O pupuni mai le au pupuni e fai ia te oe lava: Medique patchwork

Anonim

Faʻaititia O loʻo fesoasoani lou fale i totonu o le fale puipui mai losktkov. O le uluaʻi faʻamatalaga lenei o le ata o faamalama ma se auala sili e faʻaaoga ai tagata o le ie, lea o le a maua ai le faʻa-teine ​​uma. Suʻisu suʻi mai ia matala ua taʻua o patchwork. O lea, o totonu o nei mea o faia i sitaili eseese. E i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, Igilisi patchwork i le taimi o moli e filifilia i le tasi lanu lanu ma faia se mamanu faʻapitoa. I le faʻatusatusaina ia te ia - o se chootic patchwork, tuʻufaʻatasia ese le lanu loskutka lanu. O mea i lenei sitaili e maua ai le pupula ma le le masani ai le faʻafetai i le leai o se ata. O le Paida Iapani e talafeagai mo le itu i sasaʻe o loʻo i totonu, o loʻo tuʻufaʻatasia fua ma teuteuga ma mea e le faʻatusatusaina o lanu.

O pupuni mai le au pupuni e fai ia te oe lava: Medique patchwork

Ie pupuni mai le flap - o le mea muamua e teuteu ai se fale i le faiga o le atunuʻu.

Filifili muamua i le mea o le a e faia ai le pupuni i ou lima. Taulai i le sitaili o le potu. Atunuu vaega o le a feutagai lelei, aemaise ona faʻatino i le chaotic poʻo le Igilisi patchwork. Iapani PACTCORCork e talafeagai mo potu teuteuina i le Oriental notch.

O nisi taimi e mafai ai ona e tipiina ni ie pupuni i ou lava lima e faʻavaivai ai le faʻamalosi - o le a latou faʻatinoina le "raissis" ma faʻaopopo le pupula pupula.

O le a le toese: filifiliga o ie

Ina ia galulue ma Foops E te Manaʻomia, Uluai, muamua, o mea o totoe o ie. Ma e manaʻomia le tasi o latou o le tino. E ui lava e iai filifiliga e eseese ai le ituaiga o le ie o loʻo faʻaaogaina. Afai e fou mea, ona sili ai lea o le fufuluina i le saʻo ma le stroke - o le a aloese ai i soʻoga o isi gaioiga. Tuai patchwork starch ma stroke.

O pupuni mai le au pupuni e fai ia te oe lava: Medique patchwork

Mo le fausia o ie pupuni patchences e te manaʻomia ai tofo, seleulu ma suisui masini.

O le a le ituaiga o ie e ave mo le suisui i le sitaili o patchwork? Ma le cotton galue i le faigofie auala. Palp e le o le le mautonu ma le palasitika. O le siliki o ni mea talafeagai, ae na pupuni mai le ie ua le fiafia, talu ai pe a maeʻa le fetupulaʻa o le auala.

Mataupu i luga o le autu: laupapa lelei masini ma o latou lava lima

E maua ai ie puipui, sauni:

  • muamua-tusitusi faaleoleo;
  • masini suisui;
  • filo i le lanu o le ie;
  • seleulu;
  • Pepa malo, penitala, laina maka.

Ae le i amataina le suisui, fuafua le lapoʻa o le lumanaʻi pupuni - o le aofaʻi o le tisu ma le numera o fasi o le a faʻalagolago iai.

Le faʻagasologa o mamanu ma le suisui

O pupuni mai le au pupuni e fai ia te oe lava: Medique patchwork

Ina ia mafai ona vaʻai i pupuni, o le matauila i le lanu ma foliga e tatau ona filifilia.

O le vaega o galuega tauave o le galuega o le mafaufau lea i le mamanu mo pupuni i ou lava lima, ae aua ai i le eseese, mo tofo uma. O le a sili le foliga foliga o se faiga le mautonu o tutusa fuainumera. O le vaega o le mamanu e tusia i luga o le atigipusa, o loʻo tipi ma faʻaseʻe atu i le ie. E faʻaopopoina i le 5-7 mm i luga o le faʻatasiga - o se alauni o le avanoa. O auiliiliga ua motusia mai ie. Ona faʻapipiʻiina lea o le faʻaumaina o loskutka. Afai e te manaʻo e faia se sili atu lavelave mamanu, ona i ai lea o se laupepa tele o pepa fufusi poʻo le pepa malo, o loʻo vaevaeina le ata. Fasi mea e mafai ona eseese foliga. O faatulaga taitasi o le mamanu ua numera ma tipi. Le isi, o elemene ua kopiina i le ie. Ua tipi i mataʻitusi i luga o laina, aua nei galo e uiga i potu, ma faʻasolosolo.

Pe a sopoia le patchwork i le tasi auala, fai lua pito ina ia le mafai ona latou faataapeina. Afai e te manaʻo e fai e aunoa ma le inu i luga o ie, ona fesootai lea o le lapoʻa ma laa lua laina sao ma se zigzag o le a puʻeina ai le lua pito i le taimi e tasi.

O suisui ma pito o pupuni ua teuteuina i le lanu o le ie po o le eseese. Pupuni puipui i luga o le paʻu paʻu. Fafagu fao i tafatafa o le faamalama ma taufuloto puipui. Faʻapea foi, o le ie puipui e pei ona manaʻo ai le ie puipui, teuteu i matafaga o fafie poʻo isi mea, lipine o lanu talafeagai.

E faigofie tele ona tausi lelei le pupuni i le patchwork style. Latou te taloina pe a manaomia, stroke. O le mafanafana ma le mafanafana e aumaia atili mai i na puipui o le a sili atu: o loʻo susulu latou ma muamua, ma faʻatiga le lagona ma faʻafiafiaina mata.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tautau tulle okeni

Faitau atili