Toefuatai o le fasioti tagata ma le suavai

Anonim

O le metotia o le faʻaogaina o se suavai, pe o loʻo taʻua foi, o le tele foi o se morrylic, na aliali mai i totonu o le maketi aiga, e le tau faʻatauina ma taʻutaʻua foi.

Toefuatai o le fasioti tagata ma le suavai

E iai le taele vaitafe, ma faʻaletonu, ae e le manaʻomia le suia i se tino taugata, e masani ona fautua iai le tuai.

O le maualuga-lelei le toe faʻaleleia o taʻele o taʻele ma le suavai e mafai ai ona e tuʻuina atu ni mea tuai o se olaga fou ma faʻafou le totonu o le faletaele, ma faʻatau ai le toe faaleleia o le faletaele ma faʻatau ai se tupe fou.

Ina ia mafai ona toe faʻaleleia le tele o le faʻatauga, o le fesoasoani faʻapitoa e le masani ona manaʻomia. E masani ona mafai ona fai ma tutoʻatasi, faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga apolofesa e pei o se taiala. Mo se faʻataʻitaʻiga, fuafua le galuega o le Toefuataiga galue, e tatau ona e filifilia mea saʻo. O tagata faʻatau na ofoina mai i le aso, suavai acrylic, tutoatasi o le tagata gaosi oloa, e toetoe a leai se tasi o tulaga taua mo le filifiliga o le mea .

Sauniuniga mo le Toefuataiga Galuega ma Vai Vai

O le auala o le faʻagaioiga o le suavai o le vai e matua faigofie lava - o mea o loʻo liligi i totonu o le taele ma i lalo o lona lava mamafa na sosoʻo ai i luga o le laualuga, faia o se lamolemole ma le tafi. O tulaga lelei o lenei metotia o le toefaafouina o le Puapuaga tuai e manino: O le le lava o le talosaga, o le itiiti ifo le umi o le faʻamago, o le agavaʻa o le afu ma solo solo. O le iʻuga, tuʻu le taumafaiga sili ona maualalo, e te maua ai se pupula ma lamolemole le taʻele o soʻo se lanu manaʻo.

Aʻo le i amataina le galuega, e manaʻomia le tapenaga o mea faigaluega nei ma mea taua:

A o le i amataina le galuega, e alagata ona fufulu le laualuga o le taele mai mea e le aoga ma le efuefu.

  1. O le le masani ai-tulaga o le Acrylic (Aotelega faalagolago i le tele o le taele).
  2. Bulgarian.
  3. O le 'au mo se ata ua fuafuaina mo olo.
  4. Lio mo le uamea e aveese le fusi i lalo o le faletaele.
  5. O lona uiga mo de deving (acetone po o le fofo).
  6. Malyary scotch.
  7. O le solo pe tusa o le 30 cm umi mo le prorylic proriring.
  8. Laupepa pepa po o nusipepa.
  9. Faailoga i lalo o le taele.
  10. Faʻaoga Powder ("Pemiool", etc.).
  11. Mama ie mama.
  12. Uafu.

Mataupu i luga o le autu: E fia ni kilowatts mo le fale

Toefuataʻiga Amata i Sauniʻoga Sili. Soʻo se taele, tusa lava pe o le a lona tikeri o le ofuina ma le filogia, aʻo leʻi faʻatumuina i le suavai o le vai, e manaʻomia le faʻamaloloina o se mea leaga. O le sini autu o olo o le faʻamamaina o le gloss, o loʻo i ai i le Coamer uma. O le leai o se leai o se tausaga o le a iloa ai le tele o se fanua fou e tautuaina, faia mai le tele o le tele.

Ina ua avea le paʻu o le taele, e manaʻomia le faʻamau lelei ma le umi. O le faia lea o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le pemopoux pewder pe tutusa ma. O mea uma o vai vai ua aveese ma le faaeteete mai le tau. O lenei faiga, e tatau foi ona vave alualu i luma, aua o ona iuga e sili ona afaina i le umi o le tautua olaga o le agilic luga. A maeʻa ona faʻaaogaina le paʻu, o le taele e tatau ona fufuluina ma malosi le ea o le vai.

