Linoleum Glue taumafaina mo le 1M2: Premoletor

Anonim

Linoleum Glue taumafaina mo le 1M2: Premoletor

I ituaiga uma o Linoleum, e manaʻomia le filifilia o le Gluue Glue e fai i faʻamatalaga o le taufaatasia. O le filifilia lelei o le a faʻateleina ai le ola o le taina ma faʻaititia le mafai ona suia o le linouum.

Faapitoa fautuaina le faʻaaogaina o le faʻapitoa o le faʻapipiʻiina I lenei mataupu, o le a tatou iloiloina ituaiga o mea loloto auiliili, o la latou taumafaina o le 1M2 ma le penefiti o le talosaga.

Lelei ma le le fiafia o le glung linoleum

Linoleum Glue taumafaina mo le 1M2: Premoletor

I le Cludd Cuting e le o le suia i le olaga atoa

O le filifilia tatau fofo o le a fesoasoani ia mautinoa se lelei coting lelei ma fola. O le faʻaopoopoga o le faʻaaogaina o le Glue mo Linoleum e aofia ai:

  1. O le maualuga maualuga o le faʻamamaina o le saoasaoa o le a mafai ai ona faʻateleina ai le malosi ma le vaitaimi o faʻagaioiga.
  2. Lolomiina matua faʻateleina le malosi o soʻoga i le va o laupepa.
  3. O le kelu o le a aloese mai le suia o le tau.
  4. O vae mai nofoa poʻo le sofa o le a le tuua afu i luga o le aumea, faʻasaʻo le faʻaaogaina o le vailaʻau.

Linoleum Glue taumafaina mo le 1M2: Premoletor

O le le lelei o ia fofo o le manaʻoga e faʻatali mo lo latou faʻamago.

O ituaiga o kesi e i ai lona lava ututa ma le taimi malulu, lea ua faamaoti i luga o le afifi.

E mafai ona maua se isi faʻagaioiga ma faʻapipiʻi o meaafale naʻo ina ua maeʻa le aso.

O le isi mea leaga o le talosaga o tuʻufaʻatasiga o le le atoatoa o le faʻaputuputu o luga. Afai o le foloa o le le mautonu, i luma o le fola o le linoum o le a manaʻomia e muamua faia se ata.

Ituaiga o Kelu ma a latou taumafaina

Uma GLIE mo Linoleum e vaevaeina i le 2 ituaiga autu:

  • faataapeapeina;
  • Toe Fuataina.

    Linoleum Glue taumafaina mo le 1M2: Premoletor

    Ituaiga o linoleum anufe

O le mea o loʻo taumafaina mo le linoleum o loʻo i le laina mai le 0.2 i le 0.6 kg i le 1m2. Eseese eseesega e faʻalagolago i le ituaiga o faʻafefiloi ma le fola.

Faapitoalua Faapitoa

Linoleum Glue taumafaina mo le 1M2: Premoletor

O faʻamaumauga o loʻo iai e leai se manogi le lelei

O loʻo gaosia le tuʻufaʻatasia o vaega o loʻo gaosia i luga o le vai ma le faʻaopopoina o le acrylic, kaloti ma le tuai. E faʻataʻitaʻiina le siʻosiʻomia, e leai se manogi ma le manogi ma fautuaina mo le faʻaaogaina i fale nofomau.

O le sili ona lauiloa o 3 ituaiga o le tuufaatasiga palugalii:

  1. Uilalo. O se fofo lautele. E aofia ai le kalona ma le tuai. Faaaogaina mo le fola o ofutino na faia mai lagona.
  2. Fetaui. O le faavae o le fofo o le thermomplastic restin. O se uiga taua o le fefiloi o le maualuga o le vircoty. Sa masani ona ufiufi i luga o le faavae o le fiber, Jite po o le syththetics. Fautuaina mo le faʻaaogaina i nofoaga ma se uta tele i luga o le fola. O le tuʻufaʻatasiga o le a maua ai se faʻaoleoleina faʻapipiʻi o linoleum ma le faʻavae.
  3. Gemigais. E faia i luga o le faavae o le fou ma le paʻu. O loʻo faʻaaogaina mo le faʻanatura linosum fola. E masani foi ona faʻaaogaina mo ofutino e faʻavae i lagona ma le patupatu.

