Paul masini i luga o se prerete plate i se fale tumaoti

Anonim

Paul masini i luga o se prerete plate i se fale tumaoti

I le taimi muamua, o le ata o le foloa i luga o se sima o se mea faigata.

Peitaʻi, mo le saʻo faʻapipiʻiina, e manaʻomia le amanaia o le tele o mea e ono afaina ai se auala se tasi poʻo seisi mo lona ola tautua.

O se elemene tele lea e tele na fafagaina, na faia i le tele o avega ma faaalia i fafo atu o siosiomaga, o lea o le fuafuaga galue e tatau ona faia ma le tiute tauave.

Manaoga tekonolosi manaoga

Paul masini i luga o se prerete plate i se fale tumaoti

O le saʻo o le fola i luga o le ipu sima o loʻo faia e tusa ai ma le fausiaina tulaga ma Norms. E iloga i foliga o vaega uma o elemene.

Ma le isi, e tatau ona latou usitai i uiga lelei uiga lelei uiga o lenei tulaga: ia te gafa, le maʻi-solia, faʻaaoga-le-tetee.

I le faia o le foloa mo se nofoaga nofo ai, e tatau ona e mafaufau i le vevela ma le tele o le maualuga. Afai tatou te talanoa e uiga i tulaga masani tekonolosi manaoga, e mafai ona matou tufatufaina atu se numera o numera tulafono o lenei tulaga.

UigaIgoa, Tulaga faapitoaFaamatalaga puupuu
Taeao 31358 - 2007Faʻamago le fale foloina le palu i luga o le sima faʻavaeMeatotino ma tuʻufaʻatasiga o le faʻafefeteina o le faʻamama. Faaaoga mo le fola
Tost 10178 - 85SimaFaʻamatalaga faʻatekinolosi ma manaʻoga mo mea e faʻaaoga mo le puʻeina
Taeao 25328 - 82Sima mo le fale mortarFaʻatonutonu faʻamaumauga e faʻatatau i le tuʻufaʻatasia ma uiga o le paluga
Taeao 24640 - 91Faaopopo mo le simaVaʻai ma metotia o le faʻaaogaina o le faʻaopopoina o le faʻaaogaina e faʻatumuina ai fola
Taeao 7473 - 94Sima fefiloiFaʻalauiloa, gaosi ma faʻaaoga o se paluga i luga o se sima
Snap 2.03.01-84Sima ma faʻamalosi sima faʻapitoaFaapipiiina o W / U mamanu, fola ma le faamalosia
Snip 3.02.01-87Lalolagi Faiva Mavaega ma FaavaeFaiga o le maugaga
Sp 52 - 101 - 2003Sima ma le faʻamalosia sima o le sitaili e aunoa ma le muamua-voltage o faʻamalosiaO le faiga o le faamalosia o sima
Snap 2.03.13-88FolaFausia fola folasaga, faapipiiina manaoga

Mamanuina, o le faia o mea ma faʻapipiʻi e tatau ona faia i luga o le faavae o manaʻoga faʻaalia i nei pepa aloaia. O le usitai i tulaga o le a fausiaina ai se laufanua e tali atu ai i tapulaʻa uma o seti.

Faatasi ai ma isi mea, o le a i ai uiga nei:

  1. O se faʻavae atoatoa ma mautu o le a fausiaina, faigofie ma faʻatino mo le saogalemu feʻaveaʻi o tagata.
  2. O le a maualuga-lelei, ofu-mama, tumau.
  3. E tusa ai ma le tumama e aofia ai tulafono faʻatonutonu, o le faʻavae o le a faʻaleagaina le tele o tagata ma maua lelei tulaga mo le ola ai.
  4. E mafai ona faamatalaina e le polokalame faagaioiga le faigofie o le tausiga ma le mafai ona toe faaleleia.

O pepa uma na fausia e tagata atamamai ma inisinia, e le fautuaina le amanaiaina o latou.

Faʻavasegaina

Paul masini i luga o se prerete plate i se fale tumaoti

O fola e fai ai le lalagaina, o le faʻalumaina ma le fola o le fola e taʻu ese ai

O le auiliiliga atoa o le elemene e mafai ai ona e filifilia ni vaega o fola vavae ese e le faamoemoe. O loʻo fausia fale, fale talimalo, fale lautele ma faleʻaiga a fale lafumanu.

