O loʻo faʻatulagaina le 'au ma ou lava lima: 10 manatu ma le Embodiment (30 Ata)

Anonim

O le faapaologa o se vaega o le fale mautotogi, e mafai ona tatou fai atu o lenei o le pule o pisinisi pisinisi. E saoloto tagata uma e lafoai nisi mita a o le fiafia, ae sili atu le lelei ia iloa o loʻo faʻaaoga lelei le eria, ae e foliga teuteu. E le faigata tele ona faʻaalia ma e lava lima, o le mea autu o le auai lea ma mea le talafeagai na teuina ii tausaga.

O le faʻatulagaina o le faapaologa o le a mafai ai ona iloa o latou lava manatu ma maua se laʻau lanumeamata i fafo atu o le fale mautotogi ma faʻaaoga i soʻo se taimi.

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

Fetauiina le Falemeli

O le faʻamamaina o avanoa, e masani ona mafai ona iloa ai le sima sili ona faʻaletonu slab ma fetaui lelei faʻapipiʻi mai ai. Aveese uma vaega o le faʻataʻamilosaga sima, e tatau ona e aumaia le fola i le faasologa.

Mafaufau i le mea moni o le taufeʻai e masani ona i ai se tamai itu i le auala, e manaʻomia le faʻatauina o se sima-oneone fefiloi sili atu nai lo le faʻatumu o le vaega tuusaʻo.

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

Ae le i toe fai le fola, o le a e mafai ona suia le puipui i fafo o le faapaologa i le tapunia i latou ma se pepa polofiti. Laupepa e sili atu ona filifilia le lanu o le le mautonu. Na o le pau lena, mai laupapa, e manaʻomia le faia o se galuega e faia ai le sima e aua neʻi aua le matamuli i luga o le ulu o le palauvale pe o le ola i lalo o tuaoi.

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

Faʻafefea ona puipuia le paluvai e mafai ona faitauina i luga o afifi taʻitasi, e iai uma vaega. Mo Corus Counds Brand, o le fua faatatau o le vai i le matutu paluga e ese. E tasi lava le pisa, e tusa lava poʻo se vaega o le fale mauto, ae o le leai o se faʻamafanafana o ma se vaega o le auala. Filifilia o se fefiloi-oneone fefiloi, sili atu ina ia i ai se malulu-tetee sima. Pasi o le siisii ​​totonu o le pepa, e manaʻomia le tuʻuina atu ia le itiiti ifo i le aso e faʻamago ai.

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

Le pu mo le faapaologa

I le faia e fola vavalalata vavalalata i puipui, o le a ia malamalama e le pa'ū le vai i totonu. E le faigata ona faia lenei - ua lava le tapunia o itu itu o le palu i le tutusa o le tagavai pepa ma fai se paolo mai luga, mai le mea e tee ai o polycarbonate.

E le manaʻomia le faʻatasia o se fasi sima mo lenei, o loʻo faʻalavelavea tuaoi mai luga. E mafai ona e faia se pato i luga o pa laupapa.

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

O le maualuga o pa e tatau ona fetaui ma le maualuga o le faapaologa. Vaega e mafai ona 4x4 poʻo le 5x5 - e le tau faʻavae lea. Ina ia fausia ni mea talafeagai mo le vai alavai, o le pito i luga o le pa e tatau ona tipi ese i se tulimanu o 30⁰. E mafai ona e faia i ou lava lima i le hacksaw po o Jigsaw. Faʻatulagaina o le fata ma se lagona o le pito i luga o le pito o le latou pito ma le faʻaalia o le fata o le vaitafe o latou mau Polycarboate mafai ona faʻauigaina mo pulumu ma osofaʻiga ma ni mataʻupu e faʻataʻitaʻi - e faʻatuatuaina ma sili atu le matagofie nai lo le totoina o fao.