Toefuatai o le fasioti tagata ma le suavai

O le talosaga o le acrylic e faia i luga o pito o le taele, ina ia mafai ai ona ave ia te a latou lava vaeluaina i luga.

A maeʻa ona faʻagaioia le taele e le palu palu ma mea lelei, e manaʻomia le tipiina o le mea tuai ma se line o uʻamea. Pei o se tulafono, o le fusipau e i le maʻua, ona tuʻimomomolu atu ma le moa ma samala. Afai o le fusiua i lalo o le faletaele e tumau pea i le setete, ona tatau lea ona tuu se tamai ipu palasitika i totonu o le pu. O le a tautua o se ituaiga o pupuga, lea o le a le faʻatagaina ai le mea mai le ulufale i le nofoaga tuʻutuʻuga ma le faʻasolo atu o le suavai o le suavai.

I le isi laasaga o le Toefuataiga, e alagatatau ona soloiesea ai luga o le pamu ma le mama o le coutton coung, decompse i luga o le fola o le palasitika, vai ma tamai lapisi i totonu o le taele. A maeʻa lena mea, e mafai ona e alu i le faʻasalaga o tikeri. E matua atoatoa ma le faaeteete ma le faʻaeteete, soʻo se isi fofo poʻo le acetone.

Le Atua Toefuatai Galuega

Pe a sauni uma le Plumulu, o se mea faʻatulagaina tuʻusaʻo. Muamua o na mea uma, e tatau ona saunia taga. I le avea ai o se pulega, o le seti, o le taʻele o loʻo faʻatumuina, e aofia ai 2 vaega autu ia - acylic ia. O le mea leaga e faʻatagaina ai le mea e fatu ai se lamolemole ma le malosi pito i luga e le mafai ona gagau i lalo o le faʻafitauli o masini.

Tusitusiga i luga o le autu: Silkographic Wallpapers mo le potumoe

Ina ia mafai e le Toefuataiga ona maualuga le mafai, e manaʻomia le fefiloi lemu ma malosi. O le faia o lenei mea, e faasolosolo ona faasolosolo ona faʻaopopoina le malosi i le vai o le suavai araliki ma faʻaoso mo le 10 minute. O le fefiloi e tatau ona tuua e faʻateʻa mo le 15 minute, pe a maeʻa ona liligi i totonu o le taʻele. Sese fefiloi o nofoaga mafai ona taʻitaʻiina atu ai i mea afrylic e le faʻaʻaisa, ma e tatau ai ona faia se galuega.

Faatumu ma le suavai mea e amata mai le itu. O se laʻititi laititi o le paluga o loʻo apalai i luga ma smoothes ma se tamai spatila. A o le itu ma puipui o le taele ua faʻagaioia, o le spalala e fesoʻotaʻi ma le pito i lalo. Afai o mea e fetaui ma mea uma na faʻaalia ai tulaga lelei ma fata o le ola ma ua saunia lelei, e masani ona manaʻomia mo le 36 itula. Ina ua maeʻa, e mafai ona e faʻapipiʻiina se fusi fou i lalo o le taele. Ina ua uma ona pa o le faʻapipiʻiina e manaʻomia le faʻaopopoina o se taʻele o le taʻele ma le malosi malosi o vai malulu.

Toefuataʻiloga o taʻele ma le fesoasoani a le tele o acrylic o se mea na faia saʻo. O le a laveaʻiina oe mai popolega e uiga i le filifilia o le plumbing fou plumbing, mai faʻafitauli ma lona faʻapipiʻiina. I le taimi lava e tasi, e susulu ai lou faletaele i vali fou ma o le a fiafia ia te oe mo se taimi umi ma faamafanafanaga.

Faitau atili