Filifiliga mo le faia o mea e fai i le faitotoʻa faitotoʻa

Anonim

A maeʻa ona faapipiiina se faitotoʻa o le faapaofuga fou, e i ai le manaʻoga mo le paʻu. I le taimi muamua, atonu e te manatu e leai se mea e faigata i ai i lenei, ae a e amata malamalama, o le a e malamalama e tele naitia. O le mea lea, o le a tatou talanoa ai e uiga i le ala e fai ai le tului i luga o le potu faapaopalo. O se tagata le lava le poto masani o le a vave ona faigata. Matou te fautuaina malosi mulimuli i le fautuaga a le fautuaga a le poto masani o le poto masani, ona po lea o mea uma o le a tupu mai, o le mea autu o le faia o mea uma e tusa ma faatonuga.

Filifiliga mo le faia o mea e fai i le faitotoʻa faitotoʻa

O le tu i luga o le faapaologa e faia oe lava

O le tagata o le faapaologa i luga o le faapaologa e lua galuega. O le muamua e muamua asthetic, o le faitotoʻa ma le matagofie o mea e fiafia tele. O le vaega lona lua o loʻo faʻaaogaina. Faafetai ia te ia, na tu i luga o le malulu o le taumalulu vaitaimi.

O le mea e mafai ona faia ai le faapaologa:

  • laau;
  • palasitika;
  • piliki (sili le faʻaaogaina o le sili o le sili);
  • Lelei le sima - oneone fofo.

Lafoia

Filifiliga mo le faia o mea e fai i le faitotoʻa faitotoʻa

Galue i le faitotoa

E faigofie tele ona aveese le tuina o le tupuaga nai lo le fausiaina o se mea fou, ae iinei e leai ni avanoa. O oloa laupapa e le faigata tele ona fai le toʻaisa, ae a faʻapea na faia i Brick, ona sili atu lea o faigata tele. E tatau ona e faia mea uma i se faaeteete, e pei ona e faʻaaogaina se samala ma le moa. Afai e le fesoasoani nei mea faigaluega, i le taimi lenei e faʻatagaina ai le perforator i le mataupu.

Taua !!! I nofoaga e latalata i le pa e sili atu le galue ma le grinder ma se au faitele e galulue ma se maa. Afai o le disk i nisi nofoaga e le maua, o lea ua uma ona matou taumafai e galulue ma le na taua muamua samala ma lupe. O le galuega e lava pefu, o lea matou te fautuaina oe e faʻatau ai le manava ma le fale tioata.

Brick i le pito i luga

Filifiliga mo le faia o mea e fai i le faitotoʻa faitotoʻa

Maualuga le tu i le faitotoa o le Badcon Block

Tele taimi, o le piliki laupapa i luga o le faapaologa o loʻo faʻaaogaina i mataupu o le tulaga o le infescon cont e sili atu le maualuga nai lo le fola. Faʻafetai i le piliki, ma le le mafiafia, e mafai ai ona apoina ou faʻafitauli ma vave aveʻesea lenei suiga, o lea e sefe ai tupe i le oneone. O le feagai ma le lameiten pe sili atu laupapa. Vaʻai o le piliki e le sili atu le maualuga, e leai se isi mea e leʻo matala le faitotoʻa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu le paʻepaʻe mai le pa: metotia ma fautuaga

Le fausiaina o se piliki poloka, matou te manaʻomia:

  1. Punou naifi
  2. Roulette
  3. O se samala
  4. Gypsum fefiloi
  5. Faletalimalo o loomea
  6. Tulimanu tulimanu
  7. Vili
  8. NEZZE I le Drill "Memory"
  9. Oneone
  10. Sima
  11. Siliva piliki

Muamua, e faʻaaogaina e faʻataʻitaʻi e tausi lelei ai le fola. A maeʻa ona fufulu, matou te amata uma muamua. E fesoasoani Pricener e faʻaopopo ai le tausisi. Matou te fautuaina oe e filifili le eleele paluvai, ina ua maeʻa le faʻamago o le vaivai o le vaipuna.

Filifiliga mo le faia o mea e fai i le faitotoʻa faitotoʻa

Maualuga le tu i le faitotoa e te faia oe lava

Le isi, faʻafefiloi le oneone ma le sima i le vaega 1 vaega o le sima + 3 vaega o le oneone. Ina ia mafai ona vave le fofo e alu ai le fofo, faʻaopopo i le faʻaiuga o le faʻaʻaisa poʻo stengups. O le NEWZE "fefiloi" i le Tandem ma se '' Ose mea lelei e fefiloi uma mea.

Matou te ave le spalala ma tuu foi le paluga i luga o le mea e tatau ai ma le pito o piliki. Ma, o eleele laiti o loʻo ulu naʻo le fola, aʻo isi foʻi.

