Faʻafefea ona aveese nofoaga mai le grenade

Anonim

Faʻafefea ona aveese nofoaga mai le grenade

Rimoni o se suamalie, aoga ma tulaga ese. O nisi e alolofa ia te ia, isi - leai, o le lona tolu e le masuia. Ae o mea le lelei uma e aliali mai pe a faʻaleagaina le lavalava e lona sua. E i ai pea le auala i ai. E tatau ona aveeseina ai pea. Faia lava i le fale. O le mea autu o le alu e tape vave i le taimi lava na latou vaaia ai. E tele auala, e tatau ona e filifilia le sili ona aoga mo lenei tissue, fuafua ile faʻatapulaʻaina o le afaina.

Atinaʻe metotia

O se lisi o tupe o le a fesoasoani e toe faʻafoʻi mai ai le muamua tulaga o le vercriod ie:
  • vaipuna vai;
  • ava malosi ma cyric acid;
  • vineta;
  • fasimoli fasimoli;
  • Amonania;
  • hydrogen peroxide;
  • polosi o penisini;
  • ea;
  • fuamoa fuamoa.

Taua taua:

  1. FOLAFOLAGA FOU BLOT MULIMULI O LE FORTU, GAZOZ COMPON PO O LE FAIGOFIE LE MAFAI ONA FAIGOFIE MOLIMAU LE MAUA.
  2. Afai e mafai, susu le solosolo i vai mama ma faʻaaoga lemu i faʻatonuga mai le pito i le ogatotonu. Aua le faitio, a leai e mafai ona e faʻalavelaveina le fausaga o le ie poʻo le faʻateleina o le palapala.

    Afai e le fou le tautala, ona sili atu pea i tua atu o le aveeseina o le aoga tele. Tuʻu mo le 5-15 minute, faʻamalu lima mama e aunoa ma le faʻaaogaina o ni mea faigaluega, aveese le tele o le faʻamalamalamaina, amata ona galue.

  3. Taumafai e siaki: O le a le mea o le a tupu i le mea pe a faʻaaoga se paluga e aveese. O le a ia lafoaia? E leiloa le lanu? Taumafai e faʻaaoga i se nofoaga faapena e mafai ai ona maitauina suiga. Afai e lelei mea uma - faʻaaoga le auala filifilia mo le aveeseina o le palapala.
  4. Oloa faʻamamaina oloa e leai se vai mafanafana, vai vevela e ono faigata ai ona aveese.

Faʻafefea ona aveese nofoaga mai le grenade

Vaipuna vai

O le metotia e lelei mo le aveʻesea o sua mumu mai lavalava mai se mea e tetee i le faʻaalia i le vevela vevela. O le tulafono, o nei fualaʻau masani poʻo le fefiloi fiber ma le lanu tumau. O le oloa ua leaga e faʻaigoaina i luga o le gaogao tulaga (pakete, pesini, pesini lapoʻa) ma le vai faʻafefeteina vai. Vave, i nai minute, e te toe faafoi mai le uluai foliga o lau mea.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻamaonia i totonu faʻatasi ma ou lava lima

Ava malosi ma le Lemon AcId

Faʻateʻaina i le vevela i le 45 tikeri o le ethyl ava malosi ma le acid i se fua faatatau o le 20: 2 (i le 20 ml o le ava '" Mo nofoaga tuai taimi ua leva, o le taualumaga ua toe faafoi mai. O lea fai ni taimi i le laina seia e faamamaina. Vaʻai i le iʻuga - solo i le vai mafanafana ma le faʻaopoopoina o le pipisi.

Vili

Manifinifi masani o ie, o le silik e tatau ona togafitia ma le 9% acetic acid fofo. Itiiti faatalitali. Afai e tatau, faʻaaoga nisi tupe maua mai. I le vaifofo i se vaifofo o soʻo se s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s shs.

