Vase Detodor Receave Pewer High Lima (50 ata)

Anonim

Fausia ni oloa matagofie ma au lava lima - o se galuega fiafia ma manaia. Liliu i luga o elemene o le pule, o matou lava gaosiga i totonu o lau totonu, o le a mafai ona e tusia lou fale ma sefe i mea taugata. I le tusitusiga, o le a tatou taʻuina mai ai pe faʻapefea ona faʻatupuina le Vado i Mafutaʻi i o latou lava vaʻai, o le a manaʻomia mo lenei mea ma pe faʻafefea ona aumaia.

I le taimi o le Foafoaga o se sitaili i totonu, e le mafai ona faʻagalo e uiga i tamai vaega ae taua o le pule, latou faia se lagona saʻo ma le umi o le potu.

Vase Intodoor Decorivend maualuga lima

O le autu autu lea e manaʻomia ai le faʻalagolago i totonu o le nofoaga o loʻo iai le nofoaga o le nofoaga o loʻo avea ai le fua faatatau o vaega uma i le tasi styligization. Fausia se vase ma ou lava lima mo soʻo se itu i totonu, e taua le matauina o le faʻamalosi ae le faʻaleagaina ai le ata masani. Teuina o totonu o le potu atoa, e aofia ai elemene laiti, e tatau ona faia i totonu o le tasi leo ma faʻamautuina le maeʻa ata.

Vase Intodoor Decorivend maualuga lima

Totonu o sitaili ma a latou fuafuaga

E oʻo mai i le taimi e oʻo mai ai, o loʻo ia i matou le tele o ituaiga o loʻo iai itu lautele. O le a matou iloiloina le sili ona lauiloa ia i latou ma mafaufau pe faʻafefea ona faʻamamafaina ai oe tagata taʻitoʻatasi ma le fesoasoani a ou lava lima.

Vase Intodoor Decorivend maualuga lima

Faia o se ala i le potu, manatua sitaili:

Minimalism: Fiafia i le faʻatagofie pepa, mataʻitu lanu lanu ma faʻalelei lelei.

Le vasega: Faʻaaoga lelei o mamanu, moli lanu moli ma tutoʻatasi meaolaʻe.

Maualuga tekonolosi : Faʻaaoga mea faʻaonapo nei, e mafai ona tuai ona faʻatuai le vase ma tioata pe uamea.

Kitch: Faʻagaloina e uiga i tulafono ma faʻatasiga e le fetaui, lanu lanu ma eseese o le a fesoasoani ia te oe i lenei.

Ona po nei: Faʻaaoga laina lamolemole ma foliga faʻapitoa, mo teuteu, uamea po o fafie e talafeagai.

• AR - Deco: O le sitaili sili o fausiaina e ala i le faʻaaogaina o le auro papaʻe ma enaena lanu. I le Artairt Do deco sitaili, o le teuteuga e talia i soo se mea.

Mataupu i luga o le autu: teuteuina o se pakete i se decopupage metotia: sitepu i le sitepu

• Fetadadard: Mafaufau faʻaleaganuʻu, o le a e fesoasoani i ni uiga ese ma lanu malamalama.

Vase Intodoor Decorivend maualuga lima

I le faia o lenei elemene elemene, e mafai ona e alu i ni auala se lua. Ave le mea tuai na faʻatau ma ave i luga ma lana mamanu pe faia mai le maosia, ma ou lima lima.

Vase Intodoor Decorivend maualuga lima

Fuafua ma le tele o le oloa i fafo

Ae le i amataina le faia o lenei mea teuteu ma ou lava lima, e tatau ona e filifili i luga o ona lautele. O se tasi o latou e tele. Atonu e iai le lautele o lau pule, fuafua i foliga ma foliga ia fausia ai. O le maualuga o le fola vase o loʻo i le laina o le 40 i le 90 centimita. O le vase laʻititi e mafai ona tuʻu i luga o le laulau poʻo le laupapa laupapa, ma le tele o oloa e sili atu nai lo 90 Kadentimeters vaʻai i totonu o le potu e le lelei.