Faletupe i totonu o le maualuga-maualuga fale

E na o le mea na o le fesoasoani i le mafiafia o le uaea e faʻapipiʻi ai pa i le tulimanu o tagata o le faapaologa. Puipui fafie mai le timu ma autasi soʻoga ma le saʻo ma le fesoasoani o le teuteuina o paʻepaʻe tulimanu e faʻaaoga pe a lalagaina ma le polyvlonide clblonide pluded pane.

A faʻapea e le o le auala sili ona lelei le fale o le fale tuai ma le piliki sili ona lelei, pvc panels e mafai ona avea ma faʻavae lautele.

Faletupe i totonu o le maualuga-maualuga fale

Sw Badcmon Penels

O le mea taua e le o le filifilia o lanu pupula o papala ma ata faapitoa. Mo le potu o loʻo feagai ma le auala e sili atu le taliaina faʻailoga alualu i tua. E oʻo foʻi i latou e leʻi faia ni puipui o puipui puipui ma maʻa poʻo laupapa poʻo laupapa faʻavae e mafua ai o latou lava lima. Ina ia faia lenei mea, o le a e manaʻomia auala manifinifi laupapa mo le aʻa, amo (sili atu le periorator), papae, nifo faʻapipiʻi ma puipui.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻasino i tioata ma ou lava lima (+40 ata)

Faletupe i totonu o le maualuga-maualuga fale

A oʻo i le faʻatulagaina o le potu ma vaega, o le tulaga tuʻutuʻuga e masani ona faʻaoga, o lea ua tatau ona tuʻuina i luga o le puipui i luga o le puipui. I tulimanu o pa o le a fai ma faʻamaeʻaina o pa o le tutusa tele ma i latou o loʻo umiaina le papolo. Malamalama moli, e leai se mea e fai ai le faia o tagata. Ua lava lea mo 3 fata i luga o le puipui, ma i le va o fata a le faaaliga. I le puipui, vaega laupapa ua nonoa i le tusi mai ia lava. E faigofie ma faigofie le faʻaaluina o lenei tulaga o le galue malosi.

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

O loʻo faʻapipiʻiina e ata e faʻapipiʻi ai le faʻapipiʻiina o le fasi mea mo meafale i luga. O puipui o loʻo tumau pea ona taofi mau, o le ituaiga o monolithic pa ua faia. O le faʻatonutonuina o tulimanu o le paʻu o le a fesoasoani i ni vaega tutusa, o le a latou nanaina vaega ma laiti tele o le "savavali".

O lea lava, lemu, mafaufau, mafaufau i laʻasaga uma o le toe faʻaleleia o le vaiaso ma ou lava lima e mafai ona suia le faapaologa.

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

Teuteuga

Mo se tatala feoai i le taumafanafana, o le teuteuga o le teuteuga o le sili teuteuina. E le manaʻomia le faʻatauina o fatu ma tupu fugalaʻau i pusa. Tele o talimalo i totonu o le fale e iai fugalaʻau e le faʻamalosia, pei o le genium. O lenei fugalaʻau ua matua fiafia lava i le ea matala o loʻo fuga i fugalaʻau i le taumafanafana atoa. Ma o lenei ituaiga o laʻau e tele lanu ma lanu-paepae - paʻepaʻe, mumu, lanu piniki, moli.

Ua lava le mea e tuu ai i luga o le puipui i fafo o le fale o tagata e umiaina mo fugalaau posti pei o le "birch" pe nonoa o le vertical rack, e vave ona liliu le pa puipui.

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

E taua le tuu o se nofoa mo faʻafiafiaga poʻo se ulugaliʻi o nofoa. Se nofoa ma tu mo fugalaau e mafai ona faia io latou lava lima. O le faia o le tafeaga mai le paneta, o le au tautalaga o le a fesoasoani ia te ivs mai le faapaologa. Filifiliga faʻaaoga le faʻatonutonuina o fatuga o vine, cuculmber poʻo le togalaʻau). Faʻafefea ona latou o mai i totonu - o le fesili matala lenei. Ma o le tele o ituaiga o ata o strawberries e faʻaalia i le mea moni o mea uma e lua, ma le fesoasoani a faiaoga o loʻo pipii i le mama, teine ​​ma isi tomupanoa. E mafiafia le greens, ma e fua mai i le faaiuga o Iuni i le faaiuga o Oketopa. O sea togalaau o le fale e mafai ona faaauupegaina i o latou lava lima i totonu o le taulaga siosiomaga.

