puipuia mai le le lelei le aoga o fafo. O sea meafaigaluega ua fuafuaina e tuuina atu ai foliga vaaia o puipui. A uma ona faʻaoga, o le laufanua e saʻo, ma faʻamautu le faʻaiuga. O le mafiafia o ia o sea utining o le 1 - 2 MM, o lea na atili ai ona sauni le pa ma le teuteuina lelei.

Oloina, e mafai ona faʻamalosia saogalemu e aunoa ma le tini, e le manaʻomia le faia pe a le fetaui lelei ma le taualuga.

Ituaiga ma Filifiliga

E ituaiga, o le tini ia o le sima o le sima, sima ma polymer. Gyppsum e alu lelei i luga o soʻo se laufanua, faʻamalosi. E mafai ona faʻaaogaina uma ma le manifinifi ma le mafiafia o le magafagafa e toʻa ai i se taimi puʻupuʻu. O le a faigofie ona faʻaaoga e le soʻona faʻaaogaina. E faigofie lava ona tupu, o le tafe o fua i le sikuea mita e laʻititi tele, ma o le tau e talia mo tagata uma. O le polymer mea e taugata, pe a faʻatusatusa i le lua muamua, ae e tele lava tulaga lelei. O le faaiuga o le fofo tumau i luga i le 3 aso. Faataga oe e faia se manifinifi manifinifi ata - tusa o le 0.2 MM.

O le a le afaina o le Putin e sili atu ma pe faʻafefea ona faʻaaoga?

Le isi, mafaufau i le faaumatiaga o sui o tagata ua lauiloa e leʻi iloa, ma tatou taumafai e faʻailoa le tasi e sili ona faʻaaogaina.

O mea e faʻatalitali ai le au faʻatalitali i le 20 kg e faʻamatalaina e le siʻosiʻomaga agalelei, lelei mea lelei, tetee i le le lelei faʻaalia mai i fafo. O le fefiloi o le faʻamoemoe (20 kg) o le toʻafilemu vave ma o loʻo avea ma sui e le tagata gaosi i le tele o meafaitino.

Tusitusiga i luga o le autu: ato mo ie mai fafo mai nusipepa mai nusipepa

O le nofoaga lelei o le nofoaga (20 kg) o le faavae, gysium ma polymer-faavae. O mea taua o le Sgat System 20 kg e talafeagai mo le maeʻa o mea nei: Plaster, piliki, sima. O le tafe o le taumafaina o le 1M2 o le 1 kg, pe a fai tatou te faʻaaogaina se vaega o loʻo i ai se mafiafia o le 1 mm, ina ia mafai ai le faʻapipiʻi 20 kg. O le fefiloi o Polymer-faʻavae ua faʻaititia le faʻaititia o le numera o tau o vali ma vale, fatuina le lamolemole luga o puipui, e i ai le paʻepaʻe o le 89%. O le isi ituaiga - o se paʻepaʻe-lanu o loʻo maeʻa le paluga, faia i luga o le faavae o gyptum. Faataga oe e fatu se vaega maualuga-maualuga i lalo o le faʻauma, paʻepaʻe paʻepaʻe ma soʻoga i luga o laupepa sima. Purtyer avanoa (20 kg) e aoga mo le tau. O se fefiloi o tagata faʻamoemoe i le afifiina o le pupuga o le 20 kilokalama e lauiloa i le faʻamaufaʻailogaina o matata.

O le a le afaina o le Putin e sili atu ma pe faʻafefea ona faʻaaoga?

Faʻaiʻu Purety Hercules e sili atu ona fetaui lelei mo le maualuga-lelei fale teuteu i lalo o le vali ma puipui. O le saʻilia o Hercules e aofia ai Polymer o loʻo faʻapipiʻiina ma lelei pepa faʻapipiʻi. Hercula o le lelei o le sili atu o le vevela o le vevela ma le natura whims. Hercules lelei pepelo i luga o se piliki, sima, maa, stucco. E le faʻaaogaina le faʻaaogaina o Hardot Strales e faʻaaoga, e le loloa. O le fefiloi o hercules ei ai le maualuga maualuga o le tausisi. O le mafiafia o le vaega o le faʻaaogaina o le faʻaumaina o le faʻaumaina o hercules o le 3 mm. O Heatty Hercules i le kuka o le kuka e tatau ona faʻaaogaina vave i le mea e mafai ai.

