Pupuni i totonu o le umukuka ma ou lava lima: mamanu ma le poto

Anonim

Soʻo se talimalo e saili e fai lana umukuka tulaga ese ma faʻalelei. O le faigofie tele auala e faʻatino ai ma le fesoasoani a le uluaʻi paʻu o le faʻamalama, faʻaaoga manaia ie pupuni mai ie matagofie poʻo le faigofie, suamalie tamaʻi mamoe. E mafai ona faʻatau mai i totonu o se faleoloa faʻapitoa, ae sili atu le fiafia ma talafeagai sili atu ona aoga e faʻaaogaʻeseʻesega ma o latou lava ie.

Sauniuni tulaga

A o le i amataina ma le suisui lava, o loʻo faʻaaogaina le amataga, pe a talafeagai ai, faʻatau mea lelei, evatations, evatuta, e pulea ai elemene. A o le i tatalaina mea na mauaina, e sili atu le tosina i luga o le oloa na maeʻa, pe a maeʻa le solomuli o le solomuli. O le faia o lenei mea, taumafai e ala i le susu ie susu pe susu, mago ma stroke.

Pupuni i totonu o le umukuka ma ou lava lima: mamanu ma le poto

Faʻafefea ona fuafuaina le tele ma le faʻatulagaina o pupuni?

O le atoaga o le auala o le Sounvas o le Luma o le South Froor o loʻo fuafua e faʻailoa ai le faʻaaogaina o le gagau (faʻalagolago i le mea taua, e maua mai le 1.5 i le 3). O le fuafuaina o loʻo faia pei o lenei:

O le lautele o le 'upega tafaʻilagi = o le umi o le cornice x e faʻaaoga i luga o alauni i luga o le ie (3-6 cm).

O le umi o le oloa e mafai ona i ai i luma o le fola, i le faamalama pe 10-15 cm i lalo ifo. A fuafua le umi o le umi o le ie pupuni, e le tatau ona galo ia te oe le tipi i luga o le ato ma le metotia o nonoa i le eaves (matau po o faamaumauga).

O nisi Hostess aumai a latou lava faʻataʻitaʻiga o le umi o le Windows ma o latou lava lima e fetaui lelei ma lona avanoa.

O le mamanu o le ie puipui e faʻalagolago i le sitaili ma le lanu teuteu o le umukuka. E taua foi le faʻailoa o ou tomai. E le tatau ona amata le au le poto masani i le au aila Filifiliga saʻo, e oʻo mai lava ose togafiti faigofie a le pupuni o le a fesoasoani e teuteuina ai le potu ma vaʻaia vaʻaia ana otootoga. Mo potu Monophinic, o faʻataʻitaʻiga o loʻo lelei lelei, soona faʻateleina le pupula o le paʻu o le a faʻasaʻoina ai le toʻafilemu, pasted ie puipui. Naʻo tamaʻi teine ​​o le a sube beding Windows.

Mataupu i luga o le autu: decotive pa ma ou lima lima

Sitaili foliga o le umukuka e tatau foi ona i ai i tala. O le masani i totonu o le a matagofie foliga pei o pupuni tuʻusaʻo i le tuʻufaʻatasia ma le malamalama mama. O le matagofie o le rusttic styles afaina ai ie pupuni i totonu o le cafe style ma floral plates po o se pa. O sitaili o le maualuga-tech ma redro i le foga o pupuni ma faʻamaumau, faʻapea foi ma le lkesh payrequins.

Taua

Afai e faigata ona tuʻuina atu se oloa maeʻa, e mafai ona e faia se ata i luga o le tane.

O mea na gata ai o le tele o matagi afa afa afa o le umukuka e mafai ona ave i mekasini poʻo le initaneti pe faʻaaoga lou iloa ma faia oe lava. I totonu o le mataupu mulimuli, e tofo i se filifiliga faʻapitoa faʻapitoa.

Pupuni i totonu o le umukuka ma ou lava lima: mamanu ma le poto

Faʻataʻitaʻiga e aunoa ma le chroken

Afai e filifilia se faʻataʻitaʻiga faigofie, ona le aoga ai lea tulaga. I lenei tulaga, o pupuni o taoto i le taimi lava i luga o ie, ae aua neʻi galo ona tuʻu alauni mo le faʻagaioiga o tagata. E i ai le tele o faʻataʻitaʻiga e gaosia e aunoa ma le faʻaaogaina o le tapoleni.

PACKTCOR CRUTSIDS

O le a amatalia muamua i le Rustic Colisine Cuisine i le sitaili o patchwork, ma e sili ona taua - e le manaʻomia le mamanu. E seʻi i latou lava, o le a e manaʻomia le faʻapolopolo o le tino o le tasi. E tatau ona latou muamua afifi ma stroke. Ona latou taoto ai lea i ni fasi tutusa (sikuea, rhomas, racms, ona oso ai lea i le tasi tapoleni, lea e lelei mo le talitonuina ma le ae o le lasi luga. O le ie puipui ua talepeina. O le oloa uma e mafai ona vavaeeseina ma fringe, braid po o lipine.

Faataitaiga Faasino

Faafaigofie pupuni sao e mafai ona suluia e aunoa ma le mamanu. O loo taoto i luga o le ie. Fai ia sili atu i luga o le mafolafola luga (luga o le laulau pe semi). Lio

  • Muamua, o le pito i lalo e tatau ona ogatasi. Mo lenei faʻamoemoe o loʻo faia i luga o le maualuga o le itu o le pito i tafatafa o le tisu ma ua tipi.
  • Faailoga le manaʻomia o le umi o pupuni e aofia ai faʻailoga.
  • Tipi le ie.
  • Togafitia i lalo ma itu taumatau.
  • Luga e suʻi ai se ie puipui o le ie puipui, taʻoto i luga o le ata poʻo le faʻapipiʻi o siamupine.