Mataupu i luga o le autu: faʻatupuina modular vali: Master Vasega mo Amata (+ ata)

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

O fea e mago ai le ie mamago?

O se fesili talafeagai o tali talimalo taʻitasi, lea e faʻamamago ai le lingerie, afai e faia le faapaologa mo le malologa. Lepetia foliga pei o faamalama tautau i luga o laina o le ie lavalava, naʻo le mamao mai uma o tagatanuu e iai le isi avanoa. E i ai le auala i fafo, mago i luga o le lingerie i luga o le faapaologa, e aunoa ma le faaalia i le pito i lalo. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faʻalootoina o maea ae le o le taualuga, ae i lalo ifo o le nofoaafi.

Ina ia aveʻesea maea ina ua maeʻa upu mago uma o le a le. O se fofo sili ona lelei o le fofo o le fofo o se solo mago. A o latou fai mai, ma luko ua tumu, ma ua maua e mamoe.

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

Glonmomed pailate

O le glazed ballcmon faia se sili atu lelei nofoaga e malolo ai ma ou lava lima faigofie faigofie. Afai e mafai ona faʻaaoga le glazicmis payramis mai le itu o le potu faʻapaologa o loʻo fusia pe tauaso - o le a faʻasaoina le potu e le manuia. Ae o le sili puipuiga mai le scorching la o le a avea ma se tagata valea.

O meatotino a le tagata atamamai ata e le faʻaititia ai le leiloa o le malamalama i totonu o le potu, toe teʻeina le la o le la, ae taofi le malu i le aso vevela.

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

O le glazed faapalepale maua ai avanoa sili mo totonu teuteuga. O pa o puipui e mafai ona faia i fao masani, lea o le a fesoasoani i le taumalulu ia puipuia le potu mai le aisa. Ia galue pea le faapau atu o le faapaologa o se isi nofoaga teuina, e mafai ona faia se loka e mafai ona faia mai le fale laupapa e tasi. E moni, e leʻo le tuʻufaʻatasia lea ma le gramoiamictuc, ma afai o puipui nofoaga e suʻe, o le a fetaui lelei le loka.

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

Loka i luga o le faapaologa

E le faigata ona faia le loka ma ou lima, ua lava lea e faʻatau ai mea i luga o le puipui pito i fafo, o fata ma faia faitotoa mai le vela poʻo le plywood. O le tasi Le Pa o le Opepena o le a tautua o se pa o le fale, ma tietie ai ma le taua o le faapaologa. Aoina o le Pa o le Kapeneta na faia o laupapa, e mafai ona e faʻaogaina le ogatotonu o le mafiafia, e faʻaseʻe ai i totonu o tagata taʻitoʻatasi. O nei teteʻe o le a tautua o se pusa. O le laina lona lua o le aufemigi ua fao i luga o le puipui.

Mataupu i luga o le autu: aoga aoga i luga o le mamanu o se nichh i le puipui

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

Mo le fauina o le faitotoʻa o le Kapeneta, o loʻo masani ai le loto pe masani ai - o fea le tagata e pei. Afai o sea loka e tatau ona i ai 2 faitotoʻa, o le pa puipui e tatau foi ona faʻasaʻo i luga o le puipui ina ia o le lautele o le puipui i le itu o le faapaologa, pe a leai o se mea e fai ai le mafaufau.

Vitio vitio

Ata ata

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

Faletupe i totonu o le maualuga-maualuga fale

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faletupe i totonu o le maualuga-maualuga fale

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faletupe i totonu o le maualuga-maualuga fale

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faʻafefea ona faʻaleagaina le faapaologa ma ou lava lima (+ o ata)

Faleoloa i le pamu ma ou lima lima

Faitau atili