O se tulimanu talimalo o loʻo ofuina i luga o le tulimanu o piliki, ma i luga o le faitotoʻa - le moli moli. Ua fetaui i latou i le tali e tasi pei o piliki, e le tatau ona i ai se gaogao gaogao i soo se mea.

O le palasitika

Filifiliga mo le faia o mea e fai i le faitotoʻa faitotoʻa

Pepa o le 'au

O le mativa o le palasitika e sili ona matagofie, ae e tele lona olaga maualalo auaunaga. O le faʻapipiʻiina o se palasitika o le pito i luga e le sili atu nai lo le tasi aso. O galuega uma o le faʻapipiʻiina o vaega mo le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o oe lava-tipitipi. Matou te fautuaina oe e faʻaaoga le mauga osam mo le vaega.

O mea sili ona lelei mo le gaosia o le palasitika o le palasitika ua manatu ina ia iloa uma ma o loʻo iai i le toetoe o faleoloa fale gaosi uma Latou te malolosi lava e tetee atu i le mamafa o tagata. Ma se tufuga matagofie, e ese lava le faitotoa.

Fafie Fafie i luga o le faapaologa

Filifiliga mo le faia o mea e fai i le faitotoʻa faitotoʻa

O le tu i luga o le faapaologa e faia oe lava

O le sili ona lelei o le laupapa laupapa o le mea lea e le o misia ai le ea malulu. Afai o loʻo i totonu o le faʻasoesa ma le maualuga-lelei fulufulu laʻau, o le aafiaga e sili atu.

Mo se amataga, matou te matamata i pa o laupapa ma aoina mai le tusi o i latou. O le a tatau ona fafaga i le fola. Faʻaaoga le ipu mai le laupapa laupapa faʻapipiʻi o se samala. E mafai faigofie ona sili atu avega e aunoa ma suiga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona nonoa se pulumu mo se ie puipui: matagofie tuʻituʻi

I le faʻagasologa o le faia o se laupapa laupapa e te manaʻomia:

  • Lava-Taaloga Fasi
  • Toaga mo Fesootaiga Timber ma fola
  • Scorging fao ma faletalimalo
  • Hacksaw
  • O se samala
  • Hammer drill
  • Malo laupapa laupapa laupapa

Muamua, tatou te seleseleina se pa ma fai se faʻavaʻa, i le tele faʻatusatusaga i le tele o le lumanaʻi lagolago. O le tagata lava ia o le faʻaaogaina o le a faʻamau ai le faʻavaʻa, e tatau ona faʻaluaina le umi nai lo le pito o le pa.

Filifiliga mo le faia o mea e fai i le faitotoʻa faitotoʻa

TLACCY TRIGGER

A faʻapea ona sauni atoatoa le vaega, tuʻu i luga o le mea e tatau ona iai le pulega i totonu o le penitala faʻamaumauga. Tulimanu i totonu e tatau ona viliina pu mo ni faleʻoloa. Le isi, matou te faʻamalosia le faʻavasegaina o le tapenaga ma le fesoasoani a ni pu sa faia muamua i le tulimanu o le tina mumu, na nonoa le faʻavaʻa i le fola. E tatau ona faʻataʻitaʻiina le malosi ma le faʻatuatuaina.

Ma le isi, tipi ese le laupepa o le laau i le 'ai o le laʻau ma fetaui lelei, nonoa i luga o le tagata lava ia. Filifiliga, e mafai ona e faʻatapulaaina le mamanu o le polystolleter poʻo minerale fulufulu. A o le feagai ai, matou te fautuaina oe e faʻaaoga le lelei linoleum poʻo le laminate.

Sima-oneone fofo

Filifiliga mo le faia o mea e fai i le faitotoʻa faitotoʻa

Tu i luga mai le cafel

Afai e le maualuga le pa puipui i luga o le faapaologa, matou te fautuaina oe e faia se sima o le oloa mai se ofu lelei-oneone fofo. O le faigofie lea ma sili ona vave auala e lisiina ai auala. Le amataina i, matou te faia se galuega, o le maualuga lea e fetaui ma le maualuga o le lumanaʻi o le lumanaʻi. Ina ia ausia le maualuga maualuga o le mamanu, e manaʻomia le faʻaaogaina o le ala iliivi poʻo le piliki fasi.

"Fautuaga: A o le i tumu i se tali, ia mautinoa e talie atu le fogafale o le foloa, tuu le pepa ma sasaina le siʻusiʻu o le siʻusiʻu, oneone ma vai. O le fofo e manaʻomia e pei o le faʻamutaina o piliki faʻataʻalo. Uma le fefiloi fefiloi i totonu o le pepa ma le lelei ogatasi ma luga luga. "

O le taimi lava e mate ai mea uma, ufiufi le luga o le mama sima i le mea e manaʻo ai le agaga: linoleum, laminate, o laʻau, nonoa,

Faitau atili