E aoga le suia o le taele i luga o le fale tapole

Anonim

Afai o le fesili na tulaʻi mai i luma o oe: suia pe le suia le taele i luga o le taʻele o le fale susu, o le tali lea e mafai ona e mauaina i lalo.

E aoga le suia o le taele i luga o le fale tapole

O le faʻafitauli autu mo le filifili i le va o le taʻele ma le taele o le lapoʻa o le potu o le a latou tuʻuina.

O le sui o le tapu taele i luga o le fale taʻele o se galuega faigata tele, aua o le mea e tupu, e manaʻomia le le toe faʻaaogaina o lou potu, o le fesiitaiina o paipa, pipili.

E manaʻomia le tapenaina mo le faʻagaioiga e magafagafa ma atoatoa. A o le i toe suia le taele i luga o le taʻele fale, e tatau ona e mafaufau i mea uma.

Manuia o le taele

I le tele o meafaiva o le taʻele e mafai ona matauina o ni tala:

Fesootai i se vai taele.

  1. O le sefeina o nofoaga, a o faletaele i le masani masani o matata mai ai, o le 'afa mita o le mafai lea ona tuu se masini fufulu i le faletaele, ma o se finauga taua tele.
  2. Vai e faʻasaoina, e pei o le vai taumafaina mo le taliaina o le taʻele o le taʻele, e oʻo lava i le taimi lava o le 5 taimi i le taele.
  3. Le faigofie ma le gaioiga, e pei ona saunia i aso nei kapeneta o aso nei mo le faʻaaogaina o fefaatauaiga o vai, eseese vaituloto), e faigofie ai ona suia le saito (hydromages), E pei o le leo / manogi elemene / lanu valivali mo le agaga.

O le lisiina o le tuputupu aʻe o le tino e naʻo le tasi le mea - o le le mafai ona taoto i lalo i le taele, malolo, susu i le manogi manogi.

Tulaga mo le faʻapipiʻi o le taele

Ina ia faia se filifiliga moni i le va o le taele ma faletaele, e tatau ona e iloa tonu le mea e te manaʻo ai. E le gata i lea tulaga lelei, e tatau ona e iloa pe a manaʻomia le faʻatagaina o le toe sui o le taele i luga o le fale taʻele, na faʻatagaina.

Afai o le fale e faasino i le ituaiga o masani, ia ituaiga o galuega e pei o le solomuli o vaega i le va o le faletaele ma le faletaele, faapipiiina o le potu i totonu o le potu , aua le manaʻomia ni talanoaga muamua, ma faʻamaonia le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia.

Tusitusiga i luga o le autu: laupapa laupapa o loʻo tauina tekinolosi i tulaga o onapo nei

Ae afai o le e ona o le fale mautotogi e manaʻomia ona faʻamalamalamaina i le BTI pepa, e tatau ona e faʻatonuina lenei faʻagasologa.

Polokalame faavaomalo le fale taele.

O le faia lea o lenei mea, e manaʻomia le mauaina o se faʻatagaina mo le toe faʻaleleia ma le toe faʻaleleia o le faletaele. Ma mo lenei mea e tatau ona e faia suiga i le Ofisa o le BTI i totonu o le tusitusiga faapitoa na tuʻuina atu i le tusi folau ma le tusi folau o le fale ma faʻamatalaga o le toe faʻaleleia o le toe faia. Se kopi o le tala totino, faʻasoa mai le tusi i le fale, pasia uma o le faʻailoga, o se kopi o pepa aloaia, se kopi o le Konekarate Galuega. E mafai foi ona manaʻomia tusitusiga o le mamanu.

O le isi laasaga o le suiina o le - aʻo leʻi faʻafesoʻotaʻi le fale i le taʻele i le plumbing system, e fautuaina le faʻapipiʻiina o lua faʻamama i luga o le paʻu mama. O lenei manaʻoga tatau ona faia ina ia taofia le faʻamutaina o le faʻagasolo o le hydromalessege ma le paluluga, lea e le ofi mo le sami pe lua.

A faʻaaoga e togi, o le olaga tautua faʻateleina faʻatolu taimi. O se mea taua o le faʻamama e tatau ona faʻamamaina i taimi uma ma fufulu i le vai tafe.

Tulaga manaʻomia o lo o tuʻuina atu i le taʻele: fufusa, susu le suavai, le auai o se tafe system ma le sapalai vai, tuʻusaunoa. O nei meatotino o le a le faaputuputu i totonu o le faletaele.

Afai e te faʻapipiʻi le fale oe lava, ona o le fautuaga a tagata faʻapitoa, paipa vai e sili atu ona sili atu i le mauga i luga o le promthes. Faʻafesoʻotaʻi le vai i lalo o le magoto. O le alavai e tatau ona faʻamautinoaina e ala i le faʻaalia o le pusa.

Afai o le mamao i le va o le alavai ma le fale e matua tele lava, e sili le faʻaaogaina o se maneta vase patu e alofia ai lologa.

Faʻafesoʻotaʻi le nofoa faʻapipiʻi i totonu o paipa vai e faʻaaoga ai ni avanoa mataina o le a tuʻuina atu atili avanoa i puipui uma o le faleoloa ma faʻatagaina le faʻamamaina ma le siakiina o masini.

Mataupu i luga o le autu: fola PVC COGING: CHORT TIMP MO VAEGA

Mo sili ona lelei o le ventipela, o le faletaele e fautuaina e faia le stinting e faaaoga palasitika paipa.

Fautuaga mo le filifilia o se fale tapole

E tatau ona malosi tele le fale ina ia le mafai ona oʻo i le faʻapipiʻi faʻagasologa.

Mulimuli i le tioata e aunoa ma le talepeina ma le suia. O le taele e tatau foi ona leai ni faaletonu.

Ua ou mataala i le i ai o se mea faʻapipiʻi mo le palu.

Le mataupu e le tatau ona maluelue pito ma totoa.

Faapipiiina faapitoa i le fufusi. O le avanoa o le a avea ma se i ai o avanoa avanoa (O lenei tuutuuga e masani ona tausisia le faʻaulufale mai o faʻataʻitaʻiga).

Oloa oloa e sili atu ona maua ai ni tagata faʻapitoa. Afai e te filifili pea e sui le taʻele o le taʻele o le fale, ona mafai lea ona taugata ona o le le lelei o le le lelei o le amio lelei (tafe, tapuni eletise eletise). E iai ituaiga faapitoa ma faʻalapotopotoga e aʻafia i nei ituaiga o galuega. E mafai ona latou fesoasoani ia te oe i le filifiliga o le oloa, o le nofoaga o lona faʻapipiʻiina, o le a fesoasoani e usu le fesili, oe manaʻomia le toe faʻaleleia.

I le mafaufau i mea uma e faʻasaga ma le teteʻe, e mafai ona maitauina, o le taele i le faʻatoʻaga e matua manaʻomia lava, e tutusa lava a le 'au tau malulu tele. I totonu o le taele e mafai ona e taʻeleina se tamaititi, atoa atoatoa ma faitau le tusi, e le faia i le vai taele. I soo se tulaga, e aoga le mafaufau lelei aʻo leʻi suia se mea se tasi.

Faitau atili