Sven Stream Fofoga Fetalai

Anonim

Sven Stream Fofoga Fetalai

I se taimi na ou filifili ai e okaina aʻu pou. O le sui o pali o pali-palasitika lanu efuefu e tatau ona maualuga le lelei (mo le faʻaleleia o lenei faʻaleleia atili ma o loʻo sipelaina), ae taugofie (ou te faʻalogo i musika i le talaaga autu i le autu o le taimi o gaioiga). Ma le isi, e tatau ona latou fetaui i luga o luga o le laulau. E tusa ai ma iʻuga o le goodling, fuʻila o loʻo filifilia e filifilia e faitau tusi ma iloiloga. E ala i le manaʻomia mo le taugofie mo taugofie mo taugofie mo le taugofie, sa manino lava pe a fai i failauga o le a sefeina mea uma e te mafaia. Mai lenei aso mulimuli mai le manatu e laʻititi lava ma taugofie e mafai ona faʻaleleia atili le leo. Ia, e le gata i lea, sa manaia le taʻalo i le pikiina o le amplifier.

O le mea lena na sau ai

O le leo o koluma e le o fiafia tele pe a le leaga. Ioe, ua latou maitauina ua lata mai le toe faʻaleleia o a latou palasitika-plywood e muamua, ae naʻo le sili atu ona faʻaalia manino o le rotaz-room ma le paʻu. O le leo na le malamalama, o le averesi o taimi na o ese atu i le matua o le tino (masani. I le tulaga lautele, o le masani a le au failauga Saina e faia, ae e le malie.

Laina mamanu: 3cm CEK +.5 cm Fofoga Fetalai. O le Hull e faia i MDF. I le lautele, o le pusa ua potopoto tele. O le amplifor e potopoto e tusa ai ma le faiga o le bishion o le bi-amp. Lf ma RF ua atili ona faʻateleina ese mai le tasi ma le isi. Faaletino, e aofia ai le lua laupapa - (parm amplifier + mana eletise) ma (pātima). E potopoto le mana o le Amplififier i luga o le lua tda7265, Timblock i le Ne5532 ma lua TL084.

Manaʻoga manaʻomia mo ni mea faʻaleleia na faigofie - faʻatau maualalo ma faigofie. O le taugofie e leai se tulaga i pou o mea taugofie e faʻaleleia ai le ie pauna, e faigofie tele ona faʻatauvaʻa, ae e le o aofia i le uluaʻi fuafuaga. Faigofie - O lenei faʻatapulaʻaina o loʻo faʻalauiloaina e le le le lava o le tomai "o le mataga".

O le atamai o le initaneti na faʻaalia ai le faʻaleleia o le faʻaleleia atili:

1) Snacks faaopoopo. Capitiktoo: Malu le mana Amplifiers + Darpy i le BP.

2) "Ua Faamanu" Papameli

3) Suiga o gaioiga Amplifiers e sili atu.

4) Suia o le mana Amplifiers e sili atu. O le taumafaiga muamua na faʻaalia lena ona o le ata o failauga, e foliga mai ua ou fai faʻatoʻaga se faʻatoʻaga ma ou toe faʻafoʻi mea uma.

5) Faʻaopopoina se stabitizer i le pule sapalai. Na ou le maua ma le faamaoni lenei mea. E le mafai ona faʻapipiʻi le tino poto faʻapitoa, ae mai le mea na tupu, sa iai. I le taimi mulimuli, o mea uma e tumau pea.

Tusitusiga i luga o le autu: Mosaic ata ma o latou lava lima mai ata ma le rhinestones

I le ala, vagana ai le faʻaleleia atili o leo, na manaia tele le uuina o se mea pei o se micro-interne o uaea i le leo o le okesene-leai se manatu o le ", i. E tusa o le suia o elemene taʻitasi e aʻafia ai le leai o se mafuaʻaga.

O galuega uma na nofoia i se mea 4-5 afiafi pe a mafai ona e aoina mea uma i le tasi aso.

1) Snacks faaopoopo. Capitiktoo: Malu le mana Amplifiers + Darpy i le BP.

Taugofie - 50 rub i luga o pato. Na o - i luga o datasheets (mafai ona maua iinei) i luga o le amplifiers o loʻo fuafuaina e vae o loʻo tuʻuina atu i vae o loʻo tuʻuina atu i le malosi o loʻo tuʻuina atu i le eleele i le eleele o loʻo fesoʻotaʻi 0.1). I se faʻaopopoga, o le tutusa i le pateni taʻitasi i totonu o le eletise eletise (o mea e sili ona olaola o le faʻapotopotoga atoa) e ala i le matauina o le polerity o loʻo osofaʻia ai le tele o le osofaʻiga + e 10,000 o le 10,000 μla. Aofai na ou osofaʻia ai le 9 pato.