Mataupu i luga o le autu: eseesega o le palasitika faamalama

E i ai ni isi foliga sili ona iloga, muamua o mea uma, tuueseeseina e le ituaiga: monolithic, faʻataʻamilomilo ma fasi. O le faapipiiina o le Pepa Faʻalautele o loʻo afifiina e faʻatatau i le nofoaga: i luga o le potu vevela, o le mamanu o le fola i luga o le eleele, e tusa ai ma le soʻona faʻaalu.

Faʻatulaga tulaga o loʻo faʻamamaina ai le 3 ituaiga o le fola faʻapipiʻi:

  • Nofofua-vaega, gaosia mai le mea faitino talafeagai ma le alu mo le vevela o le leiloa ma leo-stylen;
  • Vavaeese fuafuaga faia o se vateatea o le leo o le faʻaoʻoina o leo, toso ma faʻauma le taaiga;
  • Gaogao, faatinoina e Lass (Inservaboubswous) ma styling i le va o latou ma le feita.

Ua ou malamalama i le faia o se foloa lelei pe a usitaʻia fua ma le tele o manaʻoga, e mafai ona naʻo le taimi atoa e masani ai i tulaga faatonuina.

Uiga o sima maualalo

Paul masini i luga o se prerete plate i se fale tumaoti

O le i luma o le fesili o le mea e sili atu le feusuaʻi, e toʻatele e o mai i le faʻaiuga o le lautele o le lautele o se tasi o sili sili ona leaga.

E sili atu i le tele o mafuaaga, o le autu i le tulaga puipuia puipuia i le fausiaina o gaioiga o feola.

I se faʻaopopoga, o le sima e le faʻafefe ai i lea taimi ma lea taimi, e lava lona malosi i luga, o le fea e le fefe i aʻafiaga.

Paul masini i luga o se prerete plate i se fale tumaoti

Sima e le faigofie ona utaina ma tumau

O loʻo faʻaalia le le gaoia o le mussore o loʻo faatusatusa i le laʻau, foi i le maualuga. Peitaʻi, e tatau ona faia i le mafaufau e mafai ona faʻateʻaina nisi o fale laupapa i le faʻaaogaina o tekinolosi faʻapoona.

Aua le faaeaina le sima luga ma galo e uiga i ona migao. Mai le faifai pea o le malulu o feusuaiga e mafai ona e alu ese ai pe a uma ona faʻapipiʻi se isi mea o lona faʻamafanafanaga (mafanafana fola). Faʻavae i luga o lenei, o le sili sili ona lelei filifiliga o le a faʻataʻapeʻape tuʻuina saʻo i luga o le tino sima i le faletaele, faleuila poʻo umukuka poʻo umukuka. Mo nofoaga e nofo ai, e fautuaina potu o loʻo faigaluega e faʻaaogaina ai isi o mea ma le mafanafana mafanafana ma le mafanafana mafanafana.

Fola laupapa laupapa

Paul masini i luga o se prerete plate i se fale tumaoti

O laupapa e mafai ona faʻapipiʻiina i le sima poʻo le tuʻu i luga o laupapa laupapa

O le tuu o le laau i luga o se malae sima, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o 3 metotia.

E matua ese lava le tasi mai le tasi, o loʻo mafai ai ona tatou talanoa e uiga i eseʻese avanoa ma mea le lelei.

O metotia e pei ona taua i lalo:

  • O laupapa o loʻo faʻapipiʻi i mea faʻapitoa;
  • faaputuputu i luga o laupapa laupapa;
  • Tumau i luga o fasi pepa.

Paul masini i luga o se prerete plate i se fale tumaoti

O metotia uma o le fola o le fola i luga o le sima o loʻo tuʻufaʻatasia se tasi - o le poʻo le auala o loʻo faia e tutusa, tusa lava poʻo le a le isi gaioiga.

O le sikulu e tatau ona susu ma le totoʻa.

E mafai ona aveese nofoaga o le Convex i le olopalaina o le olopalaina, o le atuatuvale - sasaa ai se le-lava-tulaga paluga.

A maeʻa, e fautuaina ai le saunia o le faʻavae mo le fesoʻotaiga o loʻo ofi i lalo o le fola. E mafai ona avea ma elemene mafanafana oona, o se paipa o le paipa, vai, eletise, televise pe uaea.

Paul masini i luga o se prerete plate i se fale tumaoti

Oti e mafai ona faia e se grinder

A faʻagaioia le potu ma se vaega o le sili atu ma le 50 M2, e manaʻomia le faia o tagata e faʻatapulaʻaina le lagona o le tiga. I lea tulaga, o le fesoasoani a se mea tomatua ma se taiona lio, o ni tipi na faia. Naʻo le maeʻa lea o le faʻavae o le faʻavae.

