Sourlonging Gardin ma ou lava lima: filifiliga o ie, o tulafono galue

Anonim

O Kata o Cackina o se vaega taua o le fili na fuafuaina e aumai ai se tusi ma le sili atu i totonu. O le mafuaaga lena o le filifiliga o pupuni mo le faamalama e tatau ona taulai tele i le tausisia o le aotelega o le potu. O aso nei gaosi oloa ofoina atu se lautele ituaiga o oloa mo uaea Windows, ae le o taimi uma o le tau e fetaui ma le tulaga taua. Tuuina atu o lea, e tatau ona faapea mai o le faʻaiuga e faoa faʻamalosi ona ia teʻa lima e sili atu nai lo le talafeagai lelei.

Sourlonging Gardin ma ou lava lima: filifiliga o ie, o tulafono galue

Monophornic mea tatau ona ofi i totonu.

E faigofie ona faia, e tatau ona e mulimuli i tulafono o le galuega.

O a ni mea e fitu

O le upu "fai togalaau" na sau i le gagana Rusia mai Holani, lea, i se tasi o ituaiga malamalama mamafa ua valaauina. O le pona tutusa o se ie o le mafiafia, ae o le malamalama po o le ea ma le ea ma snowlicent tissue. E mafai ona faʻaaoga le togalaʻau o se faʻamalama teuteuga poʻo se moega.

E masani lava, tulou, satin, muslin, o Muslin, Middleza, Mitkal ma isi isi mafanafana ma malamalama fiafia e faaaoga mo le suisui. O pupuni suvatiti mai le folasaga e mafai ona faʻamamafaina mai i le faʻamalama tuʻusaʻo pe faʻatasi ai ma mamafa taulaga. I lea tulaga, e mafai e le ie ona faʻamalosia uma ituaiga o mea teuteu - pulumu, fursure poʻo lafu.

E masani lava, o pupuni e lua o ni vaega e lua: galue ie ma tamai mamoe, o le vaapiapi o le vaega, lea e tapunia le nofoaga o le faapipiiina o le pupuni. E ui i le mea moni o Shleesereken e matua faʻaalia ai le lelei o gaioiga, tele masini faʻatau e te manaʻomia le faʻaaogaina o le pupuni e aunoa ma ia.

Sauniuniga mo Tairilong Gardin

Sourlonging Gardin ma ou lava lima: filifiliga o ie, o tulafono galue

Mamanu mo le Siʻosiʻomia Seleset ma Lou Lava Lima.

Afai ua uma ona e filifili i luga o le mamanu ma iloa pe faʻafefea ona foliga leo o le a foliga mai, e manaʻomia le tapenaina o le masani a Poroter Bort Beartches, e aunoa ma le gaosia o le elemene o le faʻamaʻi. Mo le suisui, o le a e manaʻomia:

  • cm;
  • seleulu;
  • ie mo le puipuia;
  • filo;
  • Ie sulu faapipii po o pupuni faapipii fusifusi mea;
  • masini suisui.

O le suisui Gardin e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa, ma afai e te filifilia le ie ma faia ni fuataga, ona sili atu lea o le iʻuga o le iʻuga. O le aveeseina o fua o fua ua faia e pei ona taua:

  1. O le umi o le eaves e fuaina i le a faʻapipiʻi ai le afu. Ina ia mafai ona fausia se galu matagofie, faʻaopopo 1/3 i le iʻuga taunuuga, pe a fai o loʻo fuafua e tagofia ie puipui, e tatau ona faʻateleina le mea e 2-3.
  2. O le mamao mai le fola i le cornices e fuaina. Mo uumi o pupuni, o le iʻuga e tatau ona faʻaopopoina le 10-20 cm.

Mataupu i luga o le autu: Dieckleric Boots ma Galoushes

O se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia mea nei o loʻo faʻailoa mai: Mo se oaves ma le umi o le 3 m ma le maualuga o le fola i le fola o le 9 x 3 m o le a manaʻomia.