O se vaʻa tele o loʻo tuu i luga o le fola o se faʻaopopoga tele o le totonuga o le totonu, e foliga le masani ai ma avatu le potu o se tagata faʻapitoa.

Vase Intodoor Decorivend maualuga lima

Ua tatou faia le faavae

Afai o e filifili e fai se oloa ma ou lava lima mai le maosia, atonu na e mafaufauina: Faʻafefea ona fai se mea i fafo? Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le papier-masha metotia. O lenei metotia o lona uiga o le faʻamalieina o le nusipepa ma le vai faʻatasi ai ma le faʻamamaina pā. O lenei mass e tatau ona fefiloi ma le faaeteete, faʻatupu le vaega manaʻomia ma tuʻu e faʻapipiʻi.

E mafai ona e faia ni mea matagofie i ou lava lima faʻaaogaina mea nei:

• pepa malo;

• seleseleina o pepa ina ia tuʻuina atu le faʻavae;

• nusipepa (o le faʻatonuga tuʻusaʻo o le papier-mash);

• PVA kulu, e manaʻomia le faamamaina o le sao.

Vase Intodoor Decorivend maualuga lima

O lenei metotia faʻatagaina oe e fatuina se vase o soʻo se tele ma foliga. Ina ia faia lea, e mafai ona e faʻaaogaina Gyptum, ia te faʻaaogaina i le faʻavae, faʻatali seʻia tu aʻe se naifi, ma le fesoasoani i le mapusaga taua.

Ina ia maua se lamolemole ma lamolemole luga, faʻaaoga le oneone oneone mo le faʻapipiʻiina o le mamafa ma ufiufi le vase ma le pito i luga tulaga.

Vase Intodoor Decorivend maualuga lima

Filifili pepa

Ina ua e finafinau ma mea o le ae faʻaaogaina, mafaufau i luga o le oloa. O le fomu o loʻo filifilia i lou mafaufau, faʻafanofo ma tuʻufaʻatasia ma le filifilia o loʻo filifilia.

Tusitusiga i luga o le autu: Teuteuga piliki i totonu o le fale totonu (30 ata)

O foliga taʻutaʻua o tagata mamanu e mafaufau i mea nei:

• laʻasaga se vaʻa, o se vaʻa e manino lava i soʻo se i totonu, ia sili ai le faigofie o le faapalepale-mache metotia, ave se atigi masani o le faʻavae;

• Squarea - Aua e fetaui i se itu po o aso nei, o le amataga o le a galue e avea ma atigipusa pusa;

• Tanevana, o le metotia lea e faʻaaogaina ai nusipepa o nusipepa, o sea ituaiga e foliga mai e matua le masani ai.

Vase Intodoor Decorivend maualuga lima

Faavasega e mafai ona oge, convex, ova. O lona foliga o le sili ona ofo ma le muamua. O le mauaina o le mea saʻo mo se tele oloa i luga o le fola e le faigofie. E le tatau ona i lalo ou lima, e mafai ona faia se mamanu le tumau, faʻataʻitaʻiga, mai pepa malo, palasitika, palasitika. Ma fausia teuteuga mai ai mo lau totonu, mafua ai le tele o le papier-mache mo le faavae. Mulimuli ane, o le tamaʻi povi mago ua oti, aua le oti ese mai lea malo, ma nafu o le fale faigaluega kelu, susulu ma teuteu.

Vase Intodoor Decorivend maualuga lima

Manatu teuteuga

A oʻo ina ulufale ma faʻatuatuaina le pili ma le faʻatuatuaina mo le lumanaʻi o le lumanaʻi, alu e teuteu. E mafai ona faia le fai togafiti i auala eseese. I lenei mataupu, e faalagolago uma lava i ou mafaufauga ma avanoa. E amata i, e mafai ona e aofia ai le faavae o le eseese po o vali. A uma lena mea, afai e mafai ona e faʻamalosi, teuteu le le leoa i ni ata, mamanu ma faʻatusa.