O le Sholoit Soutty e faigofie lava ona faʻaoga, pa'ū i luga o soʻo se pito i luga, e vave ona alu ese, e sili ona lelei uiga lelei. O le tipina o le pax o le eco-faauo ma e le lamatia i le soifua maloloina o tagata. I totonu o le tuʻufaʻatasiga o Venit, e tele vaega o loʻo iai - polymer ma palugalii faʻapipiʻi o loʻo vaʻaia, papaʻe, minerate, minerate, minerals suka. O le fefiloi o le matagi e talafeagai mo luga e pei o le sima pei o le sima, plarkā, piliki, chipboard, chrardzon. E le fautuaina le faʻaaogaina o Veleane Souter mo laufanua na faʻaaogaina ai femalagaaʻiga ma vai-laiti. E le mafai ona faʻapipiʻi ma se paluga o matagi ma suims i le va o papatusi vevela.

O le a le afaina o le Putin e sili atu ma pe faʻafefea ona faʻaaoga?

Ae le i faʻaaogaina se mea faigaluega venitlait, o le a mautinoa o le ae faʻamamaina le laualuga ma mago. O le paluga e mataituina maaleale i le susu. O le tuu o le vetoit storeter e mafai ona mafai ona mafai ona maua i se vevela o sili atu nai lo le 10 tikeri o le vevela. E manaʻomia le sasaina o se fofo ma se tamaʻi, faʻaopopoina o se matutu faʻamamafa i le vai. Venitly uma fofo e talafeagai mo 2 aso. O tagata gaosi o le Poloaiga Tamaitai Faʻamatalaina e fautuaina e le Faʻaaogaina o ia ile Tusi Paleni, e laʻititi ai le tafe i le 1m2 o le a laʻititi. O le mea faʻapipiʻi ma le mea e sili ona togafitia ai le mea e sili ona togafitia ai le pepa emery. A o galulue ma se paluga, matou te faʻaaogaina le puipui puipui mai le pefu. O le Orety o loʻo iai le tau o le ulagia ma le maualuga tulaga ma le faʻatuatuaina. O se fefiloi o le le mautonu o loʻo fuafuaina e faʻatino ai le maeʻa o galuega i potu mamago.

Mau i luga o le autu: laminate uma metotia: tuusaʻo, ata tifaga, Kerisimasi laʻau

O le susu o se pulupulu, o loʻo faia e le gaosi oloa faʻavae i luga o le Spirs, Minerale Filmers ma toe faʻaleleia. E mafai ona faʻaaogaina i soʻo se nofoaga vagana ai le faletaele. O le afifi e talafeagai mo le faʻamaeʻaina o le faaiʻuina o puipui ma pine, saunia o mamago pepa ma pepa faʻatumu, tulaga lelei o le valiina.

O le a le afaina o le Putin e sili atu ma pe faʻafefea ona faʻaaoga?

O le wave stress e sili ona faʻaalia pe a mamago ma faʻamamaina. O le faʻaumaina o le volatile ua tetea i le vai ma le vevela o le 5 - 20 tikeri, o le tafe fua o 0.5 lita o le vai i le 1 kg o le paluga. O le aʻafiaga o le paʻu e tatau ona faʻaaoga mo le 60 minute. O le lelei o le afifi, o le mulimuli mulimuli o luga o luga, o le maualuga maualuga o le paʻepaʻe, i le taimi o le faʻasologa mulimuli e le laititi, e aliali mai le soū i luga. O se fefiloi o se eco-faauo taavale, palasitika ma tiga vave. O le taumafaina o le paluga i se vaega mafiafia o le 1 mm ua oʻo i le 1 kilokalama i le 1m2. I le vevela o 21 tikeri, malulu pe a uma le 5 itula.

