O meaafale e te faia ia te oe lava: Tabe Server

Anonim

O meaafale e te faia ia te oe lava: Tabe Server

O se kapeneta sili ona lelei i lalo o le TV e mafai ona faia e mafiafia Plywood po o le laupapa.

O le lelei o meaafale e le mafai ona faʻamatalaina: O faʻailoga ata o le manaʻomia o le tele ma lanu e mafai ona faʻatauina i le fausiaina o le tau e mafai ona faʻatauina i totonu o le nofoaga e mafai Filifili le manaʻoga mo le manaʻomia ma le tofo.

E tusa lava pe a le fetaui lelei o meafaitino i faleoloa i faleoloa, e i ai lava le avanoa e faʻapena, ona ou manaʻo ai lea i loʻu fale, i le taimi nei e leai se faʻatau. I lea tulaga, e naʻo le faʻaaogaina o mea faigaluega i le poto masani ma tutoʻatasi lima ma faia mai se faʻasologa o fafie poʻo pepa mea.

Sauniuni mo Galuega ma Mea Tatau

A o lumanaʻi mai le amataga o le itu o le fuafuaga o le fuafuaga, e tatau ona e faia se ata ma le ata o le lumanaʻi oloa. O le ata e mafai ona tosina mai le le mautonu i ou lava manaʻoga ma lagona o le tofo. Ae mo le atinaʻeina o le tusiata, e tatau ona e iloa le faʻatulagaina o le nofoa afi i le maeʻa i le maeʻa lea e faʻavae ai e aunoa ma ni faʻafitauli le talafeagai.

Mo le gaosiga o vaega ma faʻatasiga, poto malamalama e tatau foʻi: O lea e le mafai ona e faʻatauina se mea sili atu poʻo se pepa atoa o le chippon, ona gau ai loʻu ulu.

O meaafale e te faia ia te oe lava: Tabe Server

Ituaiga o manogi faigofie i lalo o le TV.

Ae ina ua sauni le ata, e mafai ona e alu atu i le fofoga o le faiaga o le galuega: faʻatau mea faitino ma sauniuni mea faigaluega:

  • Plywod, llds po o laupapa ma le mafiafia o le 2-22 cm;
  • Ulu mo le ldsss pe manifinifi laupapa laupapa;
  • Meaafale ma kulimi;
  • Meaafale (Loops, meafale na lafoa, Bolesles, Taiala, ma isi.);
  • Aurocromivik;
  • 'Au, sikulukalaiva;
  • roulette.

Afai e tatau ona toe faia ni faʻamatalaga e tatau ona toe fai atu i ni taimi, e sili ona malie le faia o se faʻaaliga. Atiina aʻe mai, E mafai ona e mauaina soʻo se numera o vaega atoatoa o le ata.

Tusitusiga i luga o le autu: Shawl "siva lau": Polokalama ma Faʻamatalaga o le Matai Vasega

Faigofie tulaga i lalo ole TV ma le fata

Scheme 1. Tabe i lalo ole TV.

Faʻafefea ona fai se tem malamalama mo se TV ma ou lava lima mai i le lamepaina lamepata, faʻamatala manino le faʻaalia i le Ata 1 polokalame:

  1. Nofoaga ma tipiina le 3 tutusa vaega mo le tapuni ma fata.

    O fua e mafai ona faʻatino, e faʻamoemoe lava i le lautele o le TV ma le nofoaga oi ai nei i totonu o le fale.

  2. O taimi e faʻatatau i le itu puipui (4 pcs.) E tatau ona avea ma maualuga e fausia ai se nofoaga vaivai mo le DVDS i le va o vaega sipala poʻo isi mea.

    Ole aofaʻi ole oloa e mafai ona filifilia e pei ona manaʻomia, ma o le tele o fata ua faateleina. Ma o le a manaʻomia e tipiina i lalo mo se isi pepa laupepa 1 vaega o le lautele ma le 2 - tuʻutuʻuga itu.

  3. Oti le fata ma mea pupuʻu o autafa o le itu ma meaafale pito i luga poʻo nofoaga o Veneer.
  4. I se mamao o le 2.5 cm mai le itu (sao) pito i luga o le vaalele o fata na tosoina i lalo o le resct: 3 PCs. Mo itu uma.

    O le pito i luga o le fata e tatau ona i ai pu ma i le pito i luga, ma lalo - mo le nanaina i autafa o luga luga ma lalo ifo o le taier. I lea tulaga, e mafai ona e faia pu ma faʻaaoga pou uumi laupapa mo le faapipiiina. I luga o le pito i luga o le fata, toso le reduff resses mai le pito i lalo ina ia sologa lelei le moega.

  5. O le tali a le tali mo le scan i luga o le itu i autafa e tatau ona fetaui lelei ma pu i luga o fata.

    E tatau ona e 'alo ese atu i luga o le tele o vaega o faatafafa. Faʻaiuga o faʻaofi (waders) libricate ma glue ma faʻapipiʻi i totonu o pu, faʻafesoʻotaʻi vaega faʻa-ū.

