Faʻafefea ona ia suʻi se ie puipui o le faʻailoga: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

Anonim

O le tatalaina o le faʻamalama, faʻaleleia le teuteuina i pupuni, o le faʻamalosiʻau tosina ona mata. Ina ia fausia se ata faʻapitoa, e le lava le na o le filifilia o se mea talafeagai mo lanu ma le faʻaleaogaina - e tatau ona faʻagaioia ma le faʻaeteete. Tele meaʻai e manatua pea i latou taimi e tatau ona latou ofi ai i fafo atu o tagata le tele o le faʻatauina o le ie puipui i le eAves. O lenei, e mafai ona sili atu le faʻafaigofieina lea galuega ma sili atu le vave, pe a e iloa ona o se faʻailoga faʻapipiʻi, ma lea e faigofie ai le faia o le manaʻomia foliga.

Faʻafefea ona ia suʻi se ie puipui o le faʻailoga: sitepu-i-sitepu metotia

Tofia o le lipine braid

O le liliuina o le kipe - mea taua e faʻaaogaina pe a paʻu pupuni, o se kuka kuka, i le umi atoa o le auala ua pasi ai le utupoto. I se faʻaopopoga, e fuafua lava i le mafuaʻaga o le lipine i luga o lona laufanua i luga o mea e tutusa, taga mo matau, teas poʻo ni suiga mo le uafu.

Faʻaeʻeina o se ie puipui i le pito i luga o le pupuni ma tosoina maea, e mafai ona e faia se ata matagofie tele ma le ata o le tasi i le isi. E le gata i lea, o le moli, o le moli ma le tele o le ie puipui e faigofie fetuʻunaʻi faʻaaogaina le pepa ie pupuni.

Faafuasei ona fausaga faigofie nai lo faigofie. Afai e manaʻomia ona afifi pe alu le teuina o pusa pe o le teuina, o maea e le mafai ona faʻaseseina, ma e mafai ona tatou gagau le ie.

Faʻafefea ona ia suʻi se ie puipui o le faʻailoga: sitepu-i-sitepu metotia

ARID ituaiga mo pupuni

O le aso e tele ituaiga o le ie puipui. O mea e eseese eseese i le tuʻufaʻatasiga o mea ma lapoa, o le tele o laina o faʻapipiʻi, foliga o le lauʻeleʻele lau ata.

O le Silisiliese o se faoa e fausia ai le gagau 1: 2, ua taʻua o le koluma tuusaʻo. E le gata i lea, o loʻo i ai ituaiga o moli lipine e fai ai ni ata vali i foliga o pepe, mata tioata, buffers ma isi faʻatusa. Faatasi ai ma le fesoasoani a ia ata o ia meaaiga, e mafai ona e liliu masani i le talitonuina o tomai autu.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fausia se fale moa mo 10-20 Kernels faia oe lava

O le lipine mo pupuni e manino ma mafiafia. O le mea taua e faia o le bradparent e faia i le polyester filo ma ua faʻaaogaina e togafitia ai manifinifi manifinifi o aano: tuli, okeni, vele. O le taʻele tapuni e sili atu ona suʻi i le aufaitau mai mea mamafa.

O le tagi tasi lea e gaosia i totonu o lapoa tele, o lona lautele e mafai ona mai le lua i le sefulu sene tausaga. O le manifinifi manifinifi ma le tasi laina o matau o le a fetaui pe a tatau ona tautau se moli moli. Afai e te manaʻo e fai se sili atu o le aofia ai le aofia ai, ma e oʻo foi i le pito i luga o le ie puipui, o le a tatau ona e faʻatauina se lanu libbon ma le lua pe tolu laina o hokts.

Ina ia le maua le leiloa i le eseese o le fetaui lelei mo le suʻisuʻi i luga o le Sopontons, e tatau ona e folau i le fale gaosi igoa:

  • T - O le cumetinin braid ua fuafuaina mo le okeni;
  • / Z - Mo manino afu;
  • F - Mo mea malamalama;
  • Z - Mo le mafiafia o pupuni mamafa;
  • O oe o se 'ava malosi, talafeagai mo soʻo se ituaiga o pupuni.

E tofu lava pupuni ma pupuni o lona lava Fonotaga lelei, mafua ai le mataitusi "K". Na ia lipoti atu i le tagata faʻatau, pe faafia o le lautele o le punavai na maeʻa pe a pa'ū le Dreperity ua faʻaititia. Mo se faʻataʻitaʻiga, k = E faʻailoa mai a maeʻa le faʻavaeina o le puipui, o le lautele o le tapoleni o le a avea ma faʻalua O lenei faʻailoga e tatau ona mafaufauina pe a faʻatau le ie i puipui.

Faʻafefea ona ia suʻi se ie puipui o le faʻailoga: sitepu-i-sitepu metotia

E fia ituaiga e faatau

A o le i alu i le faleoloa i tua o ie ma mea e mafai ai, e manaʻomia le mafaufau lelei i le manaʻomia o le tele o mea.