I se faʻaopopoga, aua neʻi galo o lea o le filifiliga o ie tuʻusaʻo faʻalagolago i le nofoaga o le faʻamalama. O le mea lea, o le faʻamasinoga o le faʻamalama o loʻo i ai i le itu i matu o le itu e mafai ona faʻatinoina e le itiiti ifo ma le gaʻo. Mo nei faʻamoemoe, flax, satin poʻo atlas o le a fetaui lelei. Afai o faamalama o loʻo i ai i le itu i saute, e manaʻomia le faʻaaogaina o se ie seleli - velvet, fuaitau, etc.

Vaega o nisi ituaiga o ie

Sourlonging Gardin ma ou lava lima: filifiliga o ie, o tulafono galue

Lapopoa vaega autu: A - i le clololl; I le 15 cm i lalo ifo o le faamalama; C - i le fola.

Taitasi Falessis o lona lava masani e iloa ai le lavelave o lona tipiina ma le fia tulei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tagata lauʻa e matua faigata i le faʻagaioia, aemaise lava pe a tatou talanoa e uiga i le Matai na te leʻi avea muamua ma masini suisui. O lenei ituaiga o ie e mafua mai i a ia i a ia e avea ma pale malosi ma se pale ma le mafaufau ma le masani ai pe a oso ai. Tuuina atu lea mea, pe a fai ma velvet, e manaʻomia ni tulafono:

  1. Ae le i tatalaina, salu i luga o le ie ma fuafua le itu o le faaputuga. Velvet mafai ona vali i luga o le faaputuga.
  2. Fufulu vave pe a uma ona tipiina, fufulu pito o le ie e aveese ai le pale.
  3. Stoling auiliiliga, tusi i latou ma pine, ma sili atu.
  4. Faasaoina o le ie, e tele lava migoli lemu le vaega o le masini.
  5. A ulufale i pito, faʻaaoga se laina e aofia ai le laina ina ia le mafai ona vaʻaia filo i le pito i luma.

Afai tatou te talanoa e uiga i le Allas poʻo le silika, e faigata ona tipi le tisu. Ona o lona sologa lelei, o le ie e matua faaseʻe ai, e mafai ona oʻo ai i se sese tipi. A o le i tipiina le silika poʻo le satin, gagau, tapuni pine, auai i le gaugau o le uʻamea, ona tipi ai lea o le 'upega tafaʻilagi manaʻomia.

Tusimatau i luga o le autu: toe faʻaleleia o le panisiu: tuai ona toe faafou o outou lava lima, faʻalelei, faʻalelei ma vitio, o le a le mea e faʻaaoga ai le laupapa

Veli ma chiffson - manino ma le ea o le ea - o loʻo iai se foliga e ono faʻamalosia i taimi o suisui. O lea e le tupu lea, faʻaaoga na o se cyverwriter ma se lelei tisu suʻisuʻi.

Algorithm sunwing garin ma ona lava lima

Sourlonging Gardin ma ou lava lima: filifiliga o ie, o tulafono galue

Nofoaga o Cornice mo pupuni.

A faʻatauina ma saunia lelei ie oloa, e mafai ona e amata suʻi. E masani lava, o le lautele o le fasi ie, e faʻatatau i lona ituaiga, o le 1.2-2.2 M. E fuafua ai le manaʻomia numera o fuʻa. O le iʻuga o le faitau aofaʻi o tugs e tatau ona faʻateleina le umi e maua ai e le ie pupuni.

Faataitaiga:

9 m (Gardlia lautele): 1.5 m (lautele o le ie) = 6 fasi

6 fusi x 3 m (cuttide umi) = 18 m

Mo le suisui, o le pupuni o le a manaʻomia le 18 m mea ma le lautele lautele o 1.5 m.

