Faatoaga Fale 15 sikuea mita. M.

Anonim

Faatoaga Fale 15 sikuea mita. M.
A leai se fale tele o le atunuʻu i le faʻatoʻaga o le faʻatoʻaga, e mananaʻo tagata e fai ai le sili atu le paʻu i lona tulaga. O se tamai fale e tasi ma se vaega o na o le sefululima sikuea mita e mafai ona foia lenei faafitauli. E faigata tele ona talitonuina o i luga o se tamaʻi vaega e mafai ona tuu ai le faletaele, umukuka, potumoe ma se potu masani.

E mafai ona sili atu le lelei o le faʻaaogaina o le nofoaga o le taulaga o le fale ma le faʻaaogaina lelei o lona maualuga.

Faatoaga Fale 15 sikuea mita. M.

O le potu masani e iai le vaega o le 7 sikuea mita. M ma o loʻo i ai se lapotopoto nofoa e mafai ona faʻaaogaina o se isi moega, faʻapea foi ma le laʻei le laulau 'ai. Afai e te manaʻo i se fale faatoaga, e mafai ona e mafai ona faʻaʻofuina soʻu lulu sofa.

Faatoaga Fale 15 sikuea mita. M.

O le umukuka o le a liliu ese mai le laititi - na o le 3 sikuea mita. m, ae o loo i ai mea e sili ona tatau. E i ai le pulou pulou, o se pepa kuka, o se tamai pusa, o se tamai pusa ma se aofaiga o fata na fuafua mo umukuka meafaigaluega. Faatasi ai ma se tamai eria, o malutaga uma umukuka uma e mafai ona ufiufi i ie pupuni pe latalata i tagata uma.

Faatoaga Fale 15 sikuea mita. M.

O se tasi o mea autu o le mafanafana mo dachnikov o se faleuila. I se tamai fale, o se faleuila e mafai ona faʻaaogaina o se faleuila.

Faatoaga Fale 15 sikuea mita. M.

I le potumoe, o le tele o le 2x2.5 mita, ma ua faʻaalia i lalo o le taualuga i le tulaga lua i le tulaga maualuga, e leai se tasi i le tasi vaega o le fale.

O le faʻaofuina o le starwac, o le a mafai ona aʻe i le fogafale lua-potu-potu, i le aso e mafai ai ona e aveese le puipui i tafatafa o le faʻamalama. Ina ia mafai ona tulei i le salu ma le fasilaau, i se fata laupepa, i luga aʻe o le faʻamalama, faʻapitoa fasi.

Faatoaga Fale 15 sikuea mita. M.

Talu ai o le fale e laʻititi tele, e taua le faʻaaogaina o soʻo se avanoa i totonu, e matua talafeagai le faʻatulagaina o le atigi laʻau mo ipu.

I le avea ai ma le agaga i le fale, o le Steel taele Pallet o se sikuea foliga ua mamanuina. O le mea autu o loo i totonu o le agaga uma laupapa laupapa laupapa na puipuia lelei mai le susu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻi le atigi i luga o le masini fufulu

Faatoaga Fale 15 sikuea mita. M.

Afai e te mataala lelei i le fausiaina o ia fale laititi, ma ona ma tau faigofie i tau, e mafai ona nonofo ai se aiga atoa.

Faitau atili