Mataupu i luga o le autu: Gym i le fale e faia oe lava

Fila uafu

O le mea malie i totonu o soʻo se umukuka o le a foliga mai o le fila pupuni. Mo o latou galuega, o le a e manaʻomia Eva ma mama, filo o mafiafia mafiafia ma lanu. E mafai lava ona teuteuina se ie puipui ma tioata, palasitika po o le laupapa eleelea.

Faagaioiga taualumaga:

  • tipiina filo o le umi o le umi;
  • faʻasaʻo ia i latou ma le fesoasoani a Crisms poʻo le faʻatauvaʻa faaleoleo;
  • Tautau faasaga i Cornice.

I le faʻaaogaina o mala lelei palasitika, e mafai ona e faia se pa puipui o le faʻamalama i lenei auala o soʻo se lavelave o soʻo se faigata.

Pupuni i totonu o le umukuka ma ou lava lima: mamanu ma le poto

Faigofie Paʻepaʻe Pa puipui mo le umukuka ma ou lava lima

O se tali lelei mo le umukuka faamalama e mafai ona aoga o le ie puipui o Roma pe sili ona pupuni cer celesonives, faaopopoina e le lala fana. O faʻapena faʻataʻitaʻiga e manaʻomia faigofie le fuafuaina ma mamanu.

O pupuni Roma

O ia puipuiga faʻapitoa ua faʻaalia e le faigofie ma le gaioiga. E mafai ona faia i le mafiafia poʻo le manino o aano o loʻo faia se siosiomaga tulaga ese. Ina ia fausia i latou, e te manaʻomia se tipi o le tisu, lautele o le 20-25 cm sili atu o le faʻamalama matala, eAves, Nylon Partk, Sounters).

Muamua, o le numera o le faʻavae e fuafua e faʻavae i luga o le tau maualalo o le tasi galu o le 18 cm.

Taua

Uma ato uma e tatau ona tutusa. E le sese, e sili le lelei o se faigofie.

Sequering:

  • togafiti taumatau;
  • Suʻi le taga mo le taga mamafa i le taimi o le taimi;
  • Supi i luga o laina o le lumanai lau fafie;
  • sili atu
  • faʻaofi le mamafa paʻu ma le nofoaafi;
  • I luga o mama i le ufiufi mama i le puleaina o le maea;
  • e faoa mea mama mo le maea i luga o tumutumu i luga o falai eseese;
  • Faʻamau le aotelega i luga o le palapala;
  • Skip maea e ala i mama uma,
  • Fai se tasi itu, nonoa nonoa, faaleleia i luga o le puipui latalata i le faamalama.

Ua sauni pupuni o Roma mo le umukuka.

Pupuni i totonu o le umukuka ma ou lava lima: mamanu ma le poto

Faataʻitaʻiga ma Lamrehynenami

O le sili atu le faʻaopopoina o le cout cutsinsin i le sitaili o le cafe o le a faigofie ona faʻapipiʻi tamaʻi mamoe. O le pito i lalo o le tele o le vaega e leai se mamanu - taitasi ie pupuni i le afa o le faamalama matala. O itu ua faʻagaioia, mailei mai luga atu o le fupe faʻailoga ua maua mai le falemataaga. E lelei le tosoina o le lote mo le laumei mo le faapipiiina o le manoa.

Tusi i luga o le autu: o le taualuga; O le taulaga o le fale

Mo le Skyrequin, o le a avea ai se tipi o se lautele i se mea i luga o le 1/3 o le maualuga o le faamalama matala. Ia maua se faʻataʻitaʻiga matagofie, o le a e manaʻomia se fua. I luga o itu e tatau ona teuina i lalo le mamao e tutusa ma le maualuga o le uma oloa. E tolopoina le pendwyicular 10-15 cm mai lenei tulaga. Mai le tulaga fou i luga o le diagonal i lalo ole 45 ° i le ogatotonu o le maualuga o le oloa. E faapena foi, faaalu laina i le isi itu o le mamanu. Faʻafesoʻotaʻi le laina lamolemole o togi mulimuli.

Fufulu le mamoe, tuua le faʻailoga i luga o ie, faʻatinoga o le aulaupoto, e mafai ona avea ma fatu mai lalo. Luga e suʻe ai se ie puipui, toso le tele o faʻailoga o le faʻamalama matala.

Pupuni i totonu o le umukuka ma ou lava lima: mamanu ma le poto

Gaosiga

Faʻamamaina le umukuka faamalama o le a mafai ona pei o faigofie faigofie pupuni o loʻo faʻapipiʻiina i o latou lava lima ma le vaivai tamai mamoe. I le alatele i le uluaʻi sitepu e tatau ai ona filifilia, filifili le faʻataʻitaʻiga a le ie puipui, filifili fili ma faʻaaogaina.

Ae le i tatalaina le ie ona o le tatau ona auai. Fuafua i le filifiliga filifilia, e mafai ona e tipi saʻo i luga o le tapoleni pe faia ni mamanu. O le scmpss ie pupuni e faʻalagolago i le tulaga o le puleaina o le talimalo, stylistic ma lanu foliga o le potu. Oe mafai ona filifilia faʻataʻitaʻiga faigofie ma maua se mea fiafia, faʻailoga tulaga ese.

Faitau atili