O loʻo iai le palu o Ciduf cnacging spresh e talafeagai mo le gaosiga o le siisii, sima, sima, susu susu. Ina ua uma ona faʻaaoga le kutuuuf ruhn, o loʻo paʻepaʻe le laualuga, faʻateleina, lamolemole, e lelei le faʻataʻitaʻiga. A maeʻa le auala, o le kuluuta o le a le le fiafia o manu, ma o le fofo e talafeagai mo le faʻaaogaina mo se taimi umi. Ole vevela mo le galue ai ma le Knauf e tatau ona mai le 5 i le 25 tikeri o le vevela. O se fefiloi o le rufif proband ua gaosia i totonu o pakete o le 3, 8, 18, 28 kilokalama. Taumafaina o le roband ruuf i le 1M2 o le 1.3 - 1. 1 1 kilokalama. O le fefiloi o le Knaufrof Roond o le a faʻatagaina oe e maua se lamolemole ma lamolemole luga i lalo o le vali pe faʻapipiʻiina e oʻo i le manifinifi puipui. Knavufron e tatau ona faʻaaogaina i se potu mago o le a le maualuga o le susu e le sili atu nai lo le 50%.

O le a le afaina o le Putin e sili atu ma pe faʻafefea ona faʻaaoga?

O tagata Amerika o loʻo avea ma mea lelei e talafeagai lelei ina ia mafai ai ona faʻaoʻo le lipine le lipine, o le autu autu e pasia i totonu o le uʻamea, pe a fai o le lauʻeleʻele Ituaiga o luga ma le sima. O le fefiloi o le fefiloi e aunoa ma faʻafitauli, atoatoa fesoʻotaʻi ma luga, faigofie ona faʻaaoga e tusa lava mo tagata amata, tetee e fetolofi. O lo o le faʻatagaina e mafai ona e faia ni puipui e oʻo lava i se potu susu. O le tapenaina a le uroke fesoasoani e faʻaititia ai le aofaʻi o mea na tupu. I le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le paluga, o le solomuli e le solomuli, o lea o le tisa i se taimi vave ma sili atu, faʻapea foʻi. O le taumafaina o le tuʻuga o le tuʻuga o le 1 kilokalama i le 1m2. O le fefiloi o le laina e leai se manogi faapitoa, e mafai ona teuina mo se taimi umi. O le faʻaumaina o le kamupani tuʻutuʻuga kamupani o loʻo avanoa i le tau ma i le taimi lava e tasi faʻailoaina i le maualuga uiga.

Mau i luga o le autu: pepa puipui i lalo o le atavali: ata i totonu, o le a se mea sili ai, le mea sili, le lelei, pe faʻafefea ona vali ma ou lava lima, suʻega, fibernglass, flabedlass, viofala

O le a le taumafaina o le totoa o le oti, o loʻo latou faʻaaogaina, ua uma ona e iloa, ma o le a le faʻafefiloi e sili atu le faʻaaogaina o oe lava.

Talosaga metotia

Mo faʻatinoga o galuega, o loʻo avea ma aga masani e faʻaaoga ai le 2 uamea Spautu - Vaalele ma lautele.

O le a le afaina o le Putin e sili atu ma pe faʻafefea ona faʻaaoga?

O le pepa kuka ua tuu i totonu o le paleti papau. Filifilia o se paluga ma ni vaega laiti, e tatau ona faʻaaogaina i luga, fetaomi le mea faigaluega i se tulimanu o le 70 pasene.

O le aofaʻi o le paluga ma le mafiafia o le vaega o le vaega o loʻo fetuʻutuuina saʻo i le puleaina o le tulimanu o le spatula ma le faʻamalosi tino.

Faʻasusu ma isi mea o loʻo tumu i luga o loʻo tumu i se tamai spatila. Ona faia ai lea o le faʻamalosia o atavali o le mesh e faia i le fiberglass. O le a mafai ona suia uma le suia i se fusipau o le fusi. O le laualuga faataamilo i le slit o loʻo faʻaseseina ma se fofo, o le mesh deep e sili atu i luga, pe a maeʻa le faʻamamaina, o le eria o le salu ma se lautele spalala.

O le ata o loʻo faʻaaogaina i luga, e ala i le faʻagaioiga o vaega laiti. Pulea le iuga e talafeagai ma le fesoasoani a se laina umi poʻo se tulafono, fesoasoani ma simi i luga - pe a vaʻai manino le malamalama o le le mautonu. Ina ua maeʻa le faʻauma o le mea e galue ai, o le laualuga o loʻo ata. E mafai lava ona e siakiina le lelei o le faʻalumaina o le eletise eletise - o lo latou malamalama e tatau ona lafoina i le tutusa i luga.

Ata

Faitau atili