O fasi pepa e nonoa i le tasi le isi pini, pe a tatau ai, valea, ma faaalu i luga o se tagata typedriter. Ina ia mafai ona vaʻaia, e mafai ona maitauina, e manaʻomia e tuʻu le faʻapitoa e latalata i le pito o le fasi ie. Ona tatau lea ona togafitia le pito o loʻo aʻafia i le sili atu, o le a le aofia ai o latou exmonkle.

A goto ese le ie i se tasi, e manaʻomia le liliu o pito. O lea e foliga matagofie, ma o le ie e leʻi faʻamilo, e tatau ona maua le itu o le masina o le 1.5 cm. Afai o le ie e le tatau ona itiiti ifo i le 0.7 -1 cm.

Labels polokalame.

A o le i fanaina le podgiba, s nupeme i latou ma pine, agai pea ma tumau i le iron. Lenei o le a maua ai le sili sili ona lelei pito o ie pupuni. Tusa lava poʻo le a le ituaiga o ie, o le pito i lalo o le pito i lalo e mafai ona tele lava - mai le 5 i le 10 i le 10 cm. E masani lava o le faʻamalama o le faʻauiga o loʻo feoai solo i lalo o le papa. O sea maea e mafai ona avea ma manifinifi manoa manoa po o filifili.

Mataupu i luga o le autu: Matou te filifilia mea lelei mo le faletaele (48 ata)

O le isi vaega o le galuega o le mauga i le pito o le ie puipui (ie puipui). O le pito i luga o le ie ua tumu i le 5 cm i le itu sese, ma o le lipine o loo tagofia i le podbib. Ona faʻapipiʻi ai lea o le punou i luga o le masini suisui muamua i le pito i luga, ona i le pito i lalo. Ma i totonu o lena, ae i se isi tulaga, e tatau ai ona faia le laina i se itu e tasi.

O le fausiaina o galu matagofie, e tatau ona e tosoina pito o le ie puipui o le pupuni lipine totonu o le pa puipui. Ina ua aoina le apamemea i le tala faatino, e fai ai le nonoa i le pito o le lipine. Ua sauni le togalaau. E naʻo naʻo le faʻapipiʻi i le faʻavavau.

Tulafono Sini Zildrequin

O le suisui o le tamai mamoe o loʻo faʻatino e faʻatino e pei ona galulue ma le 'upega tafaʻilagi autu. O lea, muamua lava, e manaʻomia le fuaina o le manaʻomia o le tisu. E masani lava, o le tamai tamai uila e tatau ona tutusa ma le umi o le oAves faʻateleina e 3. O le maualuga o le tamai mamoe e le tatau ona sili atu i le 1/5 vaega o le maualuga o le faʻamalama matala.

Ua faʻatau e le ie o le ie na faʻatau mai ai le suʻi o laʻau, o loʻo faʻapipiʻi faʻatasi, pito o loʻo faʻagaioia i le sili. E maua e Skyrequen faapea foi ma le malosi o pupuni. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faia o le pito i luga o le ato lea o loʻo i ai le fusifusi. Ona faʻapipiʻi ai lea o mea ma faʻamautu.

Mo faapipiiina o le tamai mamoe, o le faamalama o le a manaʻomia se faʻaluaina pe faʻatolu ona viliina le cornice. O lenei vaega o le pala e pipii i le muamua, fafo o le utupoto o le cornice. Pupuni e masani ona pipii i le lona lua, ma i le lona tolu - tulle. Afai e faia ie ie ie ma ie puipui, ona faapipiiina lea o tamai mamoe i luga o le ata lafoia, ma luga o le tapoleni o mea.

O le faia o pupuni ma o latou lava lima, e mafai ona e faʻamalosia le totonu ma se mea moni na faia faʻapitoa i le tulaga. Le mafiafia ma ie puipui mamafa o le a faʻatupuina ai le mafanafana o lou potu, ma le faʻaititia o lona tele, ma malamalama ai i luga o le ea, ma luga o le sili atu, o le a faia le potu malamalama ma lautele. Lototele, ma o le a maua uma au faʻataʻitaʻiga o le a maua le talosaga i le teuteuina o lou fale.

Faitau atili