Faʻafefea ona aveese nofoaga mai le grenade

Tagamea tagamea

O lenei fasimoli o le a fausia ai se alkaline auala o le faataapeina o le tanging ma valivali vailaau. Aua nei galo e manava laititi i le vai, uu ni nai minute e faʻateʻa ai le soʻona faʻaalu, ae le o le alu ese atu i le ie. Nai lo le itiiti ifo, o le mea e faigofie ai o le aumaia o le mea. Ona tusi le fasimoli, alu ai mo le itula ma le afa. Gagau le oloa mama. O le metotia e talafeagai mo mea uma, ae le lelei i taimi uma.

Faʻafefea ona aveese nofoaga mai le grenade

Ammiamia po o le hydrogen peroxide

Tele auala e talafeagai mo le aveeseina o vailaʻau mai ituaiga uma o aano o aano o le lanu. O mea e sili ona vaʻaia o loʻo tumau pea i luga o aano o manu e leʻi mafaufauina. Faʻafefea ona fufulu auala mai le rimoni i ofu paepae e mafai ona e aʻoaʻo mai le isi auala faigofie e le manaʻomia ai togafiti faʻapitoa. Faʻaaogaina i luga o le le-sili-tau-manogi poʻo le onophitini tisu, e te ono lamatia ai le paʻu mai le sua, ae o le mama nofoaga i luga o mea. O le le iloa o le tagata vali e ono tupu.

Mo tagata laʻeiʻe, o le metotia e toeitiiti lava atoatoa. I se faʻaopopoga, o le sua laʻau mama e matua faigata ona aveese. Ae soloia i le vai vevela (tusa o le 50-60 tikeri), o le fefiloi o le sipuni ti o hydrogen peroxide ma le tutusa tutusa o le a matua fesoasoani amiana. Apalai ma faatali nai minute. Afai e le tupu le vavega mai le taimi muamua - toe fai le taualumaga. Auina mai le mea e fufulu.

Faʻafefea ona aveese nofoaga mai le grenade

Faʻafefea ona kuka le fasimoli suauʻu

Ina ia aveese le tamaʻi pau le mea e fai mai i le vai rimoni o le natura: suauu ma le suauʻu, afe o le uaina ma isi), o loʻo faʻaaogaina lautele. E tele fua, e manaʻomia le taumafai o le faigofie ma sili ona aoga. O le afa o se fasi lanu e leai se laʻau paʻu paʻu i luga o le saoasaoa, faʻateʻa i le 100 g o le ethyl ava malosi i totonu o le vai taele. O le agavaʻa ma le paluga o loʻo i lalo o le vai o le vai o le vai ma faʻamalosi ae leʻi faʻaliliuina. E le mafai ona fai le afi i le taimi nei, e mafai ona mumu! I le malulu o le tali, 250 g o le penisitia o le penisitia ua mafai ona, e mafai ai, o le sipuni ti o Polypoon o Glycolne o Alkylaryling ua faaopoopo o le OP-7 o lona uiga o le OP-7.

Tusimago i luga o le autu: pepa puipui mumu i totonu: ata, uliuli mo puipui, o lavalava mumori, brown, lanu, lanu, mo utchen, visa

TAUA! Sauniuni saunia teuina i ipu mai le tioata pogisa ma se fusi faʻapipiʻi tapuni, pusa palasitika mai itu e talafeagai foi.

O le mea faigaluega e tatau ona faʻaaogaina i le nofoaga o le filogia ma faʻatali le 15-20 minute. Afai e tatau ai, toe fai. O se fofo sili lea o le malosi mo le faʻamamaina o faʻafitauli faʻafitauli, masani lava tasi le taimi. Le isi, e tatau ona e lafoina mai le ua afaina i le masini fufulu.

Faʻafefea ona aveese nofoaga mai le grenade

Fefete

Muamua, e manaʻomia ona ave ma le faʻaeteete le sua o le sili atu ma le le mama, e faʻaaoga lelei le solo i le pisia i le pisia. Spornyle ma le soda tele ma taumafai e toe maua i ai. E tatau ona faia pe a fai o le soda e le o le tele o le filogia. O le tumau o le soda mafai ona lulu ma fufulu le mea.