Mafaufau o le faalumaina kulimi e i ai lona matua leaga tele. I le maualalo o le vevela poʻo le maualuga le susu, e matua faʻamaonia ai ana meatotino.

Linoleum Glue taumafaina mo le 1M2: Premoletor

Ina ua uma ona minoi, o le kelu o le a leiloa le matagofie ma naʻo le a faʻaalia, ma ona o le susuga o le susu, o le linosum e mafai ona amata ona fiafia.

O le taumafaina o sea mea e tusa o le 0.3 kg i le 1m2. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e faʻafaigofie ona e fufuluina le fofo faʻaaogaina o vai masani. Faʻaaogaina nofoaga faʻapitoa o loʻo fautuaina i totonu o potu vevela lelei. O le vailaʻau sese e tatau ona sili atu i le faʻailoga o le 60%. O le faʻatulagaina metotia faʻaaogaina o le faʻavae o loʻo vaʻaia o loʻo vaaia i le polokalame lea.

Linoleum Glue taumafaina mo le 1M2: Premoletor

Tali tutusa

Linoleum Glue taumafaina mo le 1M2: Premoletor

Epoxy glue e matua palasitika

O le kulimi na gaosia i luga o le faavae o le lua vaega - polyrethhane ma epoxide. Ona o le vailaʻau talimalo ma le mea e tupu ai le aʻafiaga. Galulue ma ofutino ma le faʻaaogaina o ia fefiloi o ia e valaʻau ai le malulu o le faʻamalu.

O tulaga lelei o lenei tuʻufaʻatasiga o le maualuga o le tulaga o le palasitika, o le ava malosi ma puipuia le solomuli o le fola e ufiufi ai le fola. Faʻapolofesa fautuaina e faʻaaoga se fofo e galue ai ma faʻapisinisi Linoleum. I le taimi lava e tasi, o le ae faʻamautinoaina le malosi maualuga ma puipuiga mai masini faʻaleagaina.

Mafaufau o le tali tali o se afi maualuga. Ma le isi, e i ai se malosi tele manogi. Le faʻaaogaina o sea tuʻufaʻatasiga i nofoaga nofomau i nofoaga.

O le tafe o le tali a le Gliue mo Linoleum i le 1M2 ua leva ona maualuga ma e tusa o le 0.4 kiloka. O le faʻavae o le "Bustilat" e iai foʻi lona soona taumafaina, lea e tusa o le 0.5 kg. Mo auiliiliga i le filifiliga o le kelu, vaai lenei vitio:

Tulaga mo le filifilia o le kulimi

Linoleum Glue taumafaina mo le 1M2: Premoletor

Afai o le linoleum ua tuu i le tasi 'upega tafaʻilagi, ona faʻaaoga lea o faʻamatalaga faʻapitoa

A faʻatau atu le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi, e manaʻomia le amanaia o itu nei:

  1. Ituaiga o faavae. O le fola e mafai ona faʻaaogaina (faʻavae i luga o le sima ma le sima) pe le maalofia (faʻavae i le maamora) susu. Mo le faʻaaogaina o luga, o le faʻapipiʻi e talafeagai e faʻavae i luga o le vai o loʻo teʻa. O loʻo faʻaaogaina mo le sima, sima poʻo laupapa laupapa. Afai e le mafai e le fogafale e le maua ai le susu, e manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻaaogaina.
  2. Fale eria. Mo potu laiti, o le faʻapipiʻi o linosum e mafai ona faia e le tasi upega tafailagi. I lea tulaga, o le taotoga o le vaifofo e matua paga lea ma le popo, e le o iai ni faʻafitauli.
  3. Vaʻai o le Faʻaiuga. O le kelu e tatau ona filifilia e fuafua i uiga ma meatotino o le linoleum. O le tagata e masani ona faʻaalia ni fautuaga mo le filifiliga o le faʻapipiʻi mea.

E pei ona e vaʻai, o le faʻaaogaina o le keni mo linoleum o se tali lelei. E maualalo le taumafaina o le fua, o lea ua leai ai ni tau taua tautupe. O le mea autu o le filifili saʻo lea o le faʻavae, o le iʻuga ma le lelei o le galuega e faʻalagolago i lenei.

Mataupu i luga o le autu: Gypsium Clolosil: Faʻafefea ona faʻapipiʻi ma ou lava lima?

Faitau atili