  • O le lautele o le tapoleni mo le Porter e tutusa ma le lautele o le Cornice na faʻateleina e le Fono Aoao.
  • A fuafua le umi o le Upega Tafaʻilagi e talafeagai mo le Soupwing Cuttain, e manaʻomia le faʻaopopoina o le 8-10 cm i le pito i lalo o le pipiʻi ma le 3 cm i luga.
  • O le umi o le ufiufi e tatau ona tutusa ma le lautele o le ie puipui ma le lautele o le tapoleni i le itu o le pito i luga o le 2 cm i luga o le faamau o le lipi.

E tatau ona ave se bense bondse ma se maka, pei ona mafai ona lafoaia pe a uma le alu ese. Ma ina ua uma ona fufulu pupuni, o lee sa leʻi puʻupuʻu lava, aʻo leʻi susuina le fomu, o le ie, e tatau ona palapala lelei i le vai mafanafana.

Mataupu i luga o le autu: O le auala o le vaipuna i le palasitika: ma le togi o le togi, lafo-iron, tau

Faʻafefea ona ia suʻi se ie puipui o le faʻailoga: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

Faʻafefea ona suʻi

Aʻo le i amataina galuega, e tatau ona e saunia ni meafaigaluega talafeagai ma faʻafitauli. O le a tatou manaʻomia ni filo, sele ai, conneppy, centimeter lipine, pine ma le laititi ma le masini masini.

TAUA!

Pe a seʻi ma le suʻeina o pupuni e tatau ona faʻaaogaina e se nila nila. A matataʻu le pito o le nila, o le a tuʻu ai faaulu i mea, o le a na matuā faaalia mai le foliga mai o le oloa. O filo e tatau ona manifinifi ma tumau, latalata i lanu i le lanu o le ie.

Ua sauni mea uma - e mafai ona e alu i le galuega. Faʻafefea ona suʻe lelei ai se ie pupuni i le tipi, o le tusitala o le Tufuga o le Seleštone "

  1. Muamua lava, e manaʻomia le tata o tumutumu i luga o tapoleni, mai lea o le a gaosia. E masani lava, o le fale gaosi sasaʻo tulu mea ma o le itu o le pupuni o le a maanuminuminuminuminuminuminuminuminuminuminuminuminuminu i le itu o le ie puipui, o lea e sili atu le tipiina le pito. Ina ia faia se lamolemole lamolemole, e manaʻomia i le mamao o le 1.5-2 cm mai le pito i tafatafa e toso le filo i le umi atoa ma tipiina le mea o le laina.
  2. O isi itu o le pa o le pa. Ina ia faia lenei mea, o mea o loʻo oso i luga o le itu sese o le tapoleni faalua, o loʻo taoto i le 2.5-3 cm. O le punou e sili atu e pipii i le paketi O le itu a itu e taia ma o le taʻoto i le manava vevela mai foliga ma i totonu.
  3. Ae le i faia le puipui i le pupuni, o le pito i luga o le Initaneti e tatau ona fetuutuuna lelei. Ina ia aloese mai le sologa lelei, e tatau foi ona toso le lipine i le uʻamea.
  4. Faʻaaoga se pia i luma o le mea i se auala i se auala o le pito i luga o le tapoleni o le 1 cm i lalo ifo o le pito i luga o le lipine. O itu itu o le pipi i totonu.
  5. O le pito i lalo o le pia i luga o le Peritoter o loʻo fafagaina, o le taumafai lea e aua le toso le mea.
  6. Liliu i luga o le ie i totonu ma punou le fili. Pinged i le umi atoa o pine ma e taia le pito o le lipine, faʻasaʻoina pea le ie e aloese ai mai le faʻavae o maanu.
  7. Afai e lua pe sili atu le tasi i luga o le piad, e mafai ona e unaʻia le stam i le ogatotonu o le fasi pepa e aua le aʻafia ai matau ma le faʻamalosia o le ie.
  8. O le lipine o loʻo taʻeu i le ie puipui. O lenei e tatau ona toe liliu ma tapuni le tasi itu tipiina le laina puʻupuʻu. I le isi itu, o le itu itu o le pipi i le agavale. O se nofoaga talafeagai lea e mafai ai ona e nana pito o maea pe a uma le pito o le fausiaina o le pepa mu.
  9. Faapipii i le tasi itu, tufatufa faapopoleina o galu o le fogafale i luga o le umi atoa. O le maeʻa ai o le tusi mai, o le pito o le maea faʻatasi ma le toe mauaina le itu i lalo o le mea faapipii.

TAUA!

Aua le oti i fafo le faʻavae na faʻaogaina, o le a manaʻomia le pe a manaʻomia le faʻasaʻoina o le siata.

O lea, sitepu mai i luga o le sitepu faʻatonuga o le a faʻatagaina oe e tutoʻatasi oe e maua ai se faʻaaloalo mamaʻi o soʻo se mea, e oo lava i le poto masani i le suisui o le talimalo. Ina ia aua nei faia se mea sese ma le filifiliga o mea faigaluega, e mafai ai ona vaʻai i se tamaʻi poloka o mea e mafai ai ona galueina ma pe o le mea taua e tutusa ma le mamanu.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a ulaula i le atunuu

Faitau atili