A mafai ona e lalaga, e mafai ona e faia lau lava lima o le uluai vasega vasega mo se vaega i fafo, o le a le oloa o le a faʻaopopoina ai le totonu o le mafanafana ma le agamalu.

Vase Intodoor Decorivend maualuga lima

Manatu mo le lesitala e tele lava, e mafai ona e suʻi se ie ma faʻatulaga i lipine, oʻo mai i ai, talosaga, talosaga. O se teuteuga lelei mo le tau o le faʻaaogaina o mamanu faʻaaogaina se stensil.

O le a tautua le tautotogo:

• Moliacic;

• Susuli lima atamai;

• Tupe siliva;

• toʻunia, fatu, a lava apeso;

• Lona i latou, lipine, lipine;

• Ma masima faataamilo;

• Wood;

• Decopupuge ma solosolo poʻo pepa tipi ma nusipepa.

Tusitusiga i luga o le autu: UNUMENT HOMEMOME CHAMME I LE O LE Pa: 2 FAASOLOPITO AOAO

Vase Intodoor Decorivend maualuga lima

E i ai le filifiliga e faʻailoa le vase ma le mafiafia o le filo poʻo le maea. O le mamanu o le vase o se taimi manaia, aua o le taimi lenei o lau mafaufau ma mamanu mafai ona avea o ia i se fua atoa. Fausia mea matagofie i ou lava lima ma faʻatumu lou fale faʻamafanafana ma le mafanafana.

Vase Intodoor Decorivend maualuga lima

Faatumu Vaa

Pe a sauni le Volu i fafo e mafaufau i lona faʻatumuina. Na faia muamua le tele o fafo i fafo i fafo i le taimi uma e tuu ai fugalaau i totonu. E masani lava uaina ma o sauniga na teuina ia i latou. O le aso, o le vase i fafo e mafai ona tumau gaogao ma teuteu le avanoa.

Vase Intodoor Decorivend maualuga lima

O le faʻailoga manino e foliga sili ona lelei i se laʻau atoa o le pito i totonu o le pito i totonu o le laina. E manaia le faʻatumuina o fualaʻau ma mago mago, fugalaʻau, lala, pupuu. E mafai ona tuu ni laʻau mamago poʻo lala, vali i luga o le lanu talafeagai, Birch, BAMPo poʻo taliga e mafai ona e faia i se ata vali.

Vase Intodoor Decorivend maualuga lima

Ola fugalaʻau tuʻu i le vaza foliga lelei, o le mea autu o le filifilia o se laʻau talafeagai i le tele ma e le galo e tausi ai. E mafai ona e suia le faʻatumuina o le fuʻa ma faia le teuteuga autu mai i luga o se aso malolo. Mo le tausaga fou, e talafeagai ma i ai i le malaia o le tau vaivai, ma i le Eseta upu faaletagata.

Tele le ofoofogia i totonu o le totonugao i totonu o nofoaga paga. Lua tutusa faʻapitoa tuu i luga o itu e lua o le afi afi o le a faʻaleleia ai le aotelega ata ma faia le potu tulaga ese.

Vase Intodoor Decorivend maualuga lima

I le taimi o le Foafoaga o le gaoi o le umiaina o mea teuteu mo le fale, o le mea autu e le o le fefe e faʻataʻitaʻi. Ina ia mafai ona faia se vaipuna i fafo ma ou lava lima, e mafai ona ou tuua le tele o taimi, ae o le iuga e aoga! A e aumaia le manatu i le iʻuga ma tuu le mataupu o lou faʻamaualuga i le sili ona iloga nofoaga, o au uo ma e masani o le a mautinoa o le iʻuga o gaioiga fatuga. O lenei mea e mafai ona avea ma se meaalofa matagofie mo fale fale po o aso malolo.

Vitio vitio

Ata ata

Faitau atili