Faʻafefea ona faʻapipiʻi se Saina uamea faitotoʻa: foliga

Anonim

O faʻafitauli o le faʻaletonu o uʻamea faitotoʻa o faitotoʻa e le i ai mo se taimi umi. O lea ua ofoina atu e le maketi faitotoa mo le tofoina uma ma atotupe. Peitai, o le atotupe lea e le faʻatagaina ai le tele o malosiaga e alu i luga o faʻataʻitaʻiga sili ona lelei o uʻamea fausaga. O lenei faafitauli na foia ma le manuia e tagata Saina gaosi ma lolofi ai maketi o a latou lava oloa. O le lelei o a latou faʻataʻitaʻiga e sili atu ona manaʻomia, ma e le fautuaina e le aliʻi le faʻapipiʻiina o faitotoʻa Saina-faia faitotoʻa i le ulufale atu i fale.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se Saina uamea faitotoʻa: foliga

O le Saina uamea faitotoʻa e le mafai ona tauva ma Europa o Europa o loʻo mafai ona e sefe le paketi, pei o le tau le talafeagai i le tau.

Ae o tagata faʻatau e tosina mai le tau, o lea e te manaʻo ai ia le itiiti ifo ma le faia o le fesili - Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faitotoʻa o Saina ma le saogalemu saogalemu, aua o ni faʻataʻitaʻiga e mafai ona le talafeagai ma faitotoʻa.

O le a le mea e tupu e galue ai?

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se Saina uamea faitotoʻa: foliga

Polokalame o elemene o le samea le uamea faitotoa.

Ai:

  • tapoleni ma le pusa pule;
  • faaseeina (minerale fulufulu povi, osama ma isi);
  • Faapipii o Aam;
  • lio;
  • Mea lafotura.
  • Mea faigaluega:
  • Uafu;
  • Viliina ma le manumalo i le malosi;
  • Bulgarian;
  • Mauga.

Vaega o galuega ma o latou foliga

Muamua e tatau ona e mautinoa o le uʻamea faitotoʻa e fetaui ma le auala. E masani lava o le a faapipiiina le Saina fausaga. E tatau ona faʻaititia ai le palau, pe piki i luga o se sima faʻasolosolo. O lenei mea, faʻapaʻi le faitotoʻa o le faitotoʻa i le faitotoʻa, e tatau ona e tusia tulimanu o le pusa. E tusa ai ma ia tulaga, ua manino le tele o le amataga e tatau ona faʻaitiitia ai le amataga ma tipi ese le ie. E le fautuaina le fanaina o le fale tuai. O isi vaega o le tapoleni ma le uʻamea pusa ua tipi ese ma le Grinder poʻo le tatalaina o loʻo tipiina e ia, ae o se eseʻese disk nai lo le eseʻese disk nai lo le eseʻese disk nai lo le eseʻese disk nai lo le isi uamea.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se Saina uamea faitotoʻa: foliga

O loʻo faʻatumauina le pusa i le amataga, o pu o loʻo faiaina o loʻo tutuina pine.

Tusitusiga i luga o le autu: Faapipiiina o le umukuka fefiloi ma ou lava lima

E tusa ai ma le matata, o le uʻamea faitotoʻa e sili atu le tipiina, nai lo le suia o le amataga. Ina ia faʻaitiitia ai le ata o le faitotoʻa a le au Saina e aunoa ma ni faʻafitauli, e tatau ona faʻateʻia i vaega ma suia o latou tino. E le mafai ona tago i le itu ma le loka e ala i le suia na o le pito i luga ma lalo o le mamanu. O sea gaioiga e sili atu le faigofie nai lo le, mo se faʻataʻitaʻiga, suia le tino sima - sootaga e mafai ona pa pe a tupu, ma o pa e le manuia.

Ina ua maeʻa Caupalations ma faʻamatalaga na tuʻuina atu i le tulaga saʻo, o le faʻapipiʻiina o le pusa amata.

