Luxurtive Red ma ana ata i totonu (40 ata)

Anonim

O le lanu mumu o loʻo avea ma tupu i totonu o le pito i lalo o le lanu o le faʻamalama. O se malosi malosi malosi, o se faʻatusatuina o le faʻanaunauga, lamatiaga ma le malosi. O lenei lanu e talafeagai mo tagata ma se tulaga ese olaga, e sili atu le tele o aitalafu ma pule. Mumu o le lautele ma sili ona mauoa i totonu o matata.

O le i ai o le mumu i totonu o le potu faia le tulaga sili atu le mafanafana ma paie. E faʻamalosia le fautuaina o talanoaga, feutagaiga, gaioiga e le i fuafuaina ma le au talimalo.

Mumu ma ona mata i totonu

E i ai le togatasi o lanu mumu:

  • mumu pe anufe;
  • ie poʻo le lanu uliuli poʻo le lanu uliuli e enaena;
  • lemu pe susulu lanu piniki;
  • mauoa-boggy;
  • Loloto o seevae;
  • Polisi;
  • kerry.

Mumu ma ona mata i totonu

Faʻafetai i lenei pulu, e mafai ona e fausiaina se eseʻese mamanu o le tapuvae, faleuila, potu malolo, potu potu, moega, ma le potu o tamaiti. Ma le saʻo o le faʻaaogaina o le mumu, e mafai ona e faʻatupuina le lagona ma faʻateleina le tau. O mea e maua ai le lelei o mea e maua ai le ola mama, ma faʻaopopo le teuteuga o le oa ma mea taugata. Ona o lona afua ai ma le mea taua o laufanua, e tuʻufaʻatasia ma eseese lanu. E talafeagai le efuefu, paʻepaʻe, pi, Brown ma lanumeamata lanumeamata. O lenei mamanu e maua lelei lelei ma sili atu.

Mumu ma ona mata i totonu

Faatauaina o le Talosaga

Pei o isi lanu uma, mumu mumu o ia.

E aofia ai:

  • Talafeagai, o le vale eseese e i ai se aafiaga le lelei i le itu popole o le tino o le tagata;
  • Susulu foliga matapogia
  • O le lanu mumu o le puipui o puipui o loʻo tupu ai le avanoa ma faʻaititia le vaega o le potu.

Mumu ma ona mata i totonu

I le iloaina o nei matata, o le a mafai ona e faia le saʻo lanu mumu. E le aoga le faʻaaogaina o ata ma maualuga malosi, ae ou te le matea ma isi leo, ma mea o le a e mauaina ai se mamanu faʻapitoa. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le amanaia o mea e te faʻaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o le palasitika o loʻo tauaveina ai lea gaioiga, ae o paolo o mumu i totonu o ie poʻo le omea foliga sili atu.

O pepa mo le faʻamamaina o faʻaputuga puipui e fetaui lelei i potu tele, faʻaopopo, latou te matua faʻafefeteina ma ita tele, e sili le faʻailoaina o fafo atu o mea e fiafia ai.

Mumu ma ona mata i totonu

Lauiloa pulega

Afai ua e filifili e faʻaaoga le lanu mumu o le mea autu, e taua tele le filifilia o le saʻo le leo, o le a tuʻuina atu i totonu o le pipili. O tagata sili ona lauiloa o tagata mamanuina aofia ai se mumu tuufaatasi ma:

  • lanu paʻepaʻe , mama ma soʻo se lima o le lanu o pa ma faʻaeaina mea faitino e le faʻatulagaina le aʻafiaga o mumu ma tuʻufaʻatasia ma ia. O le mamanu i totonu e maua tele le agamalu, fou ma matagofie.

Mataupu i luga o le autu: Mafatu i lanu mo puipui: o le tuʻufaʻatasiga ma foliga o le filifiliga

Mumu ma ona mata i totonu

  • Moli pe samasama . O sea tuʻufaʻatasiga e fausia ai se taumafanafana i le taumafanafana, o se manatu lelei tele lea mo le mamanu o le tamaititi, o se nofoaga e te fiafia iai tamaiti o lau pepe.

Mumu ma ona mata i totonu

  • lanu enaena O ia o le tuʻufaʻatasia ma faʻaopopoina mumu mumu ma le mautu. O nei papaʻaunaga o se tulaga e fesoʻotaʻi, o lea latou te vaʻavaʻai i totonu o le totonu.

Mumu ma ona mata i totonu

  • lanu efuefu , O le leo toafilemu o pay pakets faamamaina le vanimonimo. O loʻo tuiina le ata o mea faʻaopopo, o le a e mauaina se faʻataʻitaʻiga ma le ata muamua, o le a fetaui ma le auro ma le pige lanu.

