Faʻafefea ona fai se puipui ma ata?

Anonim

Faʻafefea ona fai se puipui ma ata?
Mo i latou oe atamamai e uiga i le manaia o puipui ma a latou lava ata, e mafai ona aoga lenei tusitusiga. I totonu, o le ae faitau i ni fofo mo le tautau ni ata i nofoaga eseese. Filifili na ata lea e ola ai lagona o le mea e te i ai i nofoaga mananaia. O le a tupu atili le ola ma mauoa!

E ui lava o ni vaega o ata o se nofoaga sili, e masani lava ona le faʻaalia e tagata faʻapitoa. Na o le faasee i le faigofie. Ae e sili le alu ese mai tu ma aga ma mafaufau lelei i uluaʻi ai gaioiga atinaʻe polokalama atinaʻe filifiliga.

O le a le matagofie e tuu le puipui ma ata?

Faʻafefea ona fai se puipui ma ata?

1. Aveese le faʻavaʻa o se tamaʻi sitaili. Ina ia faia lenei mea, o le laʻau taatele, lea na faʻaofi ai ata. Ave le tele o 70 i le 50 cm. O lea o le a manaʻomia le valiina i le lanu o le sili sili ona lelei o le a ogatasi ma totonu. Le isi, e tatau ona e ave ni kalone laiti poʻo le o le paʻu o ia, toso i le tutusa ma le tasi i le isi e tele laina o filo. O le a avea ma ou potu minio kapeneta. Ina ia mafai ona malupuipuia ata, ave i le masani ai.

Faʻafefea ona fai se puipui ma ata?

2. O ata e mafai ona tautau i luga o uaea. O le manatu e tutusa ma le tasi muamua, naʻo lenei tulaga e le manaʻomia se faʻavaʻa. Ave le 'au ma fai i le maualuga tutusa, i luga o le mita mamao ese mai le tasi le isi 4 pu. Mai itu eseese, latou te manaʻomia e faaofi se solote o le vave faʻapipiʻi ma faʻaloaloa le uaea i luga o latou. O ata pu e mafai lava ona faʻamautinoaina ma ie lino faʻamama, ae faʻaofuina mo le faʻatulagaina o pupuni.

Faʻafefea ona fai se puipui ma ata?

3. Susulu le tele o le tele o mea e te fiafia iai i ata e te fiafia iai! O pepa uliuli ma paepae e mafai ona ofuina malamalama. O le lalelei, aso nei, leai se mea e le taua.

Faʻafefea ona fai se puipui ma ata?

4. E tele filifiliga, ma o iinei le lona fa. O le puipui e mafai ona teuteuina i le uili i luga o ata o le a tautau. O le uluaʻi manatu lea, ae e le manaʻomia le le loto mo le osofaʻiga. Ave le uamea le uamea mai le uili uila. E talafeagai foi mo le teuteuga mai fafie.

Tusitusiga i luga o le autu: muamua faʻaaogaina o le plth i totonu

Faʻafefea ona fai se puipui ma ata?

5. O le maneta maneta. O ata e mafai ona tautau i luga o maneta. O se ata faigata lea, ae e mafai lava ona faʻatinoina. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e ave pe faʻatau se maea, tamai magnets. I le tasi pito o le maea e manaʻomia e faia ai se matasele, mai le isi pito e faʻapipiʻi ai le avega. O loʻo faʻatau atu lea i soʻo se taʻaloga mo faifaiva. O le matasele e tatau ona tautau i luga o le vanimonimo. Ia ave 2 maneta ma puipui le ata i luga.

Faʻafefea ona fai se puipui ma ata?

6. O le uati e le masani ai i luga o le puipui. O lea o itula o Mechanasms e mafai ona faʻatau e aunoa ma itula latou lava i le malamalama lelei. Ma o se tala fou tele mo i latou o loʻo iai lima auro. Ma, i soo se itula i le fausiaina o oloa, faʻatau se uati. E tatau ona tautau i luga o le puipui. Ma o fea o iai le dial? Ia faia lenei mea, faʻaaoga au ata o ata!

Faʻafefea ona fai se puipui ma ata?

7. Tele lautele. O ata uma e mafai ona tuu i se tasi, ae matua lapoʻa tele o le a i luga o le puipui atoa. Ioe, e tele taumafaiga o le a faia lenei faaputuga.

Faʻafefea ona fai se puipui ma ata?

8. Faʻafaigofie ma vave o ata o le puipui - ua na o se faʻatonuga tatau. I lena lava taimi, e tatau i mea uma i le ituaiga e tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, uliuli ma paʻepaʻe.

Mafuaaga Na Ses! Filifili fiafia e mafai ma faigofie mo oe lava.

Faitau atili