Faʻafefea ona muamua tusia se faʻamalama i le potu?

Anonim

O le faʻamalama o le tasi o se tasi o vaega o le manuia potu mamanu. E le gata i lea, afai tatou te talanoa e uiga i faamalama i totonu o le potu aʻoga, o lea la o latou fuafuaga e manaʻomia ona totogi faʻapitoa. E iloga ona mata i le lalolagi. Ae peiseai, e tusa lava, vaai i le lalolagi e ala i se faamalama leaga?

Faʻafefea ona muamua tusia se faʻamalama i le potu?

O se faʻamalama matagofie o le a fai ma faʻamamafa le mafanafana ma faʻamamafaina le mamanu o le potu.

E sese le manatu o le filifilia o pupuni o ie ma o le atoa o le faamalama ua palaka. O lenei metotia o le faʻauma e sili ona taatele, ae le o le mulimuli.

Foliga o le mamanu o faamalama i le potu

Amataina i Windows i le potu malolo, e tatau ona e mafaufau muamua i totonu o le potu. E le tatau ona avea Pupuni ma se avanoa manaia (e ui lava i nisi o tulaga e mafai ona avea o se uluai tali tali), e manaʻomia lo latou ogatasi ma totonu. O lona uiga, o mea uma e tatau ona faia i le tasi sitaili ma lanu palette. O le mamalu o le potu malolo e faʻalagolago i le lelei o le faʻamalama mamanu.

Faʻafefea ona muamua tusia se faʻamalama i le potu?

O le faamalama i totonu o le potu tele ua faʻaaoga e fetuunai ai le malamalama o le potu.

Masani, aemaise lava i totonu o fale mautotogi, o le faamalama i totonu o le potu e telefifia. Ina ia mafai ona sefe le avanoa ma i le taimi lava e tasi o loʻo iai se manatu manaia, e mafai ona e faia ina ia mafai ai e le fesoasoani o le faʻamalama poʻo le veto o le potu. E masani ona nana e le faamalama le fausiaina-i meaafale. O le laina laupapa e fuafua ai le mauaina o le lauiloa. I mea uma lava, e faigofie ona faʻaaoga le faʻamalama le faʻapolopolo tata o se laulau, ma le nofoaga o loʻo i lalo e tuʻuina ai pusa.

E taua le matauina o soʻo se tagata tolauapi e filifili mai le faamalama o le Stord Dorr, o taumafaiga uma o le a faia pe a fai o sosaiete e le ogatasi. Ua pupuni pupuni ma tamai mamoe ma fugalaʻau i totonu o le tamaʻi fale, fai mai e le tamaʻi potu, o manulele, e le taumateina ma talafeagai ai. O le mea lea, muamua lava taofi pe faʻafefea ona teuteuina le faʻamalama, e taua lava mafaufau i ai i totonu.

Faʻafefea ona filifili pupuni?

O pupuni ua avea ma auala faʻataʻitaʻi e mamanuina ai se faʻamalama. Latou te aumaia le potu tele o le amio ma le mamalu. O le mea muamua e gauai atu i ai, lanu. O le ie puipui poʻo le lanu e tatau ona toe fai atu i meaafale, aluga i luga o le sofa pe i le pepa puipui. Lenei o le a tuʻuina atu i totonu o le vaʻaiga.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga mo puipui e faaaoga Ati-Grib

Faʻafefea ona muamua tusia se faʻamalama i le potu?

Ie pupuni e tatau ona kolosi le meafale po o puipui i totonu.

E taua le amanaia le tulaga o le potu malolo o le potu. Afai ua lava se aofaiga o le malamalama e aau i totonu o le potu, ona faʻapipiʻi atu lea o ie pupuni poʻo ie puipui e mafai ona faʻaaogaina. A faʻapea e laiti le potu, ma e ui lava e ui i lea e manaʻomia ona e faʻagaloina le pupuni mafiafia. Lelei tali - malamalama lelei, manino le taua ma se ata manaia.

