Vai lelei ma ou lava lima: tusi lesona le togafitia tekinolosi

Anonim

Mo masani masani i le fale pe i totonu o le atunuʻu e tatau ona i ai pea vai. Tele o le tele o faʻamatalaga e lelei pe lelei foʻi. Sili atu le lelei. Muamua, aua e talia, pei o se tulafono, e matua sili ona agaalofa, e sili ona vaivai vaalele ma vai mama. Lona lua, Latou te faamanuiaina umi. Lona tolu, o le tafe fua (saoasaoa toe maua) e sili atu le maualuga. E taua foʻi le mafai ona faʻaosoina lelei gaʻo i luga o le vai ma o latou lava lima. E tele tekinolosigutu, oe tatau ona filifili.

Vai lelei ma ou lava lima: tusi lesona le togafitia tekinolosi

O le vai latalata i le fale e masani lava

Auala o le tagata lava ia o le fiafia i le vai

Bootholes i le vai Braryat po o le sikoa - eseese tekonolosi aofia ai auala eseese. O le viliina o lelei i luga o le vai ma o latou lima e mafai ona mamao ese mai uma metotia, ae o nisi e faaaogaina e moni.

Faafefe le gaoioi

Faatasi ai ma lenei tekonolosi, o le vaipulega ua faia e faʻaaoga ai se bric cora - Auger. O le paipa uʻamea, ma le lalagaina o siʻusiʻo. A e soli, ua faatofuina le masini i le eleele. Ina ua uma ona ia tuu le silafaga pito sili, ua ave ese, o le eleele o loo totoe i luga o matapee o Blades o loo sasaa. O le au Amiter ua toe ifo i le vaieli, fai le paipa mai luga, Faaauau le malologa o le eleele. Ma, faʻatasi pe a maeʻa le taimi e aveese ai le atigi ma lulu le eleele, le palapala lelei. Paipa i pito e mafai ona i ai se filo pe fesoʻotaʻi ma le manogi.

Vai lelei ma ou lava lima: tusi lesona le togafitia tekinolosi

O lea o le sikulu foliga foliga

O le leai o lenei metotia e le talafeagai mo ituaiga uma eleele. E masani lava ona mimilo pe ogatotonu o le faigata o le ituaiga. Afai e maua le papa i luga o le papa po o le papa, o le galuega o le a le aoga - o le augn iinei e leai se malosi. I ou matauila palapala o le a maitauina, e mafua ai foʻi mafuaʻaga.

E tusa ai ma ia tekonolosi, mautu malosi faʻapitoa galuega, ae e i ai foʻi ni tusi af vete matagi. E galulue malosi, ae masalo. E i ai le faigofie masini e faia ai le sikuluga o le amoina o vaieli i luga o le vai ma a latou lima faigofie faigofie - o se tripod i le faitotoʻa ma faʻamalosia i luga o le poloka. Faatasi ai ma le fesoasoani a se uaea, Winch ma poloka E faigofie ona maua se faʻauiga faʻauiga, ma e manaʻomia le faia vave.

Vai lelei ma ou lava lima: tusi lesona le togafitia tekinolosi

Tufa e taumafai Rige

Sili atu le fetaui vavalalata uila faʻapipiʻi masini, ma e le o le faʻatauina. E manaia le fale. I soo se tulaga, o le faavaa lea i le auala agai i le afi afi, lea e tau atu i le auau. O se faʻataʻitaʻiga o sea faʻapipiʻi i le isi vitio. O le tipiina o le le mautonu o loʻo faʻaaoga e le o vai vaieli, ae o le anoa o le faʻapipiʻiina o ia lava ma le faʻavae o gaioiga e le suia.

Faatasi ai ma tamai lapoa o se sikulu ma le toʻotoʻo, lea faʻateleina le umi (e oʻo i le 1.5 m), o lenei metotia o le faʻauiga o lelei e mafai ona faʻaaogaina i totonu o le fale, Dakhas, taele, taele, taele, taele, taele. O le mea autu o le mea e talafeagai ai.

Watercading (faʻaaogaina pamu poʻo pamu)

A o manino mai le ulutala, o lenei metotia e faʻaaoga le vai e vili lelei. O le faʻaaogaina tutoʻatasi, o le vai e masani ona sapalai i le faʻagaepo. E sau i fafo e ala i pu faʻapitoa i le pito i lalo o le bora, tafe mai le va i le va o le paʻu i fafo o le paipa ma le puipui o le vaieli.