Mumu ma ona mata i totonu

  • Lanu uliuli E ui lava i le mea moni o lenei tuʻufaʻatasiga ua manatu o se masani, masani lava o se mamanu foliga saua. O le mea lea, o le a sili atu le faʻamamaina o totonu i le auro poʻo paʻepaʻe mea, o le a pauu ai o latou le faʻaaloalo, o se sili filemu efuefu o le a faʻafetaiaʻia ai ma lenei galuega.

Mumu ma ona mata i totonu

O le a fesoasoani foi le mumu mumu mumu i le efuefu po o le pipili lanu o puipui. Faatasi ai ma le faʻaopopoina o mamanu poʻo le piliki, o nei union foliga manaia tele.

Beige ma Paʻepaʻe Pa e faʻaopopo le malu ma le potu toʻafilemu. Ina ia aloese mai totonu o le mafaufau ma le le fiafia, e tele ai ni lanu e tasi e mafai ona faʻaogaina vave.

Mumu ma ona mata i totonu

Leai ni stereotypes: mumu ma lanumeamata

Mo nisi, o le lanu mumu ma le lanumeamata ma le lanumeamata e foliga mai na maitauina, le tina o lona mautinoa o lenei faʻatasiga o loo i ai io tatou olaga. O a ata matata o se susulu lanu a susunu fulufulu mamoe, o le mumu moa, o rataberi, strawbers i talaʻaga o laʻau, tomato ma isi fua ma isi fua ma isi fua ma isi fua ma isi fua ma isi fua ma isi fua ma isi fua ma isi fua ma isi fua ma isi fua ma isi fualaʻau ma le vao. O lenei lupe e matua manaia tele ma le asthetic, o lea o le tuʻufaʻatasiga o le mumu ma lanumeamata e faia i totonu o le fale o fale mautotogi o fale mautotogi.

I le fatuina o se siosiomaga mafanafana, o le ae fesoasoani ia te oe i le amataga o le mumu. Afai e te taumafai e toe faafouina le totonu, o le sili lea o le lanu o le a lanumeamata.

Mumu ma ona mata i totonu

Mumu tuufaatasi ma lanumeamata e sili atu le mumu, ma lanumeamata lanumeamata. Ina ia faʻaititia le maualuga o le eseesega, e mafai ona e faʻaogaina se paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, pipi poʻo le enaena enaena o le faʻaopoopoga e faʻatelelia elemene. Faʻaeʻeina mea lanu efuefu i totonu o se potu tumu i se mea o le lanumeamata, o le a e maua le fealofani i totonu o le potu. O le mea lea, o le ata lanumeamata e mafai ona tuʻufaʻatasia ma eseese lanu o mumu. O le lanu efuefu poʻo le pipili lanu e talafeagai foʻi iinei.

Mumu ma ona mata i totonu

Potu malolo i lanu mumu

Afai oe valaaulia au tafafao i se potu mumu, o se agaga o 'aiga folafolaga e manaia. O le potu malolo i totonu o le mumu i totonu o le tuʻufaʻatasiga ma isi lanu o le a mafaufau i ai. Talanoaga i lenei teuteuga o le a sili atu ona pisi, ma o le tausamiga o le a liliu i ai i se mea moni na tupu.

Mumu i totonu o le potu malolo e talafeagai mo tagata malosi.

Mumu ma ona mata i totonu

I le faʻaaogaina o le mumu i le potu malolo, o le a mafai ona e faia i totonu o sitaili totonuga o loʻo i ai:

  • Masani masani masani. O lenei sitaili e mafai ona ausia se mea loloto loloto poʻo se lanu corgendy poʻo le lanu crtoson, o loʻo tuʻufaʻatasia ma mamanu, fafie, ma mea sili ona lelei, pei o le begue.
  • Mod. Sea faʻapitoa na fausia e ala i le faʻaititia o mea i totonu o le potu, faʻaogaina geometric foliga, laina sao, faʻapea foi lanu ma le pupula tele.
  • Igilisi. Assistociacnety ma le taofiofi e mafai ona 'ausia i totonu o le potu ma mumu, e oʻo atu i le faʻaaogaina o meaafau malamalama, lanu efuefu ma Beegen bene e talafeagai ai, faʻapea foi ma fafie.
  • Gothic. O lenei aafiaga e maua ai le mumu i le tuʻufaʻatasiga ma uliuli ma paʻepaʻe.
  • Victorian. O le pamu ma le teuteuga o le potu malolo o le a faʻaopopo ai ni mea lelei tuai ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

Tusitusiga i luga o le autu: lanu viole - royal sili ona taugata i le fale (+50 ata)

Mumu ma ona mata i totonu

O le potu malolo i le mumu foliga manaia ma faia se uunaiga lelei i nei tagata auai. Faʻalauteleina o tulaga o le faʻatumauina o puipui maualuga, o le a tatou faʻaopopoina le taofiofia ma le nofofafine nofomau. O le faia lea o lenei mea, e fetaui ma le paʻepaʻe paʻepaʻe, malulu begee poʻo se lanu paʻepaʻe paʻepaʻe.