Ie puipui e tatau ona atagia ai le malamalama, ma aua le faʻamalolo. A le tupu lenei mea, e pei lava o se potu tele lava o le a foliga fiafia i ai. Ia faʻavasega le malamalama, ia e sili le salalau solo i le fale tele, e manaʻomia le pikiina o pupuni ma le tuʻufaʻatasiga o lanu uliuli ma malamalama.

E manaia tele ie pupuni o tagata maualuluga. O le muamua vaega e faapelepele, malamalama, manino, fugalaʻau fugalaʻau, ma le lua o le mafiafia o le paposa. O lenei filifiliga e talafeagai ma le taimi e tupu e leai ni tauaso i luga o pupuni, ma e tatau ona e faʻatonutonu le maualuga o le osofaiga o le potu. O isi taimi ae le mafai ona faʻaaoga au pupuni-tauaso-tauaso, ae e tatau ona fetaui ma le potu mamalu, e ono avea ma nofoaga e pisia ai.

E tutusa lava le taua sitepu e teuteu ai le faʻamalama o le filifiliga a e o loʻo faʻapipiʻiina. Afai latou te tele-tele, ona le tatau lea ona e taulaʻi i saito. E le tatau ona tosina mai ia te ia lava. Ae afai o le ie puipui o Asymetric, e sili le faʻaaogaina o se Etave Suvetania, ia o le a mama aʻe le amataga o le mea ma tipiina. Talu ai nei, o mamanu ia faʻapipiʻi tuʻusaʻo pupuni i le puipui, na leiloa ai ni matau o uʻamea uamea le aoga uamea. Peitai, a o lei tumau i lenei fofo, e aoga le tausiga o galuega a le au pupuni.

Fautuaga mo tagata mamanuina mo le filifilia o Eaves:

Faʻafefea ona muamua tusia se faʻamalama i le potu?

Mo ie mama mama e mafai ona e faʻaaogaina ai isi o loʻo nila.

  1. Mo pupuni malamalama, e mafai ona e filifilia le teuteʻomoa EoArations, ae mamafa pupuni e manaʻomia ona faʻapipiʻi i se mauga faʻatuatuaina.
  2. O le umi o le puipui e tatau ona faia o le pupuni e le "pepelo" i luga o le faamalama.
  3. E tatau ona umi le cornice nai lo le faamalama i le 20-30 cm i itu uma e lua.
  4. O le tele o le faʻauiga, e faʻaalia ai le maualuga o le potu. Afai e te faʻapipiʻi le cornice i luga o le puipui, o le a faʻatagaina ai oe e faʻaalia ai le avanoa.

Mataupu i luga o le autu: umukuka fan mo le pulou

Manaʻomia le manatuaina o le Cornices e aoga filifili pe a uma ona filifilia le pupuni.

Faamalama matala o le pala

Ua iloa o le faigofie o le ki lea i le manuia. O nisi taimi o le mea muamua ma i a latou lava fofo sili atu e le manaʻomia se tele tele o mea teuteu vaega.

O le a faatatau i le teuteuina o le faavaa. Afai o le faʻavaʻa e lua o le fula, ona leai lea o pupuni ua uma ona manaʻomia. Ma afai na ia toe faia foi lanu o le potu tele, o le aafiaga e mataga.

E mafai ona e taʻalo faʻatusatusa. Mo lenei, ua pupula lanu lanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le potu malolo e faia i papaʻe paʻepaʻe, ona foliga lelei ai lea o le lanu uliuli.

Faʻafefea ona muamua tusia se faʻamalama i le potu?

O le a lelei tele le ie puipui i le hall.

Rama foliga ma le faʻavaʻa i lalo o aso tuai. Poʻo le pogisa o laupapa, o le a le gaioiga ina ia mafai ai ona faʻamamafaina uma faʻafitauli o mea ua uma. E taua le totogiina o le lelei, aua e leai se palasitika e mafai ona toe faia lea mea.

E mafai ona faʻaopopoina le pito manogi o le faʻavaʻa faʻaaogaina moega fugalaʻau. Laconcrac Farani Balconies o le a fiafia i mata o le sili ona faigata ma le fiafia tele.

