Faapipiiina o puaa-uʻamea ogaumu i le ogaumu

Anonim

Faapipiiina o puaa-uʻamea ogaumu i le ogaumu

Faʻapipiʻi le ogaumu i le ogaumu - O le filifiliga e le fou, ae le o le leiloa lona matagofie i aso nei. O le Lolo ua lafoina i totonu, o ia lava, o le a avea ma vaega sili ona lelei o le ogaumu vevela, ma le aoga lona lua o le mafai ona kuka i le fale puipui.

Ioe, o le aso e tele ai nisi, sili atu le tele o auala faaonaponei i onapo nei e faʻatulaga ai masini umukuka, peitaʻi, o le uʻamea uʻamea i le ogaumu

E le gata i lea, e le o se mea e le manaʻomia le faʻapipiʻi o le ogaumu tuai i le ogalaau fou, le stab. I le http://svtvtrane.com.ua/plity o le ae mauaina le tele o suiga o le faia o le kuka mo le ogaumu e mafai ona e faaaogaina.

O uiga o nei aso nei o nei uʻamea uʻamea faʻapipiʻi mo ogavae

Tuʻuina i totonu o papatusi uʻamea, o loʻo faʻapipiʻiina i latou i le pito i luga o le pito i luga o le ogaumu. O le uʻamea uʻamea o loʻo i ai le le fiafia o le vevela o le vevela.

A suauu (fafie, koale, peat) ua mu i le ogaumu, o le lafo uamea ogaumu lelei vevela ma nofo ai pea vevela, le tuuina atu o le vevela. Ina ua tagi le Oro i le uʻamea, e mafai ona faʻaaogaina o se pale paleē.

Faapipiiina o puaa-uʻamea ogaumu i le ogaumu

O papatusi faaonapo nei mo le nanaina o le ogaumu e iai ni uiga se tele o uiga e foliga mai ai mai i latou mai isi mea tutusa filifiliga.

  • O uʻamea uʻamea, sa faʻaaogaina mo le lafo o le ipu, ua faʻateleina le malosi.
  • Ona o le mea moni o le tele o vailaʻau o loʻo aofia ai foʻi i mea, o malamalamaaga faʻaletino o le oloa ua faʻaleleia.
  • I le olaga atoa o le olaga, o le uʻamea uʻamea e le o faʻaalia, e le taʻei ma agai i luga maualuga le vevela.
  • O meaʻai uʻamea ua paʻu e tetee e teteʻe i mata o le manuia, tausia ona foliga ma agai i luma galuega faʻatino.
  • O papatusi mo le faapipiiina i totonu o le ogaumu e le noatia i le malulu.

I se tulaga lautele, ua faʻaputuputu uma fanua uʻamea uma i totonu o ni vaega se lua: muamua ma mautu. Ma i totonu o lena mea, i se isi tulaga, o le oloa e mafai ona tautua o se fale gaosi susu, e tusa lava ma le ea malulu i totonu o le potu, ma o le mea faigaluega mo le kuka.

Mataupu i luga o le autu: O le a le aofaʻi o le Boulers e filifili ai?

O le ipu uʻamea uʻamea o se faʻasologa ma mama faʻapipiʻi i luga, o loʻo aofia ai le tasi i le isi. Fetuunai le numera o mama ma lo latou lapoa, e mafai ona e pikiina le sili ona lelei filifiliga, fuafua i luga o le ipu o kuka.

O lenei filifiliga e tasi le mea taua - o le tele o avanoa e faʻatagaina ai le ipu i le mafanafana e faʻamafanafana ai, e le o suia i lalo o le faʻamalosiʻau o le maualuga o le vevela.

O le tasi-fasi fale omea ona o le leai o le vevela o avanoa e le talitonuina pe a faʻaaogaina. E mafai ona faʻalauteleina uʻamea uʻamea i lalo o le faʻatosinaina o le vevela maualuga ma foliga mai. Peitaʻi, o le atoa o uʻamea uʻamea uʻamea e taugata tele ma faigofie ona faʻapipiʻi i latou.

Afai e te filifilia se faʻataʻitaʻiga ma le faʻaoʻo atu pe o le ata i ou mata pe a filifilia le ogaumu mo le ogaumu, vaʻai i lenei filifiliga ma le faʻaeteete. Ona o le vevela faʻaliliuga, faʻateleina papatusi, e i ai se aoga lelei i lona lelei.

Foliga o le faʻapipiʻi o le uʻamea uʻamea i totonu o le ogaumu

Faapipiiina o le ipu uʻamea uʻamea i luga o le ogaumu o se mea matuia. O le solia o le tekonolosi ma le filifiliga saʻo o mea e mafai ona oʻo atu i le mea moni lea sa teuina ai poʻo le tolopoina o le ogaumu.

Ioe, o Sig-Uo Fiks Chicks na siʻitia ai le teteʻe, ae aua le faʻagalo pe a fufulu latou, o le mea e tatau ona faʻaaogaina e le Matai pe a faʻapipiʻi.

E le mafai ona faʻapipiʻi le ipu i luga o le laina i mea o loʻo faia ai le ogaumu. Pei o se tulafono, o se piliki. Ae o le piliki e faʻateleina i lalo o le aʻafiaga o le maualuga o le vevela. Afai e te le tuua le va i le va o le popo ma le ogaumu, poʻo piliki, poʻo le uʻamea o le a le umi, pei o le uʻamea e leai se avanoa e faʻalautele ai.

  • E le mafai ona taofi le ipu i le masonry.
  • I le va o le piliki ma le ogaumu e tatau ona avea ma avanoa pe tusa o le 5mm i le taimi o le tino.
  • E le manaʻomia le faʻaseseina o le kiliaina ma se vaifofo - e manaʻomia ina ia faʻalauteleina le ogaumu. O le a faasao i le faʻamoemoe ma le uʻamea uʻamea, ma le masony o le ogaumu.
  • A faʻapipiʻiina le ipu o loʻo i totonu o le ipu o loʻo i totonu o le ipu, o se vailaʻau faʻapitoa o le vai o loʻo faʻaaogaina. Na ia faia le faʻasaʻoina o le ogaumu i luga o le ogaumu moli.

Tusitusiga i luga o le autu: mitamita Hammock ma ou lava lima i Macrame metotia

Manatua o le faʻapipiʻiina o se kuka kukaina o loʻo manaʻomia i totonu o le tulaga, o le kuka o kuka ai o le a avea ma faigata. O le tele o mea e Brunran Burner, o le latalata e tatau ona saʻo i le ogaumu. Ua faʻamatalaina mai i le mea moni o le tamaʻi paʻu paʻu o loʻo vevela televave, ae e malu televave. O lenei tulafono e aoga mo le tutusa lelei.

Faapipiiina o puaa-uʻamea ogaumu i le ogaumu

O le muamua ogaumuga ua faia e tusa ai ma se polokalame faapitoa. Aua le faʻamoemoe i le taimi lava e maeʻa ai le faʻapipiʻiina o oe e mafai ona kuka i luga o se ipu fou. Ina ia aveʻesea le faʻamamafa o le ogatotonu o le uʻamea mo le taimi muamua e vevela ai ma le atoatoa.

Afai e te le o mautinoa e mafai ona faʻapipiʻi le fasimoli i tulafono uma, e sili le talitonuina i lenei mataupu i le polofesa.

I luga o le upega tafailagi a le kamupani "SVT" http://svtram.com.ua/lyko -dly -dly -dly -dly -csoly o le a aoga tele oloa mo le fausiaina o se ogaumu o le fale.

Faitau atili