Mumu ma ona mata i totonu

Potumoe: O le a le mumu e sili atu?

O le mamanu o le potumoe ma le i ai o le mumu e mafai ona faʻaopopo le fiafia i lou paga pe fatuina se lagona eroctic. Talu ai o le mafuaʻaga autu o lenei potu o se tafaoga pe a uma le mamafa o le ao ma le moe, e le tatau ona faʻaaoga e le tatau ona faʻaogaina ni lanu malamalama.

O le puipui o le puipui ma le mumu mumu i totonu o le potumoe e le fetaui ma tagata uma.

Mumu ma ona mata i totonu

O puipui i totonu o le potumoe e sili atu ona faʻatulaga ni ata toʻafilemu, lanu efuefu, pipili ma paʻepaʻe lanu o le a feagai ma lenei galuega. Ae o Burgundy, coral pe upper ie puipui e fetaui lelei mo potu faifaafiafia uma, ma mo le atinaeina o feusuaiga. O le a le sili atu, faʻaaogaina se kapeta poʻo se lanu pupula. O mea teuteu teuteu o laupapa o le a faʻaopopoina i le ata o aʻoga ma faʻauma ia Canum.

Afai e te manaʻo e faʻaopopo tuʻinanau i totonu o se mafutaga, ae popole mo le iʻuga iuga, mo se amataga, taumafai e faʻamamaina le totonu o le mamanu ma ni mea laiti mumu. Faʻaoga aluga, faʻamalosi, faʻavaʻa, atavali ma isi mea.

Mumu ma ona mata i totonu

Mumu i tamaiti

O le potu o tamaiti e mafai foi ona mumu mumu. Lenei o lenei lanu e tuʻufaʻatasia ma salati, samasama, moli poʻo le lanumoana. Tamaiti ma se faʻatasiga paʻepaʻe ma le malamalama lanumoana ma ma le faʻaopopoina o moli mumu lanu, liliu i se avanoa lelei mo se tamaititi ma le autu autu.

Mumu ma ona mata i totonu

O le potu a le tamaititi a le Pink mo se tamai purinisese i le tuʻufaʻatasiga ma le paʻepaʻe paepae e matua aulelei ma pei o le tele o teine. O miti a tamaiti o soo se teine. O le lanu o puipui iinei e tatau ona faʻafilemu, e mafai ona e faia le manaʻomia i le pastel lanu, lanu efuefu, tamatakini o le a fatuina se siosiomaga lelei.

E le tatau ona i ai i le fanau le fiafia o tamaiti.

Faʻafesoʻotaʻi i le TK i se tagata faʻaaoga-aga masani: https://yadi.sk/d/c935wrmm5cM

I le tuʻufaʻatasiga o mumu ma moli ma lanu samasama, o le potu o se tamaititi e avea ma matua mafanafana. O le mea taua e le o le soona fai, o lenei mamanu o le a mou atu le palapala puipui. O lea, o le ae fausia se potu aoga ma le taufaʻamataʻu o le a fiafia lau tama e toe foʻi ai mai le aʻoga. O le potu o le fanau e tatau ona saofa ai le ola i le ola o le tamaititi, faʻapea foʻi ma le filemu o le mafaufau. O lona uiga, e sili atu le taua i lenei, faia faʻatasi ma le faʻamafanafanaga.

Mumu ma ona mata i totonu

Faaopopo tofo umukuka

Mumu i totonu o le umukuka i totonu e mafai ai ona siitia ai lau tomai mamanu. I totonu o le umukuka, o le tuʻufaʻatasia ma ni paolo, e le afaina, e le aoga pe samasama, ma atonu o se tamaʻi manava poʻo le efuefu, e mafai ona e maua uma ou mafaufauga i le umukuka.

O le pa puipui o le lanu mumu o le a maosia ai le mamanuina, e mafai foi ona e faʻatau se umukuka seti, laulau, nofoa poʻo isi mata mataina.