Ina ua maeʻa le kulimi ua matutu, e faʻamau ai le rollers i le pito i lalo o le nofoa (4 PCs.). Afai o le moega i autafa o le laulau e faia ma lau oe lava laʻau (laupapa) poʻo plywood, ona sili atu lea o pito i fafo atu i fafo.

Tele kapeneta laupapa

Vave ma faigofie ona faʻaputuputu se temm mo se TV ma o latou lava lima mai le laugatasi fausaga ma chippobboad (Ata 2).

Tusi i luga o le autu: decor of sporpared Kerisimasi polo e faia oe lava

O meaafale e te faia ia te oe lava: Tabe Server

Polokalame 2. paipa i lalo ole TV.

O mea uma e iai le tulaga faatafafa:

  • autafa o le pusa 50x50 cm - 4 pcs.;
  • pito i lalo ma countertp 160x50 cm - 2 pcs.;
  • Ogatotonu fata 50x50 CM - 1 PC.;
  • Fuafua 50x10 cm - 5 PCs.

O le Fono Aoao e faia i luga o le faʻaaogaina o le tagata lava ia pe faʻamaonia. I lalo o le fusifusi uila pu i le pito i lalo o le vaalele ma lua itu. I se mamao o le 0.8 cm mai le pito i luga o le itu uma o loʻo fai ai le 2 pu mo le faapipiiina o laupapa taʻitasi: i le mamao o le 1 cm ma le 8-9 cm mai le sima. I le ogatotonu o le lua itu e lua faʻaopopo 2 pu mo faʻamau le ogatotonu o le plant.

I luga o auiliiliga o le pito i lalo e teu ai le fale puipui e ala i le tusiata o le tagata lava ia. Fao le saoasaoa mai le pito i lalo e ala i le seleseleina pu i le pito o le itu itu. Faʻafesoʻotaʻi fata faʻapipiʻi i luga o tumutumu i le pito i luga, e faʻaseʻe ai le fao i pu o le isi itu i pito.

I le faʻavae lava lea e tasi, seti le fata ogatotonu ma le pa i le va o 2 autafa o totonu o le pusa. Afai e te manaʻo, e mafai ona e faʻapipiʻiina se laupepa manifinifi o Plywood po o le alavai mai tua i le itu o le Kapeneta o le Kapeneta, fausia le puipui pito i tua. I luga o le pito i lalo o le pito i lalo tutusa i le itu pupuʻu, faʻamau 3-4 pulumu o se mafiafia mafiafia ina ia siʻi i luga le kapeneta i luga o le fola.

Suesueina ma tape auiliiliga o puipui o puipui. A fuaina fua o le fuaina, e tatau ona foaʻi i le tusa o le 1 cm e tatau ona tuua i le va o pusa ma autafa e faʻapipiʻi ai taʻitaʻi. I lalo o le ogatotonu o le fata e mafai ona faʻapipiʻi ai se ufiufi o le ufiufi poʻo le pusa e tasi.

O totonu o puipui o pusa o loʻo tipi mai le plywod ma le mafiafia o le 5 mm, o le pito i lalo o le pusa ei ai le sikuea foliga ma le lautele o le tino. Fesoʻotaʻi vaega i le fao.

I le pito i luma o pusa taʻitasi e faʻapipiʻi ai se meafale gaosi ma se muamua-piva

O le tele o le tele o le tele o le supa e tatau ona faʻatagaina le faigofie ona faʻagaioi ai pusa, aua le paʻi atu i le tasi le isi. O le tele o le va o le va o latou o le 2-3 mm. O le faʻapipiʻi e faʻatino i totonu o le pu na tuliesea i le puipui o le pusa ma puʻupuʻu foliga o ia lava e le oʻo atu i le pito i tua o le fata.

Mataupu i luga o le autu: Tusi o Tusi: Matai vasega ma ata ma Vitio

O taiala e faʻamalosia i le ogatotonu o le itu o le pusa. O vaega tali e faʻamau i autafa o le itu i se mamao o le 15 cm ma le 38.5 cm mai lo latou pito i luga. Faapipii pusa ma fetuunai le latou maualuga pe a tatau ai.

Mo le laulau pito i luga e mafai ona e filifilia e le sili ona mafiafia nai lo le mafiafia o vaega. O ia ituaiga elemene tuʻuina atu le fausaga o le maeʻa ma le faʻaeteete tutusa. Faapipiiina o laulau pito i luga - i luga o fatu na faʻapipiʻiina i pito o le pito i autafa itu. Lea e mafai ai ona e faʻasao le laualuga o le laulau pito i luga.

Gaioiga mulimuli - faapipiiina o auupega i meaafale fale. Ina ua maeʻa, o le tu e saunia mo le taotoga.

Afai na faia lelei fuaitau uma, ma o le galuega e faia ma le faʻaeteete ma esaga, o loʻo fai e le Kapeneta This mai le fafie poʻo le le lelei.

Faitau atili