O le iʻuga e sili ona lelei, mo le tupe faʻaalu e manaia. O faauluu ma Bum Boom na foliga tutusa ma le HF ma LF. O le afyss i le sch ua faʻaititia le naʻo le toʻilalo. O le mea e manaia o le amoina o le mana o le mana o le mana o le mana o le malosi sili atu le aoga nai lo le una o le aufea o le tagata fai pisinisi i le Timeblock. I se tulaga lautele, sa sili ai le lelei o le leo, e ui lava e leʻi faʻamolemole.

Sven Stream Fofoga Fetalai

Sven Stream Fofoga Fetalai

2) "Ua Faamanu" Papameli

Taugofie - ~ 90r. 40R mo se laupapa laupapa ma se mea 50p mo le proypy. Faigofie - fasi fasi uila ma faapipii i puipui o pou. Ina ua uma ona mago i luga o puipui, o le synthone na faapipiiina, vagana ai mo le nofoaga o Ampliisers.

O le uiga o le gaioiga o le taofia o gatete vavalo ma noataga o le pou pou, ina ua aveesea le mitamita ma le tino. Filifiliga filifiliga - Faaofi avanoa. O le aafiaga lava lava e tasi ua ausia, ae o le MDAD MDF e mafai ona faigofie / tatala, pe a le vave vave.

O le taunuuga e lautele. Na amata ona e tuʻituʻi atu i le vao, pe a latou tuʻituʻi ia i latou, o le leo e pei lava ona pipili ma sina queer (e ui lava e le matutu). Na. O se aafiaga o le, a o le leai se maaleale.

Mataupu i luga o le autu: Faʻatulagaina mo Linen ma ou lava lima: Laʻasaga-i-sitepu faʻatonuga ma ata

Sven Stream Fofoga Fetalai

Sven Stream Fofoga Fetalai

3) Suia Ou ia sili atu.

Aua le taugofie - 5 microcrcuruits i luga o le ~ 200r taʻitasi (pe sili atu ona taugata, fuafua i le faʻataʻitaʻiga oU) i lalo o le 11p mo le sili atu poʻo le 5p mo sili atu pe sili atu.

Sili atu le faigata nai lo mea muamua - E te manaʻomia muamua le paʻu ese o le tagata moni opera, e manaʻomia le manogi i le taimi e tasi. Ma le isi, o failauga e faaaogaina le toe faaleleia, lea e faigata ai le sui sui ona o oe uma ma lelei iloiloga - lua ma manaʻomia se fetuutuu. I faleʻaiga lata mai na mafai ona naʻo se vaega o oa i fale tipi, ae o le malologa na ia faʻatau i le mafiafia. O iinei e mafai ona e okaina fetuuti masani, ae e le o se tuli e faatali mo le faaiuga o le Prazdikov ma na ou faavaiina ni nai fasi.

Sven Stream Fofoga Fetalai

Sven Stream Fofoga Fetalai

O le iʻuga o se pese! :) O le sili ona agavaʻa suiga, pe a fai e te faia se tweak, e mautinoa lava. E ui lava o le toe iloiloga i luga o le ogalaau ma taʻu mai i le 0.003% o mea sese - latou taʻalo naʻo le faʻaaogaina o le tagata o le Opera. Opa2134 ma AD826 na faʻatauina i le suia o le tagata moni Tl084 ma Ne5532, ma a o latou toe suʻe mai ni vaega e lua. O le a manatu o o le Opa e sui ai Ne, ma Ad nai lo Tl. Na tu ai na i totonu o le tusi o le malosi ma le sili atu i lo le aafiaga i le leo, e ui lava o le suia o TL na alualu i luma foi i le leo. I se faʻataʻitaʻiga, na iloa mai o le Opa i le vaega o Faʻatonutonu, faʻatusatusa i faʻasalalauga, e itiiti ifo nai lo le i ai o le maualuga maualuga. O le leo o le ad i totonu o le lautele ou te fiafia tele i ai. O lea, le ogaumu malaga i le itu o se tasi o auala, ma o mea lelei ma isi mea uma e galulue i le Ad. O le le fiafiaga o le leo e le mafai ona maitauina.

O le mea e le mafai ona faʻatoʻilaloina ina ia o le 50hz o talaaga. E tatau, manino i ai, e e tipi loloto.

Mataupu i luga o le autu: PostCard ma se ofu mai le solosolo

Taunuʻuga: Ina ua maeʻa le galuega, o leo o failauga na amata ona faʻafiafiaina lava. Na atili ai ona manaia le faʻalogo i vasega masani - na iʻu ai loa na fafaga :) Faʻasaga le faʻasefulu ma le 1/3 o le faʻatauga faʻatau, lea e mafai ona taliaina loʻu tagata faifaatoaga. E le gata i lea, o le malamalamaaga o mea na tupu i le koluma / amplifiers na matua faateleina, ma o le lautele o le tafailagi e aveʻesea ai :)

Faitau atili