Faʻafesoʻotaʻi i le TK i se tagata faʻaaoga-aga masani: https://yadi.sk/d/c935wrmm5cM

Mo le tele o uiga faʻatapulaʻaina, faʻamatalaga laʻititi e talafeagai, pei o ipu, tuʻi, o sulu, agigs, ata tifaga, ma isi. O se pupula susulu, e pei o le vai o fualaʻau ma fualaʻau, foliga lelei tele ma faʻaopopo se umukuka faʻamalu.

O le mafaufau o mafaufauga: O le lanu mumu e mafua ai se lagona o le fiaʻai, o le mea lava e aoga i le umukuka ma faʻamalieina e aafia ai lou aiga.

Faʻafesoʻotaʻi i le TK i se tagata faʻaaoga-aga masani: https://yadi.sk/d/c935wrmm5cM

Mumu i totonu e sili ona lauiloa i le pito o le faletaele ma le faleuila. E faʻateleina ai nei ona o nei mo ulugaliʻi uʻamea. O se vaega masani o nei potu e faʻaaoga ai lanu pupula o mumu o loʻo manatu o se tuʻufaʻatasiga ma paʻepaʻe, pipi poʻo le efuefu.

Faʻafesoʻotaʻi i le TK i se tagata faʻaaoga-aga masani: https://yadi.sk/d/c935wrmm5cM

Na o oe e mafai ona setiina le aofaʻi o le mumu i totonu o lou potu, filifili le faʻatulagaina o le tuʻufaʻatasia, faʻailoa poʻo le a manumalo ma fatu se numera muamua. Mo le faʻataʻitaʻiga, Ufiufi le pepa puipui o le mumu i luga o le tasi puipui, pe a fai o le iʻuga ma lagona e fiafia, faʻaauau ona aumaia le mumu i lou lalolagi mamafa.

O le valiina o puipui i le mumu pe faʻaopopoina le laititi i totonu, ae e te filifili mo mea ua e maua.

Faʻafesoʻotaʻi i le TK i se tagata faʻaaoga-aga masani: https://yadi.sk/d/c935wrmm5cM

O lenei ua e iloa o le mea o le a le lanu mumu mumu. Ina ua maeʻa le fautuaga i lenei tusitusiga, o le a mafai ai ona e iloa ou manatu i le olaga faʻaaogaina lau lanu e te fiafia iai i totonu o potu. Aua neʻi e fefe e faʻataʻitaʻi ma tuʻufaʻatasia le pupula ma le taofiofi o ata, i lalo o lou tagata ona o le tulaga ese o lou nofoaga.

Mataupu oi luga o le autu: Filifiliga o le lanu o puipui i le umukuka i luga o fautuaga a le umukuka i le poto masani (+42 ata)

Vitio vitio

Ata ata

Mumu ma ona mata i totonu

Faʻafesoʻotaʻi i le TK i se tagata faʻaaoga-aga masani: https://yadi.sk/d/c935wrmm5cM

Mumu ma ona mata i totonu

Mumu ma ona mata i totonu

Mumu ma ona mata i totonu

Mumu ma ona mata i totonu

Mumu ma ona mata i totonu

Fiafia mumu ma mea uma lanu (40 ata)

Mumu ma ona mata i totonu

Faʻafesoʻotaʻi i le TK i se tagata faʻaaoga-aga masani: https://yadi.sk/d/c935wrmm5cM

Faʻafesoʻotaʻi i le TK i se tagata faʻaaoga-aga masani: https://yadi.sk/d/c935wrmm5cM

Fiafia mumu ma mea uma lanu (40 ata)

Fiafia mumu ma mea uma lanu (40 ata)

Mumu ma ona mata i totonu

Mumu ma ona mata i totonu

Mumu ma ona mata i totonu

Mumu ma ona mata i totonu

Fiafia mumu ma mea uma lanu (40 ata)

Mumu ma ona mata i totonu

Mumu ma ona mata i totonu

Fiafia mumu ma mea uma lanu (40 ata)

Mumu ma ona mata i totonu

Fiafia mumu ma mea uma lanu (40 ata)

Fiafia mumu ma mea uma lanu (40 ata)

Mumu ma ona mata i totonu

Mumu ma ona mata i totonu

Mumu ma ona mata i totonu

Fiafia mumu ma mea uma lanu (40 ata)

Mumu ma ona mata i totonu

Fiafia mumu ma mea uma lanu (40 ata)

Fiafia mumu ma mea uma lanu (40 ata)

Mumu ma ona mata i totonu

Faʻafesoʻotaʻi i le TK i se tagata faʻaaoga-aga masani: https://yadi.sk/d/c935wrmm5cM

Mumu ma ona mata i totonu

Fiafia mumu ma mea uma lanu (40 ata)

Faitau atili