Po o le a lava le faavaa, e fausia ai le moega o le laau pe leai, o le mea autu o mea uma e aoga. E leai se aoga e fausia ai le vaʻai, pe a fai e leai se tasi fuafuaga e tausia ai fugalaʻau. Afai o le ata o le a naʻo le aoina o le pefu, o lona manaʻomia o le leai.

O le isi filifiliga o le Window Regins Deror o se stucco uma. I le taimi muamua, o le sima, sima sima poʻo le fafie na faʻaaogaina mo le stucco. O lenei e mafai ona e faia ni fausaga lavelave mai polysurethane. O se mea sili lea e sili ona lelei e teu ai tagata.

Le galuega o le Windows o se auala o le fuafuaina o le faamalama

I le tele o faʻafitauli, o loʻo taumafai uma e tagata e ausia se tulaga faʻapitoa, filifilia faʻailoga taugata. Peitai, o nisi taimi o le a le fesoasoani e fausia se paie ma le fiafia i totonu o itu i totonu. E mafai ona e faia le faʻamalama i totonu o le potu tele pe a e vaʻai i le tulaga lautele.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se suvea o se ofo (ripper)

E faʻafia ona faʻaaoga le faʻamalama? E masani lava ona i ai le Vaa ma fugalaʻau poʻo le filiga. O nisi e le faaaogaina lenei avanoa. Ma le aoga, aua afai e te aofia ai mafaufauga ma faapipii sina taumafaiga, e mafai ona e mauaina se taunuuga sili. Tagata Amerika ua leva ona faʻaaogaina le faamalama, ona avea lea o se sofa, pei o le faaauauina o le laulau. O le fatufatu o le a faʻatagaina e tape se fugalaʻau malulu sill i se tulimanu ofu. O le Soundrade Souf e foliga mai o se mea ofoofogia, e ese mai, o se fofo filifilia e le malosi. I luga o se sofa, e mafai ona e faitauina se tusi pe na o le fiafia i le goto o le la.

E mafai ona fai le faia o le mea i lalo o le faamalama i le tino aoga laupatai, lea o le a potopoto ai uo mo se ipu ti. I lea tulaga, ua tatau ona totogi faʻapitoa i auiliiliga. O le lanu o le sofa i le aluga, meafaitino, o le faʻavae o le nofoa - O nei foafoʻia nei lagona le moni.

Afai e faʻasino le fale i le fale tuai, o loʻo masani ona i ai se eleni i se potu tele. Erker o le faʻatamala poʻo se faʻamalosi tino. I taimi faigata, latou te leʻi tau ma talanoa e uiga i la latou galuega, na latou faia na o se galuega teuteu. O lenei, a o le tele o mea o fale e mafai ai ona e manava, e mafai ona faʻaaoga le esker o se galuega faigaluega poʻo se nofoaga faafiafiaga.

O le isi auala e foia ai Windows i le potu malolo - Verisitions o le Domimed tioata. O le tioata e mafai ona lagolagoina e faʻatatau i le tulaga o le le atoatoa o le la o le la. O le mea lea, o lenei lomiga o le au faʻafou e le gata e tosina mai ai vaʻaia, ae faʻataʻitaʻi foi e faʻaaoga.

Aua nei galo le saienisi agai i luma. Faʻafetai i le faʻasaienisi Faʻasaoina atinaʻe i le tele o fale, e faia faʻamalama i tioata faʻaputuputu. Ua taua foi "SMART" GREIT. O sea mata e mafai ona faʻatonutonu tulaga eseese e faʻalagolago i le manaʻoga o tagata e ana poʻo le malosi o le moli auala. Tupu ese, e aoga tele.

I le taimi muamua, e faigata ona tali le fesili pe faʻapefea ona fai se faʻamalama.

Ae afai e te aumaia le finagalo o le fantasy, o manatu muamua e mafai ona liliu i se tali le masani ai.

Faitau atili