Mo lenei, o le tagata perforator o loʻo faʻapaʻiaina e pu mo le toe faia i le amataga, ma o le afu ma se toʻotoʻo Rod e tutusa lava, ae i totonu o le pusa. O le faʻapotopotoga, e le tutusa ma fafie, e le faʻaseʻe i luga o le fola, ma vave ona faʻaaoga i faitotoʻa ma povi ua maua lava. O le galuega o loʻo faia faʻamalosi i tulaga o le tulaga, ma e masani ona siaki - e le i ai le mamanu i le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi ma manaia. E le gata i lea, matou te faʻaogaina le Wooded Worges Stories e galue, ina ia le mamao le faitotoʻa o le faitotoʻa i le faʻaosoina o fusipau. E manaʻomia le faʻamamaina, naʻo le maeʻa o galuega faʻaiʻu ina ua mavae se aso.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se Saina uamea faitotoʻa: foliga

Uamea le Lotuina o le Lotuina o le ata i le faitotoa.

Ona e tatau lea ona e aoina se tapoleni fou. O le muamua saunia o le faʻamaufaʻailogaina o loʻo faʻaofi i totonu o le uʻamea faitotoʻa nai lo le parrged cardsboard, e tele ni mea e mafai ai ona fesoasoani i tulaga o pisa o le pisa o le pisa o le pisa. E sili mo se sini e faʻaaoga ai le fula poʻo le ie. A o le filifilia o se faitotoʻa Saina, o le hammer combit e tatau ona sili atu i le lacquer. O lenei ona o le mea moni e manaʻomia le galue ai ma le tele, ma valer e mafai ona alu i totonu o le upega tafailagi i le upega tafailagi pe a amata ona suia le tele o faitotoʻa ma faʻapipiʻi i le amataga o faitotoʻa ma faʻapipiʻi i le amataga o faitotoa o le

A maeʻa ona aoina le Upega Tafaʻilagi, e tatau ona e faia le suʻega siaki o le faitotoʻa atoa aʻo leʻi tautau i le matasele. Oe manaʻomia le faʻamautinoaina i le tutusa ma laina faʻafeagai, o lona uiga, o le uamea faitotoʻa tatau ona fetuunai atu i le tulaga.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea e talafeagai ai le PLOVE mo le tuufaatasiga o le taualuga ma pe faʻapefea ona kelu

Mo te au teas i faitotoʻa Saina, e tatau ona faʻafiafiaina pu i luma. E masani ona maua i le aofaʻi o le 4 PCs. Pusa faʻapipiʻi i le pusa i lenei auala: 2 mai luga, 1 naʻo lalo ifo o le ogatotonu ma le pito i lalo. E pei o le 'aiga o le potu, o le uamea faitotoa o le Saina gaosiga e aofia ai se teple system - Maako-Tama. Muamua, o le loto ua faʻamauina i luga o le pusa, na muamua ona faʻalofiaina i latou, i luga o le faitotoʻa faitotoʻa. A mavae lena, ua taufaitau faitotoa, pulufana muamua o mea uma a masini.

Ina ua maeʻa suʻesuʻeina le faʻapipiʻi mamanuina mo mea e tupu ai poʻo isi mea leaga, alu atu i le pule o le avanoa i le va o le puipui ma le faitotoʻa. E le manaʻomia le salamo i le mea - faʻatusatusa i le laupapa laupapa, e mamafa le mamanu. Ina ua uma ona mago, o le vevesi o le mataga o loʻo tipiina i totonu o le naifi ma se faʻavaʻa ma le faʻavaʻa. A mavae lena, ua mafai ona faagaoioia le uamea le uamea le uamea.

E taua le vave oʻo atu i le tulaga talafeagai uma o sima ma faʻapipiʻiina. Liligi i se feusuaiga fou na malaga ma faalauiloa le plumping ma le ata tusia. Lenei ua faia ina ia le fiafia le mamanu o le uamea i lalo o lo latou lava mamafa e matua loloto lava lava poo sima e le i solia foi atili.