Vai lelei ma ou lava lima: tusi lesona le togafitia tekinolosi

Polokalame o le faatulagaga o le alavai

I le faʻaopopo atu i le bora ma paipa ma se filo mo lenei metotia, o le pamu e manaʻomia lava. A o le i amataina galuega latalata i le lumanaʻi manuia, e lua piotes e faʻaauupegaina. I le muamua, o le aofaʻi o totonu o le fufulu ua teuina, i le vai lona lua, leai ni mea e tele na faʻatoʻilaloina. E tatau ona puʻupuʻu le vai mo le faiga - o le fesoʻotaʻi ma le masani ai. Mai le muamua lua, o le taimi nei o le taulaʻi atu e masani ona faamamaina ma faʻailoga. A manaʻomia, pe a fai o le vai ua avea ma palapala e leaga, e mafai ona suia. Ua pa i fafo ma le fesoasoani a le pa pa, na ona le tautua i le vaieli, ae tuʻu i se mea i luga o le upega tafailagi. Bay o se potu fou o le vai e mafai ona siitiaina pea.

Ina ua maeʻa le lelei le loloto, e i ai le tagi ma se faʻamama i le iʻuga. Talu ai nei, o le Pnd poʻo le PVC paipa e masani ona faʻaaogaina. Ma le pnd, e faigofie atu le galue - e suamalie. O le faamama o pu, mimilo i le pito o le tagi. O le umi o sea vaega o se faʻamama e uiga i se mita. Ma, luga oe e mafai ona saaa le uaea mai le skinless steel, ma luga o se tamai kulimi mai le shinless stal.

Tusitusiga i luga o le autu: toe faaleleia o le laumua e aunoa ma se faʻalavelave: Faʻafefea ona e faia oe lava

Shock-rope metotia

O se tasi o auala sili ona faigofie e fai ai le lelei o le faia o se tutoʻatasi o loʻo avea ma tutoʻatasi - faʻateʻi foʻi. Ae o ia ma le sili, i le toesea o le faʻatulagaina o le, e manaʻomia ai taumafaiga taua a le tino. I le isi itu, e mafai ona vaʻaia o se simulator. Ma sili atu le aoga - toetoe o le tino uma maso galuega.

O le teʻa-uaea o le lelei o lelei i luga o le vai ma o latou lava lima o se auala lautele e mafai ona faʻaaogaina i luga o soʻo se ituaiga eleele. Naʻo se suiga o loʻo suia, ma o le tekonolosi ma faʻapipiʻi tumau tutusa:

  • I luga o le omea ma isi le mafai ona fetuʻunaʻi solo, o le mafiafia o le paʻu o le paʻepaʻe paʻepaʻe ua faʻaaogaina, i le pito lea o le pito o le pito o loʻo tipi, tele i totonu. Ua taʻua foi o le Bur-tioata mo le uiga uiga. E faigofie ona fai ia te oe lava. O le mea autu o le sailia o se paipa ma se mafiafia puipui (o le mafiafia, sili atu). E tumau pea le sasaaina e le pito i lalo o le pito i lalo o le pito i lalo, fai slots i itu (mo le aveeseina o le eleele), ma le tumutumu o le kapeti ma uaea.

    Vai lelei ma ou lava lima: tusi lesona le togafitia tekinolosi

    Atigi mo le tea-rope tiliva

  • I le vaega o le tele o le tele o ituaiga - lapisi, oneone - faaaoga ulies. O lenei paipa tipi mo le pito i lalo o le unred o le tautotogo-utaina vato. A e lavea le alatoto tatalaina, o le eleele e pa'ū i totonu o le paipa. Pe a siitia i lalo o le gaioiga, o le mamafa o le kalave o le kalave alatoto ua tapunia, ae le o le mauaina o le ituaiga.

    Vai lelei ma ou lava lima: tusi lesona le togafitia tekinolosi

    Uʻamea ma le alatoto mo lapoʻa eleele

  • I se mea lava e tasi, ae o nisi taimi sili ona lelei le faʻaaogaina o se sipuni fananau. E faapena foʻi ona faaigoa mo le vaega faapitoa o le pito i lalo - lua punou agai i le isi asini.

    Vai lelei ma ou lava lima: tusi lesona le togafitia tekinolosi

    Bur-spoon mo viscous eleele

  • I luga o papa papa na faʻaaoga e viliina. Muamua, o le fatafata o le nutimomoia, ona aveʻesea ai se tasi o le atigi faʻamatala o loʻo faʻamatala atu i luga - e faʻapefea ona talafeagai, ma e aoga.

