Faʻafefea ona fuafua Linoleum i luga o le potu: Calculator

Anonim

Faʻafefea ona fuafua Linoleum i luga o le potu: Calculator

Ua amata ona toe faaleleia fola i le potu, e masani lava ona avea tagata e ona le sikuea mita faia se vaifofo i le linoleum. Ma i lenei tulaga, e taua le faia o se mea sese i le sili ona lelei ituaiga ma iloa pe faʻafefea ona fuafua le linoleom i luga o le potu.

I totonu o le tusitusiga o le a matou taʻuina, Faʻafefea ona fuafua le aofaʻi o mea tatau mo oe, o loʻo taoto e aoga ma le mea o loʻo mafai ai.

Ituaiga o Tauva

Ae le i fuafuaina le linouum i totonu o le potu, e manaʻomia le filifili i le tele o le fola o le fola ma le faʻamamaina meatotino. A fuaina, e manaʻomia le amanaia pe o iai se tusi i luga o le koleni, ma o le a le taua o le tasi le vaega o le lolomi.

Ina ia le mafai ona le mautonu i le faleoloa, mafaufau i le fesoʻotaʻiga eseese lanu filifiliga. Mo fale mautotogi, o le aiga linoleam e talafeagai.

Faʻafefea ona fuafua Linoleum i luga o le potu: Calculator

O le faʻailoga o loʻo faʻaalia i luga o se lisi i le ituaiga o se numera numera lua, pine, fale, faletalimalo, laʻau, laʻau ma tagata maualuluga).

E 685 tu i luga 3 ituaiga o ofu tetee

Meatotino
ItuaigaLeleiLeagaItuaiga o nofoagaFaailoga
AigaLautele filifiliga o le au ataMaualalo faamatalagaSantry, potu moe, auala i luga o le umukuka21-23.
Semi-pisinisiMaualuga le leaga, o le taimi umiTau maualuga, faʻatapulaʻaina le lanu tali, manogiFaletalimalo potu faletalimalo, malaevaalele, nofoaga faatau31-34
FaapisinisiHaicatof, teteʻe i le vailaʻau o le faʻaaliga, eletise eletiseMaualuga tau, faʻatapulaʻaina lanu lanuFalefaigaluega, Alamanuia nofoaga41-43

Taulai atu i ai i ai, o le filifiliga e faigofie atu. E mafai ona mafai ona ou malosi i le malosi o le linouum i potu ma le itiiti ifo i lalo, ae e le o se faamaoniga i se tulaga faaleaufuaaga o le tamaoaiga.

Ina ua filifilia e aoga e mafaufau o Linoleum mafai:

  1. Homogeous, i.e. Nofofua-vaega, le sili atu nai lo le 3 mm mafiafia. O nei mea e le nofo i lalo pe a taoto. E seasea ona faʻaaogaina, aua e maualalo ai meatotino a le tamaʻitaʻi.
  2. Heterogenous - multi-slley, sili atu le malosi i le mafiafia, lea e mafai ona taunuu i le 9 mm. E ese le solomuli ma, o se tulafono, e mauaina se ata matagofie.

Mataupu i luga o le autu: Fale tumaoti Fale Moli - 100 Ata o le Atoatoa Atoatoa

Tamoe ma sikuea mita

Faʻafefea ona fuafua Linoleum i luga o le potu: Calculator

Tagaloa le Group Glass mai 1 i le 5 m

Soʻo se ituaiga o le taʻele o le vai o loʻo faʻatau atu i le auala. O le a le laina o le laina o linouum? O le laina lea o le laina o lona uiga o le umi o le mea e aunoa ma le amanaia le lautele o le lisi. O le Rolls o Linoleum e iai le lautele o le 1 i le 5 m, a o le lautele o le 0.5 m.

E taua le toe faʻaleleia o le faʻaaogaina o le potu o le potu, o le a fuaina i sikuea mita. Fuafua ma le tele o mea i ni auala e lua.