I le avea ai o se tulafono, loka masini i le au Saina e mafua ai faitioga. O le mea lea, e fetaui ai ma le tuu o se tulaga lelei po o le mafai ona o iai nei. Ina ua uma ona galue ma le uʻamea, tipiina ma se isi taimi, e ono iai se suiga o le lokaina o le loka ma le auupega. E tatau ona maitauina i le tulaga o le fetaui. Ae pe a uma ni puipuiga uma, o le faʻafitauli o le a tutupu, i lenei tulaga o le galuega e naʻo le tasi - o le faʻaopoopoina o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o se lapoʻa lapoʻa. I se faʻaopopoga, e manaʻomia le le galo e masani ona faʻamagaloina mea uma na lokaina pe aveʻesea elemene ma masini suauʻu.

Faʻafitauli e tupu mai i faitotoʻa o le Saina gaosiga

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se Saina uamea faitotoʻa: foliga

A o le i aveina le faitotoʻa o le faitotoʻa, e tatau ona faʻaoʻo atu le matamuli ma le suauʻu.

Faafitauli e mafai ona tutupu mo mafuaaga nei:

  1. Lautele e le masani ai o le puipuia mamanu. O lenei e mafai ona maitauina i le faʻatauga tulaga - o loʻo tipi ese ai fata. E mautinoa lava o le faaipoipoga.
  2. Taagaa o le taina. E leai se aoga. Masalo na o latou scafled uamea ni uamea uamea - o le solomuli, e le masani ai o le tapoleni. Ma afai o le tauemuga o loʻo lelei foʻi le uiga lelei, ona faʻapipiʻi lea o le faʻagaioia poʻo le faʻapipiʻi, ua tupu fua, o le a leai se foliga le tumau. Afai na tupu lenei mea i le taimi o le taimi pe a uma ona faʻapipiʻi, e mafai ona e taumafai e aumai le faitotoʻa i se masani masani i le ata masani ma vali mo uʻamea. Aemaise pe a le mafai ona e faia se tagi i tagata faatau.
  3. Vaa o elemene o fetauiga - lokaina, lops. Ioe, e mafai ona suia i le sili atu, ae o le a la le uiga o le faʻatau o se taugofie faitotoʻa? E le gata i lea, o kamupani Saina e mafai ona suia ni auiliiliga e tatau ona metallic i luga o palasitika. E le talafeagai le faʻataʻitaʻiga, ae le talafeagai. Gauai atu i ai ae le i faatauina. E ala i le tele o loka e le o se faafitauli mo le fale o le fale gaoi - e tatau ona i ai le lelei, ae le o fua. A leai, o le le fiafia mai le mauaina o se fuafuaga le aoga e le mafai ona aloese mai ai.
  4. Lelei o le uamea tapoleni. Tele mea taugofie e mafai ona tatalaina e mafai ona tatalaina i se apa naifi. O faitotoʻa e mafai ona tuʻu i ofisa poʻo le chaters. I mea leoleo, latou te le fetaui.

Tusitusiga i luga o le autu: eseese Wallpapers mo le valiina, fuafuaina ma le taua o filifiliga taitasi

Afai o le au faitotoa o Saina o loʻo tuʻuina i le auala ma avanoa i le auala, e aoga le tausiga o se peleni poʻo le tali atu i ai. I se taimi lava e maimau, o le mautinoa o le a tumau ai le tasene o le a tumau i le foafoaga uma faalenatura, leai. Ia o lau loka o loʻo faʻagaioia i le tau malulu, e fautuaina e faʻamalosi i latou ma se faʻapitoa sili sili ona lelei, pei o taʻavale taʻavale.

Faalauteleina o le le mautonu

E mafai ona faʻapipiʻi le uʻamea faitotoa o le gaosia o le gaosia, ae i le taimi lava e tasi e manaʻomia ona faʻamaonia ai le auala o le a mafatia ai le faʻapipiʻiina ona o le aʻiaʻi le mea e tatau ai ona o le a mafatia ai ona o le faʻapipiʻiina. O le mea lea e le masani ai - e tatau ona e faʻaaluina i lona toe faʻafouina ina ua maeʻa ona faʻapipiʻiina. E mafai foi ona toe fai le loka ona o galuega tau galuega.

Ma le isi mea, e le o oe lava se tomai, e mafai ona faʻaleagaina oe lava. Ae le i faʻatauina le faitotoʻa, e tatau ona e mafaufau lelei.

Faitau atili