Tagata faigaluega mo pupuni - Faʻafefea ona faʻalelei nei masini

Anonim

Faʻatoʻaga i totonu, o le 'matai o le fale mautotogi e faʻauta i ai ma o se vaega taua o le mamanuina o pupuni: Ufitia, faʻapipiʻi ie puipui ma puipui.

Tagata faigaluega mo pupuni - Faʻafefea ona faʻalelei nei masini

Ituaiga o e umiaina mo pupuni.

E le gata i lea, pikiina tutusa ie puipui, o se tulafono, taumafai e filifili i se tasi itu masani: mai i le auupega talafeagai e pei o le faavavau ma e umia. O le ie puipui o loʻo avea ma masini faʻapitoa i le ituaiga o le puipui poʻo le puipui e taofi ai pupuni i le faʻapitoa foliga.

E mafai ona faʻaaogaina le tutoʻatasi pe maeʻa ma tamaiti aʻoga faia o link deceated fuʻa poʻo vaega o isi mea fetuutuunai. E masani ona o i luga o puipui i le itu o le faamalama po o faitotoa. O le lagona o le avanoa i totonu o le potu e ono faʻalagolago i latou.

O foliga o i latou e mafai ona eseese eseese. Mai le faigofie, faʻapipiʻi poʻo le faʻamalosi tino, i masini faʻapitoa, ma failautusi ma eseese eseese faʻapipiʻi. Mo faletaele, o le manatu o le "ie puipui e umia" e iai lona tulaga lautele. E manatu uma mea talafeagai e faʻatulaga e faʻatulaga ai pupuni, e aofia ai ofa (toʻotoʻo).

O nei masini fai nei masini mai mea eseese:

  • laau;
  • uamea;
  • Palasitika.

E masani ona faʻaaogaina faʻapitoa o tuʻufaʻatasiga o ia mea.

Tagata faigaluega mo pupuni - Faʻafefea ona faʻalelei nei masini

Tuu i latou e umiaina mo pupuni: 1. I le tulaga o le faamalama; 2. Lalo o le faamalama; 3. I luga o le faamalama maualuga.

Gaosi oloa o mea faigaluega mo le tatalaina tatalaina o Windows ma Dortors o loʻo ofoina atu ni ata autu se tolu o e umia:

  • otaota;
  • so so so socyreas;
  • Faaloaloaina maneta.

Mo ituaiga taʻitasi e iai uiga i totonu o le ata, o le uluaʻi metotia o faʻapipiʻi ma, e tusa ai, faʻapitoa faʻapitoa elemene o loʻo vaʻaia.

Ituaiga mea, mea ma mafai ona toe faʻafoʻiina ai nisi avega mo sea masini ua mautu pe a filifilia, faʻavae i luga o le potu ma le fola o pupuni. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi taimi mea e faia i lenei ituaiga faiga na faia i uʻamea ma le autasi atoatoa avega o loʻo iai i luga o faʻamalama ma faʻaaogaina ae le o ofaves. O pupuni na taia i latou ma le poto, fausia se mea e le masani ai mo le potu teuteuina.

Tusitusiga i luga o le autu: vali le faapaologa ma ou lava lima (ata)

O le paota o loʻo faia i le puipui. Ma le isi, e fuafua i le ituaiga ma le mamanu ma faʻataʻitaʻiga, o le Maugaʻa atonu e faigofie, tatala pe nana foi le faʻapipiʻiina o le fanauina lagolago.

Apitaga ma faʻasaʻoina mea faigaluega taofia ie puipui

O le tulaga masani masani o le ie puipui e le pupuni o le faʻamalama o le maualuga o le faʻamalama. E fuafuaina mo iloiloga tolu filifiliga mo le masini:
  • luga o le lautele lautele;
  • lalo ifo o le faamalama i le 0.3 m;
  • Luga o le faamalama, mai le taualuga - i le 1/3 o le maualuga o le potu.

Peitai, o le maualuga o le pito o le vaitafe o aso e mafai ona ese: mai le fola i le totonugalemu o le potu po o le tele o seneturi i luga o le fola.

I mea faapena, o le tulaga o tagata e umiapu loloto, muamua, mai mea uma, mai le ie faʻaoga, ma le tele o a latou alofilima. Sili ona lelei o le a faʻaalia faʻamatalaina e le faʻataʻitaʻiga. Suia o le faʻamaumau o le taofia o pupuni, e mafai ona faʻateleina le faʻamalama matala, pe toeitiiti lava toso atoa, pe afai e le tatau ona e tatalaina le faʻaaliga mai le faʻamalama. E fautuaina ona e amanaia mea uma: mai tuutuuga mo le tatalaina o le au papupuni i ituaiga o le paʻu'ū.

Filifilia faʻapipiʻi nofoaga o loʻo avea ma mea o loʻo iai (latou, o se tulafono, lua - ma le tasi ma luga o le isi itu o le faʻamalama poʻo le faitotoʻa o le saʻo, siʻosiʻomaga mo le saʻo. O lona uiga o le mea e fetaui ma le Geometric Center (poʻo le pito) o le itu tauagavale e tatau ona fetaui ma le ogatotonu (poʻo le tutusa itu) o le itu taumatau. O faʻailoga sima o mea uma e lua na faia i lalo o le lumanaʻi, e tatau ona taʻoto i luga o le tasi le laina - ua siaki e le fau fale.

Faapipiiina o masini

Filifili mo Faʻapipiʻiina liʻona ma e le o le le manatu faapito: E masani ona aofia ai i totonu o le ie puipui e maua ai le ie puipui. O le mea lea, naʻo le arlill ma / poʻo se sikulita e manaʻomia mo le overbert galuega, faʻapea foi ma le taʻavale ma le tele o mea na maua i le faʻapipiʻi pusa. Afai o pa i totonu o le potu "mamafa", sima, ona manaʻomia lea o le perforator mo le gaoioi.

Mataupu i luga o le autu: Tile i le umukuka i luga o le puipui: lelei ma ituaiga o le fufulu

A maeʻa ona maeʻa le suʻesuʻega o asiasiga, o loʻo faia le le fiafia o mea faʻapipiʻi i luga o le faila faila. O le isi, ua tuu le palasitika le faʻapipiʻi o loʻo tuu i le alafua. Afai e saʻo le siʻusiʻu o le Drill, o loʻo aofia ai solo i totonu o pu, i lalo o le faʻamalosiʻaga a le samala. Faʻamaeʻa le faʻaiʻuga - fusi e tagata e umia i le faleʻaiga ma tagata lava ia.

O lenei i totonu o le potu e mafai ai ona e faʻatulagaina le faʻafitauli o le ie puipui.

Faitau atili