O le faapipiiina o le uaea o le tau malulu e mafai ona faia i auala eseese. O le sili ona taatele ituaiga o triptod, i le ogatotonu o le mea e tumau ai poloka. Ae o le poloka e mafai ona faʻapipiʻi i le m-mamanuina fausaga, o se afi eletise e mafai foi ona faʻaaoga e faʻafaigofie ai galuega.

Vai lelei ma ou lava lima: tusi lesona le togafitia tekinolosi

O le ata o le shock-cable tulaga i le ituaiga o le m-foliga rack

Vai lelei ma ou lava lima: tusi lesona le togafitia tekinolosi

Trenoga - o le sili ona masani ituaiga o faʻapipiʻi

Vai lelei ma ou lava lima: tusi lesona le togafitia tekinolosi

Metotia o Mechanization

O le metotia o le shock-rope milimili e matua faigofie: o le mea ua liu ai, ona tatala i latou i se paʻu leai. Ma toe faia le tele o taimi. Faatasi ai ma felelei uma o le lelei ua malamalama loloto. A maeʻa le polokaina o 50 a le CM, ua aveʻesea le masini, e aunoa ma le eleele. Ma o mea uma o loʻo toe faʻaliliu.

O lea la, o le mimiti na sili atu ona televave, o se mamafa mamafa e manaʻomia. Afai o pa o le paipa e mafiafia, tele ma atonu e taua tele. Afai e tatau, e mafai ona e toso - fusi e taʻitaʻi ai le tumutumu o le paipa. Faʻapea foi, e faʻavavevave le fuaitau, o le pito i lalo e mafai ona sasaa, peitaʻi e manaʻomia le faia lea tulaga ina ia o loʻo faʻasino i totonu. O le isi itu: Faʻalogo i Slots i le 'aisa o atigi. Latou te faafaigofieina le aveeseina o le ituaiga. E taua tele lenei mea i le taimi e pasi ai le mafiafia, viscous omea vaega.

O le uaea mo le le mautonu-cable devilling rig e manaʻomia ma le lapoa o le 10-12 mm. Afai e te galue faʻamaoni i tagata taʻitoʻatasi, o totigilima e manaʻomia. A pasi le pito i luga, e faigofie atu le faʻaogaina o se tusi mimigi, ma faʻafaigofie le faʻaaogaina o le pito i luga i luga o se taimi mamago, e mafai ona sasaa lelei ai.

Clot ma le faamama

O mea uma faʻamatalaina o tekinolosi o tutoʻatasi o le tutoʻatasi o vaivaiga mo le vai o foliga tutusa. Ina ua maeʻa le ola lelei i le Aquirter (vai o le a aliali mai i totonu o le tele o aofaiga tetele), mo sina taimi latou te faʻaauau pea ona galulue, faamua i le loloto o le susu e 1-2 mita. Ma o le faʻauiga atoa o le faʻauiga ua vavaeeseina, ma o le togafiti ua faʻapipiʻiina i totonu o le vaieli.

Ma se tagi e tatau ona faavasegaina. Ole faʻailoga faʻapitoa e faʻatatau i le auala na e mago ai le lelei ma mai le ituaiga pamu e te fuafua e faʻaaoga. E tatau ona tatou ole fua i le filifiliga i le filifiliga o mea. Mo sina taimi o le Asbestos paipa na faaaogaina mo le tagi. Ae e matua leaga lava - le malosi o le kapino. E le manaʻomia le faʻaaogaina o paipa paipa - zinc mai le tino e le o faʻaalia, faʻaputuputu. Ma o le oona oona latou ei ai mea leaga tele.

E le tumau lava le tele o filifiliga - paipa na faia o le steel ma stanless steel, atoa foi ma palasitika - pnd ma pvc. Stainless Swel - toetoe lava filifiliga lelei, vagana ai le tau ma le lavelave o le magafagafa. Ina ia le tauia le avanoa e manaʻomia ai le tuʻu i luma o le argon auala, ae e le faigofie. E ui e mafai ona fesoasoani le electrodes mo le faʻaaogaina o le stealless steel e mafai ona fesoasoani i se tele.

I tausaga talu ai nei, paipa tagavai ua avea ma lauiloa lauiloa. PVC ma Pnd - taugofie ma le ita, ae o le latou faʻapipiʻiina, e tatau ona lamolemole lelei le lelei. O le isi manatu - o le palasitika e le sili atu le taliaina lelei o le avega. Aua e mafai ona faʻaaogaina i latou i se tamaititi loloto - mita i le 15. I soʻo se tulaga, e le tatau ona faʻapipiʻiina paipa i le vaieli, e ui lava e sili ona taugata: o loʻo sili ona taugata: o loʻo sili ona taugata: o loʻo taugata ai o latou E ese le mafiafia, ma o le mea o faʻapipiʻiina ua tauamiotonuina.