O iina auala fesoasoani: O sina sipuni tele o le soda ua soloia i le vai mafanafana o le vai, o se fofo e faʻaaoga i se mea e afaina ai. Faamoemoe 10-15 minute. Toe fai le taotoga seia atoa le faamamaina. Ina ua mavae lena, fufulu i se mafanafana sili ona tiga.

TAUA! Afai e le mafai ona fufulu le oloa, ona faʻapipiʻiina lea o le filogia i luga o le soda, faʻatasi ai ma le 3% vineta fofo. Alu mo le tele o itula. Aveese le toe vaega o le paluga ma se pulumu. Aua neʻi galo e siaki i se nofoaga e le o vaʻaia, pe faʻafefea ona amio a le tagata.

Fuamoa fuamoa ma glycerin

Afai e te faʻafuaseʻi ona pisia i se grenade, e mafai ona tumau pea i le auala lea e talafeagai ai mo mea lanu. Faafefiloi le fuamoa fuamoa ma se sipuni tele o glycil. Faʻaaoga se oloa oloa mo le faʻamamaina ma tuʻu mo ni nai itula. O le ai ai le anoanoai o le aufaitau, o le mea o le a faamamaina. Fufulu i vai mafanafana ma le pou.

Faʻafefea ona aveese nofoaga mai le grenade

Nai lo le fufuluina o pisia mai le grenade pe a le fesoasoani a tagata fofo

I le tele o aʻafiaga o le tele o mataupu, o le a e mauaina se iuga manuia, aemaise pe a fai e te galue vave, ma saʻo le saʻo o le ituaiga o ie ma le ala o le aveeseina. O nisi taimi e tatau ona e toe fai le taualumaga i le tele o taimi.

O nisi taimi e aoga e faʻaaoga ai ni pulufana. E faʻapipiʻi ma gaʻo, ma faʻafitauli o porotini, ma meaʻai meaai. O le le atoatoa o le mea e masani ona aofia ai ia mea e maua ai le lanu o le vai. E mafai ona oʻo atu ai i le foliga o se paolo i luga o le ie.

A na e faataʻitaʻi mea uma e mafai, ae o le mea lea, e faasino i lenei tulaga, faasino i vailaʻau pisia mo 'aina ma suamea. E aofia ai:

  • Vanish OxI gaioiga;
  • Frosch "fracken";
  • Sodium Hydroslulfit ma isi.

Tusitusiga i luga o le autu: Duplex fola faia oe lava: Sauniuniga, faapipiiina

TAUA! Faitau lelei le faʻatonuga. E tatau ona faamaotiina mai o le mea faigaluega e aveese ai le uaina, suavai, asiese mai lavalava. Manatua o le a ituaiga o tissue ua faaaogaina.

I soo se tulaga, e le tatau ona e le fiafia. O le a mautinoa e te sau i luga ma le auala e sefe ai lau mea e te fiafia iai.

Faʻafefea ona aveese nofoaga mai le grenade

Ata

Oo i le taimi e otooto ai. Sa vave i taimi uma e leai se taimi e faamago ai nofoaga. Toʻafilemu o loʻo tauaʻu nei, ae fuafua uma lava ile tulafono o tapulaʻa, o ie, o le filifilia o se auala talafeagai. Aveese le filogia i le fale e aunoa ma le faʻaleagaina o mea, masalo faigofie faigofie. Filifiliga, e mafai ona e faʻaogaina ni palu palu.

Fautuaga! Aveese loa le pisia i le taimi lava e aliali mai ai le avanoa mo lenei mea. Faʻaaoga le galuega, mea masani o mea faigaluega.

Vaʻai manino pe faʻafefea ona fufulu pisia mai le Grenade, e mafai ona e kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga.

Faitau atili