Faʻafefea ona fuafua Linoleum i luga o le potu: Calculator

O le faigofie auala o le filifilia o se tipiina e sili atu lona lautele lautele o lou potu

2 auala e fuafua ai le aofaʻi o linoleum:

  1. Faʻaliliu se sikuea mita i le tamoʻe. Mo lenei, o le nofoaga e vaevaeina i le lautele ma maua le umi umi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se fasi pepa lautele 3 m na filifilia mo le toe faʻaleleia o se potu o le 24 SQ.m. Potu e lautele 4 m: 24/4 matou te mauaina le umi e aunoa ma avanoa 6 m. I le taimi e tasi, o le lautele o le potu e sili atu le umi o le potu 2 o le lautele ma Ave le 12 m le fasi, pe faʻatau 12 m ma le lautele o le 3 m ma se malaga tele.
  2. O le le mautonu le auala e sau mai le mea moni o mea o le a vave ona ave le mea, o le lautele o le mea e tutusa pe sili atu nai lo le lautele o le potu. Ina ia fuafua le tele o le Laonosum e manaʻomia, o le umi o le potu e tatau ona faʻailoa uma ai mea talafeagai.

O le umi ma le alauni

Faʻafefea ona fuafua Linoleum i luga o le potu: Calculator

Tuu le tele o sene i le alauni

Iloa le auala e fuafua ai le linoleo e taua le manatuaina o se talafeagai talafeagai:

  • Afai o loʻo e tausua ni nai fasi, ia fai se malologa i le atoa o le 5 cm i luga o le lautele;
  • Faaopopo 7 cm i le umi o le potu, fuafua le tele o le tele o le linouum fasi;
  • Afai o le kuka o loʻo iai se ata ma ua tuʻu i ni nai feika, e manaʻomia le faaopoopo i le umi o le lapoʻa o le tasi numera mo le pito i lalo o le ata tusi i le isi itu o le ata i taimi o loʻomea;
  • Fuafua i le faʻavasegaina metotia, faʻaopopo i le lautele poʻo le umi o le tele o le faitotoʻa o le faitotoʻa pei o le faitotoʻa.

Tusitusiga i luga o le autu: Ata fou ata o le Tausaga Fou ma ou lava lima

Faʻafefea ona fuafua Linoleum i luga o le potu: Calculator

O le a matou faʻataʻitaʻia i luga o se faʻataʻitaʻiga patino, Faʻafefea ona fuafua i le tele o mea e manaʻomia. E te fuaina le lautele ma le umi o le potu i ni nofoaga, o le sili sili le taua ua faia e fuafua ai, ae le o le averesi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le potu e 3.8 mita lautele ma 4.7 mita le umi. Lautele o le faitotoʻa o le faitotoʻa o Nichho 0.17 m, faʻamafanafanaina ni naifi 0.25 m, o le lua nati e faʻafeagai. Mo le toe faaleleia, o le linoleum ua filifilia ma se mamanu o le parquet, o le tele o le tasi lolomi o le 0.3 * 0.3 mita, vaʻai i lenei vitio:

Faʻafefea ona fuafua Linoleum i luga o le potu: Calculator

Matou te manatu o le uumi: 4.7 + 0.17 + 0.25 + 0.37 + 0 le lautele o le faitotoʻa o le faitotoʻa, faʻapipiʻiina alauni).

Matou te filifilia le lautele o le lisi: matou te manaʻomia le tele o le sili atu o le 3.8 + 0.05 + 0.07: potu lautele ma faʻapipiʻi).

E tusa ai, e mafai ona e ave 2 fasi ma le umi o le 5.49 m ma le 2 M lautele, po o le 1 fasi 4.5 m umi 5.4 mita le umi 5.4 mita m.

Ni nai gaioiga

Pe a faʻatau se ogaumu, o le galuega o le fuafuaina o le lineum i luga o le fola o le a faʻafaigofie ai le ata o le fola. O le faia o lenei mea, tusi le fuafuaga o le potu ma taumafai i pepa e faʻaaoga ai pili i nofoaga.

Faʻaaogaina se linoleum calculator poʻo le faigofie numera faʻatatau, taofi i le mafaufau pe a togiina le tele o faʻataʻitaʻiga, e sili ona i luga o le faʻamalama i le puipui. A o i ai i se itu i se tasi itu ma le malamalama, o le a manino o le a matauina.

Faʻaaogaina le calculator calculator, matau e sili atu le faʻamamaina o le lineum itu o le fale gaosi vavae, o lona uiga e mafai ona fuafuaina le umi o le potu.

Aua le faʻatauina mea mai le tele o taamilosaga mo le faʻamamaina. O le paolo o le lanu i itu e seasea faʻailo, i le tulaga lea, o le eseʻesega i le va o fasi i le moli o le a matauina.

Faitau atili