O paipa uʻamea e le mafai ona moe ma faʻasao le umi, ae e i ai foʻi se mea taua foʻi: latou te le tau. Peitaʻi, mai filifiliga na faʻamatala mai i luga, uamea e sili ona lelei, pe a fai e leai ni suauʻu uʻamea uamea.

Ole sua e ulufale ai i totonu o le faʻamalologa o le paipa, i lona pito i lalo, o loʻo faatofuina i totonu o le tagata Aquirer, fai se faʻamama. I le paipa fai pu. E lua filifiliga. O le muamua - o le taʻavale o se lapoʻa lapoa, i laina e fa i se siaki siaki. O le lona lua e tipiina i le pito i lalo o Soundutil Scats (lapoa 1.5-2.5 MM).

I luga o le paipa pele le uaea (3-4 mm i le lapoa), ma o le grid ma le malu malu sela e tumau i luga. E sili le faʻaaogaina o le sleainless steel. I lea tulaga, e mafai ona fufulu le faamama mai teu teu tupe e faʻaaoga i le teuina o fofo, ma le uaea ma le gū mafai ona toʻilalo i le paipa.

Afai e te faʻaaogaina se isi uʻamea, pe a uma se taimi e le manuia ai le faʻamama. Uamea lanu uliuli, o le malologa ua faʻaleagaina ona o le eletise eletise.

Abyssinian lelei pe lelei-nila

O lenei ituaiga o tusi lesona e le faʻataʻitaʻia ai le vai i luga o le vai ma le faʻatupuina o le a le valaʻau - o se rosa faʻapitoa ma le pu o loʻo faʻapipiʻiina i le eleele 1-2s (umi faʻaaogaina o filo. Valaʻau lenei ituaiga vaieli i auala eseese, scallege, Abyssnian, nila. O mea uma e faatatau i le tasi auala.

O le eseʻesega mai isi metotia uma o o nei paipa o loʻo tumau i le eleele, o le a mauaina le vai. O lona uiga, o le vailaau lea e aunoa ma le faʻapipiʻiina o le tali. E lūtaina i paipa, ona faʻamatalaina lea. O lea, o le bod, e faʻateleina le masini, faʻaaoga ai paipa vai ma se pa mafiafia. Lapoa mai le 25 -32 mm. Talusia paipa e faavavau, latou fesootai e tatau ona faamauina. O upu masani, ia faʻaleleia atili le puleaina o le matagi (e masani lava ie lino 'aina), e mafai ai ona aveesea ma se sami.

O le vaega muamua o le Abyssinian lelei ua taua o se nila. Ae o le tumutumu pito e mamao ese mai le pau lea o le eseesega o lenei vaega mai isi. Toeititi o le umi atoa o le paipa e faʻaofi i pu. Ole faamama vai lea. I latou, o le a o mai ai le vai i totonu. Ina ia latou le faʻapipiʻiina e le fana, i luga o le paipa fuga o le uaea, ma o le malu o le mesa ua faʻatumauina i ai. O lea la, o le taimi umi, sa leʻi iai se avanoa e faia ai le fufuluina, uaea ma viia e tatau ona shinless steel. Ae o le filifiliga lea e tautua ai le faʻamama o le a umi ma e aunoa ma faʻafitauli. O le faʻaaogaina o isi metotia, a leo sybeless, tele faʻaitiitia le ola o le vaieli - o loʻo faʻatamaia metrolytic le susu. O le mea lea, apamemea, apamemea poʻo se isi uaea poʻo se grid i luga o le paipa uʻamea e le talafeagai.

Vai lelei ma ou lava lima: tusi lesona le togafitia tekinolosi

O le muamua elemene o le abyssinian lelei - o se nila ma se pito i luga-tumutumu ma faamama

Se isi manatu. Ina ia faʻamili le grid ma le matagi a o pipii atu, e tatou teʻi atu i le paipa. O le isi taimi: O le lautele o se vaega o le lautele o le cone e tatau ona lautele atu nai lo le lapoa o le paipa. A pupuni, o le kone o loʻo tuʻuina mai se pu o se siʻosiʻoti sili atu nai lo le paipa ma le faʻamaliega, o lea e le faʻamalosia ai.