Mataupu i luga o le autu: Teu Mea i luga o le Pa: Faʻalapotopotoga, taga, ato ma isi mea e teu ai

O le antisfacetic o le a faatino ai le matafaioi a le suavai ma o le a taofia le faʻavae mai le faʻavaeina o le faʻauiga o le fuamoa poʻo le tau tuputupu ae i luga o elelaau. O le sili sili ona lelei o le mea e sili ona lelei o le tasi-vaega-vaega prey paluga. O le mautinoa o loʻo faʻamago atoa le sima, e mafai ona ave i le fola o le fola.

O le susu susu o le pito i luga o le ipu e tatau ona le sili atu nai lo le 4%.

Tauaso

Paul masini i luga o se prerete plate i se fale tumaoti

Faʻateleina se laupapa lautele ma Polyearthane tuʻufaʻatasiga

O le ata o le fola o le ata o loʻo manatu o le sili ona masani ai laupapa faʻapipiʻi auala i luga o taimi sima. E faʻaaogaina lea ituaiga eseese o tuʻufaʻatasiga e eseese faʻalagolago i luga o le ituaiga laupapa.

Lautele lautele o loʻo faʻapipiʻiina ma se faʻaleleia o le tasi-vaega-vaega polyairethane kelu. O le vaapiapi ma le tele o le afi o le afi o loʻo taofiofia i luga o le lua-vaega polyarethane vaega.

Paul masini i luga o se prerete plate i se fale tumaoti

O le faʻatonuga o le galuega o loʻo mulimuli mai:

  1. Fao laupapa o le sili ona manaʻomia.
  2. O le faʻapipiʻi o loʻo faʻaaogaina mai le tulimanu pito i tua o le potu i le tuaoi, o le tufatufaina i luga o le laʻasaga o loʻo faia e faʻaaoga ai le nifo mata.
  3. 3 - 4 laupapa o loʻo sili atu i luga o lenei '' upega tafaʻilagi ma ua mautu tumau. I le taimi lava lea, e tatau ona faʻatonutonuina i latou i le tasi, ua faʻatagaina ona faia i se pa ma meaola poʻo lapisi.
  4. A uma ona siaki le faasologa o le faasologa, o le faiga e faia e le metotia muamua faamatalaina mai. Mo faʻamatalaga i le auala e faʻapipiʻi ai mea oona i le fola, vaʻai lenei vitio:

O le mamao i le va o le ogatotonu o le laupapa ma le puipui e tatau ona le itiiti ifo ma le 10 - 15 mm.

Faatoega i luga o peni

Paul masini i luga o se prerete plate i se fale tumaoti

Las e tatau ona le manifinifi 2 cm

O sea masini e aofia ai le faʻapipiʻiina o laupapa i luga o laupapa laupapa, mautu mautu i luga o se sima. O lenei metotia mafai ona faʻaaogaina pe a fai o lo latou mafiafia e sili atu nai lo le 20 mm. A leai, o le a latou fafagaina i lalo o avega.

Tufa fasi laupapa i luga e faʻatagaina e tusa ai ma le tapulaʻa faʻamaonia, e faʻalagolago i le manifinifi o le Komiti Faatino. Ia faʻamaonia tutoʻatasi lenei taua, e mafai ona taʻitaʻia oe e le laulau i lalo.

Paul masini i luga o se prerete plate i se fale tumaoti

O lenei tulaga koluse i lenei tulaga e le faia le sao, auā o loʻo faia a latou faʻapipiʻi i luga o se tulaga mautu.

Paul masini i luga o se prerete plate i se fale tumaoti

O laupapa e faʻasaʻoina e ia lava

Na o le pau lava le mea e faia uma, ma o mea ua faʻatau ma faʻaoso e tusa ma le manaʻomia tele, e mafai ona e alu i le tagata lava ia.

I le taimi lava e tasi, aua neʻi galo le faʻagaioia o mea laupapa laupapa i se taimi muamua e puipuia mai i le susu ma fusi.