O le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le lelei-nila e matua faigofie lava: sasaina e ala i le paipa, aveʻesea i le eleele. Ae afai e te tuʻituʻi i luga o se mea mamafa i le pito i luga o le paipa, ua suia. O le mea lea e fai ai se masini faʻapitoa - o se tinamatua ma se cone e fao i le pito i luga o le paipa. I totonu o le tinamatua, o le mea e teʻe ai o loʻo i ai foi le faʻailoga foliga. O loʻo i ai nei ana o loʻo iai i totonu o loʻo sasaa i le taʻitaʻi - e faʻateleina ai le mamafa. O nisi a le tele o le mea e sili ai ona faʻateleina le paipa, ae manatua pea le manaʻomia o le sii aʻe i luga o ou lima ma e tele taimi.

Baaba lava ia o le lautele e sili atu le tele nai lo le paipa o le a sikoa. Ia o lea la ua siʻitia ai, e leai se tuaa i lalo, o le Washer o se stameter lelei o loʻo faʻapipiʻiina (teisi lautele le lapoa o le paipa). O le iʻuga, na savali faʻafuaseʻi le tinamatua / lalo, a e aunoa ma se tuʻulafoa. O le maualuga o le siitaga o le poloketi e fuafuaina e lona itu - e manaʻomia e le felelei ai mai le paipa paipa. O foliga mai o le tinamatua e tuli ese le abyssinian lelei ma lona ata o loʻo i lalo.

Vai lelei ma ou lava lima: tusi lesona le togafitia tekinolosi

Tinamatua mo le Clogging se lelei-nila i le talaaga

Vai lelei ma ou lava lima: tusi lesona le togafitia tekinolosi

O lea e foliga mai o se atigi mo le taugofie lelei

Vai lelei ma ou lava lima: tusi lesona le togafitia tekinolosi

O le cone lea mo le ogatotonu o taumafaiga

E le o le pau lea o le masini, o loʻo faʻapipiʻi ai vaipuna. Fai se togafiti mamana i luga o le paipa, lea na taofia e tusa ma le ogatotonu mataupu faavae. Nai lo le tinamatua, faʻaaoga se mama uʻamea mama ma lima e lua. Faʻafefea ona galue mo i latou - vaʻai i le vitio.

E pei ona e vaʻai, e mafai ona gagau le vaieli i luga o le vai ma totonu o le fale pe oʻo foi i le pito i lalo o le tuai lelei. Le tele o mea e tatau ai.

Faʻafefea ona faʻaauauina se manuia

Punou / ua mago e le lava. E manaʻomia le sii le vai, ma o lenei mea eseʻese o le tala. Faʻafefea ona faʻaalu le vai mai le vaita i le fale e faitau iinei. Afai e te manaʻo e fai le vai tumau, i le masani ai, e oʻo i le taimi nei e mafai ona fesoʻotaʻi i mea faigaluega i le atunuʻu, o le a e manaʻomia se nofoaga patu.

Mo le vaʻai vai i le atunuʻu, e mafai ona faia i se sili atu le faigofie seti:

  • vibration pamu;
  • Siaki le alatoto o loʻo faʻapipiʻiina i luma o le pamu;
  • vai tane;
  • suavai seleselega;
  • Cranes, etc.

Faʻamolemole ia matau o loʻo faʻapipiʻiina le siaki siaki i luma o le pamu, ae le o le iʻuga o le faʻapipiʻi i le vaieli. Na o le tele lava o le manatu o le a le solia le 'aisa. O le isi faʻaopoopo o sea masini e faigofie atu ona faʻaʻoleʻole mo le taumalulu.

Se isi fautuaga: O se manaʻoga lelei e tapunia se mea. I fale o fale tumau, o le Calueson o loʻo faia - o se sima poʻo le palasitika bunker, o loʻo i lalo ifo o le loloto alavai. E tuʻuina uma masini. A faʻaaoga le vai, naʻo le taimi e tau le tau o Calues. Ae e tatau ona tapuni lelei le vaipuna. Muamua lava, o nisi o natura ola e ono paʻu i totonu, o le a le faʻafiafiaina oe. Lona lua, o le "lelei" tuaoi e mafai ona lumuina se mea. Sili atu o tupe alu ese - e fausia ai se fale i luga o le ituaiga lelei. O se mea e tatau ona taugofie e le CRAPLE filifiliga o le eli se lua, ae alu i luga o lana laupapa, fai se tapuni faiva. Manatu Autu: O nei mea uma e tatau ona ave i le maota.

Mataupu i luga o le autu: o se folasaga ma ou lava lima mo le ofi i luga o le vaitafe ma fagota

Faitau atili