O le faʻasologa o galuega o le faʻataunuʻuina o gaioiga nei:

  1. Lats e faʻasaʻo i le lautele atoa ma le fesoasoani a taula bolts. I le taimi lava e tasi, o le uaea e manaʻomia e toso i totonu o laʻau. A taʻoto i luga o le le mautonu, e mafai ona e faʻaogaina le au uʻamea tulimanu. Latou te faia le mamanu e le gafatia, ae e frees mai isi galuega i luga o le gatasi o le toso. I le tulaga sa faʻaauau ai i totonu o fesoʻotaʻiga i totonu o le sima, ma o le le fiafia o le mataʻutia, e faʻatagaina ona faʻaaoga le musmememen o lo o faʻapipiʻi.
  2. O le laupapa na tu tonu i luga o le sima e aunoa ma le ogatasi o le toe siakiina e le tulaga. O elemene uma e tatau ona i ai i le tutusa vaalele. Mauaina e le mafai ona aveeseina e le vaalele. O le iʻuga, o le maualuga o le faʻaletonu e le tatau ona sili atu ile 3 mm i luga o le 2 laina mita.
  3. I le va o le Pese o le LIG ma le pa e faaputuputu e se palu malu-fiber plate, lea e faia ai le matafaioi a le Messutor.
  4. O le vaega o totoe o le avanoa i le va o latou e manaʻomia e faʻatumuina i le vevela o le vevela (cerarazite, polystyrene o le vai, minerara o le afu).
  5. O laupapa e tumau i luga o le pa ma tagata taʻitoʻatasi. O le faʻaaogaina o 'oloa i lenei tulaga e le fautuaina, talu mai sina taimi e maeʻa ai sina taimi, o le faʻavae ua faʻatafunaina ma mafai ona amata totoa. E uiga i le tofa o taga, vaʻai lenei vitio:

O le vala o le mamanu e sili atu ona tau ma le ono mafai ona tuʻu i lalo o le fola vevela, nana ai fesootaiga iina.

I luga o Fana

Paul masini i luga o se prerete plate i se fale tumaoti

Fautua e taoto ai se maea ata

Mataupu i luga o le autu: atavali mo inter i totonu - muamua masterpieces ma o latou lava lima

Ina ia faʻapipiʻi le fola laupapa i luga o le sima faʻapipiʻi, laupepa o le plywood poʻo le osb mafiafia 16 - 20 mm ua faʻaaogaina.

Mea e tatau ona susu. Faʻatau atu papatusi o loʻo tipi i ni fasi fasimomo o le 50 - 80 cm lautele.

O le fola o loʻo faia i le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga i le nofoaga o le taufauga. O avanoa i le va oi latou e le tatau ona sili atu ile 3 mm. O fasi pepa o loʻo faʻapipiʻiina ma le kulimi poʻo le faʻaleleia o le mea o le fao. A maeʻa ona faʻapipiʻi, o le laualuga ua maeʻa polesi ma faʻamamaina mai le pefu.

Paul masini i luga o se prerete plate i se fale tumaoti

E taua le matua manifinifi

O le lelei o lenei metotia o le mafai lea o le tulaga o le i luga o le maualuga o le maualuga o le 1 cm. O le metotia o le taoto i luga o le sili ona taugofie ma taugofie.

Peitaʻi, ia faia faʻapipiʻi, e tatau ona e amanaia ni foliga. Muamua lava, o le mafiafia o le ie, lea e tatau ona tutusa ma le tele o laupapa, gugu. E le gata i lea, faʻatonutonuina o le faʻatulagaina o le primar ma le faʻaeteete.

O le lelei i luga o le metotia faʻaaogaina le lag o le maualuga o le taua o le potu e le o suia.

Paul masini i luga o se prerete plate i se fale tumaoti

O nisi taimi o manatu o tagata valea o loʻo faʻalogoina o le foloa masini i luga o se sima sima e faigata tele, taugata ma vevesi galuega. O le mea moni, e le o le mea lea.

O le lautele o filifiliga o le fale o onapo nei ma faʻamaeʻaina mea e mafai ai ona e foia lenei faʻafitauli i se taimi puʻupuʻu taimi. I le taimi lava lea, o le faʻafesoʻo o a o le a lava le mafanafana ma le tausiga, e ui lava o le a faʻatupuina ai i luga o se ipu sima malulu. E faʻapefea ona faʻapipiʻi ni pepa plywood i le lag, vaʻai lenei vitio:

Pau lava le mea i lenei tulaga e manaʻomia mai ia te oe - Ia saʻo le usitaʻia o le tekonolosi manaʻoga ma tulafono e faʻatatau i le vaega eseese o uiga o fale e masani ona faia galuega.

Faitau atili